Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Szilvi:)
    Szép verset kapsz tőlem születésnapodra.:)
    Most ajándékokat kapsz. Ezen a napon. A születésed napján. Sok-sok meglepetést. Sok-sok dobozban, csomagban. Ám az igazi Ajándék nem a dobozokban van, nem szép papírokkal becsomagolva. Az Ajándék másutt van. Az Ajándék, az igazi, éppen az, aki mindezeket kapja. Te magad vagy az Ajándék. Mert megszülettél. Mert csodás része lettél a világnak. Ajándéka.;)

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagyon köszönöm!:inlove:
    Janzi!Köszönöm szépen,kicsit,nagyon könnyes lett a szemem.Annyira aranyosak vagytok.Köszönöm!:inlove:

Vakond-Gazda, hóóvirág, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema,
    Igen igen, minden jóval elláttam a magokat és várom, hogy teljes pompájukban mutatkozzanak az izzó bogyók.
    Kedves Rózsa,
    olyan jó hogy irtad ezt a csodát, eszembe juttatad egy nagyon kedves gazdatársamat, aki valamikor a Felvidékről levelezett velünk, ilyen szép stilusban mint ahogy te tudsz irni.Sajnos már az égi virágos mezőkön óvja lépteinket, bár még köztünk lehetne.Nagyon élvezet volt olvasni.

Zsémbi,
    nagyon szépet hoztál az éltető vizről.Jó volt olvasgatni.

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Természetes, hogy igyekszünk méltóképpen felköszönteni, mert örülünk neked, jó, hogy jöttél és jó, hogy maradtál!:)
    Elze ha még emlékszel rá, akkor itt van!:)
    Amikor Gyöngy beszél az nekem olyan mintha hazataláltam volna.
    Azt az erdélyi utamat, az egyetlenegyet, soha nem felejtem el. A kezét izgatottan a kötényébe törölgető nénit, aki erején felül igyekezett minél előbb kiérni az udvarából, hogy üdvözölhessen bennünket. Megnyitotta nekünk a tisztaszobáját a tulipános ládával, és a bevetett ággyal, gyönyörű szőttes terítőkkel, párnákkal. Kútvizet adott, és még azt sem engedte, hogy mi húzzuk fel a vödröt. Közben mint legfiatalabbnak, simogatta a karomat, és úgy szólított, hogy "lelkem". Amikor elköszöntünk tőle azzal búcsúzott, hogy "Isten megáldja lelkem!" :)
    Nagyon szeretnék még visszamenni legalább egyszer, vagy örökre.:)

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

Összesen mennyi mentorpontod van,itt ahol a 124 pontot kaptad Ema?
    Imi prémium tag vagy e?Ha igen van 1 friss hír a hibajavításoknál ami érintene,ha nem tárgytalan.
    Ez 1 csoda torta,a következőre én is kérnék szépen.:)
    Nagyon aranyos történetet hoztál Zsémbi,anyukámnak is felolvastam.Köszönjük szépen.:)

6. .sylvia72.

Köszönöm szépen!:inlove:

7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Le voltam eléggé maradva, ezzel talán kicsit kompenzáltam azt. Még volt szintlépőm rajta kívül is, most 314 pontom van :)

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Zsémbi,
    szerintem visszafogsz jutni még Erdélybe, hiszen most azért jobban kinyilik a lehetőséged.

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  9. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Ne tessen engem zavarba hozni kérem :)!
    Meg nekem sincs mindig jó mondókám:), de olyan ügyes kezem se, mint Elzemarikának :).
    Csodálatosakat alkottál, a gyöngyök elképesztő szép egyedi darabok:). A szőlőgyökér preparálása számomra is ismerős, édesapám készített ilyeneket :). Ha majd lesz fotoápárátom, elhozom nektek is.
    Zsémbikém kreativitásával kapcsolatosan meg egyetértek abban, amit Dóri írt:).

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszi premcsi vagyok de nem érint a javítás.

11. .sylvia72.

Én is örülök Nektek nagyon, és,hogy befogadtatok.:)

Utoljára szerkesztett: 20.10.15
    Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  12. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.

Mi mázlim volt, vasárnap arattam..:) Lehet miattam javítottak??:oops:

Vakond-Gazda, hóóvirág és .Emama. kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Hát tényleg mázlid volt. :)Sokat buktál volna?!

14. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia Imi.
    10 hónapot, 120 M-et.:(;)

15. -elzemari-

Rózsa,
    ami igaz az igaz.Nincs ezen mit pironkodni. Nagyon jó, amikor ilyen szépeket tud az ember olvasni.Sajnos már a kézművességem a múlté, mert a kezeim nem nagyon akarnak engedelmeskedni.Örülök, ha a billenytűket tudom vigan nyomogatni és tavasszal a rózsa és a szőlő metszése belefér.
    Most mára búcsúzom, az izzó bogyó a földben, aztán majd kiderül, hogy a sálat a Röltey Rózinál kell majd megvenni, vagy boldogulunk azzal , ami van.AZt gondolom az utóbbi.

Ema, ha esetleg estefelé arra járnál, találtam egy két érdekességet.

16. .Emama.

Miket találtál? :)

Szia Apa! Nem néztem mi a javítás, de ahogy kiveszem a szavaitokból, nagy szerencséd volt. Örülök, hogy még sikerült :)
    Azért most már ezek után elolvasom a hírt róla, bár én nem vagyok prémium tag.

17. SZERENCSELOVAG

Szépen haladsz előre Ema.:)Mind a 3 csibéd halad rendesen,zöld min1ik?Sálakkal,hogy haladsz?

18. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Nyelvünk gyönyörűségéről ez jutott most eszembe :)

Zsémbikém drága, hadd hangsúlyozzam ki nagy hanggal, neked is és még sok itteni kedves gazdatársnak, hogy a mi egyszerű portánk és szívem kapuja nyitva van.
    Ha másegyébb nem is ,de egy karéj kenyér disznózsírral , egy kupica szíverősítővel biztos kikerül :).

Sütikének akartam még jelenteni, hogy egy csöppet bizony irigylem, hogy bubázhat :), a buksijuk illata, kicsi kezük matikálása, szájacskájuk csücsörije mind leírhatatlan élmény:). Kívánom, hogy sokat sokat tudjatok együtt gügyörészni :)!

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szóljon ki belőled az a nagyhatalmú!:)
    Gyöngy ha tudtam volna, hogy ilyeneket hozol amikor zavarban vagy, mindent elkövetek, hogy ki se gyere a zavarból!:) Tündériek!:D
    Esztet nem igazán értem, de a lényeg a lényeg, hogy Apa nem bukott, és jól jött ki!;)
    :) Így aztán kölcsönös az öröm, és ez így van nagyon jól!:)
    Elkéstek?xD Tök jó!

Jót tévéztem. Felfedeztem, hogy lesz az Országúti Disco, aminek a főszereplője Patrick Swayzie, és amiben játszik, azt nekem meg kell néznem. Igaz, hogy így csak a második felét láttam a Hegyi doktornak, de tökéletesen ki lehetett találni, hogy mi volt előtte.:)
    Nyelvünk gyönyörűségéről ez jutott most eszembe :)

Zsémbikém drága, hadd hangsúlyozzam ki nagy hanggal, neked is és még sok itteni kedves gazdatársnak, hogy a mi egyszerű portánk és szívem kapuja nyitva van.
    Ha másegyébb nem is ,de egy karéj kenyér disznózsírral , egy kupica szíverősítővel biztos kikerül :).

Sütikének akartam még jelenteni, hogy egy csöppet bizony irigylem, hogy bubázhat :), a buksijuk illata, kicsi kezük matikálása, szájacskájuk csücsörije mind leírhatatlan élmény:). Kívánom, hogy sokat sokat tudjatok együtt gügyörészni :)!​
    Ha úgy hozza a sorsom, boldogan üldögélnék veled egy patakparton, lábunkat lógázva, zsíroskenyeret majszolva, és üsse kavics felfüggeszteném az absztinenciát, gallér mögé dobnék egy feles házit.:)
    Megnézném, hogyan lovagol nagy gyönyörűséged, mennyire nő már a kicsi, jókat beszélgetnénk, sokat nevetnénk vagy éppen pityeregnénk - de azt is csak örömünkben -, hjaj, nagyon jó lenne!:)

Jó pihenést Marika, szép álmokat!:)

20. .Emama.

Te hogy állsz a csibékkel? :)
    Sálam 23 és 19 van, lassan gyűlik sajnos.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.