Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jajjj, Imi, az nem hooobbbbbiii! ;) Oké, vegyük úgy, hogy teljesült, és most mit mondanál? ;)

Nagyon köszönöm :) Nagyon jólesik :):inlove:
    Dehogy ölted!!! o_O

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Egy nyamvadt olajosod sincs?;)xD
    Emának a videóját végignéztem néhányszor én is, de nekem - és most nem röhög senki - a kézügyességem kimerül ebben:

http://kepfeltoltes.hu/151017/P9170007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vakond-Gazda, Vadóc, apa1971 és 5 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

A zene is tetszett,de nem ismertem fel a művet.A többit amit láttam,nagyon jó dolgok.:)Zsémbiről nem tudsz valamit?Tényleg csemetét vettél,ha igen miket kaptál Ema?

Mástól is kérdem,vettetek e titokzatos csemetéket?

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Így van.:D:D:DNem hinném.:)
    Imi!Észrevetted,a gangon majdnem egyszerre válaszoltunk ugyanannak és tök ugyanazt írtuk majdnem?:D

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nem rosszak, Baby!

Vettem, igen, 15-15 db-ot, de nem volt benne új...

Tényleg, Zsémbike merre jár?

6. Baby72

Vakond-Gazda, Vadóc, apa1971 és 4 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

Szerintem nagyon tudni kell ezeket,kézügyesség és tehetség kell hozzá,mert szerintem akiben nincs meg a tehetség az nem fogja tudni.Én szívesen megtanulnék korongozni,gyerekkorom óta oda vagyok a kerámiákért.De balkezes vagyok és kétszeresen:DKépzeljétek a fogászaton át kellett volna tanulni jobb kézre,de nekem nem ment így a fogkőlevételt bal kézzel csináltam kicsin furán néztek a pácik,de elmondtam nekik mi a helyzet és ezután nem volt félelem.:)Titkosakat vettem a blahára :D:D:D:D16db-ot a másikra 8-at,reggel lesznek meg.
    Nagyon ügyes vagy,nagy becsben van tartva.:inlove:

8. Baby72

A korongozás nekem is nagy vágyam.. de nekem volt szerencsém gyerekkoromban kézműves táborban részt venni. Annyit agyagoztunk..
    Ki is égették utána amit "műveltünk"..
    Mondom, megöltem a bulit.. mindenki elpályázott..:(

9. .sylvia72.

De jó lehetett:)Nekem nem sikerült eljutnom ilyen táborba,nekem a kukorica címerezés jutott.:D:D:D:DDe az is jó volt.

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon aranyos! :) Mi a neve?

Korongozni sosem korongoztam, de kipróbálnám egyszer...fogalmam sincs, mit hoznék össze xD

11. .sylvia72.

Olyat nevettem:D,eszembe jutott a Sohwtime című film abban Robert De Niró zsarú és korongozik,a fürdőszobában van a műhelye és olyan szerencsétlen és ügyetlen,remélem láttátok,nagyon humoros rész,na szerintem az én alkotásom olyan lenne.:D:D:D

12. Baby72

Ha a tengerimalackámra gondolsz, akkor.. Manó:). Ő a kis szerelmem.. minden este odabújik hozzám és vágyik a simire. Közben meg " dorombol" ..

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Azért írtam azt, hogy majd utána eldönteném. Nem hiszem, hogy találnék magamnak valami jó hobbit de ezért nem lehet elitélni mert nem ismerhetitek az állapotomat az az ha az ember gyereke lakáshoz van kötve milyen hobbija lehet?! Persze a számítógép de erről már volt szó nem régen, nekem az a legnagyobb zsuga. Talán a sok pénzt amit kapnák elszórnám olyan dógokra, mint amivel a napokban összefutottam. Egyszerű eset, többek között ismerek egy az életben és a házasságban kezdő fiatal párt akik néha - inkább az asszonyka - hozzám fordulnak némi segítségért pl a kicsijüknek írjak már csomó mesefilmet a yutubról, vagy zenei cd-t, stb. És akkor a lényeg: a minap vett nekik az egyik nagyszülő egy számítógépet. Úgy kapták meg, hogy nem beszélt róla előttem az asszonyka mert ha igen én lebeszéltem volna. Kéztől 20 e ft-ért kapták a compútert amit ti is tudjátok inkább csalódás lesz mint öröm. És el is kezdődött, már 1 hét múlva szerelőhöz kellett vinni és akkor az mondta az asszonykának ami várható volt, hogy azért szakadozik a yutub-videó mert gyenge a gép, kellene még bele min. 2 Gb-t ram.......és ekkor jött hozzám az asszonyka, hogy mit lehetne kezdeni mert ugye már az a két ram is drága lenne, talán annyi mint az egész gép és én el is mondtam, hogy ha meg veszitek azt utána 2 hét múlva kiderül, hogy az alaplapot is cserélni kell és így tovább és így tovább. Nem akartam elkeseríteni de mondtam, hogy ennyiért csak 1 leharcolt gépet lehet venni hacsak nem ismerőstől akiben bízni lehet.
    Na tehát!! Az én településemen összegyűjteném az ilyen elesett (esélyük sincs a felemelkedésre és erről nem kormányok tehetnek) kezdő házaspárokat, van 1 infó-szakember barátom, vele összeállítatnék annyi gépet amennyire szükség lenne kiosztanám a pacientúrának és örülnék az örömüknek!! És ez most nem vicc. De ez még édeskevés, ez egyenlő a nullával. Nem engedném el őket a helybeli számítástechnikai oktatásra, mert tudom, hogy a nullával egyenlő (hogy kell ki és bekapcs, hogy kell imélezni, meg hogy kell fészbukozni és pássz!!!) hanem a pénzből arra is futná, hogy bérelnénk helyiséget és ameddig az én tudásom futja saját magam segítenék nekik, hogy a legalapvetőbb dógokat elsajátíthassák. Mert bizony azt is látom, hogy özönen csak fészbukoznak szkáypolnak és kifújt a tudomány. Ha valahová fel kéne tölteni néhány fotót de csakis átméretezve mondjuk webes méretben, néz rám mint a borjú......vagy ha áthív a másik szomszéd asszonyka, hogy regisztráljak ide meg amoda és mondom mi az imélcímetek? Akkor megkérdi, hogy mijaz?! Vagy kérdem emez asszonykától, hogy milyen operációs rendszer van fenn? Milyen böngészőt használtok? Néz, mint......Tudom én is így kezdtem! És engem volt aki tanítson de vevő is voltam rá.
    Tehát ez lenne a hobbim, hogy csomó új házasokat mindenre megtanítanám amiből később már építkezhetnének és mindegyiknek lenne olyan remek gépe amilyen az enyém volt, februárban lesz 9 éves és ventik zsírozása, portalanításon kívül nem volt gondom. Pedig napi min. 10 órát töltök a gép előtt tehát használva volt. És ha már vágnák az alapot nem azzal töltenék az elkövetkezendő éveket, hogy a fészbukra be tud jelentkezni és az a csúcs sőt, oda nem is engedném ha rajtam múlna. Vírusirtót azt se tudják minek van az, tűzfalat mégúgy se, ilyen, hogy mappát csinálni?! egyik mappából másikba másol beilleszt?! ez nekik ismeretlen fogalom, látom egyes rokonaimon is és nem gondolják micsoda hatalmas lehetőség van a kezükben!stb, stb.
    Nos, én egy ilyen hobbit tudnék elképzelni. A kapott pénzet mind erre használnám, nekem egy fikarcnyi sem kéne, munkadíj sem! És piszokul örülnék ahogy látnám, hogy milyen öröm lenne nekik ahogy egyre jobban előre haladnának és szépen sorba jönnének rá, hogy ez nem is olyan ördöngősség.....Engem más, pl fafaragás, valaminek a gyűjtése meg ilyesmi nem igen érdekelne. Számítógép mindenek fölött.xD:p
    Ámmen! Meg uff!!:):inlove::music:

