Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Drága Gyönyörű Gyerekem! Annyira jófej
    Szeretem Morricone zenéit, köszi.:) Álmodj szépeket Janzi, és ébredj frissen, pihenten!:)
    Bicajt helyezd biztonságba, nehogy más is eltolja.:p Aztán most "lustálkodhatsz mint a malac, egy órával tovább alhatsz!";) Szép álmokat neked is!:)
    Remélem így lesz, de biztosan észrevettétek már, hogy alapjában türelmes ember vagyok, már ami az emberi kapcsolatokat illeti, de a történésekben nem, és vagy azonnal szeretném megcsinálni amit akarok, vagy egyáltalán nem csinálom meg. Nekem még soha nem volt olyan, hogy vagy 9 napon át jóformán semmi érdemlegeset nem csináltam. Persze az időjárás is közrejátszott ebben, jóformán csak két napja nem esik az eső, mégis kezdtem hasznavehetetlennek érezni magam. Azt hiszem, hogy most majd átlendülök ezen.:) Köszönöm az energiát és minden egyebet!:) Mindenféle kívánságaid lehetnek felém, ami törvénybe vagy szabályzatba nem ütközik.:p;)xD
    Nnnnna, hát te sem arról leszel itt híres, hogy elülsz mint az iszap! Elképesztő nagy "pihenést" csaptál!:);)xD

2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:) És nagyon mutatós is ;) Tényleg pihengess is...

Nem fogjátok elhinni :cry: Egész nap rácsos bűzcsápot termeltem, pedig gombszemet szerettem volna, és fel sem tűnt xD

3. Zsémbes-banya

Ne sírj naaaaa, akkor én is nekiállok ám!:) Kell a rácsos is a másik feladatba, és ott van a fa, ahová a rácsos kell! Vagy az már megvan? Az sem baj, sok kell még oda!:)
    Kimentem az előbb az ajtó elé, és olyan gyönyörű udvarát láttam a Holdnak! Középen ezüst szinten a még nem teljes hold, körülötte szelíd szürkén egy udvar, és azt szegélyezi egy narancsos, rozsdás színben játszó keret.:)

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Igen,Tudod,ha az ember lánya beindul,nincs megállás.:D
    Igen szépek,mutatok képet,ha gondoljátok,csak még nem nagyok.Igen holnap délután fogok:)Ezt akkor kicsit elnézted.Ez olyan mint nálam valamelyik nap,rozmaringot akartam,úgyis gondoltam,hogy azt vetettem,de nem hanem bazsalikom lett belőle és csak lestem,hogy nem szaporodik a rozmaring készletem.:D

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD Ha esik az eső, az embernek tényleg korlátozottabbak a lehetőségei, a kedve sem olyan, és egyáltalán...
    Szerintem már át is lendültél ;)

Nem sííírok, ígérem, azt meg nem tudnám elviselni, ha mindennek a tetejébe még Téged is megsiratlak :oops: Csakcsak. Igazán le tudok magamon döbbenni. Volt egy tervem, olyan szépen elgondoltam, csak a végrehajtásába csúszott hiba xDxD Hogy lehetek ennyire figyelmetlen? o_Oo_O Tudom, igen, a polip már hozott is termést, csak előbb leszek kész az új feladattal, mint a régivel xD
    Ennyit - már megint a tudatos gazdálkodásomról...észre sem vettem :oops:xD
    Olyan szépen leírtad, hogy szinte látom magam előtt...o_O

6. Zsémbes-banya

Tekintsd úgy, hogy Bio Genezis kisasszony jövőjét alapoztad meg ezzel!:)
    Jóvan aztán kész!:)
    Azt hiszem mindent megcsináltam, Ema jóvoltából a kosarat sem felejtettem el, megyek aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:) [​IMG]

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Én örülnék a képnek :) Szilvi, Te olvastál ma gangot? És Ti, többiek? (köszi, Zsémbi!)

Már túl is léptem rajta xD
    Jó éjt, szép álmokat, ééééés jókedvű, tevékeny, napsütéses napot kívánok Neked! :)

8. .sylvia72.

Ez még nyáron készült vihar előtt ezek a nagyobbak.Az a régi mászóka is el lesz bontva,de még nem sikerült,majd jövőre.http://kepfeltoltes.hu/151025/unnamed__9__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Jó éjt,szép álmokat!:)

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Igen, még valóban csemeték, de milyen szép lesz, ha megnőnek!!! :)
    Nagyon jó lehet ott kint lakni, biztos csendes...

10. .sylvia72.

Már csak ott tartanánk.:)Igen elég csendes,meg jó is csak tudod nagyon kint van mindentől és nagyon rossz a közlekedés.Így,hogy nem dolgozom,minden rendben,de ha megyek majd akkor fogalmam nincs ,hogy oldom meg.Na de majd akkor ráérek ezen pánikolni.:D

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Figyelj csak, olvastál ma gangot? szaladj, olvasd el a mai napot ;)
    Igen, a közlekedés biztos nehéz, milyen messze van buszmegálló?

12. .sylvia72.

Olvastam.Köszi;)10 perc kb,de nem ez a baj,hanem az utolsó közvetlen busz fél 5-kor indul az Etele térről,és nem mondhatom a dokinak,hogy nekem mennem kell,mert nincs buszom csak olyan aminél a csatlakozásra 3/4 órát kell várni.Most akarnak valamit változtatni,hát kíváncsi leszek mi lesz.:)

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Okés ;) Igen, értelek, így valóban nehéz, és akkor így értem a munkahelyi dolgokat is...Más hogyan oldja meg?

14. .sylvia72.

Autó,vagy várnak,vagy stoppolnak,tudják az autósok milyen jó Piliscsaba És Tinnye között a közlekedés:oops:Vagy még Csabáig elmennek kocsival ott lerakják és mennek busszal vagy vonattal Pestre,mert Csabáról félóránként van ilyen-olyan járat.

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:( A stoppolás sem túl biztonságos...

16. .sylvia72.

Igen,ez az amit nem is próbálok ki inkább várok.:)Ment egy bagoly.Elköszönök,mert Imi szavaival Miksza mindjárt itt ér minket:).Jó éjt szép álmokat!:)

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Neked is jó éjt! Szép álmokat! :) Máris nézem :)
    Elköszönök én is...Szép álmokat Mindenkinek, mosolygós reggelt kívánok, ébredjetek derűsen! :)

18. .sylvia72.

Jó éjt szép álmokat mindenkinek.:)

19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

20. .sylvia72.

Jó reggelt!Sziasztok!Felénk elég szépen süt a nap,nagyon érdekes a szántóföld felé nincs semmi köd ,de a falut nem látom olyan köd van arra.

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.