Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem sikerült kipörgetni a fődíjat csakhogy apácalúd volt.

A reggeli nagyaratás helyett 14-kor arattam, felröpi a szokásos: 130 db. Ez nagyon érdekes mivel egyre több a kütyüm a szédültön és a főfarmon, mégse lett kevesebb a szokásostól pedig attól féltem. Az esőn a gyömbér 20-at adott. Az a baj, hogy a reggeli aratás mamutok nékül nagyon gyér lesz felröpiből. De nem baj, ha az utolsó napon hiányérzetem lesz a főfarmon jön a 8p. rózsalindázás.

Mivel a kisebb farmot is elővettem 1 év után, gondoltam legyen már valami ütősebb cseretárgyam mert kéne a terveimhez, ott is eventezek. Bő 3e szupitrágya van, gyorsan kikaptam gazdaköriből 24 órás munkásokat, majd learattam a komforba tett biogyapotot, a 2 szigeten meg a kávét, az a leghosszabb ott ja és van több területen 20 órás fa is de nem minden kiskocekán. Lett 160 felröpi, kenterbe verte a főfarmomat. xD:inlove::music:
    Természetesen a komfortos bioakárminek köszönhetően mivel mint tudjuk az 1=1-ben adja a röppentyűt. Ott is nemes a hagymám - részben - tehát azt vetettem szupival, 3:26 az érésidő (rendes 2x2-őn) kávéké még rövidebb szerintem ott jóval hamarabb meglesz a felröpi mint itt, mivel itt csak napi kétszer fogok aratni.:)

Hajrá mindenkinek! :)

Reggelre én is lecsót akarok csinálni, a tiedhez képest meg se merném mutatni a tiednek még a színe is isteni hát még az íze?!

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Bettiiiii, micsoda fenséges illatokat árasztottál a lecsóval.Éppen erre kerekeztem, és nem is tudtam megállni, hogy ne jöjjek be.

3. lukimi

4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

gratulálok, a fődíjhoz:) Én erre a kőmadár-kastélyra lettem volna kíváncsi mit takar, de nem sikerült.....:(, de a 10 szupitáp se rossz:) Nem lett rossz a felröpi, a kis farmon meg a konfort jól adja majd hagymára:)
    Nekem még mindig csak az a 2 turbó micsodám van, majd még a fák az esti aratásnál adnak valamennyit:)

A lecsót nem lehet elrontani, csak jó hozzá való kell pénteken vettem még a paprikát olyan szép húsos volt nem tudtam otthagyni, csak folyton volt kajánk, és nem akartam addig megcsinálni:)

Szia Mari Jó hogy bejöttél:) Merre jártál? :) Olyan élvezettel olvastam a kerti beszámolódat mintha csak én is ott lettem volna:) Eventet elkezdted? Ültetsz növényt vagy csak a felröpit gyűjtöd?:)

Köszi Imi, akkor már csak egy napot kell várni:) de úgy láttam eddig nem zártak ki senkit..

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Betti,
    Merre jártam ma?Igazából cipőmbe csináltattam talpbetétet, mert a bokasüllyedés miatt kötelező.S mint ilyen nem a szomszédban van.
    Igy aztán az egész délelőttöm oda lett.Sebaj, mert olyan nagy dolog itthon nem maradt el.
    Az eventet bevégeztem, mert holnap is programom van és nem értem volna rá a játszásra.Igaz kutya hideg van itt fenn a babszáron, nem is maradtam itt, csak elhelyeztem a megnyert dolgaimat aztán sutty már száguldottam is lefelé.
    Persze az a traktor verseny jó volt, izgultam is nagyon, hogy vajon ki lesz a befutó.S a frász is rám szakadt, amikor Béka Benci ott a versenyen egyszer csak a fejem felett száguldott el azzal a ménkű nagy traktorral.
    Nem tudom Betti, volt e már félelem rajtad, de ha hiszed ha nem én nagyon megijedtem. Száz szónak is egy a vége, jó volt a verseny.

Itt sem jön egy lélek sem, talán a hideg teszi?Jó pihenést kivánok!