Na jó, ha annyira sok pénz lenne erre nem csak fiatal házasokról lehetne szó, hanem idős emberekről is.
    ---------------------------------------------------------------------
    SZERENCSELOVAG
    Nem vettem, én kiszálltam a vásárlásokból.

Utoljára szerkesztett: 17.10.15
    Vakond-Gazda, -elzemari-, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Édes.:)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:
    - Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
    - Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
    - Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
    - Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
    - PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
    - Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
    - Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
    - D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
    - Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
    - Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
    - Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
    - Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
    - Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
    - USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
    - Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
    - Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
    - Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
    - RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
    - Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
    - Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
    - Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
    - Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
    - E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
    - Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.

Vakond-Gazda, Vadóc, apa1971 és 4 más kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szerintem gyere máskor is,itt mindenki nagy tisztelettel van a másik emberért.:):)Olvastalak a másik fórumba,hát a te életed sem 1szerű.Kívánom,hogy tartsál ki amíg tudsz.:)

Én most balra el és [​IMG]mindenkinek.:):)

Valaki eltalálta mind az öt nyerőszámot az ötös lottón, így elvitte a 16 hete halmozódó nyereményt, vagyis 1 milliárd 780 millió forintot. A szombati sorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 5, 17, 24, 72. Joker: 244455.

Vakond-Gazda, Vadóc, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sajnálom, Imi, nem tudtam...Ha tudtam volna, egész másképp teszem fel a kérdést, és most nagyon szégyellem magam...:oops:
    És most mingyááá pityergek is, olyan aranyosan írtad le, hogy segítenél másoknak :cry:
    Ha 9 éves a géped, és semmi baja nem volt, akkor hihetetlenül érthetsz hozzá...

Vakond-Gazda, Vadóc, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Neked is jó éjt! Szép álmokat!:)
    Nem lottózom már 25 éve, így engem ilyen negatív hatások nem érnek.

Utoljára szerkesztett: 17.10.15
    Vakond-Gazda, lukimi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Ne pityeregj, Imi azt nem akarja! Meg én sem akarom, mert akkor én is pityergek, és a végén össznépi pityergésbe kezdünk, aztán nevezhetjük át a topikunkat "Pityergőnek".
    Azt talán még nem is beszéltük ki igazából, hogy mi az Épelméjűek nevet örököltük. Azóta nem egyszer megfordult a fejemben, hogy az "Ép" és az "elméjűek" közé néha azért oda lehetett volna írni, hogy "nem".
    Ma valahogy nem volt energiám beszélgetni, jó volt egy kicsit csendben lenni, Emával dödörögtünk, néha nagyokat hallgattunk. Helyrebillentem tőle, de elszaladt az idő, csak jó éjszakát kívánni jöttem.
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten, és legyen szép a holnapotok![​IMG]

Vakond-Gazda, Vadóc, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Bocsi nem azért írtam nehogy szégyelld magad miért is? Semmi baj engem nem lehet csak úgy megbántani főleg ahhoz írnod is kell valamit de semmi ilyesmi nem törpént!:) Nekem nehogy pityeregj?!
    A gépem ilyetén tartósságához hatalmas szerencse szükségeltetett.xD Minden nap úgy kapcsolom le, hogy ilyen nincs, ez nem lehet, majd holnap aratás közben be adja a kulcsot valami alkatrész, stb.xD Nem vagyok valami nagy tudású számítógépes csak amire nekem szükségem van mindent el tudok végezni. 11 év után már illő is ugye?:)

Vakond-Gazda, Vadóc, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.