Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek ezzel.:);):)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Janzi, ez gyönyörű volt, köszi szépen :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi Janzi nagyon szép!Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:D

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -9 fok van csillagfényes hajnallal.

07:07
    Már kezd felhősödni.

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A tegnap leesett fél centi hó nem olvadt el, ami azt jelenti, hogy továbbra is cikáznak kint a mínuszok. Valamint azt is, hogy azzal kezdtem a napot, hogy elsöpörtem. [​IMG]

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép napot!Felénk is nagyon hideg van,a napocska sehol.
    Ugyanez volt a reggeli programom.:)

7. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hideg az itt is van (minő meglepetés ;)), de hó nincs. Az a picuri ami esett tegnap, az el is tűnt a földről, a kocsi tetején még látszik.

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én nem söprök mert: söpörteem elegeeeet söpörjöööön már mááás iiiis!xD:p:music::music:

Egyébként itt nincs hó. A mínuszoknak én sem örülök keveset is vagyok kint de ez majd lerendezi a legyeket a repedésekben és nem fognak a falakon grasszálni már az első melegebb napokon, úgy február márciusba mint az elmúlt enyhe telek után. Mivel hohó voltam 30 évig tapasztaltam, hogy a vízen is enyhe telek után igen hamar alig lehetett meg maradni mindenféle szárnyastól amik belőlem akartak ebédezni, de igen kemény telek után ha ráadásul hetekig tartottak nos, akár júniusig sem volt emberevő rovar és békén tudtunk ülögetni a csónakunkban és nem úgy hadonászni hessegetni, hogy valami messzebb lévő hohók azt hihették, hogy nekik integetünk vagy esetleg tornászunk a ladikban.xD

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!A hideg nálunk is tombol. Nem is megyek ki sehova, ha nem muszáj... ma pihenés képpen nem akartam semmit csinálni, de mégis kellett. vendégeim is voltak, fiamék is most mentek el.
    Holnapra is van programom. Ez az év sem lesz unalmas nálam, látom előre.

Bele néztem a naptárba, és azt látom, hogy megint lesz aza horgászos, ami a 3 év alatt, mióta játszom, a leg pocsékabb event volt. Ha olyan lesz, tutira el se kezdem, mert ki készültem a végére. Nem is lettek meg a kitehetőim, és ha nem vagytok olyan nagyon-nagyon aranyosak, mint amilyenek valójában vagytok.::) :), a szegény felhőm még mindig üresen állna.

Kellemes hétvégét, szép délutánt!

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  10. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szervusztok kedveseim :)!

Egy kicsit elkéstem már az újévi jókívánságokkal, ezért úgy döntöttem, hogy férjecskám egyik irományát hozom el nektek jókedvderítőnek :). Fogadjátok szeretettel :

