Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Juditka boldog névnapot kívánok:)

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép napot!Csak beköszönök és Juditoknak Boldogságos Névnapot Kívánok!:)

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó.
    Ema, mielőbbi gyógyulást kivánok!

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Mint nagy horgász,gondolom adtál is belőle meg magadnak is maradt belőle?:music:
    Ema mielőbbi gyógyulást.:)Családba más nem náthás?
    Húúúúúúú de korai voltál.Nálunk a mai nap eddig a 7en a legjobb időjárás.:)
    Holnap talán szupertáp lesz Miksza.:music: Nincs még kő,de lehet még kő madarason.;)
    Örülök,hogy írtál Marika.:)Ritkábban vagy,remélem jól vagy?
    Erzsike melyik növény nemesíted éppen?[​IMG]
    Juditoknak itt is boldog névnapot kívánok.[​IMG]
    Nem rendeződnek a dolgok,hogy többet tudjál jönni?[​IMG]

6. kpe59

Reggel kész lett a karalábé összes bónusza, most a liliom van soron...

7. SZERENCSELOVAG

Liliomnak mennyi bónuszát kell megszerezned Erzsike?:music:

8. kpe59

Négy már meg van. Egyre lenne még szükség, de biztos az lesz a legutolsó...

9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szép délutánt!Mit szóltok a tenyésztelephez?Nekem nagyon tetszik.Ema!Jobbulást kívánok.Janzi az a baj,hogy nem házi munka a baj,hasonló,mint Évikénél.:(De nagyon édes ez a pofi amit hoztál.:)

10. SZERENCSELOVAG

A meglévő 4hez gratulálok.[​IMG]
    Nekem hihetetlenül tetszik az új tenyészterep,nagyon szuper fejlesztés.[​IMG][​IMG]
    Remélem a gond ami van,mielőbb nyugalmasan megoldódik.:)

11. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép délutánt Mindenkinek!
    Köszönöm szépen a gratulációkat Mindenkinek, de én a nyári névnapot tartom. De azért nagyon jólesett:):inlove:

Emama jobbulást kívánok!

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Jó helyen kapiskálsz, Janzi.xD

Több tonna halat fogtam a 30 év alatt ennek jó részét szétosztottam, de mivel a legtöbb családtagnak csak pucolva kellett én magam pucováltam meg ezt a töméntelen uszonyos népet. Családtagjaim, jómagam és a szomszédok özön halat ettünk ezen időszak alatt vertük az átlagot az országunkban halevésben.xD
    A 90-es évektől jött az elüzletiesedés, többek között a Tisza-tavat is elárasztották a németek hollandok stb, na ezek hozták a jó márkát és úgy szerettek pecázni ha volt 1 kisérőjük persze helybeli és motorcsónakkal felszerelve meg helyismerettel mert halat szerettek volna fogni. De jöttek hazai népek is a 90-es, 2000-es években akik csónakázni akartak ill jól megnézni a tavunkat, ezen kívül csónakot béreltek és ők is pecáztak. Szép évek voltak.xD Nekem hűtőládát a halak miatt kellett venni nameg a visszajáró vendégek miatt. Ez is elmúlt.

13. -elzemari-

Sziasztok.
    Imi,
    még az a szerencse, hogy te legalább szereted a halat, mert nem egy horgásztól hallottam, hogy csak az élményért horgászik, de nem fogyasztja a halat.Mostanában is eszed a halat?

14. lukimi

Szia Marika.
    Sajnos már 6 éve alig alig eszem halat mert azóta nem pecázok és csak a szomszédom ha megy a legközelebbi kisvárosba vagy Szolnokra akkor hozatok vele sült halat ami igen borsos és így évi 3-4 alkalommal ami szinte zérus. Vannak itt úgynevezett rapsicok akik hálóznak és tőlük lehetne venni egy a közelemben lakik ismerem, de nem visz rá a lékek, hogy egy haltolvajtól vegyem a halat. Így ugye ez a két véglet: életem 30 évében majd bele fúltam a különböző hal készítményekbe (hallé, rántott ponty és fogas, törpehari, hari, pirosra és ropogósra sütött különféle keszegek, stb), a hátralévő kis életembe meg csak hal-koplalhatok. Ott a rengeteg felszereléssem a kamrában de én már hótt ziher, hogy nem kezdem újra. Van még 1 barátom aki fogja a halat de ő nem fogadna el pénzt érte így inkább nem is mondom neki, hogy hetente vennék tőle. Még ahonnan hozatom az ebédet kapok néha halféle kaját de az csak gyenge utánzat ami nálam előfordult.:)

