Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Épp azt néztem, hogy akit hoztál, már 42 perce írta be ezt a hibát és egyelőre még választ sem kapott rá. Vagy nem kapkodják el a javítást, vagy nem sikerül megcsinálni? Mindenesetre nem tűnik túl bíztatónak a helyzet.

2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Igen, én is azt nézem, kapott-e választ...Valóban nem, de reméljük, hogy van valaki ilyen esetekre ott, javítani az esetlegesen felmerülő problémát...

3. .Emama.

Hát, változatlanul semmi, pedig megint eltelt lassan 10 perc. Ha így haladunk, akkor az 1 és a két órás növényem fog reggel a farmjaimon várni :( Szomorú lennék tőle.

4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Segítenék, de nem tudok...:( azt pedig nem szeretném, ha szomorú lennél...:(

5. .Emama.

Aranyos vagy :)
    Nem is miattad vagyok szomorú, legalább te ne legyél az ;)

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Tudom, hanem, hogy ott "állnak" majd a rémnövények, és menned kell aludni...

7. .Emama.

Neked nem kellene még lefeküdni? Lassan feladom azt hiszem. Még egy cigit elszívok, ha addig nem történik semmi, akkor lefekszem. Mindjárt 2 óra, valamit aludni is illenék. Azt már csak remélni tudom, hogy reggel, mire jövök, addigra be lehet lépni a farmra:music:

8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Deee, lassan kellene, de megvárlak :) itt még "csak" egy óra... én be vagyok lépve, merjem kikapcsolni? Bár egy idő után, amúgy is kilép magától is...
    Ha nincs is ott senki, és mindenki alszik, reggel biztosan fognak tudni a problémáról, és el kezdik gyorsan javítani szerintem...
    Ema, írtam mailt...

9. .Emama.

Megyek megnézem :)
    Én azért inkább arra tippelek, hogy a tök javítása miatt keletkezhetett ez az újabb hiba.

2:04
    Viszont nem mindenkit érint ez a belépési hiba, mert 7 perce írt valaki a hiba topikba a tök miatt, tehát akkor ő be tudott lépni.
    Én változatlanul nem, úgyhogy feladom. Remélem reggelre sikerül elhárítani ezt a hibát (is).

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Dóri, és mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Én is remélem, hogy akadálytalanul sikerül reggel belépned, belépnünk, és mindenkinek, akinek gondja akadt most...

Szép álmokat, jó éjt Ema, és mindenkinek!:)

11. .Emama.

Ebben a pillanatban be tudtam lépni :)

12. Écy30

Écy30 Járnitanuló

Sziasztok a Halloween kalendáriumot nem lehet megnyitni illetve csak 10 farmaranyért . Nem vagyok elcsúszva vele sorba nyitom. Mi lehet a probléma?

13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +2 fok van és egyenlőre látszanak a csillagok.
    Hiba van. Már tudnak róla. Ne nyisd ki FA-ért!

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szép reggelt, kellemes napot kívánok!
    Készen vagyok az indulásra, várom a menyemet a babával, és indulás Veszprémbe. Jó nap lesz, kibabázom magam.

Élvezettel olvastam írásaitokat, mint mindig. Imi, Ema, és Mindenki! Nagyon jó érzés olvasni, hogy őszintén írtok gyengeségeitekről, kitartásotokról, nem szépítve a dolgokat. Most éppen a vásárlások kapcsán.
    Én is volt idő, hogy többet költöttem a játékra, de hamar rá jöttem, hogy ez így nem lesz jó, mikor alacsony a bevétel. Egy időben meg vettem a havi gépet, aztán, egy farmos barát invitálására át álltam az ócsó gépre, ahogy Ő nevezte. Csak arató, néha vető. Jó is volt ez, mert kuponokkal eventeztem, de most, hogy van a felhő arató is, így már sok, és az utolsó talin a lányok azt próbálták meg értetni velem, hogy így már jobban meg éri a teljes gép. Igazuk volt. Most meg vettem egész hónapra, és nagyon jól tettem. Viszont az extra költekezést teljesen ki hagyom. Néha egy felhőt meg veszek, mert szeretem őket, de a kütyük maradnak. Nincsenek tojásaim, Pannim, stb. De nélkülük is jól el vagyok. Na, ennyi voltam, legyetek jók, és vidámak, este jövök. Kellemes, szép napot!

