Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Erzsike! :) Jajjj, kezedre, lábadra, hátadra vigyázz ám nagyon!!;) Szerintem ezt a szintet hamar hagy magad mögött, a következő már hátha könnyebb lesz ;)xD

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema, engem is inkább az érdekelt, amiről tegnap is beszéltünk, hogy egyáltalán a mi általunk gaznak tartott növényből illetve most már kiderült, hogy a magjából is készitenek termékeket.

Utoljára szerkesztett: 21.9.14
  3. .Emama.

Igen, hát ez a része nagyon érdekes :) Még érdekesebb lene, ha utánaolvasnék, hogy mire jó és mitől kuriózum, de most nincs semmi időm. Pakolok rengeteg mindent, csak nem bírja a derekam, úgyhogy időnként muszáj szünetet tartanom, akkor huppanok ide egy rövid időre. Utána futok tovább a tennivalóim után [​IMG]

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A BTP-ket nézve kemény menet lesz, de megbirkózom vele, úgy mint a többivel...[​IMG]

lukimi kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, szép kirándulás volt! :)
    Hőkön sült karikát sem nem ettem, de még a nevével sem találkoztam eddig. De most már ezt is tudom.xD

6. -elzemari-

szia Imi, igen nagyon jó volt, és az idő pedig kiváló, olyan igazi kiránduló idő.Mindig mondom, hogy ez a játák sok mindenre jó, még arra is, hogy a beszélgetés kapcsán olyan dolgokat is megismerünk, amit korábban nem is hallottunk.

Ema,

Akkor most nem mondom, hogy hagyjad a pakolást másra, huppanjál csak ide egy landolásra...

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Család elment. Nekiállok aratni.
    Közben felfedte magát a két titokfa, háááát, ha tudom, hogy ez lesz belőlük, nem hajtok egy cseppet sem. Végre megvan a harminckettedik XXL szivarom és egy XL-es citrom. Tudom, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de azt is tudom, hogy ha én megajándékozok valakit, akkor minden törekvésem az, hogy olyan ajándékot adjak, aminek az örül. Ennyi.:)

PiciEma kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Szia Zsémbi,
    most akkor szerintem bátran megnyithatod a szivarbótot, és majd a Signore Gattó is hozzád jár a szivarjait beszerezni.S tizenkét óra alatt beérik, és nem utolsó sorban ad 110 tapasztalapontot.Nézd ezt az oldalát...

9. .Emama.

Hajrá piros sarok! ;)

Befejeztem mára, elég volt. Majd folytatom holnap [​IMG]

Szia Zsémbi! :) Sajnálom a fáidat :( Remélem legalább a ládákból jó sikeredik!;)

10. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok mindenki szép estét
    Meg vagyok itt vagyok még élek Nem babázok még nagyon nagyon dolgozom több km mélyen el havazódtam.
    De még a jővő hetem is ilyen lesz. Jó lesz ha küldtök nekem sok energiát meg kótrókat meg lapátos munkásokat. Merül a duracel.
    Nem igazán sok mindent olvastam vissza ezért mindenkinek gratulálok amihez kell event befejezéshez titkos fákhoz ládához akinek nem túl jó avval együtt érzek. Nekem még majd 8000 növény kell. a hórdókat se raktam ki nincs időm.
    Editke útolag kívánok neked nagyon boldog születésnapot.
    Mari nagyon tetszett a beszámolód. Imi és Miksza a ti beszámolotok is tetszett én is hasonlóan dolgozom csak virágokkal
    Erzsike megint jókat kacagtam a kis figurákon. Sütike szia neked is. Papi gratula a futáshoz és vigyázz ám a lábadra.
    Évike neked is gratula a kapu festéshez. Szia Leki Teki jó hogy te is itt vagy.
    Gabikám tudod nem zsémbelnék én veled. A fiadnak mielőbbi javulást.
    Zsémbikém örülök hogy egészségesnek nyilvánítottak azt tudom hogy a munka nem a legjobb de gyorsan bele rázodsz.
    Szia Betti jó hogy te is itt vagy.
    Ema drága pihenjél holnap is nap lesz.
    Remélem nem hagytam ki senkit. ha mégis akkor bocsika.

