Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Kukucska! :) Már tudom mi volt ez a nagy kiabálás amire reggel kiestem az ágyamból xD
    Így akkor már nem keresünk, de azért majd hiányolunk :)
    Majd kérünk szépen a sok finomságból egy kis kóstolót ;) Sütikének egy kis extra kolbászt is hozzál légy szíves :p
    Én pedig így szeretem a disznótorost ;)xD

Szia Szilvi! :) Gratulálok a felhőhöz! :)

Nekem a Picin kész a gombám, a másikból csak 5 db hiányzik.
    A nagy farmon a gombából hiányzik 3 db, a másikból még 30.

Ma kész leszek én is mindkét farmon, úgyhogy köszönettel nem kérek több felrepit. Küldjétek inkább segélyszállítmánynak, akinél nagyobb a szükség! :)

Szia Betti! :)

Szia Vadóc! :) Én mertem....:pxD
    Majd szerzünk neked egy ilyen termo, vagy fűthető búvárruhát, ettől aztán te is ilyen elégedett leszel ;)

Utoljára szerkesztett: 31.10.15
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +5 fok van és süt a nap.
    Tegnap jócskán hosszúra sikeredett a munkaidő, így reggel kissé ráhúztam a pihire.
    A gazdaságot beindítottam, így mehetek a valósba a dolgomra.
    A mai menü: járdalapozás.
    Szép napot mindenkinek.

Zsémbes-banya, Vadóc, -franki és 5 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

Szia Miksza! :) Jó munkálkodást nektek! Az idő kedvez most a kinti munkáknak, gyönyörűen süt a Nap :)

A Picin kész is vagyok az eventtel, már csak a nagy farmon kell várakoznom. Nagyon jók ezek a kitehetők, már találtam is helyet nekik a kergén ;):)

Zsémbes-banya, Vadóc, -franki és 4 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Szia Ema, gondolom csak úgy találsz még helyet te is, ha leszedel gyengébbet. :)

Gratula az eventekhez. Most jön a gond, hova tedd ki a titkosakat, mit is szedjél le.xD

Zsémbes-banya, Vadóc, -franki és 4 más kedveli ezt.
  5. .Emama.

Szia Imi! :) A titkosokon még nem is törtem a fejemet, elég volt a kitehetőknek helyet találni.:pxD
    Némi szívfájdalommal szedtem le 2 db Váratlan látogatást. Az nem a legerősebbek közé tartozik még napi 3x aratva sem, de szerettem, már nagyon régen kint voltak. Már a nagy farmon is kinéztem a helyét az újaknak ;)
    A titkosokat majd csak egyszerre a nagy farmmal fogom kirakni. Ha időben jól jön ki, akkor még ma, ha nem, akkor csak holnap.

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó munkát,Gyerekkoromban sok disznóvágást éltem meg,nagyapám böllér volt,nagyon nem szerettem.Sajnáltam a disznókat és a korai kelést.:(
    Szióka!:)
    Én sem szeretem a hideget,de majd együtt vacogunk.Azért nem hagyjuk,hogy jégtömb legyél és nem is hagyunk ott,mint helyi nevezetesség,:)
    Köszönöm!:)Én is gratulálok Neked.:)
    Jó munkát Neked is.:)
    Szia Imi!:)

Zsémbes-banya, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  7. -franki

-franki Fórum-zöldfülű

Szép szombatot.

Gratulálok az event befejezőknek.
    Én is csinálgatom ,remélem sikerül befejezni és lesz elég gombám.

Zsémbike ! Melléd ülhetek a vízparton csendes szemlélőnek.Jó betakarítást neked.

Erzsike ! Ha maradt egy kis sült vér ,sült pecsenye / nincs finomabb az akkor sütöttnél / ,és egy kis hurkát , kolbászt küldhetnél/. 45 éven keresztül mindig vágtunk disznót ,sokszor 2-3-t.
    Utolsó időben már nagyon untam /vele járó munkát is /.

Mikszának jó munkát

Marika köszönöm az elbeszélésedet várom a többit.

Kicsit jobb a kedvem . Néha ahol nincs gáz kezdek tűrhetően látni ,
    másik szememet is kevésbé zavarja.
    A 6 napi klinika után most már fizikailag tűrhetően vagyok.
    Csak itt a gép előtt se szabad elfelejtenem: az orromat fenn kell hordanom.

Kellemes délutánt.
    ui: Éva voltam.

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Majd ha megérkezik, akkor eszembe jutsz. Egyelőre még csak a hagymás vér és a töltött káposzta landolt a hűtőmben.

Az nekem is, majd valami káposztás pörkölt lesz belőle, de nem nálam, hanem ott akinél a disznót feldolgoztuk.

Úgy látom, mindent szépen összekészítettél, már én nem dupláznék...

Mikor nálunk vágtunk, akkor nekem is volt részem hajnali kelésben, de most, hogy segíteni megyek, én vagyok a délutános műszak. Csak 7 fél 8 felé szoktam érkezni.

Én már nem vágok, mert egyedül nem tudok egy akkora állatot megenni... Amit kaptam kóstolónak, azt megosztom veled.

A nagy munka után még a felhőt is meg kellett másznom, [​IMG]de megérte, mert szép kilátás van onnan fentről...

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!
    Szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy szivesen olvastátok a kis szösszenetemet, és igérem, hogy fogom folytatni, de most értem haza, és ma már nincs módom irni.Nagy öröm magamnak is felidézni újra.
    Kivánok nagyon kellemes estét és jó játékot.

10. .Emama.