Utoljára szerkesztett: 24.11.15
  6. Vakond-Gazda

Gratulálok, nagyon izgalmas versenyed volt:) Én is elindultam 20 felröpivel, már meg előztem az ellenfelet:p:):D holnap vagy holnap után már én is feljutok a paszulyra:)

talán mindenki versenyez azért nem érnek ide:)

Jó éj, szép álmokat kívánok neked:)

7. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Betti!
    Köszönöm, nagyon finomat készítettél!:)
    Szia Elze!
    Gratulálok a befejezéshez!:) annak meg külön örülök, hogy az ijedtségen kívül nem lett nagy baj. Én is kipróbáltam a versenyt, először nekem is hasonló lelkiállapotra utaló jelek jelentek meg, mint nálad, de szerencsére hamar megnyugodtam, s folytattam a traktorvezetést. amikor leállt a járgányom. Csak néztem jobbra, balra, előre, hátra, hogy akkor most mi van.:oops:A végén persze rájöttem, hogy kifogyott az üzemanyag.:( Így most lehúzódtam a pálya szélére, s várom a felmentő sereget.;)
    Jó pihenést neked!
    Imi!
    A végén még rendszeresen, több farmmal is eventezni fogsz?xD

8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Megjöttem és nagyon el fáradtam,a tegnapi és a mai nap is tiszta rohanás volt mindjárt elrendezem a dolgokat és mesélek.A lecsóból én is kérnék.:)

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is befutottam :) nem rég értem haza vásárlásból, utána elpakolás, gyereketetés, most meg lerogytam ide a géphez és hamarosan aratnom kell. Kíváncsi vagyok az esti nagyobbacska aratásom mennyi felrepit hoz?

Biclis Lánynak gratulálok az event befejezéséhez! :)

10. lukimi

Szia, ki van zárva. Csak ilyeneket csinálok meg ezt a felröpi mennyiséget hamar össze tudom hozni ott is és nem kell sűrűn vetni-aratni. :)

11. Vakond-Gazda

Én eddig 24 turbóval szálltam be de száguldok egyfolytában, lassan elszédülök....;):DxD

Szia Szilvi, A lecsóból neked is jut...:)

Nekem a esti aratásra 20 turbó izé jött, sokáig nem jutottam vele, de versenybe vagyok :DxDxD

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét neked és mindenkinek.:):)
    Jó,hogy megjöttél Szilvi.:) Kíváncsiam várom a beszámolod.:music:
    Nálam csak holnap kezdődik a mulatság,és szépen nyugodtan talán szombat estig meg is lesz.;)
    Az én részemet felajánlom bárkinek,mivel és nem barátkozok vele.:music:

13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Összesen 30-40 felrepim lett a két farmon, de ebben már az ajándékok is benne vannak. Messzire nem traktorozom ennyivel, az biztos :pxD

Megyek népet etetni, második felvonás következik:music: Milyen jó, hogy mindenki máskor eszik nálunk.....[​IMG]

14. .sylvia72.

