Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Keresem, keresem Elze, és azt hiszem itt köztetek majd megtalálom. Ládde a szép téli ruhádtól már húzódott is a szemem sarka!:)
    Miért nem maradtatok ott mindjárt táncolni, akár holnap ötig is rophattátok volna, az aztán komoly edzésnek számítana!:)
    Köszönöm a szívecskés fejet, én is :inlove:
    Nagyon jó fej vagy Janzi! Örülök, hogy jöttél és, hogy maradtál!:)
    Teeeee! Ha nem tudnám, hogy szeretöl, még azt hinném, hogy nem, és akkor úgy, de úgy lezsémbőném a hajadat a fejedről, hogy nincs az a hajszesz, ami újraindítaná a hajhagymáidat! A felszólítást vettem, igenis apuci! Összekapom! Nagyon összekapom, és tudom, szőnyeg alatt lapos kúszás és térdre imához.:p;)
    Egyébként pedig piszkosul haragszom, hogy nem csinálod meg a segéd excellt. Mecsodi egy dolog ez, he?:mad:xD
    Naaa! Ne legyél ezért elkeseredve. Sütöttem én már olyan pogácsát is, hogy a kutya kétszer - háromszor is próbálkozott vele. Meg-megnyalogatta, aztán reménytelen arccal elvonult. Még ő sem tudott beleharapni.xD Nagyon kedves és jólelkű ember vagy Rózsa, köszönöm vigasztaló szavaidat. A zsémbölés meg nem baj ám, az ember kimorogja magát mint a láncos kutya, aztán megkönnyebbül egy kicsit. Amúgy igazad lehet, biztos a holddal van baj, majd azt is jól lezsémbölöm.:p

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Hajlezsébelésügyileg elkéstél. Tegnap este a fodrász már lerendezte.;) xDxDxD

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ez igen, ez már egy igazi, szokásos zsémbelés volt!:):inlove::music:

4. Zsémbes-banya

Azé' én a maradékba is bele tudnék kapaszkodni, hogyaszongya:
    Kígyó vére, kánya hája,
    nyugszik Miksza hajhagymája!
    Kánya hája, kígyó vére,
    ne legyen virgács a kezébe!

Na! Jól gondold meg, most még visszavonhatom.;):pxD:music:
    Szia Imikém!:) :inlove::)

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Miksza:) Én nem haragszok,hogy nem kell küzdenem a segédexceleddel.;)
    Még több statisztikát is szívesen olvasnék,olvasnánk szerintem Erzsike.:)
    Remek társaság vagytok,örülök,hogy rátok találtam.:);)
    Nagyon tuti,haj lezsébelés ügyileg.;)

Utoljára szerkesztett: 2.12.15
    Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagyon sajnálom tudom milyen bosszantó:(2 sütim volt ehetetlen eddig igaz a sütés csak pár éve kezdődött nálam.Második sajtos süti recept olvasása közben felkiáltottam,hogy 50dkg margarint kell bele rakni?A párom kérdezte az van a receptre írva mondom igen,akkor biztos annyi kell bele,miért az előzőbe mennyit raktál,mondom 5dkg-ot,na akkor már tudja,hogy miért volt olyan iszonyú száraz,pedig ne tudjátok meg mennyi tejfölt raktam bele,hogy összeálljon a tészta,de azért legyűrtük.:D:D:DA második mikor Emával jártuk a világot és Amerika felé vettük az irányt na akkor valamilyen amerikai csokis kekszet csinálok, http://kepfeltoltes.hu/130820/Csokis_keksz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kinézetre ilyen volt,de az íze,ehetetlen volt,egyszerűen nem bírtuk megenni,soha nem dobok ki ételt,de ezt sajnos ki kellett dobnom,mert egyikünk sem bírt vele.:(
    Ááá,nem akartunk még egy órát ott ácsorogni,mert 6-kor kezdődött:D:DMeg a tánci ruhánk sem volt nálunk és járókeretet sem szereztünk még be.:D

