Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

PiciEma kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Addigra már elszaladtam ;)
    Na ez lesz az az event amit a Picin sem csinálok meg. Elegem van a 8 órás növényből, ráadásul megint hordókat kell érlelni és méghozzá iszonyatosan sokat. Hát nem :(
    Sajnálom, mert más esélyem nincs ezeket a felhúzós órákat megszerezni, a felhősor viszont megint a mostanában szokásos gyenguszka.:oops:

3. Zsémbes-banya

A nagyon azt hiszem én nekiállok. Hátha sikerül kettőt megszereznem, aztán a harmadik valahonnan majd csak összejön. A nyolc órás növények, főleg, hogy most itthon vagyok, nekem sem nagyon passzolnak, tekintve, hogy elpacsáltam a sz.trágyákat, pedig most nagy szükségem lenne rájuk. Türelmetlen természetem miatt sem ez az érésidő a kedvencem. Azt a szúk 3 órát - amennyi sz.trágyával az érésidő - még valahogy kibírom, de 6 órát nagyon nehezen. 14.500 növénynél, ha leszedem az összes mamutomat akkor is 7 vetés, és a mamutokat nem is szívesen szedem le. Visszasírtam már nemegyszer a régi felhősorokat az 5.600 tp-jükkel. 13 és 16 órás felhősorok nekem gyakorlatilag olyanok, mintha 24 órásak lennének, mert csak egyszer tudom őket napjában leszedni. El tudom képzelni, hogy nagyon sokan vannak ezzel így. Azért a banyán mégiscsak nekiállok.:)

PiciEma és Frankné kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Már régen megírtam a beköszönésemet, de nem küldtem el a hozzászólást, mert mást nem tartalmazott... (Még velem is előfordul, hogy nincs mit mondanom...)

A nyolcórás gaz nekem sem a kedvencem, de ha ezt kell vetni, akkor ezt kell...
    A felhősorokkal és egyéb kütyükkel én is úgy vagyok, ha tíz órás, azt még tudom kétszer szedni, de a hosszabbakat nem. Akkor lehet tőlem akár 22 órás is, csak 24-es ne legyen, mert akkor meg csúszkál az aratása. Hogy velem mennyi baj van?
    Event-nél mindent tarolok, nem nézek sem fát sem ólat, semmit... Amilyen gyorsan tudom lezavarom a gazakat és termelek tovább a magam módján.

5. .Emama.

A 10 óra feletti felhősorokkkal én is így vagyok :oops: Úgyis csak egyszer lehet naponta leszedni és nagyon kevés pontot adnak a mostaniak. Nem jó ez valahogy :(

Azért neked drukkolok és sok sikert az eventhez! :)

Szia Erzsike! :) Sokáig én is így voltam és minden eventet megcsináltam, de ma már nem. A 8 órás növények, az érlelni való hordók és a kevéssé vonzó nyeremények már elvették a kedvemet az állandó eventezéstől. A nagy farmon a TP-re hajtok, ott szóba sem jöhet ilyen, de most a Picin is besokalltam az előző event miatt. A nagy farmon majd talán-talán a 100. utáni életben megint jobban fogok eventezni, de még ez sem biztos ;)

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az event-es csevegőben épp most számolta össze egyik gazdatársunk a nyereményeket:
    "Ha mindezért FA-t kellene adni: 2 parti pörgetés 16 FA, 40 sztrágya majdnem 20 FA, 2 titokláda: 30 FA , és a többit már nem sorolom."
    Nekem ezek még mindig vonzóak, tekintve, hogy nem tobzódom az aranyban...[​IMG]
    Egyébként is vetnék valamit, akkor meg ne csak a tp-ért csináljam, hanem kapjak valami pluszt is mellé...

Megyek [​IMG] már, mert közben berohad a földbe a négy órakor vetett napraforgóm...

PiciLona kedveli ezt.
  7. .Emama.

Persze, innen is lehet nézni a dolgot és így is lehet örömmel játszani :)
    Én viszont nem tudok elég növényt, állatot és terményt termelni a termékek eladásához, abból Csp-t csinálok és "mellékesen" TP-re is utazom a Picin is :) Szóval nekem meg az az öröm, ha ezekkel haladok a magam kedve és tempója szerint és nem borítja ezt fel minduntalan egy-egy event ;)
    FA-nyal én is szűkösen állok, de a legutóbb kapott 3 titokólból lett 2 aranymosó és 1 medve sem visz ennek az eventnek az irányába ;):pxD

8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek.
    Ideértem.
    Máriákat,Editkét,és minden névnapost köszöntök.
    [​IMG][​IMG]

Zsémbike meg se ismerlek olyan csini vagy..
    Vasárnap sütöttem meg a mákos változatát, csak fakanállal összekevertem. Törmelék csokit ,margarinnal és ,kakaóporral gőz felett felolvasztottam és a tetejére csurgattam.Vejem imádja a mákost és a csokist ,küldtem neki.