Egy disznó végrendelete

Alulkörmölt Röffentőy Töketlen Tódor, szabad akaratomból, senki által nem kényszerítve, subitus* halálom esetére a következőket rendelkezem:
    Amennyiben ezt a dokumentumot olvassák, én már bizonyára nem kondorgatom a farkamat és ez valószínűleg azt jelenti, hogy a kés lesújtott. Rám. Éppen ezért (főleg ezért) kérem, sőt, követelem, hogy az Állami Állatvédő Ügynökség sürgősen hozzon létre egy szakbizottságot és indítson kivizsgálást halálom körülményeinek kitisztázása érdekében! A kivizsgálás során külön hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a halálomért felelős (úgynevezett disznóölő) brigád tagjai betartották-e az Európai Tanács PX2013/191919 számú ajánlását**, különös tekintettel az alábbi paragrafusokra:
    1. Játszottak-e az én pici ólamban, három szólamban valamilyen, az előbb idézett uniós jogszabály által agreált klasszikus zenedarabot (lásd: Mozart, Debussy, Mendelssohn-Bartholdy);
    2. Felolvasták-e nekem, feláldozásom legapróbb részletekig kiterjedő leírását, annak végrehajtása előtt;
    3. Uniós szabvány szerint zajlott-e a feláldozás (ember- illetve disznóbarát módon, szépen, fejbelövéssel, altatással meg ilyesmi)
    4. Volt-e utolsó reggeli.
    Amennyiben a fenti rendelkezések nem lettek betartva, kérem felelősségre vonni a felelősöket! Példát kell statuálni! Ha nem másért, hát a többi disznóért! Itt szeretném megjegyezni, hogy a disznóölő brigád leggyanúsabb alakja (és egyben annak vezéregyénisége) Böllér Bogumil, közismertebb nevén Prokofjev Miksa, verklis és nekössbele. Őt mindenképp be kell idéztetni és ki kell hallgatni!
    Földi maradványaim sorsát illetően a következő kívánságomat közvetítem: a disznóölő brigád feldolgozásért felelős alegysége ügyeljen arra, hogy elegendő mennyiségű kolbász, véres és májas legyen töltve! A szalonna megtartásához olyan nagyon nem ragaszkodom, nem akarom, hogy Manyika reggelenként húzza az orrát: „nekem nem kell szalonna!” Ezért inkább olvasszanak zsírt az összes szalonnából! Ennél a pontnál muszáj elmondjam, hogy magukat rendesen becsapták sőt, folyamatosan becsapják! Mégpedig azzal, hogy a disznózsírt – annak magas koleszterin tartalma miatt - egészségre ártalmasnak és ezért fogyasztásra alkalmatlannak minősítették. Marhaság! Bocs, disznóság! Ezek mindenre képesek, csak hogy a mérgezett mocskaikat legyúrják a maguk torkán (nem kell hüledezni, egy halálra ítélt disznó bármit diktálhat, ráadásul büntetlenül). No de ne törődjenek velük, egyék csak nyugodtan a zsíros kenyeret!
    A lesi pecsiről fölösleges külön rendelkeznem, hisz meggyőződésem, hogy épp akkor tekerik befelé, miközben végrendeleti végrehajtóm végakaratomat közvetíti. Csak vigyázzanak, nehogy megakadjak a torkukon!
    Pirinyónak üzenem, a kocsonyát muszáj megkóstolni! És ne aggódj, kedves Pirinyó, a disznóölő brigád feldolgozásért felelős alegysége megfelelő mennyiségű és minőségű kocsonyát fog főzni.
    Mivel egyéb tárgyi javaim nem voltak, ezért csak még annyit, hogy az ól rámeső részét, átmenetileg édes öcsémre, Kunkori Kázmérra hagyom. Jelen végrendelet tollba ill. pixbamondással készült, mivel a hüvelykujj hiánya miatt az olográf*** forma szóba sem jöhetett (legalább is ezt állította az ügyvédem).

Na pá kedveseim és jó étvágyat!

* subitus = hirtelen, váratlan stb.
    ** az Európai Tanács PX2013/191919 számú ajánlása = a szerző agyszüleménye; ha az Olvasó netalán mégis felfedez egy ilyen számú EU-s ajánlást, amely az állatok jogainak védelméről szól, ne csodálkozzon, ezek mindenre képesek
    ***olográf = kézzel írott, dátumozott és aláírt (hüvelykujj ide vagy oda, sertéseknél hanyagolandó)

Most jegyezzétek meg ezt a pillanatot, mikor mosolyogtok ( remélem igen:oops:;):))
    Ezt kívánom nektek: legyen évetek :)!
    Puszi Mindenkinek:inlove::)

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nagyon remélem, hogy a végrendeletet maradéktalanul betartottátok.
    Nem lesz panasz, ha véletlen visszajön kísérteni Röffentőy Töketlen Tódor koma... [​IMG]

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát, ez remek volt!!! :) :) Remélem, ilyen mosolygós lesz az egész évem!! :) Neked is a leg jobbakat kívánom, sok mosollyal, örömökkel! :)