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én a felhő aratóért sem veszem meg csak az aratót. Továbbra is reggel és este leszedem a sok felhőt kézzel és még nappal ha fent vagyok is kell de az már nem sok. Azon is spórolok mert gyengéje mindenkinek van nekem az a 120 party pöri - régen 200 volt - és valahogy ki kéne szorítani 2 havonta.

--------------------
    Némi ötlet azoknak akik azt mondják nincs mozi sosem. Bizonyára van ilyen is sajna amíg vásároltam nem nagyon foglalkoztam a mozizással mert nem becsültem a kicsit, ha nem volt film eccerűen aznap vagy napokig tájára sem mentem azzal, hogy többen is írták nekik sincs. Pedig menni kellett volna, szerintem az elmúlt 1 hónapban napi sziten min. 20-szor biztosan rápróbálok. Adta is jól, ha nem volt adta 5,20, perc múlva vagy 1-ó múlva.
    Az ötletet a pletyiben olvastam, ha nincs film többszöri próbára sem ki kell lépni és vissza én az imént így tettem és lőn filmova. De én nem kinlódok kilépéssel, hanem a böngésző nyilával frissítem az egész oldalt az ugyanaz. F5 nem elég. Ma van már 2x2 és egy 15-pontyos.:)

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jó sokat írtatok, tetszett amit olvastam...
    Megyek főzni és közben mozizni... A Tunéziás nektek adja a pontot? Nekem már a könyökömön jön ki, de pontot még nem [​IMG] kaptam...

17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

18. lukimi

Szia, nekem adja. Miután lemegy bármely film át megyek onnan egy másik területre és mire az az oldal megnyílik általában vele együtt a kisablak is megjelenik a pontokkal.

19. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Kukucska! :) Nekem este a nagy farmon adta a pontot, most nincs mozim. Megint a Pici csúszott le a jó kis mozipontokról :(

Szia Imi! :) Amióta a feketeség van film helyett, azóta én is rájárok a mozira napjában többször is. Korábban, amikor kiírta, hogy nincs elérhető videó, akkor nem volt értelme, de sajnos nekem most is nagyon ritkán lesz film a feketeség helyett. Éjjel épp a Picire akartam átmenni mozizni, amikor elúszott a farm, most ez előbb megpróbáltam és megint csak a fekete képernyő van a Picin a moziban. Van, hogy napokig nem tudok egyetlen filmet sem elcsípni :( A ki- és belépés nálam nem jelenthet gondot, mert egész nap szambázok a két farm között ;)

Szia Sütike! Jó babázást neked mára! :)

Ja, megvettem a tojást, sapkát nem kapott. Ha elfogy a gépem, akkor nem veszek, koptatok valamennyit a kuponjaimból. Pont egy havi géppark ára volt a tojás, azt behozom így :)

Én nem megyek át, hanem egyből vissza a moziba. Akkor látom még ugrani a pontszámot és pár másodperc múlva megjön a tábla is róla.

20. lukimi

Most adta a ötödiket, ezt is böngi frissítés után. 2,2,8,15,15 volt. Ezekből 3 olyan volt ahol állatok vannak körbe rajzolva és meg kell mondani kilóg-e részlet a keretből, vagy nem. Az elsőt rontottam de úgy is jött a pont.xD
    Most lecsukok fél egyig megyek ki, olyan napsütés van az előbb alig láttam kint.xD
    Ki lehetett nyitni a tököt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.