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép estét kivánok!
    Valahonnan a szél hozta a finom friss sütemény illatát és egy kismadár pedig azt csipogta, hogy jól érzem, mert Ema sütött finomat.A csokis tálat nem lehetne megkapni, ha már a süteményre elég lett?,

10. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

11. .Emama.

Szia Évi! :) Én nagyon ritkán sütök, így aztán nincsenek is a tarsolyomban jó kis sütireceptek. Ez most nagyon gyors és könnyű volt, még ha finom is lesz, akkor odakerül amellé a pár mellé amit már sütöttem életemben ;)

Szia Elzemari! :) Parancsolj ;)xD

12. EpresEdit60

Köszi Zsémbi!

Mindenkinek köszönöm, akinek fejébe jutottam

valaki segítene.?
    itt most hogy is megy a csoportos idézés?

13. Zsémbes-banya

Erzsim
    ha gond lenne szólj, megyek a zetorral és visszük a szárítóba!:)
    Szia Évi!:)
    Nagyon szeretem a mákos sütiket, de már régen csináltam. Amióta nem termelünk mákot - az utolsó években amikor még kísérleteztünk vele, egyre rosszabb és silányabb minőségű termett, ezért feladtuk - ritkán sütünk, mert a bolti szerintem keserű.
    Neked is szép estét Elze!
    Elrohantam Emához a tálért. Őszintén szólva nem tudom mit rakhatott a sütire, ha ennyi maradt még?!o_Oo_OxD
    Szia Ditke!:)
    Sikerült egy kis időt elcsenned?:)

PiciEma kedveli ezt.
  14. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Ma voltam dokinál és aztat mondta hogy azért fájik a sarkam, mert sarkantyúm vanik. Pár ultrahangos kezeléssel el tudják tüntetni. Szal nem katasztrófa szerencsére:D
    Evetkének örülök egész jó kis nyeremények vagynak:)
    Ma sem futottam, már hiányzik, majd tán holnap....

gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Aszta rézsarkantyúját kendnek! Mit nem adtak volna ezért még néhány száz évvel ezelőtt, nem kellett volna mesteremberhez menniük és kemény pénzeket fizetniük az sarkantyúért!:p;)xD
    Jól van! Akkor elmész majd szépen a kezelésekre ugye?:)

PiciEma, gyongyvergazda és talpapi kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kedves talpapi, kivánom Neked, hogy elmúljon, mert nekem is volt ez a baj, és én röntgen besugárzást kaptam rá öt alkalommal, és attól elmúlt, és szerencsére azóta sem jött vissza.Van ennek már vagy sok éve...

Ema, de jó, hogy maradt a tálban, van mit nassolni, igaz Zsémbi, gyere üljönk neki...

talpapi kedveli ezt.
  17. EpresEdit60

Hát csak kicsit, amíg be nem alszok..
    5 kacsa pucolása szétszedése, meg némi őszibarack lekvár legyártása után... :)

18. .Emama.

Szia Edit! :) Csak sorban rá kell kattintani a hsz-ok alján a válasz gombra és mind megjelnik itt az alsó ablakban. Lehet egyenként is és akkor nem kell a kojotok szétszedésével bajlódni, de mindet is bejelölheted és közéjük tudsz írni :)

Szia Papi! Na ez jó hír, örülök neki :)

19. Zsémbes-banya

Jajmamám! Kinek a csokiöntetét csenhettem el, ha Emáé a habverős?????:oops::eek: Mindenesetre együk meg, mert szegény úgysem tudja hol keresse, én pedig köztudottan nagyon rosszul tájékozódom, képtelen lennék visszatalálni. Talán Emának volt kétféle is.:)
    Öt kacsát pucoltál meg?o_O Abból mind kiszedegetni a tokokat, te jó ég! Nem csodálom, hogy elfáradtál, pláne, hogy ehhez még lekvárt is főztél. Megérte, mert egyelőre a hűtőládátok, később pedig ti fogtok neki örülni jó kis kacsasült formájában.:)

PiciEma kedveli ezt.
  20. .Emama.

Ki tudja itt ebben a nagy forgatagban, hogy hány edényt kentem össze ;)
    Megkentem a sütit lekvárral, letakartam és úgy döntöttem, hogy csak holnap teszem rá a csokit, már persze ha hagytok valamalyik tálban egy keveset ;):pxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.