Köszi Betti,annyira jól néz ki,az enyém sosem sikerül ilyen tunkolósra és az benne a legjobb pedig.
    Lehet 2 részben lesz,mert elég hosszú.Na a szombat.Fél 4 körül értem a Camponába,persze szerettem volna venni egy elegánsabb pulcsit,de gondolhatjátok,nem találtam,na barátnőm mondta nem kell kiöltözni,nem olyan helyre megyünk,na ennek örömére eljöttek sportcipőben ,farmerban pulcsi,sportos kis kabátban.Tekergek a camponában,vettem finom bort az ünnepelnek,meg találtam egy kitűzőt amin baromi nagyban volt az 50-es szám,megnézem a telefonom fél 5 3 nem fogadott hívás ,anyám is Betty barátnőm is keresett,hol vagyok mert elkésünk.Mondtam a campiban,jön elém,mert még átöltözik és még a haját is megcsinálják.Képzeljétek a Trófeába mentünk és totál rosszul éreztem magam,mert mindenki kiöltözve én meg nem.Mondtam is a Barátnőmnek ez elég rosszul esett,hogy nem mondta meg,mert akkor hozok ruhát itthonról,persze közölte ne foglalkozzak vele érezzem jól magam.Ez van.Odaértünk a trófeába 6-ra az ünnepeltnek meg 1/4 7-re kellett jönni,persze Ő nem tudott semmit,mert meglepetés volt az egész a barátnőm annyit mondott neki,menjen el a trófeába a hidegtálakért a szomszéd sráccal,mert otthon lesz egy kis buli.(hozzáteszem a trófeából ingyenes a házhoz szállítás:D:D)Ezek megérkeztek közölték a pultos kislánnyal,hogy jöttek a hidegtálakért az meg mondta nekik,nem tud semmiről(szerintem Ő volt az egyetlen aki nem volt beavatva)Na akkor mondták a srácok,hogy felhívják a barátnőmet,hogy probléma van a Betty meg csak annyit mondott telefonálok egyet és lerakta a telefont,Betty felhívta Őket,majd jött egy másik lán,hogy Ő mindent tud és menjenek vele,mert hátul van a tál ott tudja odaadni,mi meg közben oda mentünk és ahogy meglátott minket kiabáltunk,hogy meglepetés hát nagyon meglepődött.:D:DSemmit nem is sejtett nem mondták meg neki,nagyon jó szülinapi meglepi lett,11-ig ott voltunk annyit ettem és annyi finomat,nagyon jól éreztük magunkat.:)

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok! Berobogtam, de nem traktorral, mert még nem szálltam versenybe. nem sietős.......jó napom volt, egész nap unokáztam, este mentek el a gyerekek. Kicsit lazítottam, inkább telefonos ügyintézés, és netes intézkedés volt a közbeni program, munka, csak a kötelező. Jó volt kicsit lazítani...a Kicsikincsem annyira aranyos, sokat vigyorog rám..imádom. Na, de most be nézek a farmokra, mert azt sem tudom, hányadán vagyok. :)

16. SZERENCSELOVAG

Mi volt a vacsora,és miért ilyen későn eszik?:music:
    Elég kalandos történetet írtál.De legalább remekül zárult.:)
    :cry:
    Volt egy klassz napod,meg még lesz is sok ahogy Dominikot látod növekedni.:)
    Hoztam 1 kis zenét,én imádom.;)

17. .sylvia72.

Most látom milyen szép ruhátok van.:)
    Igen soha nem unatkozom.:)De tényleg nagyon jó volt.:)

18. Vakond-Gazda

Szia Janzi neked is szép estét!:) Csak turbót gyűjtesz vagy növényezel is?:)

Mejd a reggeli aratás felgyorsít..:) remélem én is szárnyalok:):D:D enni akkor kell mikor megéhezünk:)

A képet a lecsóról internetről hoztam, de az enyém is ilyen, szeretem, ha van egy kicsi leve:)
    Jó kis bulit szerveztetek, egy kis izgalom meg kellet hozzá...:):D

Szia Sütike, Egy kis pihenés már rád fért, főleg ilyen kellemes lazítás:) Mert már ahogy nődögél tudja ki az a nagyi aki nagyon szereti:)

Én is szeretem ezt a számot:)

Jártam a moziba 1x volt ásványvíz, ismétlést nem adott a gépész, pedig mondogattam neki akár még egyszer is megnézném..., ha más nincs.... de faképnél hagyott...:cry::) :D

Elköszönök mára, mindenkinek jó éjt szép álmokat!:)

19. SZERENCSELOVAG

Milyen ruháról írtál Szilvi?
    Ezt olvastad: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Épelméjűek.10936/page-1126#post-385904
    1ben elköszönök,könnyű álmot hozzon az éj mindenkinek.:):)
    Betti én csak a turbolinára hajtok,ültetni csak nagyon kivételes esetbe szoktam.:);)

20. .sylvia72.

Igen,lehetne mondjuk 2-3 havonta szervezni:D:D:DNekem is 1 mozit adott csak.
    Zsémbinek és Emának új bannere van.:) Huu,nem olvastam köszi Janzi ez jó hír.:)Elköszönök én is mert ülve alszom el mindjárt, a folytatást holnap leírom.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.