7. Zsémbes-banya

:DDD
    Ne már! Pedig járókerettel kiválóan lehet pl. csárdásozni, hogyaszongya: fejet kecsesen balra fordít, egyidejűleg a járókerettel kettőt koppant, ez a kétszer balra, aztán fejet szintén kecsesen jobbra fordít, egyidejűleg járókeret kétszer kopp, értelemszerűen ez a kétszer jobbra. A pörgést még nem dolgoztam ki.:p Az a keksz pedig kifejezetten gusztusos.:)

8. mikszafarm

Nem kell visszavonnod. Még megártana az egészségednek.
    Látom azért már jobban vagy!;)xD
    Megyek szunyni. További szép estét és jó pihenést.

9. .sylvia72.

:D:D:DNem találom a Gálvölgyinek a járókeretes paródiáját,de helyette ezt találtam.:D:D:Dhttps://www.youtube.com/watch?v=feRkRgXzV2s a süti tényleg guszta volt,de nem kóstoltad.

10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép álmokat nektek,és mindenki másnak is.:);):)

Vakond-Gazda, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket, és neeeeem virgácsosat!:)
    :D Ez nagyon jó volt!:)
    Jó éjt neked és mindenki másnak is.
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen és legyen szép a holnapotok!:)

12. .sylvia72.

Igen,szeretem én is.:)Elköszönök én is.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Mostanáig varrodáztam, elég is volt a szememnek mára.

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

14. mikszafarm

Jó reggelt!
    +3 fok van és csak néhány csillag néz tágra nyílt szemmel.
    A mai süti 20 szupertrágyát ad.

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Jövök hamar, nem ám hogy feledés homályába vesszek...meg aztán hiányoztok is. Végig olvastalak Benneteket, a mókusok nagyon édesek, és örülök,hogy Zsémbi meg került. Valóban, mióta nem dolgozik, kevesebbet van velünk, de szegény annyit dolgozott, hogy el fogyott az energia. A kedv hiányát is meg értem, néha van velem is, hogy csak vagyok, és semmi de semmi jó kedvem nincsen. Ez annál is inkább furcsa, mert alapból egy vidám ember vagyok, és szeretek is jó kedvú lenni, de bizony, néha el megy. Mondhatnám úgy is, hogy valaki el veszi...:(

Nagyon dolgozós napjaim vannak, tegnap például reggeltől délutánig olyan agyon-nagyon dolgozósban voltam, és amikor el jutottam odáig, hogy a hálóban kezdem a porszívózást, és be fejezem a napi munkát, délután 5 körül járt az idő. A porszívózás el maradt, helyette érkezett két szépséges kakas vendégségbe, és így, kakas levágás lett az esti program. 11 körül értem be a géphez, aztán el dőltem, mint a zsák.

Ma sem unalmas nap vár, mosás megy, indítom a porszívót, és utána szőnyeg tisztítás következik. A többi utána...:)

Janzi, valóban jó fej vagy, és örülök, hogy ide találtál!
    Imi, most is élveztem a beszámolódat, ebben a támában, a számtek asztalán, hát, én is tudnék mesélni.
    Ema, nagyon édes a téli ruhácskád!
    Event ügyben azt látom, nem nagyon lelkesedtek érte. Én meg csinálom, mert könnyű kategóriás, szép lassan el termelem a gazakat, és minden el viszek, amit kapok.

Jaj, Ema! A karácsonyi játék ötlete tetszik, és mivel a mese írásról le maradtam, ebben részt veszek, remélem, az időmbe bele fér. :)

Fejemben szállingóznak a gondolatok, de már egyik sem épkézláb, inkább megyek is a dolgomra. Ki kapcsolom a gépemet, mert le kell tolnom a szőnyegről az asztalt, meg aztán, event kezdés lesz, így enm kell farmozni. Délután jövök, legyen nagyon kellemes, szép napotok!

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Event kezdésig igyekszem magam valami értelmes dologgal elfoglalni. Nem garantált a siker...

