Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mivel a "Csicseriborsó" és a "Bablencse" már elkeltek, szabad még a "Feketeszeműcseresznye", de ha ez nem igazán tetszik, akkor választhatsz!:);)

Szia Szilvi!
    Egy darabig zavarodottnak éreztem magam, mert öt föld volt tele különböző színű és érésidejű gombákkal. Aztán ahogy szaporodtak, szépen letisztult a kép.:)
    Holnap megleszek a növényekkel és sutty be, aztán fel a felhőre.:)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hat hetes korában már keresztvíz alá lett tartva, azzal már nem lesz gondod.

A gyerek nem [​IMG] válogat, elfogadja azt, amit kitaláltak neki.

3. Zsémbes-banya

Jajajj! Megint nem voltam jó pedagógus, mert én felajánlottam Janzinak, hogy amennyiben a még szabad név nem felel meg neki, akkor választhat. Jujujj, ezért mit kapok az Erzsikétől?:(:oops:

4. kpe59

[​IMG] Ejnye, ejnye, sose hallgatsz anyádra...

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Zsémbi!Nálam is akkora káosz volt,de szerintem nekem is kész lesz holnap,igaz azt sem néztem meg még mennyi növényt kell termeszteni.:music:Elég szétszórt ez a mai napom úgy látom:music::music:.Erzsike!Röhögőgörcsöt kaptam az elfenekelős pofitól folyik a könnyem,hát ez nagyon nagy,rég röhögtem már ilyen jót.xDxDxDxDKész vagyok.:D

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Befutottam :)
    Szilvi:
    [​IMG] ;)

7. Zsémbes-banya

Nemáááár! Ezt azért nem kellett volna.:cry: Különben is a gyereket nem szabad bántalmazni!:pxD
    Szia Dóri!
    De gyönyörűséges kék képeket hoztál!:)
    Minden OK?

8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Nekem tetszik keresztanyám a kapott név.:)
    Rendben Erzsike értek én a szóból.:music:
    Reggelre a kék gombám beérik,akkor végzek is a feladattal Szilvi.:)
    Most pedig búcsúzok,szép álmokat mindenkinek.:);):)

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Zsémbike! :) Igen, köszönöm, csak kimozdultam itthonról :) Erre mit lááátok? o_O Ki sem teszem a lábam, és öt oldalakat kell visszaolvasnom!!! ;):p:inlove: A gombákat is most kezdtem csak szaporítani...:) A náthád rendben van, elmúlt már?

10. kpe59

[​IMG]Jól van na...! Nem [​IMG] volt az olyan vészes, hogy tócsát sírjál magad alá.

11. .sylvia72.

Szia Dóri!Köszönöm szépen a köszöntést meg a cicust is.:)
    Kimentem a kertbe vihogni,mert a párom valami irtó komoly filmet néz,gondolhatjátok mennyire le tud kötni most,és mikor megláttam a Erzsike pofiját így nézet rám kbo_O Még szerencse,hogy éjszaka van nem hallották.:music:

12. kpe59

A foglalkozásom megint elérte a célját... [​IMG]

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ejtőernyőset kerestem igazából, de nem találtam :) Azért remélem, így is megteszi :) Apropó, Erzsike pofija xD: Erzsike, nincs véletlenül ejtőernyős pofid? :)

14. Zsémbes-banya

Majd alkalomadtán megmondhatnád, hogy milyen színű a valóságban a szemed, mert a színen lehet módosítani a névben:)
    Álmodj szépeket, és ébredj frissen, derűsen!:)
    Jól tetted, hogy kimozdultál.:) Neeeem én beszéltem ilyen sokat, hanem a többiek csaptak valóságos szószátyárkodást. Neeeeem szívesen árulom el őket, de hát kényszerhelyzetben vagyok, így aztán muszáj.:p;)xD Köszi, a náthám elmúlt, de még néha fojtogat a köhögés, főleg ha a röhögés és a köhögés egyszerre akarna belőlem kitörni.:p
    Nahát Szilvi! Ezt nem vártam volna tőled, hogy ilyen jót derülsz az én bántalmazásomon. Kihez forduljak most már?:oops:xDxD
    Teeeee, minnyá lezsémböllek ám.;)xD H'jába bújsz a copfok mögé, kilátszik a szándék.;)xD
    Hanem aztán megyek én is aludni, mert nagyon későre jár, és már majd bekapom a masinát a nagy ásítozásban.
    Jó éjt, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Frankné, Vakond-Gazda, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

Nekem még kell termelnem,de idő van,és akkor már a neved is fent lesz a listán?Jó éjt szép álmokat!:)
    Azóta is mosolygok.:)
    Dóri!Persze nagyon aranyos,de mondjuk egy ejtőernyős cicus azért az ott lenne a top-on.:music::DHuu nem arattam le.o_O

16. kpe59

Miért pont az ne lenne...? [​IMG]

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Feladtad a leckét xDxD
    De legyen, ímeee:
    [​IMG] Ez itt ám ez a cica az:

http://kepfeltoltes.hu/view/151113/cica_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    xDxD

18. .sylvia72.

Jaj,Zsémbike ne haragudj,átérzem a bántalmazásodat,fordulhatsz nyugodtan hozzám ez után is,nem röhögök többet,de most komolyan nem nevetted el magad ezen a pofin?:D:D
    Erzsike!Nagyon jó:inlove:
    Dóri!Bent van a top-ban.:D:DEz a macskafej,mi is ilyen arcot vágnánk.:D:D:D

19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jajjj, de jó, annyira igyekeztem!! xD Az biztos, még ilyenebbet!!!! xDxD

Jogos, jogos...;) Naggyon klassz, hihetetlen vagy! 8) Köszönöm ;)

20. .sylvia72.

Hajajjj csak elképzelem magam:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.