Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Áááááá dehogy, [​IMG] nem mernénk mi ilyet tenni veled...

Vakond-Gazda, .Emama., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

A tisztáson titkosok. A szédültön terményesek félig. A bahán panda és teve. A maradék helyen pedig kecske. Mivel csak reggel és esete tudok aratni, ezért raktam kecskét. 2 db trágyát ad. Tudom, hogy van ami 3 db-ot, de mivel csúszok az időben, ezért nem férne bele a napi 2 aratási ciklusba.

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Tudod mit: [​IMG] Te őrütt nőszemély!xD
    Még dolgozol, vagy már készültök az ünnepekre?

4. mikszafarm

Úgy néz ki, hogy végig dolgozni fogok. A lányok vannak már sütikészítési fázisban.
    Így persze, hogy beteg leszel. Megfázik a nyelved. (is) xD

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Provokálni? Asse tudom mijaz?!:eek:

Én se tegnap vótam Zsémbike.o_O

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Állatokat is piacra dobod,vagy mert kevés van belőlük szaporítod őket?
    Trágyát meg reggel és este piacra dobod gondolom folyamatosan?

7. Zsémbes-banya

Kedves tőled, hogy féltesz, de Erzsikére jobban ráfér, mert rendszeresen jön ezzel a nyálszóróssal, és mindig, de mindig nekem hozza! Nem értem, hogy miért...:(;)
    Szerintem külön kérted, hogy osszanak be munkára, így aztán kimaradhatsz a ramazuriból.:pxD
    Nem ám...á'.....asssetod mi? Dehonnem, csak uccsinász. Teeee, szerencséd, hogy :inlove:
    Ha tegnap nem voltál és ma sem vagy, lehetsz még holnap!;):)

Vakond-Gazda, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Tojjál már hozzám is pár talicskával mert a piacon 1 szál sincs?!:mad:

9. mikszafarm

Meglátom, majd az árakat. Eredetileg tyúk / nyúl páros volt tervezve -> anakondatáp, de ez csak ünnepek aalatti ittholét esetén mehet majd legfeljebb. A panda - teve párost el szoktam adni, ha jó az áruk.

Mivel szeretek sütkérezni, azért sajnálom, hogy kimaradok belőle. Legfeljebb cserébe alszom majd a sütipusztítás helyett.
    Egyébként ..........! xD;):pxD

Küld fény post.;)

Vakond-Gazda, .Emama., sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

Ti már 1ütt tartottak a többiekkel 1ütt topic találkozót?

11. Zsémbes-banya

Mi (legalább is én nem tudok róla, és ha ők igen, akkor megnézhetik magukat!) még nem.:) Ha egyszer úgy lesz, akkor mi majd veled együtt tartunk, mert te is idetartozol.:)

12. lukimi

Ha volt is én nem voltam benne. A topik már régebb óta nyitva volt mielőtt én ide jöttem. De már többen is találkoztak élőben is.:)

/megyek seretválkozni, úúúúgy úúúnom!/

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam, hátha megrovásban leszek részesítve. meg vagyok, talán jól is, állat módra ki dolgoztam magam. Ez moste gy ilyen időszak. Holnap sem lesz jobb. Korai kelést tervezek, bár magától is jön az álmatlanság. Sokat jár az agyam..:D :D

Eventet el kezdtem, ilyenkor már nincs vele gond, csak a kezdet...na, az ma sem hiányzott, de már csak pakolni kell.

Terv szerint mennek a dolkog, de nagyon húzni kell az igát, hogy a végére is érjek. Ema, jók a sütik! Nekem is van egy kedvenc citromos sütim, lehet, hogy az, mint a tiéd. nagyon finom, puha, omlós, és isteni a citromos krém benne. nagyon régen sütöttem, de lehet, szilveszterre meg csinálom. Még megyek egy kört, aztán lassan el vonulok...:) :)

14. Zsémbes-banya

Szia Sütike!
    Megrovást egészen biztosan nem kapnál, de hiányoznál az is biztos!:) Azért csak úgy húzd az igát, hogy el ne szakadjon az istráng, mert az nagyot ránt.:) Vigyázz magadra, ezzel csak azt akarom kinyöszörögni!:)

15. mikszafarm

Megyek vízszintesbe.
    További szép estét és jó pihenést.

16. lukimi

Teljesen agyon dógozod magad! De remélem péntektől január kettőig semmi csak a pihenééés?!:eek::)

Miközben seretválkoztam eszembe jutott Ema is mit össze dógozhat már a tűzhelynél?! Vagyis a konyhában....:eek:

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Drága Zsémbi, azért nagyon aranyos vagy, hogy vigyázol rám!!!Biztosan láttad, de azért mégis hozom Neked!
    https://lh3.googleusercontent.com/-...AAAEnc/dMBmHtZ_h08/s512-Ic42/Bulisdomika1.jpg

Imi! Bizony, nagyon el kelt volna egy pasi segítsége tegnap, miközben át rendeztem a lakást.....:D Mikor hoztam ki a kanapét a lányom szobájából a nappaliba, és az ajtó nyílásba be szorultam vele, a kutya meg a szobába, aztán vonyított, hogy nem tudott kijönni.......:D :D De azért meg oldottam......sajnos, azt nem ígérhetem, hogy csak pihi lesz, mert a szilveszter is az enyém..:D :D

Vakond-Gazda, brozsa, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Szép álmokat, holnapra pedig kevés, de sikerélményt adó melót!:)
    Bizony! Írásbeli felszólítást kellett neki küldenem, hogy végre jelenjen már meg, mert hallani akarom azt az utánozhatatlan jemás hangját!:)
    Jajjj de drága vagy Sütike!:) Láttam, de olyan aranyos kis pasi, hogy nem lehet betelni vele.:) Köszi.:music:
    Szegény kutya! Lehet, hogy attól félt neki kell majd kanapéstól mindenestől kisegítenie szorult helyzetedből. Megértem, hogy kiabált.:):D

19. SZERENCSELOVAG

Bízzunk benne,hogy sikerül összehozni.:)
    Nagyon nehezen szokom rávenni magam a borotválkozásra.:sleepy:
    Sok sok munka után,gondolom nincs problémád,hogy nem tudsz aludni simán.:)
    Kellemes pihenést neked Miksza.:)

20. Zsémbes-banya

Úgy legyen!:)
    Elköszönök mára, holnap szeretnék korán kelni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Vakond-Gazda, brozsa, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.