Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mesterséges mert különböző kivonat, ráadásul keverni kell valami eritriával vagy mivel mert abnormálisan édes. Ha természeteset akarunk fogyasztani a levelét kell áztatni vagy ilyesmi. nincs glikémia tartalma ezért valóban szuper cukrosoknak de azért nem csípik mert mesterséges ezért ki tudja mivel kezelték. Inkább nem eszem tortát, maradok a diabetikus keksznél.:eek::cry:

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor már csak azt kell kideríteni, honnan lehet ilyen növényt szerezni és beállítani egy-két cseréppel az ablakba...
    Az a diabetikus keksz valami borzadály... [​IMG]

3. lukimi

Nem ám a háztartási kekszre hasonlít, egészen másfajta nekem teccik. Főleg joghurttal.

Nekem már a keverés is bonyolult, mert ki kell kisérletezni mennyike kell akármihez mert 300-szor édesebb a kristálynál. Mivel számomra bonyolult maradok ezután is a jó szokásomnál - nincs a háznál semmilyen cukker.:) Sőt lehet kapni szárított levél formájában is akit érdekel.
    Tortát, krémest stb stb ezután is elkerülöm a jobb a békesség elvén.:sleepy:

Tévedtem, méz állandóan van itthon minden reggel megy egy háromnegyed evőkanálnyi a théjjába.

Utoljára szerkesztett: 9.12.15
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek:):)
    Valóban jobban tetted,hogy eladtad a 3 db diszkóst.;)Nálam még kaméleon tenyésztés nem volt,de ami késik nem múlik.:music:
    1enlőre elnapolom a kastély elfoglalását,inkább szupertápot veszek ha lesz akció.;)Miksza neked van már kastélyod?
    Bravó Gabi,örülök a sikerednek.;) Majd a többin is előbb-utóbb sikerül.:music:
    Nyugalmad érdekében Évi,azt kell tenned ami neked jó.:)
    Jó lenne ha vége lenne már ennek az időjárásnak.:)
    Mesés képeket hoztál Ema.:) Véletlenül videót az orgonával nem találtál?
    A tanyád nagyon szerencsés,gratulálok a kastélyhoz.:)
    Erzsike ez pontosan így van.:music:
    Nem semmi történetet osztottál meg itt.Mióta vagy cukros,hogy jelentkezett nálad?
    Nagyon-nagyon várom az új tenyészterepet.:) Hála isten többet nem kell farmot bontani,hanem 1 házikóba zajlik a tenyésztés.;):music::inlove::)

5. kpe59

Akkor valóban nem ugyanarról a kekszről beszélünk...

6. lukimi

Köszi, csak a lovardán nem sok értéke van nem hajtok se tépére se....semmire.
    14 éve mondták 1 műtétnél, hogy 11 a cukrom talán cukros vagyok? Valamivel elütöttem a dógot és a kövi években méregettem és hol kiugrott, hol stagnált jó helyen és azóta is így folytatódik. 2 szem tablettát szedek rá. A lényeg, hogy ha felmén evéskor 1,5 óra múlva vissza áll 6 környékére és ez nekem jó.
    A neve: diabetikus omlós keksz, kis kerek és púpos, a jelenlegi kókuszos. Elomlik a szájamba de tejjel v joghurttal igazán jó. Háztartási keksz sose volt a zsánerem és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.xD

Megyek nagyaratni.

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jöttem aláírni. tegnap egész nap úton voltunk, annyit dajkáltam a babánkat, hogy a vállam, ami már amúgy sem volt jól, teljesen oda is lett. Jó kis súlya van a Kicsikincsemnek, és nagyon aranyos. :)

Ma reggel már mentem is tovább, vásárolni, ügyezkedni. Egész nap futottam, de most végeztema dolgaimmal. Holnap reggel megint megyek világgá, Ajkán lesz még dolgom, és el intézem a karácsonyi nagy bevásárlást is. Utána már nem igen futkorászok sehova, csak itthon, helyileg rohangálok..::)

Évi, sajnálom, hogy ilyen gondok vannak az anyukáddal, és teljesen el tudja venni az élet kedvedet. Jó türelmem van, de ehhez már nem lenne.

