Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Imi!Nekem ma semmit nem adott,most sem,tök fekete az egész képernyő,tegnap írtam,hogy tuti ez lesz ma.:(Pedig jó lett volna ma is az a tegnapi,ha már egész nap semmi legalább lenne az este 15 pontos.:D

hóóvirág, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Konkrétan mire vagy kíváncsi?

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Aranyos vagy, köszönöm.:) Fuss és aludj jól!:)
    Az természetes számomra, hogy kiválasztott vagy, mert tudod, mint a Laboratoir Garniére reklámban: "mert Ön megérdemli", később aztán igaz, hogy módosították imígyen: "mert én megérdemlem!" Nnna ezt kéne látnia annak aki irányítja a filmeket, hogy küldene már nekem is stabilan minden napra.:)

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Megint jött egy 15 pontos pedig nem jól rajzoltam körbe a dobozt, kaptam egy kezet lefelé fordított újjal.xD:p
    Most már azért sem fexek ráfigyelek még.
    A kiválasztott szót azért szoktam idézgetni mert van itt nem messze egy hívő (jehova tanúja), aki szerint ő a kiválasztott és itt sok szöveg következett.:)

5. Zsémbes-banya

Jesszusom! Lefelé fordított újjal? Remélem nem ijedtél meg, és széles mosollyal az arcodon zsebelted be az újabb 15 pontot!:):D

6. .sylvia72.

Szerintem az én gépészem lebetegedett,vagy sztrájkol,mert úgy gondolja tegnap elárasztott elég sok ponttal most pihen,de majd holnap szét mozizom magam.:D:D:D:D

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Juditka! köszönöm szépen! :) :) Hát, én is csomagoltam, Lujzáékkal mentünk, csak nekem tegnap este haza kellett jönnöm, mert a mai családi programra készülnöm kellett. de nagyon jó volt. :)

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Juditka! köszönöm szépen! :) :) Hát, én is csomagoltam, Lujzáékkal mentünk, csak nekem tegnap este haza kellett jönnöm, mert a mai családi programra készülnöm kellett. de nagyon jó volt. :)

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Kíváncsi nem vagyok....
    Úgy gondolom, hogy nem helyénvaló vendégként egy topikban ez a kijelentésed egy törzstagról.

10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Egyik program jobb volt mint a másik, de azért a családiról gondolom kicsit bővebben is hallunk majd Tőled;)

11. Zsémbes-banya

Jó kis "muri" lehetett ez, amit aztán megkoronázott a családi program. Meghiszem, hogy elfáradtál, de ezért talán érdemes volt.:)
    Judit kérését támogatnám. Ha lesz egy kicsi időd és energiád, tényleg írhatnál bővebben!:)

Imiiiiiii! Lett mozim. Egy francia reklámfilm. Úgy meglepődtem amikor berobbant nagy hanggal, hogy alig tudtam levenni a hangerőt. 15 pontyos vagyok!:pxD
    Nem jött ám több.:( Ejjjj! Na majd holnap is próbálkozom, mert ezek szerint a legváratlanabb pillanatokban ki lehetne egy - egy darabot fogni.:):p
    Csak tartsd majd életben légy szíves a témát, mert amilyen kelekótya tudok lenni, majd két hét múlva jutna eszembe.:)

Utoljára szerkesztett: 18.10.15
  12. .sylvia72.

Imi!Befejeződött a sztrájk.:D:D:DAz első 15 pontos megvan.xD

13. Zsémbes-banya

Hm. Grat! Remélem neked ad még hozzá!:)
    Üsd ám a vasat! Lehet, hogy még ma szétmozizhatod magad!:):D:music:
    Én ma már nem próbálkozom. Nagyon eljárt az idő, elköszönök tőletek!:)
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten és legyen szép a holnapotok!:)
    Pusziám!:)[​IMG]

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Helyes, akkor túlóráznod kell.xD

A sok kicsi után 4x 15-ös jött, most már 5 lett a végén.

15. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

16. Zsémbes-banya

:D Ez de jópofa!":D
    Jujj! Megyek, mert reggel nem tudok felkelni.:)

17. .sylvia72.

Köszi!Ááá,nem lesz szét mozizás,elhamarkodott örömködés volt,csak egyet adott eddig.Jó éjt!Szép álmokat!De megvan a második is.És a harmadik is.:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 18.10.15
  18. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Mondhatnám azt is, hogy Jó Reggelt. Csak-csak pizza maradt a végére, aminek az lett a következménye, hogy beájultam..:D Most ébredezek..;)
    Nos aki csucsuzik, annak Jó Éjt.:)

19. .sylvia72.

Elköszönök én is.Jó éjt,szép álmokat.Imi! 3x15 pont lett a mai esti mozi.:)

20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ígéretemhez híven belelestem a vieókba, most pedig elköszönök én is. :)

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.