Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Felénk folyamatosan szitál az eső felváltva napsütéssel,már 3 szivárványt láttam.:)
    Ema!Édesek ezek a mókusok nagyon,köszi,hogy hoztad.:)
    Gratulálok a nemesítéshez.:)

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok!
    Ema,
    hihetetlen, hogy milyen nagy lelkesedéssel hozod minden nap a szebbnél szebb képeket, igazán köszönjük szépen.Élvezet nézegetni.

Imi,
    hogy te miket nem csináltál!!Igazán sokoldalú ember vagy.

Utoljára szerkesztett: 2.12.15
    Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Event - Havas vállalkozás >>>>>

Ha ezt az eventet megcsinálom az csak a 2 szuper kitehetőnek szól.....
    -------------------------
    Áthoztam Padamak játékostárs összesítőjét, így könnyebben át tekinthető:

61200 TP, 44050 BTP, 66550 CSP
    25 KK turbótrágya, 45 KK szupertrágya
    105 szupertrágya, 75 szupertáp :D
    3 party pörgetés
    2 karácsonyi süti, 2 mézeskalács, 2 fehér ártatlanság, 3 tojáspuncs
    1 hózsonglőr, 1 karácsonyi hógömb, 1 jégszobrász
    2 karácsonyfa (egyik kitehető, másik gömbtermést adó)
    1 farkasbarlang
    1 matrica
    36 csillag

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Kukucska! :) Én is emlékszem arra a fotósorozatra, az is nagyon aranyos volt. A készítője nevére sajnos nem, de az az igazság, hogy a mostani sorozat szerzőjének a nevét sem fogom tudni megjegyezni.

Örülök, hogy tetszettek a képek nektek is :)

Köszi a hírt Imi :) Megpróbálom elolvasni hamar az eventkiírást, pedig indulnom kellene már :pxD

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Gratulálok a nemesítés sikeréhez Gabi.;) Nem szabad annyit dicsérni a lovagomat,mert elbízza magát,és legyőzi 1 másik nemes lovag.:music:
    Mind1ik fotó mesés,de a kedvencem a 4-s számú.:) Ema a honlapod mai napig is elérhető?
    Erzsike karalábé nemesítéssel,hogy haladsz?
    A szivárvány csodálatos jelenség,felénk sajnos nagyon ritka.:)
    Marika te milyen szinteken vagy éppen farmon és szigeten?:music:
    Imi lehet nem leszek népszerű,bár nem is törekszem rá,de én nem csinálom.:music:
    Nagyon várom a pénteki teliholdast,meg utána a tenyésztős eventet.;)

6. .sylvia72.

Köszi Imi:)
    Nagyon,különben is az egyik kedvencem a mókus.:)
    De kár,nálunk elég sűrűn van.Na leléptem,mert falugyűlés lesz 5-kor valamit akar a polgimester amit mi nem szeretnénk ezért mennem kell intézkedni.:D:D:D

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Két bónusz hiányzik még, abból csak az egyikre van szükség, biztos az lesz az utolsó. (Egyébként most megy a 78. kör.)
    Szerintem nem a népszerűségre törekszik az aki csinálja az event-et. Még szerencse, hogy senki nincs rá kötelezve.

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Egy biztos, nagyon megértem aki most nem csinálja ezt az eventet. Olyan odadobottnak tűnik nesztek, csináljátok. Én holnapig döntök de a harmadikig biztos, hogy megcsinálom mert nekem mindíg fontos az utolsó csöpp KK szupitrágya azért, hogy minden nap vásárlás nélkül tudjam szuperezni a mamutjaimat, na meg a 2x2-es kitehető kirívó tépével is ott található. De van esély a végig vivésre is mert ha már úgyis leszedem a 3 területet....habár most menek és kiszámolom mennyit is kell vetni a 3 feladatba.

Nemes Lovag, ha egy ilyen eventet nem csinálsz meg semmi népszerűség vesztésed nem lesz.:) De azt ne feledd, hogy a teliholdazással zavartalanul megfér egymás mellett és talán még egyformán hatnak a bónusz csodák is mindkettőre tehát kettős kihasználtság törpénne.o_OxD
    Tehát akkor megyek megnézem lehet, hogy az első 3 feladatot csinálom csak és talán elég lesz leszednem csak a főfarmot.
    ---------------------------------------

Okosabb lehettem de bizonytalan vagyok mint a libanoni tűzszünet (régi már ez)
    Csak 3190 növény kellene az első háromhoz, meg 275 felrepi. Sőt, még az értékes 2 karácsonyi süti is meg lenne és némi szupitáp, kk stb. Viszont az utolsó 1x1-es kitehető ritka szép példány egy ilyen tp hajhászónak mint én. Amúgy 5 aratás lenne 1 területen.
    Megálmodom.