Imi! Jól le írtad a cukros dolgokat, szerencsére, nekem nincs ilyen gondom, csaka diéta, az se jobb ám. Nekem is van fogyis kekszem, nem rossz az sem, de a jótól nagyon messze áll..:D

Szépek a barlangok, meg aztán nem is tudom, hogy vagyok. Amúgy jól. Holnap még ki cipekedem magam, aztán talán egy kicsit jobb lesz...:)

Kastélyom nincs, én is láttam néha, de helyette zoknit kaptam. Meg madárijesztőt...meg egyebeket, jellegtelen dolgokat.

Na, be nézek a farmra, szép estét!

8. SZERENCSELOVAG

Nálad,hogy-hogy ilyenkor van a nagy aratás Imi? :music:
    Az jó,hogy te így kordába tudod tartani,de mindenképp vigyázz magadra.:)

9. lukimi

12 óránként van. Kora reggel - most éppen 6:30-kor - van a kisebbik mivel a harkályfészket csak napi egyszer használhatjuk és az nekem éppen estére esik minden nap, de a lényeg a mamutok beérése ami ugye szintén napi egyszer aratható és az is estére van most ütemezve. Akkor változik amikor pl event miatt csúszni kell, olyankor átkerül reggelre a nagy aratás. Van némi külömbség mert a nagyobbik 1m300e körül ad a másik meg jóval alatta.

Sajna mást se csinálok mint vigyázok. Tudod van 1 mondás: az első 50 év ajándék utána jönnek a bajok. Én ezt már aláírhatom mert tapasztalatból tudom (és látom a környezetemben). Hogy ki mennyit és mit szed össze, a szerencsén is múlik. Mivel a szomszédom 15 éve inzulinos cukros napi 5 oltással nagyon sok mindent el tanultam tőle és ez sokat jelentett. Persze most már a net is nagy segítség. Mindenesetre az ember életében eljön az az idő, amikor már nem azt eszik és iszik amit akar.:)

10. SZERENCSELOVAG

Ezek szerint korán kelő vagy? Nálam reggel van a nagy aratás,ha van event,ha nincs.

Nem lehet könnyű állandóan vigyázni,de muszáj,hogy a nagyobb bajt elkerüld.Az utolsó mondatodba leírtakat,már én is 1 ideje úgy vagyok.

11. lukimi

Korán kelő igen, 4-5 között szinte mindíg felébredek.

12. SZERENCSELOVAG

7 után szoktam kelni,és 23 körül feküdni.:) Napközbe szoktál pár órát piheni?:music:
    Lassan távozok,de még előtte szép álmokat kívánok neked és mindenkinek.:):)

13. lukimi

Mióta számgépem van - 11 éve - soha nem fexem le nappal még olyan ledűlök a tévé elé sincs, azelőtt sokszor a tévét fekve néztem. Szinte minden nap 23 óra után fekszem hajnalban ébredek, 06-tól mikor hogy, de learatok vissza fekszem és háromnegyed nyolcig heverészek mert tök fölösleges felkelnem előbb. Úgyhogy akárhogy osztok szorzok, minden éjjel kb 5-6 órát alszom. Nappal ülve tévézek de ha az idő olyan sokat vagyok kint. Hozzáteszem, hogy bő 30 évig pecáztam főállásban és akkor persze nyáron mindíg félhárom-3-kor keltem, hogy a pirkadat már a tározó közepére karózott csónakban érjen. A hülye halak mindíg hajnalban ettek legjobban.xD:p

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!:)

15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nem vagyok jól, bucisodik a fejem, kerülget a nátha :oops: A még nagyobb baj, hogy semmit nem szedhetek be az egyik gyógyszerem mellé, ami segíthetne nem beleesni egészen, vagy kilábalni belőle hamarabb :oops:
    Imi mondásában van valami :cry:;):pxD

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Miksza helyett:
    +5 fok van, s a felhők pityeregnek.:cry:
    Ema!
    Akkor csak a házi pratikákat vetheted be! Gyógyulj hamar!

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Vadócot kiegészítve: a mai süti 4 db mézes kekszet rejt.
    @Jnazi: nincs még kőmadarasom.

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Kedves Judit!
    Sok szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából.

Utoljára szerkesztett: 10.12.15
  19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Juditkának én is sok boldogságot kívánok névnapja alkalmából! :)

Szia Vadóc! :) Sajnos még azokat se nagyon :(

20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Azoknak a Judit-oknak, akik ma ünneplik a névnapjukat minden jót kívánok! [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.