13. gyongyvergazda

Természetesen :eek:;):), az utolsó bötüig, ugyanis az egész folyamat ügyvéd jelenlétében történt ;):)!
    Röffentőy azóta mindennemű finomsággá alakult, még Pirinyó is evett a szilveszteri kocsonyából:).
    Köszönöm sütimami :), ha meg elfogyna az energiám, elolvaslak téged s máris megyek még egy kört :)!

sutimami57, Vadóc, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Gyöngy! :) Hát ez szenzációs volt, a férjecskéd megérdemel egy, a történetre emlékeztető emlékérmet ;)

15. gyongyvergazda

Asszonta, hogy nem jó :oops:;):)! Nekije dedikálva köll :eek:;):)!
    Azé küld ő is valamit ;):)! Járuljatok hozzá :) !

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét mindenkinek:):)
    Nagyon nem szeretem idő van.:sleepy:
    Nálunk nem kellett hála isten söpörni.:)
    Pont így történt nálunk is,a tetőről később olvadt el.:)
    Nagyon igazad van Imi,nincs más hozzáfűzni valóm.:)
    Nagyon várom én viszont,mert bejött a prémium halászat.:)
    Remek történetet hoztál Gyöngyvérgazda,köszönöm neked.:)

KECSKÉRE KÁPOSZTÁT
    Egy kecskére bíztak egy szép fej káposztát.
    Nem nyúlt hozzá, nehogy a gazdái átkozzák.
    Hogy küzdött magával, és mit tett legvégül,
    elmondom kecskéül!
    - Mekk!
    Egyelek meg,
    de remek
    kerek!
    Nem! Hess, becstelen kecskeszellemek!
    Egyenes jellemek
    benneteket elkergetnek!
    - Mekk!
    De szerfelett kellenek
    keblemnek
    e levelek.
    Egyet lenyelek!
    Nem! Rendesen legelek...
    - Mekk!
    De eme repedezett fedeles levelek,
    melyeket emberek nem esznek meg,
    nekem teljesen megfelelnek,
    ezeket nyelem le.
    Belembe lemehetnek.
    - Mekk!
    Ejnye! Erre eme beljebb elhelyezett levelek
    lettek fedelek.
    Ezek e melegben egyre epedeznek,
    meg-megrepedeznek.
    Nem tehetek egyebet,
    egy rend levelet lenyelek.
    - Mekk!
    De erre eme bentebb szerkesztett levelek
    egyre feljebb keverednek,
    rendre fedelek lesznek,
    melyeket szemetesvederbe tesznek.
    Erre teremtettek benneteket?
    - Mekk!
    Elengedhetetlen meg kell ennem
    e fejben lelt leveleket.
    Le veletek!
    Nyekk!
    Te fej! Ne feledd: meg nem ettelek,
    de meg mentettelek!
    Mekk!

17. gyongyvergazda

E verssel kedvemet megleltem, engedd meg :ezennel neked zergepelyhes nem tetemes fejfedelet emeljek ;):)

Utoljára szerkesztett: 2.1.16
    sutimami57, Vadóc, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Jó, hogy küldött hátteret is, így tudtam csinálni neki egy valódi kitüntetést. Remélem ez már megfelel így? ;)

Lillapilla73, sutimami57, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Nini egy Igazgyöngy.:):inlove: Azt a micsoda jó kaják, milyen fergeteges jókedv kerekedett itt, míg nem voltam. Jó erre bejönni.:)
    Fantasztikus volt a végrendelkező disznó és a káposztára pákosztos kecske is, bár ott hiányolom a káposzta végrendeletét.:)
    Azt hiszem legalább 0,2 tizedet levittetek a lázamból.:)

sutimami57, Vadóc, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  20. gyongyvergazda

Hihi, ez már szinte szónélkül hagyta :):No, így no ;):)!

Egy pillanat Zsémbike, mindjárt kitalálok valmit :):inlove:!

Utoljára szerkesztett: 2.1.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.