11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem nyitok szivarboltot, a dohányzás káros az egészségre!:) A jó oldalát a szivarfának már többször kitárgyaltuk itt a topikban, ettől eltekintve, vagy inkább ezzel együtt is azt mondom, hogy nem örülök neki. Nem vagyok dühös, csak nem örülök. Az, hogy 12 óra alatt beérik nálam nem oszt, nem szoroz, mert munkanap úgyis csak egyszer tudok aratni, ettől akár 24 órás érésideje is lehetne. Egyszerűen az nem tetszik az egészben, hogy ez egy nyeremény, és én nem érzem annak. Persze lehetnek nagyon sokan akiknek értéket képvisel, és az ő örömük valódi. Az XL-es citromfáról pedig még véleményt sem tudok formálni. Arra talán jó lesz, hogy ha végre ideér a gőzös, meg tudom rakni ezekkel, és ha lesz belőlük jó kis XL vagy XXL mamut, akkor majd annak örülök. Bár, múltkor Ema megvilágosított, hogy a szivarfa termését egész jó áron el lehet adni. Megnéztem rögvest a piacot, és elég komoly szóródást láttam. Volt ahol 31 csp körül, volt ahol 46 és olyan is ahol 51 csp áron lehetett volna eladni. Na majd lesem ezt is.:)
    Szia Lona!
    Vigyázz az elemedre, nehogy lemerüljön!:) Küldöm az energiát, hókotrót és mindent, és ha kell, adj jeleket, megyek magam is!:)
    Azt tanácsoltad Emának, hogy pihenjen, én pedig neked tanácsolom ugyanezt!:)

PiciEma kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hatásos volt a szurkolás...[​IMG] Előbb-utóbb én is így győzöm le a tp-ket...
    Megyek keresek valami déli maradékot és magamhoz veszem.

PiciLona kedveli ezt.
  13. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, szép estét!

Szia Mari, Szeretem olvasni a beszámolóidat, nagyon érdekes, hőkön sült karikáról még eddig nem is hallottam:) de így elnézve finom lehet (persze az ára is) :)

A parlagfűhöz nem értek szerencsére arra nem vagyok allergiás, és meg se ismerném ha elém raknák se, hiányosak az ismereteim az ilyen növényekből:p:) nekem még a gaz is tettszik:) :D:D:D

Gratula szintlépéshez pár ugrás, már itt a következő...:)

Sajnálom, de majd jó lesz a gőzösre, ha persze jön...., a ládák talán jobbak lesznek:)

Szia Ema gratula a szamócának, és az órának, nekem a kalóz szigeten vannak:)

Szia lona, de jó hogy befutottál, én is olvasgatok, lassan már egy órája:):p

Én nem értek a kertészkedéshez, csak a végterméket ismerem:) Imi és Miksza olyan jól leírták, az ember kedvet kap hozzá:)

lukimi kedveli ezt.
  14. PiciLona

PiciLona Haladó

Szia Zsémbi Az xxl szivarról az a véleményem mint neked nekem is nagyon sok van a multkori titkos is szinte mind azt adott.
    Még nem tettem le az én fáimat mert még messze vannak. Én a piacon nme voltam régen ha kell valami beugrom meg veszem és tűzés. tovább.
    Pihenek majd pihenek de ez a hét még húzós lesz aztán meg megyek unokázni.
    Szia Betti egyszerre irtunk Palántázni én is szoktam tavasszal elég sokat.

