Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

A lila a kedvenc színem!xD:music:

3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +5 fok van a ködmentes, felhős reggelünkön.
    Mai süti -> 300 CSP X szinted.
    Hú Ema! Ez a baba nagyon tuti lett! Biztosan lesz nagy :):):) mikor megkapja a kicsi.
    Zsémbi ne szomorkodj, velem megoszthatod akármilyen színű lenne is. ;)

@Janzi: Nem. Saját családom körében.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, a kis baba mindenkinek meg hozta a kedvet az édes kispárnához! Nagyon szép lett, Ema, aranyos, és hogy kézzel varratad is, nagyon szép lett! Az apró hibákat a világon senki nem fogja észre venni, és így, ahogy van, nagyon kedves, aranyos!!! Nagyon szép lett a pofija is,a kis vigyorinak! A lányomnak is volt hasonló, kis állatos párnája, és még nagy korában is aludt rajta. Nagyon ügyes vagy, és tényleg, gratulálok hozzá!

Én is el szundiznék rajta! :) :) Nekem a lila, és a zöld a kedvenc színem, de mással is el vagyok, egyedül a kék, ami nem szimpi. Így legalább van választék, mindenki mást szeret.

Ma nem leszek, megyek a menyemmel Ajkára, baba tornára, meg egy csomó elintézendő dolgunk lesz.
    Event mind a két farmon meg lett tegnap, felejtve is. A kastélyt még nem is láttam a keréken, az is felejtve. Szép napot kívánok Mindenkinek!

5. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A tegnapi videózgatásom eredménye,. hogy ma is képek helyett azt hozok nektek. Találtam egy nagyon érdekeset, én még ilyet filmen sem láttam. Érdemes ezt az 5 percet rászánni és belenézni :)

Szia Miksza! Köszi :) Majd szép óvatosan tervezem odaadni neki, nehogy megijedjen tőle :)

Szia Sütike! :) Köszönöm a dicséretet.
    Gratulálok a befejezett eventekhez, és jó babázást kívánok neked mára! :)

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, aztabeborult jószagú szakramentumát ennek a vonatnak, ez aztán élmény lehet!!!! Bele is ülnék, az tuti, eszméletlen utazás lenne. Igaz, mikor ugrott a dombról, kicsit a frász kapott el, de fantasztikus, nagyon jól meg oldották!!! :D :D Köszi az élményt! Még nem jöttek a gyerekek, így aztán teszema dolgomat.

7. .Emama.

Azóta találtam még, nagyon érdekesek. Ahogy belegondoltam, kell is ilyen felkészültnek lenni pl. Kanadában, de akár az észak-európai országokban is. Csuda ügyes masinák ezek :)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ettől függetlenül van rózsaszín pólóm, de nem olyan bugyirózsaszín, hanem sötétebb. Csicseriborsó választotta nekem, hogy higgyem [​IMG] el jól áll.

Imi! Te ne szórakozz velem... [​IMG]

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.

Pedig a rózsaszín jól áll a hölgyeknek.:):inlove::music:

---------------------------
    A kisebben egy aratás múlva meg lesz a röpi az utolsó sorhoz és ott végig kész az event. Hogy minek? Csak.:)

10. .Emama.

Szia Kukucska! :) Úgy gondolom, Csicseriborsó lehet az egyetlen, aki rá tud olyanra beszélni, amit alapvetően te nem is szeretnél ;)
    Ez a baba sem bugyirózsaszín, kikéri magának;)xD Az alapja ugyan halványabb, de szép pink csíkok vannak benne, és ezért kapott olyan színű, díszes szalagokat is ;):)
    Plüsst akartam venni, de az valami olyan ordító, egyszínű rózsaszín volt, hogy nem voltam hajlandó megvenni. Valami ilyesmi lehetett.

10:44
    Volt 29 pörgetésem a nagy farmon, elpörgettem mindet. Összesen 2x jött fel a kastély, persze nem lett meg. Kétszer kaptam főnyereményt, mindkettő olyan madárijesztő, ami már van, a két hiányzó még véletlenül sem lett meg.

