Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem is tudom Erzsike! Valamelyik este konkrétan becsúszott középre a szívem amikor megláttam, hogy milyen késő van. Azt hittem másnap korán kell kelnem.xD
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-területet-kap-a-teliholdas-éj.13163/#post-358898
    Egy számláló jelenik majd holnap meg a farmon, ami figyelmeztet bennünket, hogy közeledik a telihold.:)

Vakond-Gazda, Vadóc, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszönöm szépen Baby.:inlove:
    Zsémbike!Köszönöm szépen.:inlove:
    Nagyon köszönöm!:inlove:

3. Zsémbes-banya

Megjöttél?:D
    Akkor hozom a sütit!

Vakond-Gazda, Vadóc, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Először is Szilvikének boldog szülinapot kivánok! :):inlove::music:

Másodszor leírom mire ment a komforba ültetett rózsa, szerintem elég jó. Jelzem nincs 1 pannim ami volt is elajándékoztam miután ahol nem volt ott mindíg több felreppenőm volt, még az hiányzik, hogy a fél farmot pannikkal telepítsem be ahogy olvasgatom, szerintem értelmetlenxD:p A 3 farmterület 91-et adott, szupernek tartom 32 perc után. A 2 bahás 41-et, ami az eddigiek alapján lenyűgözött.:) Ez 132, jó ez nekem.
    Sokat nektek is.:)

A sál jön 15 percenként, nekem frissíteni kell F5-tel.

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem is ennyi [​IMG] lett. Mindenféle vegyes hosszúval és állatokkal kezdtem. Az állatok közt volt tyúk, nyúl és papagáj is...
    Fél órás befektetésedre ez teljesen jó.

Vakond-Gazda, Vadóc, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Ez nekem is jó lenne!:pxD Pipacsostól, nyulastól 119 db-bal kezdtem, ami teljesen meglepett, sokkal kevesebbre számítottam.
    Meggyújtottam pár lámpást, amibe nem kell növény, csomag és sál. Fantasztikus, hogy mennyi csp-t és tp-t adott...

Szia Erzsók!:)
    Komfortba ültettem szekfűt két területen, a baha egyik területére pedig komfortba gyömbért. Meglátjuk mennyire dobja meg a napot!:)
    Kávé, süti:
    [​IMG] Megyek, csinálok magamnak is egyet!:)

Utoljára szerkesztett: 20.10.15
    Vakond-Gazda, Vadóc, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szilvi! Sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából! :)

Nekem közel 200 felrepim lett, azt megtoltam pár kör szegfűvel, így 400 felett indulok. A sállal gondban leszek, a két farm között ingázhatok rendesen, mire összeszedem a szükséges mennyiséget.

Zsémbi, tessék másik sütit hozni! Az nem ér, hogy a kuytával eteted meg a szülinapi tortát ;)xDxD

8. Zsémbes-banya

Mindjárt sütök, mindjárt főzök, mindjárt lesz!:p
    Teccse, de ezt csak Szilvi szeletelheti ám fel!
    Addig csipegethettek ezekből!
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

9. lukimi

Gratula Ema, ahogy mondani szokás: nem semmi:!:)
    Most jött frissítés nélkül igaz, másik területről mentem vissza.

Vakond-Gazda, hóóvirág, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Szilvi,
    sok szeretettel köszöntelek születésed napja alkalmából.

Hogy és smint kedves gazdatársak.A kávéból egy kicsit kiöntöttem magamanak a sütiből törtem egy falatot.Ó jaj, most látom csak, hogy érkezett az újabb süti.Ebből akkor nem csak török, hanem egy egész darabot a magaménak mondok.

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  11. .Emama.

Köszi :) Éjjel felpakoltam hosszú, jó TP-jű fejlesztett ólakat. Azok is szépen adták, meg a két Baháról is 60 körül jött a sok fára.

A csipegetni szánt sütik látszanak, a lényeget, a tortát megint eldugtad valahova ;) Csak nem akarod te az odaadni szegény Szilvinek :pxD

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Szia Elze!:)
    Nálatok már süt a nap, hogy bicegjivel jöttél? Itt pár perce kiragyogott, még köszöntem is neki örömömben. Szeretem a Lizit!:D
    Egészségedre a sütit, bármennyit csak fogyassz egészséggel. Képzeld el eltűnt a gyönyörű torta amit hoztam.:(
    Ejnye naaaaa! Ne kiszeramérálj! Még azt is el tudnád képzelni rólam, hogy eldugom?:( Szerintem a kiskutya volt. Ha ő volt, neki még meg is bocsátanám....
    Megyek hozok még egyet, de ha azt is elsinkófálod, lesz zsémb! Apró, de sok!;):pxD

13. lukimi

Szerintem mire ideértél megetted!!xDxD
    (1 a kasba, 2 a hasba)xD

De mit döndörgök itten?!xD:p

14. Zsémbes-banya

:D Őrütt alak!:D Nem döndörgünk, hanem dödörgünk, és az a jóízű, csendes beszélgetést jelenti!:D
    Tuombemmeg nemettemmmeg!:D Ottan van feletted ni. Ha mégecceeee eeetűnik, hisztizni fogok.8):eek:;):p:music:

15. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :)
    Jó, hogy erre kerekeztél, örülök neked :) Eventnövények már a földben? :)

Ugye? nekem is valami ilyesmi jutott eszembe, erre még rám akarja fogni ;)xD

16. .sylvia72.