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

Gondolom van helyi kultúrház,ott van a falugyűlés?Elárulod mit szeretne a polgármesteretek,amit ti meg nem akartok?:music:
    78-kör szorozva 900-l,jól gondlom akkor az 70200 karalábé eddig?:music:Ha nem majd javítsál ki nyugodtan Erzsike.:)
    Az 5 aratást vízzel és szuper trágyával gondolod?Pikk-pakk megcsinálod szerintem.;)
    1-k cserenapon annyi bájital fát szereztem,hogy a 3 farmterületet tele tudom rakni.Mivel elégé megcsappant a készletem,most a szédültet 176-db-bal kiraktam az utolsó tenyésztés óta.Szépen gyűlik,meg a piacon ilyenre nem költök.;)Másik két területemen meg a mamutokat,nem szeretném most megbontani.:music:
    Én a gőzösnél az XXL-s kacsa kata fákra gyúrtam,hála isten van belőle bőven.:inlove:Ha jönne újra,csak XXL-s szuper trágya fákra hajtanák,abból nincs 1 db-m sem.:sleepy:

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Mókusok nagyon aranyosak, és az a fotós is akinek ilyen ötlet fogalmazódott meg az agyában. Ti még náluk is aranyosabbak vagytok, és nagyon jól esett, hogy eszetekbe jutottam. Nincs baj, csak nincs kedv.
    Ma már egy kicsit kiegyensúlyozottabb vagyok, de nem az igazi.

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó kedves lovag, én még nagyon gyermekcipőben járok a kilencvenhárom négyszögölömmel.A kis karibi szigetemen pedig, alig kétszáznegyvennyolc a szintkülönbségem.Lassan járj alapon, nem mindig jutok előre.

Zsémbi,
    ej,valahová elraktad a kedvet és nem leled?Ez nálad azért szokatlan.Kérlek keresd meg jó???Hiányzol de nagyon.

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  12. lukimi

Nem, 5 aratás vízzel és sima trágyával 1 területen persze ha az első hármat csinálom csak.(5x600=3000, + utolsó aratásnál + 200=3200) Szupitrágyát mindíg csak nagy szükségben használok vagy ha sokat kell termelni és hamar akarok végezni. Legutóbb írtam, hogy fel akarom gyűjteni 30 e közelébe nos, azon vagyok mostanában ezért jól meg gondolom hova szórok. Most a telihold sem fog kapni. Egyébként nekem a 79 mamutjaim úgy vannak összeválogatva, hogy mindhárom (szupertrágya, zokni, kkszuper) fajtából annyi jön amennyihez sose kell vásárolni csak a kkszuperrel kell vigyáznom de csak csak összejön az is.
    Janzi, mindíg tudsz meglepit szerezni: 3 területnyi bájitalfa?!:eek:o_O:eek:
    Nekem 4 van mindíg kirakva, minden aratáskor zoknizva így jön napi 32 ez bőven elég ahhoz, hogy se nem fogy lefelé a készletem de se nem növekszik drasztikusan. Ha 3000 fölött lavírozok az megnyugtató. Ehhez persze kell az is, hogy a tenyésztésem csapnivaló már ami a felsőbb kategóriát illeti ezért nem viszem túlzásba.

sutimami57, Vadóc, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

Na már meg is jöttem,már le is arattam,Az úgy történt:music:,hogy 3-án falugyűlés a kulturban,A szomszédasszonyommal karöltve sétáltunk azt hozzákell tennem a falu másik végében van a kulturház,mi ugye végig beszéltük pletyi stb.mert nem találkozunk mindennap,de mindig van valami:DOdaérünk,3 perc múlva 5 óra 2 pasi álldogál a másik oldalon más senki,de mi annyira beszélünk,odajön egy kiatal hölgy mi is a gyűlésre jöttünk,mondjuk neki,igen,milyen furcsa,hogy ilyen kevesen vagyunk,lehet a suliban lesz,na már szapultunk mindenkit,nincs befűtve sem szét fogunk fagyni és különben is hol a polgármester a pogácsával és milyen kevesen vagyunk senkit nem érdekel a falú sorsa??Jött egy pár,hogy mi mire jöttünk,mondjuk,hát a falugyűlésre az holnap lesz,most táncos edzés lesz,na képzeljétek totál benéztük a dátumot ,de az vigasztal azért voltunk páran,úgyhogy holnap 5-től lesz az intézkedés:)Janzi!Polgármester úr eladott egy területet itt az utcánkban és valami kézműves sörfőzdét akarnak raktárral teherautókkal,na ezt azért nem szeretnénk és senkit nem kérdezett meg,hogy mit is szólnánk ehhez.
    Szia Zsémbike!Örülök,hogy fel pillantottál és jobban vagy.:inlove:

14. kpe59

Nem jó a számításod, mert ebből a 70200-ból le kell vonni azokat a magokat, amit a legtöbb körben visszaad. Csak akkor veszi el a magot, ha kapsz bónuszt, vagy egyéb tp-t, csp-t, szuper trágyát stb.
    És nem a 900-as, hanem a 600-as ablakot pakolom, mert ott csak egy magot vesz el, ha nem ad semmit.

sutimami57, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Az eventkiírást csak átfutni volt időm elmenetel előtt, majd éjjel számolgatok, ha több időm lesz, de szerintem én sem fogom csinálni. Legfeljebb a 3. sort a kitehetőért, de az 1x1-ért nem fogok még egy csomót ültetni. A karácsonyfán még gondolkoznék, de szerintem amiatt sem állok neki. Szerintem nem egészen 2.000 eventnövény kell csak hozzá, azt egy területen lenyomom hamar, de csak az ólakat szedem le ott is.
    Most megyek még a dolgomra, majd valamikor előkerülök :)

16. SZERENCSELOVAG

Szia Zsémbi:) Gyere csak közénk,majd mi még kiegyensúlyozottá teszünk.;)
    Nagyon szépen haladsz Marika.:) A lassan járást,magam is szerényen gyakorlom.:music:
    Ha kellene bájitalfa,nyugodtan szóljál cserenapkor küldök szívesen.:)
    Szeretem ha 20 ezer fölött van,mert az akkor sokáig kitart.:music:
    Kalandos délutánod volt,de legalább jól elvoltál a szomszédoddal.:)
    Várom a holnapi intézkedésetek eredményét.;)
    Rendben Erzsike igazad van,így akkor pontosan nem lehet a mennyiséget eltalálni.:)
    Ne gondolkozz 1 másodpercig sem,majd cserenapkor megoldjuk a történést.:);)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ismét csodálatos képeket láttam.
    @Zsémbi: mióta nyugdíjas vagy sokkal többet vagy kedvetlen, mint amikor dolgoztál.
    Kapd össze magad gyermekem, mert virgács lesz belőle! xD
    Ha nem haragszotok, akkor idő hiányában erre az eventre nem készítenék segédexcelt. Ügyfélnél vagyok és emiatt kissé későn érek haza, így lehet, hogy az eventtel sem fogok küzdeni.

sutimami57, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Oda se neki Zsémbi, én is el vagyok kettyenve. Sokan írtátok, milyen finom süteményéket készítetek, na erre föl én is kedvet kaptam a karácsonyi sütkérezéshez. Készítettem is három tepsi linzer karikát, hát az egyiket nemhogy odaégettem.Zsémbölődök is rendesen,sajnálom a hozzávalókat, na meg a munkát is. Mondtam a páromnak, hogy beadom a fölmondást, egyelőre még nem fogadták el, nem tudom mi legyen, de nagyon bánt.Majd alszok rá egy-két napot, és újrakezdem, mert a gyerekeknek akartam kedveskedni.Nálunk az a baj, hogy nem igazán szokta megérni a karácsonyt, hacsak el nem dugok egy tálcával.Föl a fejjel Zsémbi, lehet, hogy ez a rosszkedv csak a hold állásának tudható be.
    Szép estét Mindenkinek!

19. .sylvia72.

Janzi!Kilépek a házból és mindig történik valami.:music:Mindenképpen jövök és elmesélem az intézkedésünket.:)
    Szegény Zsémbi még virgácsot is kap.:(Nem haragszunk,szerintem mondhatom a többiek nevében is.:)

20. kpe59

Lehet tudni akkor, ha minden kört felírsz. Vannak statisztikáim...
    Csak egy érdekesség, a nősziromból 155 kört indítottam, mire meg lett a 9 bónusz. Ebből 46-szor vette el a magokat, mert adott valamit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.