Utoljára szerkesztett: 8.12.15
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az én kese hajamhoz nem annyira... [​IMG]

Van amire még ő sem... [​IMG]
    A bugyirózsaszínt nem a babára értettem, hanem csak úgy általánosságban, mint színárnyalatot.
    Én még nem láttam a kastélyt, csak akkor pörgetek, ha fent lesz.

12. .Emama.

Nem is vettem ám igaziból zokon ;):)
    Én sem szeretem a rózsaszínt, de a pinket vagy lilát sem. Viszont egy kislánynak csak valami ilyesmi színt kellett elsőre választanom. Másodikra egy fiúbabát kellene csinálni, az akkor végre kék lehetne ;)xD

13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt és estét mindenkinek:):):)
    Tetszik ez a farmneved Imi.:)
    Értem Miksza,én is úgy tölteném.:)
    Milyen igazad van a színekkel kapcsolatba,mindenkinek meg van a kedvence,és ez így van jól.:)
    A duplázáshoz gratulálok,és érezd jól magad Dominikkal.:)
    Ilyet még én sem láttam,3xor megnéztem nagyon klassz.:)
    1 körre én is kipróbálnám.;)
    A kis figura nagyon jópofa Erzsike,milyen kis durcás.:)
    Csak úgy gratulálok,mert gondolom azóta befejezted.:)
    Eme ötleted nekem is tetszik,majd várom,hogy megalkosd.:)

14. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szép estét mindenkinek!
    Most már nekem is szép mert végre hazaértünk a munkából :). A baba tényleg nagyon jó lett főleg így hogy az egész kézimunka. Biztos nagyon fogja szeretni az akinek készült hiszen ilyet nem kapni minden boltban az ilyen ajándékban benne van a Szív :).
    Nem olyan rég panaszkodtam hogy nincs rendes csibe a rendszerbe. Hát tévedtem , mert olyan rendeset kaptam hogy csak na .
    További szép estét.

15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
    Jelenlétit aláírtam!;):)
    Az eventtel én is elkészültem.
    Ema!
    Gyönyörű ajándékot alkottál! Mégis igazam van a tiszta angyalkával!!!xD

16. .Emama.

Szia Vadóc! :) Örülök, hogy óvónéni szemmel is tetszik a baba :)
    Angyalka ügyben marad a kép, amit a múltkor hoztam ;)
    Gratulálok az event befejezéséhez! :)

Szia! Gratulálok a jó csibéhez, így biztos gyorsabban fogsz majd haladni :)

Majd meglátjuk lesz-e sikere az elsőnek, egy másodikba csak akkor fogok bele, ha igen.;)

17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Garantálom a sikert!
    Nem lehet másként!;):)
    Én is a saját verziómat.;)

18. SZERENCSELOVAG

Szia Gabi:) Fogadd elismerésemet a befejezéshez.:)
    Gabihoz csatlakozok,a siker egyértelmű Ema.:)

19. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

A településünk határában működött a Zizi-labor együttes volt egy vállalkozásuk a bukásukig, na ott volt ezzel a névvel egy lovarda.

Most arattam itt és most lett kész az egész. Vánszorgott a felröpi végig, 3 vagy 4 kör szupertrágyás-hagyma ültetés kellett tegnap mert láttam, hogy nem lehet meg a felröpi. Egyik kupa 8%-on, másik 13%-on van. Ja és 84-es szint semmi tojás és semmi sárkány. Kincses és paszuly sincs.
    Gyűjtöm a szupertápot csak úgy natúr malommal és mint régen is ha összejön jó pár ezer egy 3 területes tenyésztést fogok csinálni, persze ez valamikor jövőre lesz. Januárban lesz 4 éve, hogy játszom és itt volt az egyetlen első szintű tenyész állatom nagyon sok tápból, emlékezetem szerint közel 4 ezerből. (gyémánthal)

20. SZERENCSELOVAG

Én először 1 fogadóra tippeltem volna a név után a tanya vitt félre.:music:
    Janicsák István meg a Zizi-labor hangita vumen imádtam.xD
    Most gratulálok akkor a befejezéshez.:) Mennyi tápnál tartasz éppen?A halnak mi lett a sorsa?:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.