Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igazából csak szerettem régebben nézelődni, és ami olcsó volt, mindig meg vettem. Nagyon ritkán állatoztam, mert jó áron inkább meg vettem az állatokat, de már régóta nem vettem egyet sem. terményeket is a piacon szereztem be, de már szinte képtelenség. Szóval, semmi nincs jó áron.....:)

Jó gazdag pasi vagy!!!! :) :) Mit csinálsz ezzel a rengeteg csp-vel? :D
    Valahogy nem is értem, minek kell olyan sok pénz...:) :) Én sem vagyok szegény a farmon, de nem hajtok a nagy pénzre. Úgysem költeném el, akkor meg minek? :D

Vakond-Gazda, Frankné, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Csak ha muszáj,akkor vásárolok a piacon.
    Gyűlik meg gyűlik,ez van.:music: Majd költök belőle,ha érdemes dologra bukkanok.;)
    Addig meg jó helye van.:music:

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igazad van! Jó helye van...:) :) Én is spórolós vagyok, mint a valósban. Annyi a különbség, hogy itt nem kellene...:D :D De én sem szeretem ki adni, ha nem muszáj. A kivitápon vagyok ki akadva, milyen drága, veszek párat, de inkább pihentetem a kiviket. :D

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Gratulálok a sikerekhez.Nekem is volt tegnap 1 csókhal és 3 alapból 1 gyöngyhal,ennek örömére ma buktam 2 balettos struccot.De legalább már 1 keverés sikerült.:)Most meg megnéztem a Faterok motoron,nagyon jó volt,jót tett a hangulatomnak.:)Janzi!Nagyon érdekes dolgokat hoztál Luca napról.Köszi.:)

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Émmeg nem vaok spóroló:oops::oops::oops:s.
    Janzi, Anyumnak fáj a torka, köhög (nem rettenetesen, de köhög) és következetesen állítja, hogy nincs annyira rosszul.
    Mondtam neki, hogy ki kellene hívnunk a doktornőt, de azt mondja, hogy "aztán mit csinál velem?"..., gyógyszer sem kell szerinte, majd vegyek ACC-t.8) Majd meglátom, hogy holnap hogy érzi magát.

Szia Szilvi!
    Gratulálok a gyöngyhaladhoz!
    Ezek szerint jó film volt. Mama is azt nézte.:)

Vakond-Gazda, Frankné, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

Zsémbi!Anyukádnak jobbulást.Köszi már ideje volt kicsit örömködni is a tenyésztésben.:)Jaj,nekem nagyon bejön ez a film és a szereposztás is jó.:)

Vakond-Gazda, Frankné, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

Szia Szilvi:) A gyöngyhalhoz gratulálok.:)
    Jobbulást anyukádnak Zsémbi.:)Lehet,hogy segít az acc,ha csak köhög.Anyukámnak segített.:)
    Te most jól vagy?

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszönöm, aranyos vagy.:)
    Remélem a sikerszériád a következő tenyésztéskor sem szűnik meg, sőt, felfokozódik!:)
    Mára elköszönök, mert holnap korán kell kelnem, és már elszoktam tőle.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot!:)

9. SZERENCSELOVAG

Lassan én elhúzok a járgányommal,de előtte én is szép álmokat kívánok mindenkinek.:):)

10. .sylvia72.

Már megszakadt a mai nappal sajnos.Jó éjt,szép álmokat:)
    Jó éjt Janzi!:)És mindenkinek:)

Utoljára szerkesztett: 13.12.15
  11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -3 fok van és tisztának tűnik az idő.
    A mai süti 8 db Uele talányos fát ad.
    Remélem a betegek jobban vannak már, jobbulást nekik.

13. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Köszönöm szépen.
    Neked is köszönöm.:)
    Janzi!
    Köszönöm a leírtakat.:)
    Köszönöm!:)
    Zsémbike!
    Anyukádnak jobbulást kívánok!