Még visszajöttem: Marika ha a nagy többséget nézzük igen kevés az a hohó aki nem szereti a halat. Én csak tudom, hiszen a csónak kikötőben özön hohóval találkoztam napi szinten. Így hirtelen egyetlen hohóról tudom, hogy nem eszi a vízi-szörnyeket vagy eladja, vagy elajándékozza.

Utoljára szerkesztett: 10.12.15
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beugrottam, hogy Juditkának szép estét kívánjak, és a legjobbakat, mert nem baj, hogy nem ma tartja a névnapját! :)

Emának gyorsan, hamar gyógyulást kívánok, ne ám hogy beteg legyél!! :)

Imi, ha nem lennél olyan messze, én adnék Neked halat, nálunk is sok van. A fiúk pecáznak, nekem meg azzal van teli a fagyasztóm. :) Egyébként szeretjük...:) :)

A hócipőm meg a mai nappal. Nálunk is volt egy kis zűrzavar,igaz, én csináltam a cirkuszt, de nem ok nélkül.
    Ritkán teszek ilyet, és csak ha nagyon muszáj.

A fejemen meg lyuk van, mert nem tudom,mit akartam.....
    Ez az új tenyészházas dolog nagyon tetszik. Nem kell pakolni, be lehet tenni sokat, meg úgy, ahogy van, tényleg nagyon jó fejlesztés. Az eventtől már nem vagyok el ragadtatva. Persze, kevés a tenyxész állatom, inkább az a baj, de majd meg oldom. Szép estét!

16. -elzemari-

Nyáron én is nagyon szeretem a sült halat.Ó azért mondom, hogy nyáron, mert van egy kedvenc helyünk, ahová bicajjal eltudunk menni, és igaz csak sült hekk, de az is nagyon finom. .Az unokatestvérem férje is horgászott korábban és tőle kaptunk halat,
    de az is igaz, hogy nagyon ritkán.
    A nagy többségben biztos igazad van, de az én környezetemben van, aki szereti a műveletet, de nem eszi.Mi újság van cukkini, vagy padlizsán tekintetében?Sütögeted még?Vagy csak a nyári élvezet volt?

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Sütike!

Köszönöm szépen Neked is szép estét kívánok.
    Sütike szeretnék baglyot küldeni, ez a farmneved, ide mehet?

18. lukimi

Valószínüleg többet kellene tennem érte és akkor ehetnék rendszeresen halat. Lehet, hogy most el is határoztam teszek érte (nem peca).
    A cukkinit nagyon csíptem a padlizsánt nem annyira, kétszer próbáltam a cukkini kifogyása után de valahogy nemigazán esett jól. Bizonyára jövő nyáron kissé lassítanom kell vele mert lehet, hogy elteltem cukkiniből.xD

Akkor már én sem maradhatok ki: boldog névnapot kívánok!:)
    Hátha jövő nyáron elfelejtem?xD

Utoljára szerkesztett: 10.12.15
  19. -elzemari-

Csodálkoztam is, amikor irtad, hogy rántani fogod a padlizsánt is.Én még igaz nem próbáltam, de most télen is rántom a cukkinit..A padlizsánt a nyáron, pritamin paprikával és paradicsomlével kombinálva, eltettem(zakuszka)és piritós kenyérrel igen igen finomság nálunk.
    Abban lehet valami, hogy ha sok, akkor eltelik vele az ember, és nem vágyik rá annyira.Na majd a jövő nyáron kiderül, hogy mennyire..
    Én most a cukkini fasirttal kacérkodom, de még csak a receptig jutottam vele.

20. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek.

Aki most tartja a névnapját ,annak boldog névnapot.

Ema jobbulást .Keresnek a bannerkérőben.

Sikerült a legkisebben 4 pörgetésből 2 kastélyt szerezni , alig hittem a szememnek.
    Jól haladok a sálakkal.

Jó éjszakát, szép álmokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.