Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jaj Janzi, ez nagyon kedves tőled. Az a szusza kis kutya..., tündéri. Hogy bealudt!xD A tea is nagyon jól jött, köszönöm szépen.:)

Vadóc, .Emama., .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

További szép estét,majd jó pihenést mindenkinek.:):)

Vadóc, hóóvirág, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szép álmokat Janzi Neked és mindenki másnak is! Megittam a finom teát, megyek és gyógyulok egyet reggelig.:)
    Ébredjetek frissen, pihenten és legyen szép a holnapotok!:)

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó Éjt Janzi!:)
    Zsémbi!Jó éjt Neked is és gyógyulj meg hamar.:)Jaj Neked is és Juditkának nagyon édesek a banneretek.:)

Utoljára szerkesztett: 3.11.15
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Janzi!
    Köszönöm szépen.

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

6. .sylvia72.

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!:)

Zsémbes-banya, .Emama. és hóóvirág kedveli ezt.
  7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon szépek lettek az új bannerek, nagy köszönet érte, Ema! :)
    Holnapra gyógyuljatok meg teljesen...
    Elköszönök mára én is.
    Szép álmokat, jó pihenést! :)

8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Kicsit elvesztem estére, de azért nem teljesen. Nem ússzátok meg, holnap jövök ;)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -2 fok van csillagos égbolttal.
    Megint felkészületlenül ér minket a cserenap. Na de majd a következő már nem. ;)

10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Juditka!
    Gratulálok a titkosaidhoz!:)
    Szia Dóri!
    Micsoda őszi pompába öltöztél!:)
    Az alkotónak ismét jár egy nagy puszi, meg ölelés érte, hogy ezen az úton IS színesíti a fórumunkat!:);)
    Elzemar!
    Még, még, még......xD.Köszönöm, hogy elvarázsolsz az írásaiddal !:)
    Szia Miksza!
    Én is nosztalgiáztam a kiírást olvasva.;)xD

11. .sylvia72.

Sziasztok!Jó reggelt!Nálunk elég hűvös van,de süt a nap,gyorsan elugrok a boltba vásárolni,mert csak 10-ig van nyitva leltároznak utána.:)

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Derült égből villámcsapás... [​IMG]
    Még szerencse, hogy nagy előkészületet nem kell tennem hozzá, mert konkrét csere szándékom nincs.
    Majd a léghajón böngészek kihagyhatatlan ajánlatok után.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

14. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Ropogós ragyogó mosolygós jó reggelt :) !
    Mire ide elért a szalonnasütés, meg a halászlé illata s végre én is megérkezék, már régen nem volt suhut senki :oops:;):)...
    De olyan jól esett eljátszadozni a gondolattal :)...
    A zuracskám ;)mikor kérdezi, hova megyünk kirándulni? Mindig azt vágom rá: Jordániába ! Nem akarja megérteni a szentem, hogy minek pont oda :eek:? Na hát, pont ezért:), az itt leírtakért :). Ide kellene ültessem őt is néha, hogy olvasgassan Titeket, hátha kedvet kapna :music:... de mire is? Farmozni biztos nem fog :music:, meg azt hiszem Jordániába menni se...
    Az úszással én is úgy állok, vagyis úgy fekszek, vagy lebegek, vagy mit tom én :eek:, hogy sehogyseo_O;):). Kicsi koromban már a hajmosás is egy külön hacacáré volt... Édesanyám szomszédot kellett hívjon segítségnek, lefektettek egy hosszu padra hanyotán , óvatosan meregették a langyos vizet a fejemre, közben bubusgattak, meg mindenféle, de ne adj isten, véletlenül víz folyt a fülemre, arcomra jött a bőőőőgéééés :eek:.
    Na ilyen vóóótam, most is fulladozok, ha hajmosás közben végigfolyik a víz a fülemen, ebből meg egyenesen az következik, hogy nem tudtam megtanulni úszni és nem is fogok... próbáltam nagyobb koromban, kétszer merültem fenékig, az elég volt... e van ;):).

Az agyonpüfölt pityóka engem is érdekelne, ha esetleg megosztaná valaki e remekmű receptjét, nagyon megköszönném :).
    Csodálatos szép őszbe öltöztetek :):inlove:.
    A titokzatos angyalkáknak utólag is nagyon szépen köszönöm a pislogó ;) ajándékokat :)!
    Így nekem is sikerült végig az event, mindkét farmomon.