Szia Évi! :) Az már jó hír, ha néhol jobban látsz, szépen rendbe fog az jönni, csak változatlanul türelmesnek kell lenni :)
    Az orrodat hordjad csak fent ;) Akartam valami aranyos képet keresni ehhez, de úgy látom Erzsikéhez kell fordulnom, mert nekem nem sikerült. [​IMG]

Ezt csak mintának hoztam ;)

A felhőhöz gratulálok! Én még 2 db gombolyagra várok :pxD

Szia Biciklis Lány! :) Majd folytatod, ha lesz időd, mi pedig örülni fogunk, amikor tudod hozni a további mesédet :)

11. kpe59

Most már nyugodtan ülök, mert bent van a sütőben egy tepsi hamis túrós. Valami finomságot is kell enni hétvégén...

[​IMG]Így jó lesz? Vagy ez: [​IMG] a nyelvnyújtogatás kihagyásával...

12. .Emama.

Aranyos vagy, köszönöm szépen :) Majd Évi kiválasztja melyik tetszik neki jobban. Remélem ezeket már látja jól :)

Finomságnak nem elég a sok "disznóság" ??? A sütid...... Én már el fogok bujdokolni valamerre .....:music:;)xD

13. kpe59

A finomság nálunk valami sütiféle szokott lenni.
    Lemeóztam, hogy a keresztlányom milyen töltött káposztát kutyult.[​IMG] Jól vizsgázott, megtartjuk a szakácsot...

14. .Emama.

......akkor ezt most megúszta. Tudja már a jó hírt? ;):pxD

15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Ema!
    Köszönöm, hogy nem hagysz megfagyni!:)
    Azóta már biztosan készen vagy, s te is a felhőn lógatod a lábad!;):)
    Szilvi!
    Aranyos vagy, hogy nem hagysz megfagyni, s még osztotol is velem a vacogásban!;):):) Megnyugodtam, hogy nem fogtok otthagyni, így már bátrabban indulok el veletek!:)
    Szia Évi!
    Kukucska!
    Gratulálok a felhődhöz! Társulok melléd, ha nem bánod! Nagyon szeretem a szép kilátást!:)
    Vettem belőle egy pici morzsát. Finom!:)xD

16. kpe59

A pecsenye evésnél is mondtuk már neki...

Most kóstoltam, tényleg finom.

17. .Emama.

Épp most adtam be a nagy farmon is eventet, örülök, hogy végre kész vagyok itt is :)

Gratulálok neked is a felhőhöz! :)

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :) Itt ülök az ágyban, ölemben a laptop. Durrogás, kinézek az ablakon, és ide lövik már fél órája a tűzijátékot nekem xDAzért fél órája, mert kicsit lassan lövik, de meg kell hagyni, szépeket. Az utcán beindult az élet, csoportokba verődött fiatalok furcsa öltözékben, sapkákban, kalapokban, tarisznyákkal, nagy izgalomban, nevetgélnek.
    Elkezdődött a Halloween. Nemcsak a farmon, az életben is. Már több hete fel vannak "díszítve" a boltok mindenféle szörnyűséges jelmezzel, denevérrel, pókkal...

"Ezen az estén a gyerekek jelmezbe bújva végigjárják a szomszédságot, ahol a Trick or Treat! azaz Csokit vagy csalunk!- kiáltással édességeket kérnek, cserébe azért, hogy ne kövessenek el csínyeket.

A régiek úgy hitték, hogy ezen az éjszakán elvékonyodik a határ az élők és holtak világa között. Ezért, hogy megvédjék magukat az ártó szellemektől, ijesztő jelmezekbe bújtak, és rémisztő arcú töklámpásokat faragtak, amibe egész este égő gyertyát helyeztek.

A töklámpás eredete egy régi ír mondából származik, amiben Lámpás Jacknek (angolul: Jack O’Lantern) egy részeges, ám csalafinta naplopónak sikerült rászednie az ördögöt. A pórul járt ördög végül megígérte Jacknek, hogy soha sem fog a pokolra kerülni. Azonban amikor Jack meghalt, a mennybe nem engedték be bűnös élete miatt, az ördög viszont a pokolba sem akarta befogadni, így lelke a menny és a pokol között rekedt. Végül az ördög megszánta Jacket, és egy örökké izzó fadarabot dobott neki, hogy megtalálja a visszautat az élők világába. Jack az izzó parazsat egy kivájt karórépa belsejébe tette. A legenda szerint lelke azóta is e répa-lámpás fényénél keresi a megnyugvást."

Ám holnap Mindenszentek, utána pedig Halottak napja...

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét jelenlévőknek és közben érkezőknek:):)
    Még,hogy segéderő,inkább mindenes.:)
    Gratulálok a befejezésez Szilvi.:)Titkosakból miket kaptál?
    Betti a kolbászt mai napig nem szeretem,a hurkából meg a májast.:)
    Gabi a hideget én is utálom,kimondottan melegtűrő vagyok.:)
    Mennyit haladtál a munkával,és hányan voltatok hozzá?
    Gratulálok a duplázáshoz Ema.:)Esetleg titkosak már megmutatták magukat?
    A sült vért nálunk is mindenki szerette,így mindenki kapott pár falatott belőle.:)
    Jobb a kedved,mindjárt jobban is gyógyulsz.:)
    Mi is örülünk,ha továbbra is a szösszeneteket megosztod velünk Marika.:)
    Nagyon igaz a 7végi finomságról nem szabad lemondani.Lemondok arról,hogy esetleg kaphatnék belőle pár falatot Erzsike?

20. kpe59

Van még belőle, vehetsz nyugodtan... [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.