Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Valahogy így, de inkább úgy mondanám, hogy a kettő között lenne a valóság ;) Osztogatnék is, de tartalékolnék is belőle :)
    Majd visszajön a vásárlás lehetősége is ;) Az évnek ez az időszaka nem igazán alkalmas rá, de egy jó hónap múlva már valamivel biztos barátibbak lesznek az árak :)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Feljebb írtátok, hogy bizony abból, ahogyan ezt a játékot játssza valaki, következtetni lehet arra, hogy a való életben hogyan gazdálkodik. Tényleg pazarló vagyok, ha valaki ezt így nézi, ugyanakkor befektető is vagyok, mert amit most két kézzel szórok, azt idővel visszakapom, és nem elsősorban a pénzről beszélek. Viszont a pénzzel is nagyjából úgy vagyok mint a szívemmel, csak a pénzt a kezemmel adom, a szeretetet meg a szívemmel. A pénzzel úgy vagyok, hogy mindig legyen annyi amennyi kell, és amennyi van azzal meg tudjak elégedni, a szeretettel pedig úgy vagyok, hogy szórom - ha úgy tetszik pazarlom azt is -, mert amit egytől nem kapok vissza, azt megkapom kettőtől.
    Visszatérve a Zsémbi és a csp. közötti viszonyra. Tényleg nemtörődöm módon játszom néha, mert nem vigyázok a csp. állományomra, és ebből helyesen következtet az aki rám próbál következtetni. A való életben is ilyen vagyok. Erőlködöm rettentő módon, és mintha már egy kicsit megfontoltabb lennék, de jó hosszú életet kell kapjak a sorstól, hogy legyen időm megtanulni takarékoskodni.:oops::pxD Másrészről viszont miért kellene megtanulnom....?

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A te nézetedből teljesen jogos a kérdés :)
    Ha én azt kérdezném, hogy lehet nem takarékoskodni, tőlem meg ez lenne jogos, az én személetem miatt ;)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Teljesen jól kiegészítitek egymást, én meg vagyok az arany középút... [​IMG] (Néha apró kilengéssel...[​IMG])

5. Zsémbes-banya

Tényleg így van ez jól. Ahányan vagyunk annyifélék, és mégis egy csapat! Ha mindenki becsüli ami a másikban érték, akkor működik jól a világ. Manapság ez nem igazán divat, ezért is (!) ragaszkodom annyira hozzátok.:) Ez az ördögöcske nem eléggé riasztó.:D

6. kpe59

Nem is az volt a cél, hogy riasztó legyen. Inkább valami kis csintalan, de azt nem találtam meg hirtelen...

7. Zsémbes-banya

Lenne magamról egy fotó elküldeném, azzal meg is lenne.:pxD

8. kpe59

A türelem keresett pofit terem... [​IMG]

9. Zsémbes-banya

Jujjjj! Erzsike szólj rá, hogy hagyja abba! Addig magyaráz, míg a végén hallgatok rá.:oops::eek:;):pxD

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Akinek kéne a farmunkon illegő billegő kutyának látszó tárgy, innen le lehet menteni. Majdnem alulra le kell tekerni >>>>>

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Legfeljebb le nyelem a kutyát is! :D :D :D

Hát, nem bánnám. Állatoznom kell, mert venni nem lehet. :) Határ a csillagos ég. :)

Azért is szeretem ezt a játékot, mert ahogy előbb írtátok, mindenki önmagát adja, hasonlít a valós élethez. Különbözőségeink, és hibáink is építőek lehetnek, szinesebbé teszika csapatot, és ez nagyon szép benne. Becsüljük, értékeljük egymást, mint a valódi életben embertársainkat, barátainkat, és így szórjuk a szeretetet, ami nagyon sokat segít, ha éppen a ládára kell ülnünk.

Az emberi tulajdonságaink meg mutatkoznak itt is, de az a leg szebb, hogy önmagunkat adjuk, és ezt tapasztaljuk a találkozókon, személyes ismeretség után, és ez nagyon fontos. Nem mást mutatunk a billentyűk mögött, mint a valós. :) :) :)

12. Zsémbes-banya

Köszi Imikém!:)
    Sütike!
    Ezt gyönyörűen fogalmaztad meg. Boldog lehet Kicsikincsed, hogy ilyen nagyija van!:)

13. sutimami57

Hát, most aztán.......ha nem látok ki a szememen, honnan tudjam, mit rakok a tenyészházakba? ;)

Nagyon köszönöm! :) :) Remélem, annyira értékelni fogja a jó dolgaimat, mint a gyerekeim teszik. :) :) :)

14. kpe59

A jó példát fogja követni, ebben biztos lehetsz...

15. Zsémbes-banya

Ne törődj semmivel! Keverd!;)
    Biztos vagyok benne, hogy értékeli, és nagyon, de nagyon szeret téged!:)

Hanem aztán ajaj Zsémbi van!:oops:
    Iminek gratulálok a cukorbari sikeres eladásához, a Jemának pedig a hatalmas szerencséjéhez. Még aztán Ő nem szeret tenyészteni...., Ó, teboldogítónagyhatalmú.......!;):):inlove:

16. sutimami57

Biztosan így lesz....tapasztalom a gyerekeknél is. :) :)
    Én is imádom!! :)

Én sem szeretek tenyészteni, eddig nem is volt szerencsém, mégis, nagyon nyerő ma eza dolog nálam, mert itt vagyok, és beszélgetek Veletek. már csak ezért is meg érte..:) :)

Én is gratulálok...:) :)

17. Zsémbes-banya

Jó is néha egy kicsit megpihenni Sütike! Annyit hajtasz nap, mint nap, hogy ennyit igazán meg kell engedned magadnak!:)
    Muszáj, hogy néha lazíts, mert vissza kell pótlódni az energiáknak, akkor majd lesz mindig erőd azokat a jó kis gyurmaidomokat ide-oda rakosgatni, hajtogatni. Úgy irigyellek néha (nem komolyan, csak egy picit), belefújhatsz a pocijába, és majd jól megkapaszkodik a hajadban, és úgy, de úgy kacag.:)xD
    Alízkával annyit szoktunk nevetni, hogy néha azt hittem úgy marad az arcom.
    Amikor nagyon pici volt, fürdés után a bugyolából kibontottuk, megpuszilgattam azokat a rózsás kis talpakat, és időnként úgy tettem mintha elszédülnék azzal, hogy "phúúúúúúú de bőőőőődös a te lábad!". Csak úgy gyöngyözött belőle a kacagás. Később aztán mondta, hogy médecceee!:)

18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Elolvasom mit írtatok délután.Olyan mérges lettem erre a tenyésztésre,hogy csak na.:cry:.

19. kpe59

Akkor te is úgy várod, a következőt, ahogy én? [​IMG]

20. Zsémbes-banya

Nem voltál szerencsés?:( Sajnálom. Nekem jó sok szupertápom ment el, lett is eredménye, de első szintűt a bánatos lótetűnek sem ad...., nem is értem...
    :D Én aztán nem így várom, még akkor sem, ha korlátozva vannak az esélyeim.:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.