Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt kedveseim :) !

Áldott, békés karácsonyt mindnyájatoknak!
    Legszebb ajándékotok legyen egy mosoly, kimondva A SZÓT : SZERETLEK !

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Emlékszel? Felkészítettelek, leírtam? Senkinek nem adott szuper dógokat a pingvin így van beállítva. Nekem a róka adta eddig a 2 + kitehetőt.:)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +3 fok van tiszta, de felhős idővel.
    A mai süti támogathat abban, hogy több időt tölthessünk szeretteinkkel. Mivel manapság a kuponok a nyerők, ezért ebből kapunk 2x12 órásat.
    Gratulálok az eventet befejezőknek.
    Boldogságosat az Éváknak, Istvánoknak, Jánosoknak.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Derűs és vidám ébredés kivánok!

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Remélem mindenki azt talált a karácsonyfája alatt, az ajándékos dobozokban, [​IMG] amit szeretett volna...

7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok Szép Karácsony reggelt!:)

Szia Miksza, Szeretem ezeket a sütiket:)
    Nálunk olyan köd van semmit se lehet látni, az ablakon keresztül:)

Szia Imi, Nekem a róka se nagyon semmit tp csp kívül. a macitól kaptam. 18 titok csemetét, kupont, 5 AB, szupitápot trágyát, kitehetőt egyik se adott pluszba.

Szia Mari, Neked szép napot! :)

Szia Erzsike! Nagyon aranyos pofikat hoztál, mindig megmosolyogtat, a napom is jól kezdődik, bár reggel nem voltam épp vidám, tegnap este az öcsémék kitalálták, hogy ma jönnek nem holnap, így borult minden, azt hittem lesz ma időm nyugodtan mindent előkészíteni, így meg tegnap este gyorsan kivettem a húsokat már föl a húsleves, és készítem a húsokat hogy egyre minden meglegyen... megy a kapkodás, de nem szeretem...:) Azért minden meg lesz..:) megyek is dolgomra...:) Legyen szép napotok!:)

8. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Kukucska! Most bebújtál egy fenyőfába és onnan kukkantgatsz ki? ;) Nagyon aranyos xD

Szia Gyöngy! Köszönöm ezt a szépet, amit hoztál, meghallgattam :)
    Hogy telt a lányokkal a tegnapi nap? :)

Szia Betti! :) Jó vendégvárást neked!
    Nem jó az ilyen hirtelen változtatás, de így talán holnap tudsz majd pihenni :)

Az utolsó 20 medveajándékom tekeredik a malomban, mindjárt kész is lesz. Kíváncsi vagyok, hogy legalább egy árva kitehetőt sikerül-e kapnom tőlük, bár sok reményt nem fűzök hozzá:music:

9:55
    Előzetes várakozásom bevált, egyetlen plusz kitehetőt sem kaptam :p

Utoljára szerkesztett: 25.12.15
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Betti.
    Amilyen ügyes vagy, biztosan hipp és hopp,
    veszed az akadályokat és nagyon jól fog sikerülni minden.Bááár sokkal jobb lett volna, ha nem dől minden és marad a nyugodt készülődés.
    Ema,
    hogy nem sikerült a várakozás, az nem öröm.Ám ha valamit vigasztal, nem vagy egyedül vele!

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép napot mindenkinek!:)

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Az Évák után az Istvánoknak és Jánosoknak is boldog névnapot kívánok!
    -------------------------------------------------------​

Sziasztok sajnálom, hogy nem sikerült nektek + ban érdemleges.

Én tegnap és ma is az event utáni + köröket rovom, növényt az esőerdőn le tudom termelni sőt több is van mint kéne, röpi pl ma is 204 volt azt bekevertem a macihoz. Még tegnap csak csak cseppent csurrant de ma délelőtt 17 etetésből nem számoltam, de a 80-90%-a tp /a kisebb, a 8000-es/ és btp lett és ez már dúrva így már nem díjazok pluszban termelni. Ahogy etettem a macit egyre csak jött a 8 ezres tp.....aki ezt így állította be karácsonyra a kezére kéne verni!

Zsémbes-banya, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Az úgy kezdődött, hogy..................:)

Előző nap, fehérnépekül, elmentünk fenyőt vásárolni... apjukom még dolgozott, így ránk maradt... no, nem baj, megyünk mi, veszünk mi, mé ne vennénk, haza is hozzuk, tartóba faragjuk, megoldjuk o_O;):)! Bemegyünk ey lerakathoz, dugtig fával, 4-5 vásárlóval.

Csodálatos fenyők... pompásak... illatosak, csillogóak..... kiválasztunk egyet.

