Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét mindenkinek:):)
    Mindenkinek gratulálok a titkosakhoz,akinek kerti berkenyéje,homoktövise,kowhai vagy éppen XXL-s fái lettek.:) 1enlőre gyűjtőm a titkokat,aztán majd 1szerre kiteszem az összeset.:music:
    Ema ha a javulás útjára léptél ez remek,nyugodtan morogjál engedély megadva.;)

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nálam is nagyon lassú volt a játék,de úgy látom megjavult valamennyire.Ema!Ha morcogás van akkor az már jó jel.:)Gratulálok a fákhoz nekem is lett 1 homoktövis a többi raktárba vonult.Ja és éjszaka olyan csillaghullás volt,hogy az csak na,kb negyed óra alatt 9 db-ot láttam.Ma sajnos nem fogunk látni semmit,pedig mára írják a maximumot.:(

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ajjajjjjjj.........:oops::music:
    Szia Janzi! :) Köszönöm az engedélyt ;), jó szokásomhoz híven időnként biztos fogok vele élni :pxD

Szia Szilvi! :) Biztos szép lehetett a csillaghullás :) A nagy városokban ebből jóformán semmit nem lehet már látni a sok fény miatt.

4. .sylvia72.

Szia Ema!Jaj,nagyon szépek voltak.Láttam egy nagyon nagyot az teljesen függőlegesen hullott,aztán volt 4 közepes és 4 nagyon pici,de ezeket is láttam,mert olyan sötét van a kertben alig mertem kimenni:oops:.Itt hála nincs fényszennyezettség.:)

5. SZERENCSELOVAG

Azért a homoktövis remek fa,és még nincs belőle sok,úgy hogy gratula Szilvi.;)
    Meggondoltad magad esetleg,halas tojást nem vetted meg?:music:
    Ema te valamelyik farmodra vettél valamelyik tojásból?:music:

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nem vettem tojást. A pörgetős jó lett volna, de drága :(

7. .sylvia72.

Köszi Janzi Örülök is neki:)Még nem vettem meg,de nagyon jó lenne az a pörgetés csak az ára nem vonzó,ha 199 lenne,már nálam lenne:)De jön karácsony,lehet meglepem magam:music:

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak úgy jöttem. Ma is már dilis nap volt, el kellett mennem, de mivel hétfő, nem tudtam mindent el intézni, holnap folyt. köv.Az aratás nálam is gondot okozott, dilinkós is voltam miatta. Géptakarítás után helyre állt a rend. A fákból nem is lettek jó, talán egy kerti berkenye, a többi tüzifa. A kicsin még érnek. A halas tojás nekem is drága. nem is tudom, mi van még...Zsémbi, az anyukádnak jobbulást kívánok! Én azért hívnék orvast, ha olyannyira tiltakozik is, nehogy valami szövődmény legyen.

Éma! Örülök, hogy mérgelődtél, ez azt jelenti, hogy jobban vagy. :) Az éjszaka nyugalomban telt?

Mindenkinek szép estét kívánok!

9. SZERENCSELOVAG

Lehetett volna,én még 1 harkályra lecsaptam volna.:music:
    Szilvi hátha nem lesz már ilyen akció többet,lepd meg magad.;)
    Szia Sütike:) Jó,hogy jöttél,és csak nyugalom meg csigavér,hosszú még ez a 7.Amit ma megtehettél volna,holnapra is halaszthatod.;)

10. .sylvia72.

Nagy a csábítás,és még hétvégén titokcsemete is:music:Drága lesz ez a karácsony,de megérdemlem.:D:D

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

:D :D Hát, ez az. :D A holnapi meg megy tovább...:D :D Majd beugrom fejest a dolgokba. Kérdeznék valamit! kedves autós társak! Azt hallottam, hogy a pontgyűjtő kártyákkal valami változás lesz, és még az idén le kell vásárolni. Tudtok erről valamit?

12. SZERENCSELOVAG

Nekem a szigeti titkok a gyengéim,majd kiderül 7végéig mennyire.:music:
    Sajnos autós ügyben nem tudok segíteni.:sleepy:

13. .sylvia72.

Nekem is kezd az lenni,mert oda sokkal jobb fákat szokott adni mint a farmra:).

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem a koralltojás vagy mi nagyon nem éri meg. Ha lebontjuk napi szintre a 168 órás 15.000 Tp, az ugye napi kicsivel több mint 2000 Tp. A heti 1 party pöri.....hát, az majdnem nulla.

15. .sylvia72.

De olyan szép.Inkább vegyek pörgetést mikor akciós?

16. SZERENCSELOVAG

Igazad van Imi,de ha Szilvinek tetszik hát vegye meg ha úgy gondolja.:music:
    Rád van bízva,a döntést neked kell meghozni.:music:

17. .sylvia72.

Na jó alszom rá egyet.:)

18. SZERENCSELOVAG

Aludj jól Szilvi,és szép álmokat mindenkinek.:):)

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Autós vagyok, de nem tudom mi ez a pontgyűjtő kártya...

20. .sylvia72.

Elköszönök én is.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.