Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Majd kap egy szőrme huzatot, de az még várat magára.

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Akkor jól sejtettem, hogy ez inkább egy belső huzat lesz :)

3. kpe59

Most eszembe jutott, hogy múltkor mondtad, hogy a lányom rá tud venni dolgokra. Úgy látszik nem csak ő... [​IMG]

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szép napot,sziasztok.Event kész,de nem végig,a felhősort kiváltottam aztán a többit hagyom.:)Ema!Ezek a gyógyszerek amiket írtam,nem kapható csak úgy.Recept köteles.A syncumár nagyon károsít mindent,biztos nem mostanában írták fel.Nem akarok okoskodni,de a dokinak is át kellene gondolni,hogy valami mást kellene szedned.Én csak jót akarok.:)

5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Vadóckának nagyon boldog névnapot kívánok!

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Vadóckámnak [​IMG]

Babzsákon mint kívánságon egyáltalán nem lepődtem meg, végül is mit is kívánhatna Bablencse, ha nem ezt.:)
    Mama nincs jól.:( Ma inkább ágyban maradt, ezért megpróbálom egy kicsit elkényeztetni.:)
    Legyetek vidámak és dödörögjetek sokat!:)

7. kpe59

Vadóc! Találtam neked egy virágkosarat és nem tudtam otthagyni... [​IMG]

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Gabika Boldog névnapot kivánok!:):music:

---------------------
    Ema, a szomszédom is vérhígítót szed szívbillentyűt kapott és borzasztóan meg kell gondolnia mit ihat, mit ehet.

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Gabi és kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Boldog névnapot kívánok neked ezzel Gabi.:)

A tp bónuszt valaki elhasználta?:music:

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Vadócka!Boldogságos Névnapot!:)

11. lukimi

Én felhasználtam mivel beleesett a reggeli és beleesik az esti aratás, akárhogy csűrném csavarnám még egyet nem fut. Így tök mindegy, hogy reggel kezdtem vagy este.

12. kpe59

Igen, tudatosan indítottam reggel, így van esély rá, hogy a holnap reggel is belefér. Ezt csak az akadályozhatja meg, ha nem aratok reggel időben, csak rajtam múlik...

A gyártás folyamata is megért volna egy videót... Meg a készárú kipróbálása is... [​IMG]
    Mamának jobbulást.

Utoljára szerkesztett: 12.12.15
  13. SZERENCSELOVAG

Jó taktika szerint csináltátok.:)Én meghagyom jövő szombatra,bízok benne,hogy mega tp nap lesz a titokzatos csemetékkel 1ütt.:music::)

14. lukimi

Csakhogy szerintem a tp hozamok nem adódnak össze, hanem mindegyik csak az alaphoz adódik hozzá. Így szerintem mindegy, hogy össze várnám vagy most használom fel. Igaz, akkor is szép nagy számokat kapsz majd akkor.

15. .Emama.

Déli 3/4 12-kor pitvarfibrilláció, mentő, kórház sürgősségi osztály, 5 óra várakozás a folyosón ülve a semmire. 4 óra után visszaállt a szívritmusom a normálisra, még 1 órát vártam, aztán saját felelősségemre hazajöttem. Közben bevettem a szívritmus szabályzómat is, amit ott nem hagytak. Egyetlen bogyót, semmit nem kaptam a mentősöktől és a kórházban sem, a mentősök meg olyan piszkok voltak, amilyennel még nem találkoztam. Az elmúlt 2 évben volt szerencsém többhöz is, mind rendesek voltak, de a maiak már azok kiakasztottak.
    Jó kis napom volt :(

16. kpe59

Ez nem jó nap, hanem egyenesen borzasztó... [​IMG]

17. .Emama.

Eléggé az volt :(

18. SZERENCSELOVAG

Atya úr isten,mai kórházi viszonyokat hűen tükrözi sajnos.Saját felelőlégedre hazajöttél,és ha út közbe valami történik,erre nem gondolnak a kórházba.Gondolom most 1et lepihensz.

19. .Emama.

Most nagy riadtan egy helyben üldögélek, aztán majd elmúlik ez is ;)
    Az (is) volt a baj, hogy nem voltak hajlandól a mentősök oda elvinni, ahol már kétszer kezeltek, pedig lobogtattam a zárójelentéseimet. A Dél-Pesti sürgősségijére vittek, ott volt ez a remek ellátás, amihez a hangulatot a mentősök már megalapozták.

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Édes Drágám! Ó, hogy az a bánatos...., tessék most már gyorsan megjavulni, és rakd el egy fiókba az egészet!:inlove::)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.