Elécipelem az iparosig, volt vagy 3 méter, aki egy druzsbával vár, hogy kell-e belőle faragni. Mire oda érek, látom, hogy úgy tűnnek el a vásárlók, mint a rántott csirkecomb apjukom szájában:eek::). Rákérdek én is, háááát mennyiért járja ?
    - Kérem szépen naccsád, kereken hétezer forint ( kb. ennyi 95 ron, ha jól tudom :music:) métere.
    -Őőőőőő, mennyio_O? No , akkor vigye vissza a helyire...- nyomtam a markába a fenyőt.

- De naccsád, ha túl nagy, kivágunk belőle!- kiabál utánunk az ipse.... Kifizeti előre méterét, s utána akkorára vágjuk, amekkora kell:eek:o_O.
    Szerencsére fél kilóméterrel odébb, kaptunk háromezerért olyat, amilyet szerettünk volna;):).

Reggel a cicánk költött fel keservesen nyirvákolva az ajtó előtt, hogy már ideje volna a karácsonyi menüt megkóstolni :music:... össze is gyűlt a család apraja, nagyja a nagy hálószobában, csendes beszélgetés, cica beslisszol az ágy alá, KisGyöngyöm utána...o_O
    -Apaaaaaaa, anyaaaaaa, van egy nagy csomaag az ágyatok alaaaaatto_O!
    Alig tudtuk terelni kifelé kávét főzni segíteni, meg miegymás. Akkor se lepődtünk volna meg jobban, ha ofside-ba kap minket:eek::music:... pont úgy hebegtünk, habogtunk, ha nem még jobban:music::D.
    Érdekes módon, délre eltünt a csomag:music:. Biztos az angyalka vitte el, hogy a karácsonyfa alá tegye majd be... Szegény eltévesztette elsőre az irányt :music:

A fát kisGyöngyömmel együtt, danolászva diszítettük fel, pedig szúrt, mint a hájderménkű, de mi csak énekeltünk s pakolásztunk :). NagyGyöngyöm addig apjukkal még elment intézkedni a városba, meg idősb Györgyöt is elhozni...

Az ebédlő ajtaját lepokrócoztuk, mert hát szégyenlős az angyal, tudjon csak nyugodtan pakolászni.

KisGyöngyöm elment gyorsan lefeküdni, hogy jöjjön csak bátran az az angyal, ő biztos nem zavarja, nem is leskelődik.
    Már sötétedett, mikor összegyűltek a lányok, laposkúszásban lesték a pokróc alján a likat, hűűűű mennyi ajándék:D:inlove:

Egy órai úúúúúú, ezt nézd meg,... anyaaaaaaaaaaaa, ne mit kaptaaaaaaam, ....csúúúúúúúúúúúúcssuper után összeszedtem egy kasnyi csomagolóanyagot, ez volt az én részem:music:;):).
    Apjuk kapott egy piros masnis fejszét, én egy mikrót, legyen amiben felmelegítsem a töltelékes káposztát :).

Az egyik ajándék elektromos zongora volt, na azóta trombitaszóval, dobolva, hegedűvel, csemballószóval vígadjuk az idei karácsonyt:oops:;):D:inlove:.

13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes ünnepeket és délutánt mindenkinek:):)
    Viszont kívánom,és köszönöm a videót.:)
    Már emlék a felkészülés,mert a pingvin adott 1 sárkány tenyészetet.;)
    Végeztem az eventtel,sok btp-nek köszönhetően + 5 aranybanánnal gazdagodva 303-ra lépte:music:
    Kiraktam az 5 hattyú tenyészetet,na-ná 1 hattyú,és tatu is lett belőlük.:inlove::)
    Miksza előre is köszönöm neked.;)
    Kellemes délutánt kívánok cserébe,békés estével Marika.:)
    Mivel előtte megbeszéltük ki mit szeretne,így mindenki boldog volt az ajándékával.:)
    Betti én 1 aranybanánt,kb 10 titok csemetét,a többi a szokásos ajándék.:music:
    A kapkodás nálam sem nyerő,a nyugodt készülődés az igazi.:)
    Ema nekem sem lett,bár nem is számítottam rá,hogy esetleg lehetett volna.:music:
    A karácsonyi program,hogy alakul nálatok?Vendégeid mikor lesznek,vagy ti mentek e valakihez?
    Szilvi kicsivel már nyugalmasabb az ünneped?Végül a mézeskalács házikót elkészítetted?:music:
    Imi előre is köszönöm.:)

14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép Karácsony napját mindenkinek!