A kutyusnak is ízlett.:D
    Imi!Nagyon szépen köszönöm.:inlove:
    Köszönöm szépen!:inlove:
    Köszönöm szépen:inlove:
    Azta.Ilyen csodát még nem kaptam.Akkor faljunk.:D:D:D

17. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

A kávé illatára én is megjövék :)
    Ezt nálam felejtetted Zsémbike :)!
    Szilvike meg ezt :)!

18. Zsémbes-banya

Hurrrááá! Azt hittem hosszabb elfoglaltságod van, és a végén lehervadnak róla a virágok mire ideérsz.
    Itt vannak a tányérkák, villák
    :inlove: Köszönöm.:inlove:
    Mese a vízről! (Talán valami többről....?)
    Valahol messze, ahol a hegyek az égig érnek, egy nap morogva megrázta magát a föld. A sziklák közt ekkor apró repedés keletkezett, amelyen kristálytiszta, hűs víz tört elő. Megszületett egy forrás.
    A víz gyűlni kezdett egy kis mederben. Korábban a hegy gyomrában, örök sötétségben tengette napjait. Most rácsodálkozott a kék égre, majd amikor a meder megtelt, túlcsordult rajta, s elindult, hogy felfedezze a világot.
    Csobogott az erecske. Útjában megitatott néhány növényt, majd utat törve maga előtt egyre bátrabban igyekezett lefelé. Nem sokára társra akadt. A szomszéd hegyről alácsurranó hegyi patak befogadta. Már ketten folytatták útjukat.
    -Lám, milyen erős lettem! Sebes vagyok, mint a szél, és bátrabb mindenkinél! – gondolta magában.
    A hegy lejtője lassan megszelídült, a patak rohanása lassult, így a víz elgyönyörködhetett a ragyogó, aranyló napsütésben, a zöld fű közül kikandikáló színes virágokban, az égen suhanó érdekes formájú felhőkben, a fák bólogató lombkoronájában. Út közben jobbról két újabb erecske csatlakozott hozzájuk, így a patak vize még bővebb lett. A hegyoldalból nekiiramodva még bátrabban igyekezett világfelfedező útján. Egyszer csak hirtelen megtorpant. Sziklák zárták el az útját. A víz egyre csak gyűlt, gyűlt a tavacskában, míg az egészen megtelt, s ekkor a peremen hangos kiáltással zuhogott alá vízesés képében. Lent kavargott, játékosan birkózott tajtékos társaival, majd tovairamodott a falu irányába.
    Amint beért a házak közé, elámult. Partja mentén gyerekek játszadoztak, arrébb asszonyok merítettek korsóval a vizéből. A falu szélén különös épülettel találkozott. A vízparton álló ház oldalában hatalmas fakerék forgott, s bentről furcsa zakatolás hangját hozta a szél. A víz játékosan belekapott a kerék lapátjába, és alaposan megforgatta, mielőtt tovafutott. Vígan őrölt a vízimalom.
    Alig folytatta útját, mikor újabb testvérére akadt. A két patak folyóvá szélesedve lejtett tágas medrében. Néhány csónak meglovagolta a hullámait. Erre nagyon büszke volt! Ringatta, sodorta a járműveket. Élvezte az erejét.
    Ekkor hatalmas házak vetettek árnyékot a vízre, és minden irányból apró erecskék futottak felé. Némelyik orrfacsaró bűzt árasztott. A víz megrémült.
    -Vigyázzatok rám! – csobogta rémülten. - Mi lesz így a hullámaim közt úszkáló halakkal? Jaj, oda a tisztaságom, a legféltettebb kincsem!
    Rohanva hagyta el a várost. Vissza se nézett, csak sietett, hogy minél távolabb kerüljön tőle.
    Útja során még több másik folyóval találkozott, velük egyesülve hatalmas folyammá duzzadt. Hátán már nagy hajókat hordott. Nem tudta hová megy, csak követte a medrét.
    Leszállt az éjszaka, de ő nem pihent. Amikor a hajnal vörösre festette az ég alját, csodálatos látvány tárult elé: hatalmas kéklő, végeláthatatlan víztükör várta.
    -Megérkeztem! – ujjongott, miközben elvegyült a tenger kristálytiszta, sós vízével.
    Ámulva nézte a korallok közt játszadozó színes halrajokat és a játékos delfinek hancúrozását, miközben feloldódott benne, egyé vált vele.

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

:D:D:D:Dott van látszik.:)

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én is beállok a köszöntők sorába ezzel a csokorral... [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.