Zsémbes-banya, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Zsémbi, örülök,hogy más is jár úgy a sütkérezéssel, de nem adom föl. Most pihen a következő adag, de most már odaülök mellé, meg teszek a sütőbe még egy réteg alufóliát.
    Még élénken él az emlékezetembe az írásod amit az utolsó munkanapodról írtál. Éppen így jártam én is, nüansznyi eltéréssel 2011-ben.Na akkor elhatároztam, hogy most már mindent alaposan, szépen megcsinálok itthon, még a legyek is ...csúszva közlekednek olyan rend lesz.Ebből az első három hónap úgy telt el, hogy tényleg meszeltem, takarítottam, kamrát kipakoltam, szekrényekbe selejteztem, és mindennap finomakat főztem.Aztán lebetegedett anyukám, eleinte mindennap mentem, de aztán jobbnak láttuk, ha az egyik gyerekszobát itt nálunk berendezzük neki. Elhoztuk hozzánk ami nem volt könnyű, mert nem akart a megszokott környezetből eljönni.Kicsit később már etetni kellett, meg tisztázni, meg csak ketten bírtuk fürdetni.Ez ment 2013 novemberéig, aztán be kellett vinni a kórházba mert kiskanállal se bírtam megitatni, a gyógyszert visszaköhögte, nem bírt rendesen nyelni, és 2013 december 4.-én a kórházba elhunyt.Azóta minden megváltozott az életembe, még nem tudtam feldolgozni, de szerintem már nem is fogom. Az csak vigasztalás, hogy az idő minden sebet begyógyít, nálam nem működik.(Ma is őrá emlékezem)
    Átértékeltem a viszonyomat az élethez, nem is olyan fontos, hogy tökéletes tisztaság legyen, többet foglalkozom az emberi kapcsolataimmal, többször kimondom, hogy szeretlek, és megpróbálok a gyerekeimnek segíteni amit tudok.
    2014-ben petefészek rákot állapítottak meg nálam, teljesen véletlenül, és egy hét múlva már meg is műtöttek.2015-ben kivették az epeköveimet, ez is sürgős volt.
    Ember tervez, Isten végez!
    Legyetek jók ha tudtok, szép napot kívánok!

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Az eventből csak nagyon minimálisat fogok megcsinálni, így kedves szomszédaim, nem kérek eventes felrepit napi ajándékba :)

"Ukrajnában, Jaltától nem messze a Fekete-tenger partján, a 40 méter magas Aurora sziklaszirtjén áll az ország egyik leghíresebb építménye, a gyönyörű Fecskefészek-kastély (Swallow’s Nest). A kastély elődje egy kisebb faépület volt, amit egy orosz tábornok épített szerelmi fészek gyanánt 1895 körül. Az épület jelenlegi formáját egy német olajmágnásnak köszönheti.
    A neogótikus stílusban épült kastély mintája a híres neuschwansteini kastély lehetett Németországban."(Érdekes világ)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Én sem kérek felröppenőt.

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Sütike! :)
    Örülök, hogy a meseírásba beszállsz te is :) Még várom a jelentkezéseket, mert pillanatnyilag kicsit kevés mese születne még.
    A jókedv illékony jószág, becsben kell tartani és dédelgetni, ha sikerül magához édesgetni egyszer az embernek ;)
    Sajnálom, ha valaki elveszi ezt tőled, rossz ezt így olvasni, és még rosszabb, hogy nem tudok segíteni.:oops:

Szia Rózsa! :)
    Nehéz dolgokról írtál. Az évforduló és a közelgő ünnep még inkább felnagyítják a fájdalmat, de higgyél benne, hogy az idő tényleg segít azt tompítani. Én 11 éve jártam azt az utat, amit te 2 éve, és 7 éve hasonlót, amit te 1 éve. Mindenből ki lehet, és kis is kell lábalni, csupa keserűséggel nem is lehetne élni hosszú távon. Sok erőt kívánok neked mindezekhez! :)

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.