Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Adok szívesen,de Imitől is kérjél neki 37db van már.:)Én nem 0 percezek kevés a szupertrágyám meg úgyis hamar megvannak a gazok,a sálak a kérdés.Csibéim most nincs,mert nem is tudom miért nem vettem fel,de megyek is megnézem a csibefelhozatalt.:)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Alízkáméknál is ez a helyzet. Az ősznek ez az időszaka, míg tart az átmenet, sajnos ilyen.
    Nédda meg ő is, minnyá végez! Nem is értem, valami sugárhajtással csináljátok ti az eventeket, vagy mi?;)xD
    Na jó! Majd viszek az ajtód elé egy csokorral, alkalomadtán, mert pipacs és búzavirág nélkül nem lehetsz meg örökkétig!;):pxD

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Imádom a menő manót,főleg amikor mondja a magáét.:)
    Teljes mértékben egyet értek amit leírtál.:)
    Később kezdted,de szerintem jól állsz eddig Gabi.:)
    Aki profi az profi.Én még növényt nem is ültettem,mert megvárom a reggeli nagy aratást.
    Hát ez 1 jó kérdés,mert eddig igazán nem érdekelt.:)

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Pedig alapvetően jó dolog mentornak lenni. Ha néha kifog az ember egy-egy normális csibét, az kifejezetten öröm :)
    Nekem a nagy farmról a legelső csibém mai napig szomszédom. Ritkán váltunk levelet, de akkor még mindig Tyúkanyónak hív :)
    Aztán az ajándékok sem elhanyagolhatók, amiket meg lehet szerezni a pontokból, amit az ember összegyűjtöget :)

5. .sylvia72.

Pontosan így van.Nekem is van olyan csibém aki maradt szomszédnak és már 78.szinten van.:)És persze az ajik is jók.

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Olvasómódban voltam csak jelen közöttetek, Gyöngyi nagyon jó volt olvasni Téged, és látni a képeket! :)
    Remélem, Szilvi, nagyon szép napod volt ma ;)
    Mindenkinek sok-sok puszi!
    Legyen szép álmotok, pihenjétek ki magatokat! :)

7. .sylvia72.

Szia!Igen nagyon jó volt a mai nap,így még nem ünnepeltem a szülinapom,mert eldöntöttem nem lesz az idén semmi felhajtás ilyenkor lejönnek a barátnőmék a gyerekekkel,meg anyukám és jó kis buli szokott lenni,de mivel hétfőn megyek Pestre így nem akartam,hogy lebumlizzanak.De amennyi szeretet kaptam Tőletek is bearanyozta a napon ,nagyon jó volt ez a nap.Köszönöm Nektek is.:inlove:Rakok fel majd a gyerkőcökről,ha érdekel Titeket nagyon nagy kópék.:)Jó éjt!Szép álmokat!:)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép álmokat mindenkinek,még Zsémbi néninek,meg Imi bácsinak is.:)xD:);)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Jó éjt,szépeket!.Szerintem ebből baj lesz.:D:D

10. Zsémbes-banya

Nézd má'!!!! Há' nem nyakon öntött!

Mennyé, mennyé, mennyééé aludni fijjjam!xDxDxD Imi bácsi most valószínűleg nincs itt, majd holnap!:p;)xD
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)
    Dóri remélem nincs baj, csak egy kicsit elfáradtál!:)
    Szilvi legyen ezentúl minden napod legalább ilyen szép!:)

hóóvirág, Vakond-Gazda, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!

12. Zsémbes-banya

Neked is Vadóckám! Holnapra pedig sok energiát és türelmet!:)

13. .sylvia72.

Köszönöm!Jó éjt Neked is!

hóóvirág, Vakond-Gazda, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  14. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét mindenkinek! Jó éjt a pihenni térőknek:)

Szilvi Sok Boldog Születés napot! még beleférek talán a mai napba:)

Most kezdtem el szaporítani az event növényt, utána berakom pöttyösbe, holnap szedem le a farmot:)

Képzeljétek kirepült az első csibém:)

Megyek olvasni, csak itt a végét futottam át!:)

15. .sylvia72.

Szia!Nagyon szépen köszönöm.:inlove:Na most már tényleg megyek én is Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!Köszönöm ezt a szép napot Nektek.:)

16. .Emama.

Szia Betti! :) Gratulálok az első csiberöptetésedhez! :)
    Mennyi mentorpontod van?

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)
    A képeket kíváncsian várom :)

17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jó éjt, Szép álmokat!:)

Szia Ema, köszi, Nagyon kedves csibém volt, mindenkinek ilyent kívánok, remélem... azért még találok, ilyen rendes csibéket:) 762 mentor pontom van, még nem váltottam ki semmit a nyuszira várok, addig azért még van mit gyűjteni:)
    Megértek a növények, szépen pöttyösbe vettem, én is megyek aludni, hosszú napom volt:sleepy:

Mindenkinek, Jó éjt szép álmokat!:)

Majd el felejtettem, nagyon csini lettél:)

18. .Emama.

Köszi :)
    A nyuszi még egy kicsit odébb van, de jó sok pontot sikerült már összegyűjtened :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)
    Én még nézegetem a reggel talált erdélyi videókat, és közben igyekszem időre szedegetni a sálakat a két farmról. Ilyen blődlit..... :pxD

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! xD

Növény letermelve, 482 röpi, 52 sál, összes terület visszarakva. Szemem jojózik, ezért lemegyek én is vízszintesbe.:music:

20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fokban indultam és +5 fokban érkeztem. (Bp. Szépvölgyi út) Hideg szél fúj.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.