Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Gyöngy!Azóta borz mentes övezet lettünk,nem hallottam.:)Nagyon édesek a gyerekek.:)Macska ügyben nem tudok segíteni,de vese görcsre no-spa,algopiryn étrendből kivonni ami Ca-oxalat kristályokat tartalmaz(Banán,körte stb.És urologia.Hétfőn látogatom meg én is hasonló panaszokkal,de már több vesegörcsön túl vagyok,de borzasztó rossz.:sleepy:
    Ma vagy holnap ?Eldöntötted?:)
    Szia Évike!Szemed?
    Imi majdnem egyre tippeltünk csak én 1 millióval kevesebbre gondoltam.:)
    Szia Erzsike!Pofi nincs ma?:(
    Zsémbi!Nem csak Neked van izomlázad.:oops:

Utoljára szerkesztett: 17.11.15
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csak a beköszönős van most. Nagyon szétszaladtak az éterben és nincs időm most keresgélni őket... [​IMG]

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hoztam neked valamit, ha sikerül egyszer összeterelned őket, akkor majd ide zárd be őket ;)

4. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.

Gyöngy délután elmaradt a tündérkéid megdicsérése.

Zsémbike jól tetted ,hogy vigyáztál magadra.

Szilvike köszönöm kérdésed ,holnap megyek ellenőrzésre és remélem rendben lesz.
    A pupillám icipicit nagyobb a másiknál , még mindig van valamennyi gáz ,ami zavarja a látásom.
    Este felé mindig elfárad ,pedig nem annyit használom mint szeretném.

Remélem a vesétekkel nem lesz nagyobb gond.

Erzsike kopácsolhatnál nálam is / nagyon lassan ment ,főleg a válogatása ,sokat tapogattam csak /.

További jó szórakozást ,és pihenést és szép álmokat.

5. .sylvia72.

Köszi Erzsike:)Ez is elég,csak már hiányzik ha nincs valami pofi.:)
    De jól néz ki:)
    Akkor reméljük minden rendben lesz.:)Ááá az már nem javul meg már nálam.Tele van cystával az egyik és ráadásul születési rendellenesség is van vele,de nem komoly eddig csak nem ott van ahol lennie kéne,Kicsit felmászott a bordám alá:music:

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Hümm! Kicsit meg vagyok lőve!:oops: Próbáltam megkeresni az "ár" szó jelentését. Megtaláltam a mindenki által ismert gazdasági jelentést, és ismertem eddig a cipész szúrószerszámaként az árt, de, hogy terület mértékegységként mit jelent, azt sajnos nem tudi.:oops::)
    Mire való az ostor? Pattogtasd aztán tereld be őket abba a karámba amit Ema hozott.
    Diót törné még csak hagyján, de válogatni, kiszedegetni ami benne maradt valamelyik csücskében, az mindig kicsinálja a kezeimet.
    A közeljövőben a nővéremmel csinálunk majd egy diótörős hétvégét.:)

Szia Évike! Örülök, hogy javul a szemed. Jó pihenést, és gyógysimi mindkettőre!:)
    Tyhű! Vigyázz magadra hallod-e! Nehogy nekem valami bajod legyen, mer zsémbölök olyan kegyetlenül, hogy csak na!:):inlove:

Vakond-Gazda, Frankné, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  7. kpe59

Ezek nagyon ugrálnak és repkednek, úgy nézem alacsony lesz az a kerítés... [​IMG]

A kopácsolást bevállalnám, csak a válogatásnál a sajátom előnyt élvez. Közben gondolok rád sűrűn...

Akkor hozok egy egész csapatot, ez kitart egy darabig... [​IMG]

Megpróbálom, hátha szót fogadnak. Vagy előkapom a [​IMG]...

Utoljára szerkesztett: 17.11.15
    Vakond-Gazda, Frankné, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  8. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Pedig fel is kerekítettem neked, hogy könnyebben tudjál számolni :eek:;):D !

Egy ár száz négyzetméter, nemegészen tíz ár a zödségesem, csak ha hozzáadjuk a fenti virágos részt is, ami ugyebár szintén felásni, fellazítanivaló :)(inkább ásóvillát használok ott ). Ti hogyan számoljátok? Véka, kataszteri hold , négyszögöl , nyíl :)?
    Egy vékás föld = egy nyolcad hold;):). Csak hogy pontosítsunk ;):).
    ( egy kicsit czafatkodok;):), ugyi nem baj:music::)?)

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Hogyan válogattok? Úgy mint én gyerekkoromban zöldborsót vagy akármit? Kettő a hasba 1 a kasba.xD:music:

10. .sylvia72.

Igyekszem,de mindig van valami.:oops:
    Köszi szépen a csapatot.:)

11. lukimi

Egy udvar, fél udvar, udvar hátulja, elülső szomszéd felőli terület, hátsó........, a góré mellett, a kerítés mellett körbe, stb. Így számolunk mi.xDxD:inlove::music:

12. .sylvia72.

