Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Betti! :)
    Én libát még azt hiszem nem is ettem, de a kacsának olyan jellegzetes íze van, hogy azt nem hiszem, hogy össze lehetne keverni mással.

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Átadom...
    Plusz kettővel biztosan, a harmadik szokás szerint kérdéses... [​IMG]

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mi valószinűleg délelőtt megyünk, és akkor még nincsen nagy tömeg, gondolom én....

Hááát lányok, én nem is tudom, hogyettem e liba combot, hogy még nem csináltam az tuti.A kacsacombot régebben többször, mit többször, egyszer kétszer ha sütöttem, de maradok inkább a csirkénél és a pulykánál.Na persze a finoman elkészitett liba tepertő, az igen, az nagyon finom, lila hagymával.Hm...hová nem kanyarodtam el.

Utoljára szerkesztett: 13.11.15
  4. -elzemari-

Zsémbi,
    látod,látod, biztosan nem tudták, hogy nem való a mai napon ilyen levelet kézbesiteni.S még a mondások sem segitettek ki.Egy viszont biztos, hogy holnap akkor már biztosan jobb lesz!!

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Csicseriborsó pontosan kit takar Erzsike?
    Szia Juditka:) A kürtős kalács a kedvenceim között van.;)
    Már ketten mindenképp indulunk.;) A beférést én is folyamatosan kémlelem.:music:

6. kpe59

Hát, hogy is mondjam? Elzemari "keresztlányát"... [​IMG] (Aki valójában az én lányom.)

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beugrottam....:) :) Olvastam is, de nem mindent, mert ezek a gombák nőnek, mint a bolondok.....:) Jó napom volt, csavargóra vettem a figurát, aztán estefelé még a menyem is be futott a babával. Így aztán nem is tudom, hányadán állok, de igyekszem ki igazodni a világomban.

Nagyon kellemes, szép estét, jó gombázást kívánok!

8. SZERENCSELOVAG

Ha jól sejtem,ő volt aki horgászbottal volt látható egy fotón pár nappal ezelőtt?:music:

9. kpe59

[​IMG] Igen, jól gondolod...

10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Betti!
    Érdekes most a napokban már több helyen is olvastam, hogy nem lehetett libacombot kapni. A kacsacomb már formailag is különbözik a libacombtól, az izéről már nem is beszélve.

Lám-lám mégegy kürtőskalács kedvelő farmlakó;) Jó is az!

Mi a kürtőskalácsoson voltunk szombat vagy vasárnap délelőtt illetve dél tájban, már nem emlékszem, akkor embertelen tömeg volt.
    Libacombot én már többször is ettem, csinálni még nem csináltam az tuti. Amit a ligetben árultak én ránézésre úgy gondoltam, hogy nincs teljesen átsütve, de lehet hogy rosszul gondoltam, de a libatepertő amit vettünk az finom volt, persze lilahagymával.
    A facebook-ról le lehet tölteni egy kupon-lapot, amin pár dolgot 50 %-os kedvezménnyel lehet venni, többek között két kürtőskalácsos cég fahéjas kürtőskalácsát.

11. -elzemari-

Mi is voltunk a kürtőskalácson, de csak végig sétáltunk, lévén akkor is jó idő volt.A Én egyszer vettem kürtős kalácsot, de a belső része nem volt valami finomra átsülve, úgy hogy az élmény elmaradt.

Mára búcsúzom, jó pihenést kivánok!

12. SZERENCSELOVAG

Szia Sütike:) Mennyit tudtál babázni? A gombázással,hogy haladsz?
    :music:Örülök,hogy jól emlékeztem a lányodra.;)Rajta kívül van még gyermeked,ha van lány vagy fiú?
    Jó pihenést Marika neked is.:)

13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

A libahús nagyon, nagyon finom, legalább is emlékeimben úgy él. Még nagyszüleimnél ettem, szüretkor, aztán nagynénémnél, ő még káposztába is szokott belefőzni. Nekem jobban ízlett mint disznóhússal. Az igaz, hogy ha valaki nem figyel oda, könnyen rágós marad.
    Nem hiszem, hogy bárki is el tudná hitetni velem a kacsahúsról, hogy liba. Teljesen más az ízük, a szerkezetük, nem is beszélve a méretekről.:)
    A libatepertő....hm.....az meg a másik fele.:):D
    Tudom, tudom, tudom! Az Erzsikének van egy fia is, és mivel a lánya "Csicseriborsó" a fia a "Bablencse":p;)xD
    Jó pihenést neked Elze, álmodj szépeket!:)

14. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jó éjt neked és mindenkinek, mindjárt aratok, ha jól számoltam már csak a 8 órás hiányzik az reggelre meglesz:)
    Megyek én lefekszem, már alig látok:)

15. kpe59

Akkor ezennel neked meg lett egy keresztfiad... [​IMG]

16. Zsémbes-banya

Erzsike azért a méreteivel nem ártana tisztában lennem, már csak, hogy tudjam, mekkora súllyal számoljak amikor a keresztvíz alá kell tartanom. Jajmamám!;)xD:inlove:

Szia Bettike!
    Pihenj egy jó nagyot, és holnap ne kelj fel korán még a gombák miatt sem!:)

17. SZERENCSELOVAG

Szép álmokat neked Betti.:)
    Keresztanyaságot ki vállalna?:music:

18. Zsémbes-banya

Milyen nevet szeretnél fijjjam?:p;)xD

19. SZERENCSELOVAG

Milyen nevek közül lehet válogatni?:music::)

20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Azt hittem már ma nem érek ide,de igen.A pihenni térőknek jó éjt szép álmokat.:)Az event elkezdve már 1x1-en mind,de ez a 4 különböző érés idő,hát kicsit engem is megszédített.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.