Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Elég nehéz lehet neki egy helyben állni, ennyi toporgás mellett!:pxD;)
    Nnna! Tök jókat írtatok, tessék még, még,még, mééééég!:):inlove::music:
    Gyöngy nem csinálom a többi farmon. Besokalltam. Ki kell pihennem, aztán majd meglátom. Most néha - néha rendbe teszem őket, mert azért sajnálnám az enyészetnek adni.

2. boka007

boka007 Haladó

Sziasztok! bocsi, ha rossz helyre írok!

az volna a kérdésem, hogy baby boomról, szupitáp akcióról lehet hallani, most az event alatt? a 20 magyar szürke marha elég sok...

köszi!

3. Zsémbes-banya

Szia! Annyit olvastam róla az eventes csevegőben, hogy nagy valószínűséggel lesz, de még nincs hivatalos.:)

Vakond-Gazda, hóóvirág, boka007 és 3 más kedveli ezt.
  4. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Persze, hogy nem csinálod Zsémbikém :), csak egy kicsit, hogy is szoktad mondani?, czafadtkodtam o_O;):)?

5. Zsémbes-banya

Teeeee!!!!:D Oszték mennyi haj van a fejeden? Má' csak azé', hogy mennyit tunnék lezsémbőni róla?!:p;)xD:inlove:
    Imikém "fecserni" mit jelent?:)

Nem láttam ma még a szerencsefijjút, aki tegnap leöntött.:D:p Remélem később belovagol majd!:):music:

Utoljára szerkesztett: 21.10.15
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép délutánt!Beköszönök most csak,mert kisütött a nap nálunk is és ennek örömére elkezdtem ablakot pucolni,közben felugrálok sálakat szedni.Este jövök.:)

7. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Nehogy megfázz ám!:) Nekem ilyenhez nem volt indíttatásom, kicsit húz lefelé a fejem, a mosógép megy ezerrel!:)
    Csak annyit dolgozz, hogy legyen erőd este jönni!:)

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gondolom tudod te mit jelent, csak kötöcköcc. Fecserni a kacsák szoktak mikor pl van egy kis tocsogó, iszapos víz és a csőrüket a pocsolyába tolva nagy élvezettel fecsernek. De ez szóra sem érdemes?! A dödörögni na az asztán igen!xDxD

9. Zsémbes-banya

:D Addig hapucálsz, míg a végén megharapom a füledet! Minnyá jön a halowen, és felveszem a csudaegy banneromat, aztán félhettek mind, mind, mind!:D Igenis nagyon jó szó a fecserni, csak azért kérdeztem rá, mert felénk ha valaki - mondjuk egy kislány - sokat beszél, akkor fecserkának szokták hívni. Így már nem kötöm a fecserni szóhoz, mert ugye a nőket a tyúkok különböző korosztályához szokták mérni, a kacsához nem. Liba még csak - csak szóba jöhetne, de az rosszabb mint a tyúk.;):pxD

10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Zsémbi és kellemes délutánt és estét mindenkinek.:):)
    Nézd meg milyen szép lovam van.;)Reggel belecsaptam az izzó bogyó termelésébe,most olyan 3500 körül van.Ma estig még 3 aratás lesz,talán meg is leszek vele.Végig látogatom mert folyamatba van,az összes farmom.Megcsinálom a 1/2-s,2/1-s és a 3/3 feladatokat mindenhol.Csak a nagyon csinálok meg mindent,ámbár bele sem akartam kezdeni.Rozmaringom 35 db van,mit csináljak megvegyem a piacon,vagy termeszem le a 2000 db-t?Mit csináljak,ötleteket kérek.Ja még a szürke marhákból sincs 1 db sem,várjak e az ikertenyésztésre még nem tudom.:music:8)

11. Zsémbes-banya

Rozmaringot először is minden nap vedd meg a kosárból (baloldalt a farmon és piros), az napi 100 darab, aztán majd meglátod. A szürkemarha ára pillanatnyilag irreálisan magas, ami a tenyésztőknek nagyon jó, a vásárlóknak nem annyira. Szerintem holnapig érdemes várni, mert ha lesz boom mondjuk pénteken, akkor azt holnap biztosan bejelentik. Érdemesebb lenne akkor tenyészteni, bár ha van sz.tápod, akkor akár most is nekiállhatsz. Nnna, ezen menj el!:D Majd jön az értelmesebbje és megkönnyíti a döntést, tőlem csak ennyire tellett.:pxD A paripád valami csúcs!:music:;)
    Ja! Zsémbi néni örül, hogy jöttél.xD Imi bácsit nem kérdeztem.:p

Ema
    nyitottál egy új kisfarmot? Találtam egy jema58-as nevűt.:)

12. SZERENCSELOVAG

Fogalmam nem volt erről,pedig kacsáink nekünk is voltak.:) Először én arra gondoltam,hogy a fecserni talán a facsarni tájszóval.De tévedni emberi dolog,de isteni érzés.;)
    Rozmaringot meg is vettem,6200 csengőpengőbe került.;)Most még növényezek,de lehet holnap a tenyésztést lezavarom.:)Köszönöm a segítséget,nekem fontos mindeni véleménye,a tiéd is.:)
    Imre bácsiról a szegény Antal Imre jut eszembe.:(Örülök,hogy örülsz,én is örülök.

13. Zsémbes-banya

Te is szeretted? Egyszer találkoztam vele, amikor Hévízről - Keszthelyre utaztam, ott ült a csuklós buszon egészen elől, felszálláskor mindjárt megláttam. Néztem, néztem, néztem, aztán odaszólt, hogy "én vagyok keziccsókolom".:) Örültem neki nagyon.:) Sajnáltam, hogy olyan időskora lett, és úgy kellett elmennie...

14. SZERENCSELOVAG

Van 1 szép emléked tőle.Nagyon szerettem a szeszélyes évszakokat is vele.Van egy másik Imre is akit szintén tiszteltem,hozok tőle valamit.:)

15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hanyas vagy? 58-as? Nem? Na én sem :pxD

16. Zsémbes-banya

Hm. Őt is nagyon sajnálom.

Miért? Lehetne éppen az 5-ös és a 8-as a szerencseszáma/od is!:D[/QUOTE]

17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hmmmmm, nem :music: Legalábbis nekem nem ;)

Mit kojotoltál össze???

18. Zsémbes-banya

Hol? Nincs semmi összekojotolva.o_O:p;):music:

Vakond-Gazda, hóóvirág, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szép estét!Sziasztok!Kész vagyok mára,megpucoltam az ablakokat,holnap haladok tovább kipakolom a konyhaszekrényt stb.Elolvastam,milyen szép helyeken jártatok,mit ettetek volna,ha nem lenne védett.Eventel haladok rengeteg csp-t összeszedtem eladtam csomó rozmaringot,mentát átlag 500 csp/db.:)Érdekességképpen Apukámat Imre Antalnak hívták.:)

20. SZERENCSELOVAG

Szia Szilvi:) Nálatok kész az ablakpucolás,jöhetsz hozzánk is.;) Gratulálok a bevételedhez,most majd tudsz költeni is bátran.:)Valóban érdekes a névformáció.

Vakond-Gazda, hóóvirág, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.