Elkészült a felhőhöz vezető rögös út, melyen fel tudtam kapaszkodni. A gömbhalakt egyesével kellett kitenyésztenem.:oops:
    Gratulálok azoknak, akiknek volt sikerük a mostani bummnál,én sajnos nem tartozom közéjük. Alapból csak ritkán adott 4 vagy 6 db - ot vissza, legtöbbször 1 db landolt az állatoknál. Az ugrások pl. a halaknál az esetek nagy részében 1 db bóhóchal lett.:(

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az évszaknak megfelelő idő van, ami azt jelenti, hogy haladéktalanul tüzet kell csiholnom a kazánban.
    Nagyon várom, [​IMG] hogy mi fejlődik ki a titokfákból...

15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Vadóc! :) Gratulálok a felhődhöz! :)
    Remélhetőleg fognak állítani ezen a gyalázatos tenyésztésen!:oops:

Szia Kukucska! :)
    Én már tudom az eredményt és nem vagyok lenyűgözve tőle. 2 kowhai, 1 kerti berkenye, 1 homoktövis lett a Picin, itt pedig 2 kowhai és 1 homoktövis. A többi csalamádé, de ezekből is már volt elég.

Napok óta moroghatnékom van, de olyan vacakul voltam, hogy még morogni sem volt kedvem. Most már muszáj, így lehet, hogy ez azt jelenti, hogy kezdek jobban lenni?:pxD

Szóval az aratásról akarok panaszkodni. Ma lemértem több helyen is, a főfarmos területeken az aratás gombra kattintás után 1p 13mp után aratódott le az aktuális terület. Szerencsés esetben (nem tudom mitől függ?) 40-45 mp is elég. A két Bahás terület gyorsabb, ott 30-35 mp is elég, a kerge és a kincses a leggyorsabb, az alig pár másodperc csak.
    Pár napja húztam vissza a nagy aratásaimat, mert már igen csak el voltak csúszva, most már bő 20 perces csúszásban vagyok ismét. Ennyit jobb esetben 3-4 hét alatt szoktam összeszedni.
    Természetesen egész nap így üzemel, az aratás, csak napközben nincs ekkora tétje, marad a sima idegeskedés miatta.
    Piszkosul jó lenne, ha nagyon hamar kitalálnának erre valami gyógyírt, mert így képtelenség aratni. Lassan elmehetek egy háromfogásos ebédet megfőzni, mire a drága pénzen vett aratógépem üzembe helyezi magát.:eek::music:

16. kpe59

Erről ezt találtam:
    "Szia!
    A gond az új flash frissítéssel van, az okozza sokaknál a fagyást. Ez nem kifejezetten a játékban lévő hiba. Ettől függetlenül lesz majd megoldás erre is, de nem 2 kattintás lesz a hiba kiküszöbölése. Vagy a játékot kell újrahangolni a frissítéshez, vagy a flash fejlesztőivel közösen fognak majd megoldást találni, és ez bizony hosszabb időbe telhet. -East17- "

"Sziasztok!
    Mivel tegnap egy változás volt a játékban, amit vissza is vontak, mert nem váltotta be a reményeket, ezért a teljes géptakarítás nagyon fontos lenne. Ilyenkor ugyanis a régi sütik és egyéb adatok akadályozzák az újak működését. -East17- "

Nem szoktam hinni benne, de egy sütitörlés mégis megoldotta a problémámat.

Ezek nekem tökéletesen megfelelnének...

Utoljára szerkesztett: 14.12.15
  17. .Emama.

Köszi, akkor takarítok egyet, hátha.....

11:14
    A belépésem határozottan gyorsabb volt, pedig a sütiket is le kellett újra rakni. Csak a Bahát tudtam aratni, ott mintha gyorsabb lett volna valamivel. Hamarosan a főfarmon is érnek be ólak, az lesz az igazi teszt :)

Utoljára szerkesztett: 14.12.15
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Érdekesség képpen leírom milyen fákat kaptam, habár engem már csak az újak érdekelnének ezután, amiket nem veszek meg.

XXL-tölgy- mandulafenyő- olaj, XL bükk, 2 kowhai, kertiberkenye, homoktövis.

19. kpe59

Egy-egy lett ezekből a titkosfákból és három XXL-es, két XL-es. Az egyik az emlegetett dió... [​IMG]

20. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Nekem sem ebben a korban kellene élnem :) :p Van olyan korszak,ami tetszik,de azt nem tudom mikor volt az :))

Vakond-Gazda és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.