Frankné Évinek, és mindenki másnak is, aki e névvel éli életét nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!:)
    A hattyús titkosakból nem lett sehol hattyú. Gratulálok azoknak, akiknek sikerült.:)

Az eventet befejeztem, a nagyon kaptam édes csőr és mackósan ízletes kitehetőket, Áfonyán mindhármat pluszban.xD:music:

A karácsonyi előkészületek nálunk a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. Rajtam kívül mindenki későn kelt, a gyermekek tv nézés közben akasztókat rakosgattak a szaloncukrokra, Természetesen a párom még csak ekkor indult el ajándékkörútra ( üres kézzel jött haza),s a karácsonyfának való is csak 1 óra után került be a nappaliba.
    Lelkesen álltak neki a díszítgetésnek( némi veszekedéssel tarkítva - ezt ne oda tedd, ott már sok a dísz, ott már van piros........), de szerencsére csak múló hangulatingadozások voltak ezek, a következő pillanatban már a legnagyobb egyetértésben tevékenykedtek tovább. A családfő eközben nekiállt erősítőt javítani, amit már vagy 4 éve halogatott, számára épp ez volt az ideális időpont.:oops:
    Amikor rákérdeztem erre, azt felelte, hogy szerinte most ez így jobb, mint a szokásos morgását hallgatni szenteste napján. Igazat adtam neki.;)
    Az ajándékok kicsomagolása, a felkiáltások mindent elárultak.;):) A macska is tevékenyen részt vett benne, mihelyst újabb csomagolópapír szabadult el a kezekből, ő rögtön birtokba vette, s birkózni kezdett vele.xD

15. .Emama.

Jobban örülnék, ha mások legalább szerencsések lettek volna ;):)

Én nem véletlenül döntöttem úgy, hogy nem folytatom tovább :pxD

Köszönöm a beszámolódat :) Aranyosak lehettek a gyekereid, ahogy örültek :)
    Zeneszerszámot egyetlen egyszer kapott az egyik fiam, soha többet nem vetemedtünk erre az ötletre xD

Nálunk nincs vendégeskedés egyik irányban sem :)

Szia Vadóc! :) Gratulálok a jó titkosaidhoz! :)
    A tegnapi napotok érdekesen alakult, de azt hiszem erre illik, hogy minden jó, ha a vége jó ;):)

Vakond-Gazda, -elzemari-, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, drágáim! Remélem szép volt Karácsony első napja, és a folytatás még szebb lesz!:)
    Nálunk ilyen nagyon, nagyon ritkán fordul elő, most itt volt az ideje. Vendégeskedtünk. A húgoméknál voltunk. 11 óra körül jött értünk, és olyan fél négy körül értünk haza. Kicsit pihegtünk, aztán tévéztünk egyet, és most itt vagyok.:)
    Végre megjött Gyöngy, és Vadóckáméknál is elsimultak a dolgok mire kellett!:) Jól van ez így.:)

Titkosakból lett egymás mellett két hattyú, a többi csak úgy mellékesen. A fák nem remekeltek, de így is örülök.:)
    Rettentő fáradtnak érzem magam, de boldog vagyok. Ma már csak úgy leszek, aztán holnap jönnek a bátyámék és a nővérem, így mindenkit lesz alkalmam alaposan megölelni.:)
    Megyek lassan az ágyikómba, kicsit még elrendezem a gondolataimat, aztán reggelig alszom egy jót.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 25.12.15
    brozsa, Vakond-Gazda, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Gabi:) Igazi karácsonyi történetet osztottál meg velünk,ami happy endel zárult.:)
    Hattyú ügyben majd szívesen segítek csere napkor.;)
    Szia Zsémbi:) Volt 1 klassz napod,ennek nagyon örülök.:)
    Gratula a párban érkező hattyúkhoz.:) Ma meg majd jót pihensz,és készülsz a holnapi ünnepi találkozásra a testvéreiddel.:) Reszkessetek betörőket mindig szívesen nézem.Bírom a Kevin gyereket.xD:)

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, kedves Barátaim!
    http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/3157/kepeslap2.jpg

Ebben a késői órában is gondolok Rátok, és Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok!

Sajnálom, hogy nem tudtam előbb jönni, mert szerettem volna, de másképpen alakultak a dolgok. Tegnap délben jöttek a gyerekek, és ma este mentek haza. Ez a két nap minden várakozásomat felül múlta, el képzelni sem tudtam, milyen csodás két nap vár rám. Soha vissza nem térő, felejthetetlen pillanatok, élmények tettek gazdaggá, és mindent meg ért, a sok munka, és ami vele járt, el szállt egy pillanat alatt, és csak azt éreztem, hogy mindent érdemes volt meg tennem, és ezután is így kell csinálnom, mert nem lehet másképpen.

Az ünnep hátra lévő részében ilyen élményeket, sok örömet, és boldog órákat kívánok Mindenkinek!

Most nem tudok többet írni, nem látok ki a fejemből..:) :)
    Képek már úton vannak, és ha bele fér a holnapi napba, hogy fel töltöm, akkor jövök...:) :) Jó éjszakát, szép álmokat!

19. .Emama.

Szia Sütike! :) Nagyon meghatóan írtál, örülök, hogy ilyen jól sikerült az elmúlt két napod :)
    Várom majd a fotókat :)

Most viszont elköszönök mára én is. Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +2 fok van nagy köddel.
    A mai süti támogat minket 12,5 tenyésztés elindításában.

Zsémbes-banya, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.