Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nem aprózod el a dolgot... [​IMG]

2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szervusztok kedves Épek :)!
    Egy nagyongyors bekukkra van időm és egy nagyon gyors segítségnyújtásra van szükségem :music::).
    Híreim finomvegyesek, nem is akaródzik írni róla...
    Ime a törpölnivalóm: sós, köményes sütiket készítenék, ha tudnék :eek:. Találtam élesztős és sütőporos recepteket.
    Kérdés: melyik tartósabb ( ha meg nem esszük egyszerre o_O;):)) és melyik finomabb, jobb állagú pár nap után is ...
    Elnézést, hogy most csak ennyire futja :oops::inlove:!

u.i.Emama drága, átöltöznék ünnepibe, de sajnos nem találom a ruháimat . Segítenél légyszíves :music:?

Utoljára szerkesztett: 21.12.15
    Vakond-Gazda, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Mivel sehol nem találtam tegnap választ arra, hogy nemes szegfű mennyi idő alatt érik be komforton így most lett tesztelve. Igaz, írtak 3:50-órát és ezért mertem most reggelre hagyni az ültetést így még bele fért a nagy aratás ami nem elhanyagolható.

Tehát szegfű karácsonyi süti és fehér ártatlansággal komfort talajon: víz-52:08, víz, trágya - 46:23, víz, trágya, szupertrágya - 2:54, víz, trágya, szupertrágya, virágos felhő - 2:37!

Így várom a 14-órát, a felröpit szegfű esetében többen is 100%-ban írták (128 komfort kocka fért) de majd most kiderül - első kézből.xD:p Legközelebb ráérek 11 óra körül vetni. Bahára, esőerdőre - gyömbér került.

Reggel írtam de elfelejtettem elküldeni!:eek::cry:
    -----------------------------------------

Teszt végeredménye: első aratásra 100%-ban adta az az 128 komfort kocka, 128 felröppenő.:)
    Nóci most írta, hogy nemes hagyma is 100% komforton, ő azt aratott. Most már lassan képbe leszek a komforttal is. Hiába, évekig nem érdekelt! (széttárt kezű szmájli)

Lett még 2 aratásom esőerdő és baha, ezeken 32 röpi ez össz: 160, na nekem asszem ennyi még sose vót. Amikor hagyom a farmom eventre a mamutokkal mindennel és a 2 bahával 120-130 szokott lenni. Hát ez van. Lenni, vagy nem lenni!xD

Utoljára szerkesztett: 21.12.15
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok Drájjgáim!:):inlove:
    Megvagyok ám én is, csak egy kicsit nehézkesen.xD
    Azért az eventet elindítottam, aztán majd elválik, hogy végig is csinálom-e.

Vakond-Gazda, .Emama., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes Karácsonyvárást Mindenkinek:):)
    Event indításhoz remek ajándék.:)Miksza te belevágsz az eventbe?
    Biztos többen vagyunk édesszájúak,mint akik a sajtos vagy sós süteményeket szeretik.:music:
    A citromos süti és a zserbó veszélyesen kacsingattak felém.:);) Nagyon klasszul néz ki a sajtos rudas torta.:) Talán csak azért fejezed be holnap,mert össze kell ízesednie a salátának Ema?:music: A fiadnak van kedvenc süteményük?Extra kívánságuk volt valami,amit meg kell sütnöd?
    Ezen a copfos mosolygóson,mindig jót nevetek.:);)
    Imi sejtettem,hogy 100%-s felröppenőd lesz komforton.:music: A tanyán is belekezdtél?
    Az remek,hogy meg vagy,de miért nehézkesen?Zsémbi te milyen süteményeket gyártottál,vagy éppen gyártasz?:music:

6. lukimi

A tanyán nem vágtam bele oda külön olyan beütés kell számomra, vagy esetleg kevés ültetéssel jó cuccok talán akkor elkezdem. De ott nem sok értelme, mint a múltkor írtam szórakáztam egyet most 1 darabig napi kéccer lépek be oda vagy ha bármi fontosabb van eccer sem, ennyi.:)