Súgva mondom, képzeljétek minden este Mikszára gondoloko_O:music:;):). Nehogy megtudja, még a végén félreért s lesz abból elagyabugyálás :eek:;):). Zen meg a motorkerékpárápolás művészete című könyvet olvasom. Vannak benne jó kis tehnikai részek is s olyankor felmerül mindig bennem a kérdés, vajon ehhez Miksza mit szólna :music:, tényleg úgy van ahogy írja? Jó kis könyv, bár néha egy egy mondatot ötször is elolvasok, hogy megértsem:oops:;):).

Na áthívott a szomszéd teázni, jövök vissza:), addig is legyetek jók:inlove:!

15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A tegnapi tökök után, ma répát hozok és nem képben, hanem egy érdekes videóban. Érdemes azt az 5 és fél percet rászánni ;)xD

Szia Vadóc! Köszönöm szépen :)

Szia Szilvi! Eredményes vásárlást neked! :)

Én is tegnap eljutottam egy nagyobb besvásárlásra estefelé, tulajdonképpen amiatt is vesztem el estére :)

Szia Kukucska! :) Lassan nem is kell, hogy [​IMG]így érjen minket, úgy látszik menetrendszerűen fog érkezni ;) Az kár, hogy ilyen rövid, mire az ember kipakol ajánlatokat és elkezdene nézelődni, addigra vége is. Viszonylag esélytelen, hogy a hajón, a kirakott portékára csere sikerüljön.
    Nekem jó, ha kétszer végig tudom böngészni rendesen az engem érdeklő dolgokat mindkét farmon.

Szia Gyöngy! :) Nagyon örülök, hogy sikerült időt szakítanod az írásra is :)
    Jót mosolyogtam a gyekkori leírásodon, aranyos :)
    A motorkerékpár ápolásához hozzásóhajtani sem tudok, majd Miksza megírja, hogy mit gondol róla ;)

Az agyonpüfölt, taposott krumpli receptje Erzsikétől származik, én csak lelkesen sütöm már egy jó ideje. Nagyon finom, kipróbálásra mindenképpen érdemes. Majd Erzsike biztos megírja a készítés módját, én csak lelkesen népszerűsítem :)

16. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!:)

Öröm ide bejönni olyan csinosak lettetek:)

A cserenap engem is meglepett, sok időm nem lesz rá, pedig úgy szeretek léghajózni...:), de... talán.... legközelebb a munkás emberre is gondolnak, és hétvégére teszik:) Ha valakinek van valami szíve vágya, csak írjon nyugodtan... Sajnos most mennem kell, vár a munka..., de éjjel érkezem:)
    Pusszi nektek, ha írni nem is volt energiám,/majd kérek egy kicsit Sütikétől../ de olvastam mindent:)

sutimami57, Vadóc, gyongyvergazda és 5 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Ez a hajmosás,átérzem,én a hajvágást éltem át üvöltve gyerekkoromban.o_O
    Ema!Ez nagyon jó kis videó,Hogy emberek miket ki tudnak találni,és milyen jó hangokat hozott ki egy sárgarépából.:)
    Jó munkát!:)Nem is értem miért nem teszik legalább szombat estig.:music:

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Szia Gyöngy! :) De rég jártál köztünk...a hajmosásnál nagyon mosolyogtam, mert én sem szerettem :)

Szia Ema! :) Megnéztem a videót, tényleg elképesztő, hogy egy répa funkcionálhat hangszerként o_O Ha azt a részt mutattad volna meg, ahol el kezd játszani, és nem nézek oda, el nem hittem volna :)

Szia Betti! :) Jobb lenne, ha a léghajót picit korszerűsítenék, keresőfunkcióval is, és görgetés nélkülire sikerülne megcsinálni, ez is nagyon sok időt igénybe vesz...

Szia Vadócka! :) Köszönöm, a Tied is nagyon különleges! :)

Itt végre süt a nap, nyitva az ablak, és egészen tavaszi levegő jön be...o_OxD

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Laboviti! Köszönöm, hogy szóltál. Így jó most?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.