Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LekiTeki008

LekiTeki008 Utánpótlás-írogató

Szia :) Na, a gyros meg a spagetti lesz a nyerő! :D
    Oh, épp erre vágytam most! :p Köszönöm :) :D

2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Mára végeztem.
    Jó éjszakát és szép álmokat.

3. LekiTeki008

Jó éjt :) Kívánom, hogy álmodj mézeskalácsvirággal.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ohhh azért én sem akarok lemaradni minden jóról...:D :D
    [​IMG] [​IMG]

5. LekiTeki008

Ezt a képet nem kellett volna, most megéheztem a gyros-ra :( xDxD

6. sutimami57

Én is....D :D Nagyon édes a bannered! Szeretem a cicákat, meg a kutyusokat, meg az összes állatot, kivéve a békát...:(

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szióka!
    Üdv itt. :) De örülök,hogy Tini
    Nono,ezt még Breki magára veszi. ;):p
    Zsémbikém neked hoztam ezt:

breki072 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Hát, brekit bírom, meg a farmos békákat is..igaz, magam sem hittem, mert anakondám nincs, nem is szeretnék, de ezekkel el vagyok..:D :D

breki072 kedveli ezt.
  9. LekiTeki008

Éppen most akarom lecserélni... :( xD De amúgy nagyon sokáig meg volt ez a banner :)

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na azért. :p;) Ez már jó hozzáállás xD :)

Leki:
    Szia! Köszi kérdésed jól. Én már egy ideje vagyok itt is ott is. De örömmel láttam,hogy a Tini topikba is bekukkantottál. :)

breki072 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.9.14
  12. LekiTeki008

Igen, oda is sikerült egy hozzászólás erejéig, de - ki tudja, hogy mikor milyen hírem van a tinitopikba xD

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Még jelvényem is van.
    ...és tényleg, csak azt nem tudom, hogy a mai világban érdem, vagy titkolni való? Amikor kaptam, még érdem volt...[​IMG]

PiciLona kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Atyám mennyi, milyen, és mekkora? Csúcs vagy Nini!:) Nagy moncsi, kicsi moncsik!:DDD Puszi érte!:)
    Milyen? Hm? Rossz? Jó?
    Tényleg - látod felhatalmaztál, most aztán kérdezek ész nélkül -, már azt is akartam kérdezni, mennyi hozzászólást sajnálsz a régi fórumról? Ezen a néven futottál ott is? Mi volt a törzshelyed? Mert tényleg nem emlékszem a nevedre.:)
    Semmi szégyellni valód nincs. Bármelyik világot is éljük az, hogy valaki valahol törzsgárda lett azt kell, hogy jelentse, hogy hűségesen és jól dolgozott, hosszú ideig ugyanazon a helyen. Bár ma nem annyira kedvelik a régi dolgozókat, állítólag sok fizetést kell nekik adni. Hm......

Erika
    jó éjszakát neked, álmodj szépeket, és ébredj frissen, derűsen!:)

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
    PiciEma kedveli ezt.
  15. LekiTeki008

Na megyek szépen sorjában a kérdéseken xD
    Először is. Még nem tudom, de általában jó :)
    Hozzászólást nem sajnálok a régiről :) Ott matekiraly04 néven futottam, csak megváltozott a nevem, és ezért most itt ez a nevem. A törzshelyem aaa.... őőő ezt mindjárt kikeresem a régi fórumról :p Olyan régen voltam a törzshelyemen, hogy már elfelejtettem a nevét :/

U.I.: A Tábortűz törzstagja voltam csibe1974 vezetésével :)

16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Így már emlékszem rád!:) Még egy királyfi.:) Kuncogóknál Breki, itt pedig egy valóságos Máté (remélem nem a mate teából volt a matekirály) Jól fordítom, hogy Máté a neved?:)
    Szegény, lehet, hogy közben elaludtál, én meg itt nyüstöllek a kérdéseimmel.:)
    Jó éjszakát neked és mindenki másnak is!:)
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép a holnapotok!:)

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
    PiciEma kedveli ezt.
  17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Megjöttem, elolvastam mindent és örülök hogy jó hangulatban, sokat írtatok :)
    Nem idézek, mert akkor reggelig sem feküdnék le és ahhoz már igen fáradt vagyok. Azért néhány dolgora reagálok így is ;)

Üdv LekiTeki itt nálunk :)

Zsémbit meglesném amikor csipkét készít, én majd ilyet kérek szépen ;):pxD

A Halasi csipke készítésének technikájáról eddig nem tudtam, de most utánaolvastam, nagyon érdekes :)
    Korábban élőben láttam csipkeverést, hát az is fantasztikus, főleg amikor ördögi gyorsasággal dobálják ezeket az orsókat. Azt sem lehet szemmel követni melyik hova tartozik o_OHogy lesz abból hibátlan minta? Hát fogalmam sincs :pxD

Sütikével egyetértek. Nálunk is ugyanaz a felállás, én netezek, a férjem TV-t néz. Egyikünk sem korlátozza a másikat, de az sem várom el, hogy a kedvenc filmje helyett a férjem jöjjön velem farmozni és az én hobbimnak hódoljon. Egy kis szabadság és önállóság a legjobb párkapcsolatban is kell és jár mindenkinek.;):)

Örültem Ninettnek, Erzsikének, Évikének, Elzemarinak, Mikszának és mindenkinek aki írt :) Jó volt ennyit olvasni egy délutánnyi kihagyás után.

Én piszkosul elfáradtam, alig állok (ülök) a lábamon, de most már csak negyed óra hiányzik a hordók beéréséhez, azt megvárom. Gyorsan beadom az eventet, megkukkantom az új felhősoromat és aztán annak örömével elvonulok aludni.
    Holnap jövök, már ha fel tudok reggel tápászkodni az ágyikómból ;):pxDxD

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

-elzemari- kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Derűs napot mindenkinek!

Nemsokára beérnek az első kör hordók.

19. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Szép jó reggelt, kellemes hétvégét!
    Ema, sikerült kipihenni Magad egy kicsit? Miksza, ügyesen gurgatod a hordókat! Én még csak gyűjtögetem. Lehet, hogy este meg lesz mind, és akkor egybe lerakom őket.
    Legyen nagyon szép a napotok!

20. LekiTeki008

Igen, a mézeskalácsvirágvetés után rögtön elaludtam, de akkor most válaszolok :D
    A matekiraly nevet úgy 7 éves koromban találtam ki, ezért lett kiraly, nem egy teából, amit nem is ismerek még o_OxDxD
    Szia :)

Mindenkinek szép jó reggelt kívánok. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.