Frankné1 kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szia Lona! Jó lenne, ha már te pihennél végre!!!! :)

Tedd azt, jó étvágyat hozzá! :)

Szia Betti! :) Köszönöm a gratulációt :)
    Én egyelőre a szántón hagytam az órát, sajnálok bármit is leszedni a Kincsesről, a kergém pedig teljesen bebetonozott.;)xD Lehet, hogy ott is fogom tartani egy darabig, 1 kocka földnyi hely már csak nem fog hiányozni semmihez :)

16. Frankné1

Frankné1 Utánpótlás-írogató

Szép estét.
    Gratulálok.
    Szia ! Pihenek majd helyetted is és sok sok energiát küldök neked,
    és utána unokázzál az a legjobb feltöltő.

Mari köszönöm az élvezetes beszámolót .

Gratulálok az evetvégéhez,szint lépéshez , titok fákhoz,ládákhoz.

Ema ! Én januárban vetettem el a paprika magot , 1 kisebb régi teflon tepsibe . vékonyan virág föld, belocsoltam,magot rászórtam. rá még kb ujjnyi föld. A kis szoba ablakba került 2-3 naponta locsolva.Mikor kikelt és amelyiknek a rendes levele /3./kezdet nőni azt tejfölös bögrébe ,kis cserépbe
    elültetem. Fém ládákba raktam/ ne folyón ki a víz/és zárt üvegterasz asztalán landolt.Ideális mert nem kell hajolgatni. Kiültetni májusban sikerült ,akkora ástak fel egy részt a kertből.
    Nagyon szép erős palánták lettek ,gyökerük a földet beszőtte és nem viselte meg a kiültetés.
    Kb 200 magot sikerült elvetnem .

17. PiciLona

PiciLona Haladó

Szia Ema már megigértem Zsémbinek is pihennek ha csak tudok a jővő hét után az unokázás fog pihentetni.
    Gratu az event befejezéshez és az órához is.
    Szia Évike de jó hogy te is itt vagy egyszerre irtunk. Köszike hogy helyettem is pihensz egy tündér vagy. Már várom az unokázást

18. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziszatok, szép estét :)
    Gondoltam beköszönök én is:)
    Futiztam ma 11 kilit, mégpedig elég tempós 5:15-ösátlagkilikkel. Picit érzem a sarkam, de nem vészes.
    Holnap reggel megleszek az eventtel, már mamutkákat teszek ki hogy jöjjön némi tp is. Bocsika de nem olvastam visssza, ma egész nap meló volt itthon, fáradt vagyok :(:sleepy:
    Majd holnap a melóhelyen kipihizem magamat:p

Na menek is, jóccakát mindenkinek, + ilyesmit is ;):):p

19. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Pihentető , szép estét kívánok! Mindenkinek, és magamnak is....fárasztó nap volt, nem a legjobb......de azért jól vagyok.
    Én is szeretem Marika beszámolóit, és érdekes dolgokat látott Szívesen kipróbálnám a szappant...:)
    ...:D :D Sajnálom, hogy nem lettek jók a fák....vegyes...van, akinek szerencséje lett, van akinek nem. Nekem az egyik méz fa lett, a másik ujjasjuhar. Örültem nekik. Egyet értek Zsémbivel ajándék ügyben. Én is azért adok, hogy örömet szerezzek vele.
    A ládáim már közel sem lettek jók. Két kütyü, az egyik valami katona, vagy őr, vagy mi, már van belőle 3 db. Egyszer vettem két ládikót, mind a kettőben az volt. A másik valami papírszíves, egy kockás, olyan kicsi, alig látni.
    Az a jó, hogy a nagy farmon befejeztem az eventet, ki pakoltam annyi fát, amennyi kifért. A szivarral én is vagy 30 körül járok. Minden második titokfa a szivart adta. Jó lenne már kivonni a forgalomból.......Na, megyek körülnézni itt a kicsi farmon, mert itt még nagyon termelem a mézeseket.......Remélem, ne tudom fejezni, ha már ennyit dolgozok érte..:) :) :)

20. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

mindig ezt mondod!!:) aztán a pihenés meg elmarad, pedig az is kell:)

nekem ez az event jól jött 2milliót kerestem a piacon vörösáfonyával:):p a fákat még én se raktam majd éjjelre:)

Szia papi, jó éjt, jó pihenést:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.