:D:D:DMi is így számoltunk a nagyanyáméknál

13. kpe59

A borsót én is úgy szoktam, de a diót inkább süteményben vagy megpirítva szeretem jobban.

Én is így számolok. [​IMG] Kertrész, udvarrész, virágos...

14. Zsémbes-banya

:D Jól áll neked a czafatkodás:D Ha a földterületet nézzük, akkor négyszögölben szoktuk mondani, ha azt nézem,hogy mekkorát ástam, akkor így számolok, hogy hú azannyát mekkorát felástam, vagy: ez aztán tekintélyes terület, aztán idővel így: a mindenit már sasszézok, vagy, és ez nagyon a vége felé: jajj azt a bánatos lótetűjét nekijje, már félzsódérosan viszem a hátsómat, és ez a végső: jóvanám...., holnap is van egy nap!.:)
    Ha hely meghatározásról van szó, akkor hasonlóan Imiékhez: a felétől baloldalt jövök előre, most járok a barackfánál, jó nagyot ugrottam, már a szilvafánál vagyok, vagy a szigetnél most kihagyom, stb.:):D

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Szia! :) A cicákhoz nem tudok tanácsot adni, a vesegörcsre egy pár szó erejéig szaladtam be. Tudni kellene, mi okozza a görcsöt, olvastál a tünetek alapján valamit a neten? Ha baktérium okozza, arra nagyon hatékony a Monural por, ez egy antibiotikum, receptköteles, orvos írja fel, egy darab tasakban van a granulátum, fel kell oldani vízben, általában elég erős ahhoz, hogy a vesében lévő baktériumokat elpusztítsa.
    Ha kő okozza, akkor elsősorban görcsoldók szedése -papaverin: Nospa, Papaverinum Hydrochloridum tabletta, ezek recept nélkül kaphatóak, és erős fájdalomcsillapító, és rengeteg folyadék fogyasztása!!! És a mozgás az nagyon fontos...
    Van a patikában kapható Rowatinex kapszula, ami szintén recept nélkül kapható, ezt a vese megbetegedéseire használják, kőképződés gátlására, gyulladáscsökkentő hatása is van.
    Lehet, nagyon erősen felfáztál, és az okozza....Arra nagyon jók a gyógynövények, teaként, ülőfürdőként: zsúrló (vizelethajtó hatása is van, így segít a homokot is eltávolítani, ha az van?), a gyermekláncfű, esetleg a kamilla - gyulladáscsökkentő, cickafarkfű -felfázásra, csalántea.
    Nem volt még vesegörcsöm, de azt mondják, iszonyatos fájdalom...a vesekő szintén...
    A vesehomokra mindenképp vizelethajtó teakeveréket innék, és sok-sok folyadékot mellé, tejet nem szabad!
    Remélem, tudtam segíteni, és gyorsan meggyógyulsz! :)

Mindenkinek sok-sok puszi, jövök ám majd! :)

Vakond-Gazda, Frankné, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  16. gyongyvergazda

Így már értöm, Móóóóózsi xD:D. Szóval minekután a nyílból kivonjuk a fél kataszteri hold negyed vékáját, kijön, hogy a szomszéd kerítése tíz centivel bennem van, mint kellene:pxD

17. lukimi

Így se lehet rossz ám?!xD

Vakond-Gazda, Frankné, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  18. gyongyvergazda

Köszönöm kedves Dóri :). Sajnos a labor eredményeim sem egyértelműek. A nőgyógyász írt fel antibiotikumot, amit beszedtem és megszűntek a fájdalmak. Az űlőfürdő remek ötlet, sőt a vizelethajtó tea is. Ki fogom próbálni. Ártani úgysem árt :). Napi 3 liter vizet, teát iszom, azt hiszem ez nagyjából elég folyadékbevitelből:).

Elköszönök djágáim:), jó éjszakát, álmodjatok, amiről csak mertek ;):)!

19. Zsémbes-banya

Gyere,gyere, gyorsan gyere,mert nagyon hiányzol!:):inlove:
    Avagy: levágtam a sóskaszárat, ráraktam a megyére, és tavasszal szólt a szomszéd, hogy egy sor sóskát belevetettem a földjükbe.:p;)xD

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:) Remélem, jó hírekről fogsz tudni beszámolni nekünk :) Az már jó, ha a fájdalmak megszűntek, a három liter víz is nagyon jó, ugye, nem ásványvíz? (azt is tanácsos kerülni ilyenkor). Én a csalánnal kezdeném, de nézz utána kérlek, alaposan, mert egyes esetekben ennek a fogyasztása is kerülendő...
    Mihamarabbi gyógyulást, gondolok Rád! :)

Vakond-Gazda, Frankné, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.