7. Zsémbes-banya

Még nem keveredtem igazán ki abból a múltkori megfázásból. Csak ritkán köhögök, de akkor fojtón, és valószínűleg emiatt bevérzett tegnap a bal szemem. Ettől aztán nyűgi vagyok.:oops:xD
    Holnap még takarítok, aztán 23-án sütjük a bejglit és a mézes zserbót. Vettem egy kg. vegyes édes teasüteményt is a biztonság kedvéért, bár nem félek attól, hogy hiányban szenvedünk, mert Szentestén csak ketten leszünk a Mamával, Karácsony napján a húgomékhoz megyünk, másnapján pedig hozzánk jön a nővérem, a bátyám a feleségével, a legkisebb lányukkal, a középső fiúkkal és annak a párjával.:)

8. SZERENCSELOVAG

Rendben vettem az adást.:) Akkor beütésileg én teljes mértékbe rendben vagyok.:music:
    Az baj,hogy nem keveredtél ki,már az esetleges szövődmények miatt sem.:sleepy:Nekem is 1szer valami miatt bevérzett a szemem,több nap kellett mire felszivodott.Minden napra lesz programotok.Mint nagy matematikus hirtelen kiszámoltam,hogy a bátyádnak 3 lánytestvére van,az-az 4en vagytok tesók.:);)

9. Zsémbes-banya

:D Fergeteges vagy!:D Pontosan!:p
    Hárman a nagyobbak anyánk első házasságából, húgunk a másodikból, ezért van a nagy korkülönbség.:):)

10. kpe59

Attól, hogy nem kell menni dolgozni, még illik ám minden apró betegségből maradéktalanul kigyógyulni... [​IMG]

11. Zsémbes-banya

Akarok én, csak úgy látszik most dolgozza fel a szervezetem az elmúlt évtizedeket.:oops: Amúgy pedig igenis! Értettem! Térdre imához, és szőnyeg alatt lapos kúszás.:p;)xD Szeretem ezt a zord kinézetű, topogós roppant aranyos szmájlidat.:)

12. kpe59

Én meg azt szeretném, ha visszakapnánk a régi Zsémbesbanyánkat... [​IMG]

13. SZERENCSELOVAG

Mérgeskének ez a kis húga.[​IMG]
    Majd elfelejtettem a mostani avatarod és bannered nagyon klassz.:)

14. Zsémbes-banya

[​IMG] Kit te akarsz? Csak egy van ebből, aki volt, aki most és aki lesz belőle. Le akarsz cserélni valakire mi?!!!! Nnnna majd adok én neked másik banyát! Nézze meg az ember!:mad::oops:o_O

Mérgeske kishúga is nagyon édi.:D
    Ezt a bannert tavalyelőtt karácsonyra csinálta nekem Ema. Nagyon szeretem, és minden karácsonykor ezt veszem fel.:)
    Tudod, szeretnék visszamenni az időben. Leülni egy szánkóra és hallgatni a gyerekek csodás énekét. Közben hullna a hó, nagy pelyhekben, lágyan és pihe-puhán, rá a szempilláimra, mindjárt szebb lenne minden.:)

15. kpe59

Alakul a dolog... Jó lesz ez... [​IMG]

16. lukimi

Lehet, hogy szerelmes....Akkor szokott az ember teljesen meg/átváltozni.:):inlove::music:

17. kpe59

Hogy ez [​IMG] nekem nem jutott eszembe...!!!

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ügyileg nálam kimaradós, köszönettel nem kérek felröpit.
    Nálam beindul a trágya gyártósor. ;)

19. Zsémbes-banya

Uramatyám! Ti provokáltok engem?!!![​IMG] Minnyá olyan bőgésre fakadok, hogy eladom a topikot!;)xD
    Jó Neked Imi, hogy még emlékszel, én már az idejét sem tudom.:sleepy:
    Szia! Biztosan jól döntöttél - vacilláltam egy sort én is, aztán mégis belekezdtem.
    Majd szólj, ha trágya nagyhatalom lett belőled, majd tőled kérek kölcsön. Megígérem, hogy nem mondom, hogy minek adtad ezt a c@rt?;):pxD

20. SZERENCSELOVAG

Szia Miksza:)
    Csak ólak vannak minden területeden,és ha igen milyen állatokat tartasz rajta?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.