Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hideg van. Hó is van. Az orromat kidugni kedvem nekem sincs :pxD Holnap pedig mindenképpen muszáj lesz mennem, eléggé tartok is a beígért ónos esőtől.:oops:

Zsémbes-banya, Vadóc, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Csak megkérdezném, hogy azok akik ajánlották Zsémbinek, hogy azonnal orvoshoz kell menni ha valami baj van, betartják-e?! Mert én nem. Ezért nem is adtam tanácsot, mert én is rossz vagyok mint megannyian.:)

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szervusztok.
    Ma megtört a jég nálam, és kimerészkedtem a hideg , fűtetlen utcára.Végül is, azon kivűl, hogy nagyon csúsznak az utak, egész viselhető volt a hideg.
    Ema,
    nagyon szépen megkérnélek, ha van időd, akkor a 623-as nekem adnád.Látom, éppen ott várakozunk a Papával, hogy jöjjön a Tavasz.

Szép és derűs napot kivánok Mindenkinek!!

Szijja Imiii,
    mi az újság felétek ma?A hideg tartja magát?Felénk én úgy tapasztaltam, hogy kicsit enyhült a goromasága.

Utoljára szerkesztett: 5.1.16
    Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én betartom, ha egy-két napos házi praktika nem segít. Nem szaladok minden apró tüsszögésnél, de inkább elmegyek magamtól, mint a végén már vinni kelljen... Szerencsére nem vagyok beteges, torokfájással, köhögéssel, lázzal nem viccelek. Az orvos okosabb nálam.
    Zsémbi már karácsony óta mondja, hogy köhög, lázas...

5. -elzemari-

Hej hó, hej hó.

Voltam moziban, és a második sor közepén, hagytam pattogatott kukoricát!

6. kpe59

Azt valaki már lenyúlta, engem még a nézőtérre sem engedtek be...

7. lukimi

Szia itt is igen morózus még de azért enyhült nappalra. Ahogy elnézem hajnalonta igen goromba lesz ezután is. Havat megint nem kellett lapátolnom mire kimentem kaput nyitni már száraz volt a járda.:)
    Ahhoz képest amit napok óta jósolt a jósda erre felére csak nem fél, egy cm-es hó lett hanem több centis. nem baj, mivel nagyon hideg van nagyon kell a vetésre. Mint tudjuk minden rosszban van valami jó.:)

Nálam is jövögetnek filmecskék.

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én sem vagyok nagy orvoshoz járó, annak ellenére, hogy tündéri orvosom van, akivel nagyon jó a kapcsolatom, de mindig tudom, melyik az a pont, amikor menni kell.......akkor megyek. Muszáj. Amikor dolgoztam, soha enm értem rá orvoshoz menni, és bizony, megtanultam a saját káromon, hogy nem lehet ezzel játszani. :) :) Zsémbi, gyere ám hamar!!! :)

Hideg van, én meg nyűgös vagyok. megyek is mosogatni, és közben meg is ölök valakit, ahogy a krimiírás Királynője szokta mondani. Szép délutánt!

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Ajaj, lehet hogy elfogytak a jegyek, mert jó filmek voltak, autókat kellett körberajzolni.
    Ugye, felétek is enyhülés van a tegnapihoz képest.Ha hajnalban meg este van a hideg, bánja kánya, de mikor napközben is éle van a hidegnek, na azt aztán nagyon nem biiirom.
    Na kérdezni is akartam, hogy a szomszikák újfent megleptek a hótakaritással, de olvasom, hogy igen.Háááát nagyon rendesek, de ha jól emlékszem te azért erre rászolgáltál, mert nem tudnak olant mondani amit ne tenné, javitanál meg.Vagy rosszul emlékszam??

Sütike,
    mi a nyűgödnek az oka.?A hideg?

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Teljesen jól emlékszel, én majd megint jól visszahálálom nekik ha elromlik valami. Mint tudjuk, el is fog romlani.xD Mert ami elromolhat.....möbetűs montta.xD

11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok! Megjöttem.:)
    Azon kívül, hogy a kezembe nyomta a recepteket, közölte, hogy ez egy heti kúra, ha valami gond van menjek, mást nem mondott.
    Írt fel egy Savulin nevű antibiotikumot ami a tájékoztató szerint nyirokcsomó, lágy részek, melléküregek, tüdő gyulladása esetére van, Drosetux nevű szirupot ingerlő, száraz köhögésre, Retafylin tablettát a légzés segítésére és nasopax orrspray-t. Indulás előtt a Mama megkért, hogy nézzem meg van-e túros derelye az orvosi rendelő melletti boltban. Mivel nem volt elmentem a másfél km-rel odébb lévő kettőbe is, azokban sem volt, viszont 800 Ft-ért gyönyörűséges s.combot kaptam. 80 dekát ledaráltattam, 1,20 kg-nyi pedig szeletelni való. Vettem egy szép zellert is, gusztusos zöldség és sárgarépát, egy paradicsomot, gondoltam csinálok egy illatos gulyást. Mire hazaértem Mama főzött tökfőzeléket. Ettől mint egy dilis, szinte dühbe gurultam. Ott volt még pont annyi cukorborsó főzelék ami mára ebédre elég, erre csinál egy rahedli tököt. Az előzmény pedig az, hogy friss örömömben azon nyomban ahogy a boltból kiléptem megtelefonáltam neki, hogy ha hazaérek főzök gulyást, amire annyit mondott, hogy az jó lesz. Szépen kiterveltem, hogy a maradék bejglikből, kalácsokat bele a tepsibe, aztán fenséges eledelünk lesz,....hát, nem lett.
    Ami az orvoshoz menést illeti: tényleg tartok az orvosoktól, és csak akkor megyek amikor már magam is érzem, hogy muszáj. Nem hiszem, hogy megváltozok, bármeddig is élek, mert az anyai nagymamámtól örököltem ezt. Sok más ennél jobb tulajdonságot is hagyott rám, elfér mellettük ez is.
    Elze
    nálatok tényleg nem fűtik az utcákat?

.Emama., Vadóc, Petramama és 5 más kedveli ezt.
  12. kpe59

Ennyi gyógyszer láttán azt gondolom nem kicsi volt a baj, gyorsan gyógyulj meg és legyél a régi Zsémbi... A kelléket hoztam hozzá.

13. -elzemari-

Jól van na, de tényleg nem!!!Na de most tedd a szivedre a kezedet, de igazán, nem jó lenne???Most látod milyen vagy, de mentségedre szóljon, be tudom a tökfőzeléknek.Pedig milyen finom is az.

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép délutánt.Felénk is van még hó,de nincs már olyan hideg mint tegnap,délelőtt még a nap is sütött.
    Igen Imi én betartom,ez azért van mert egészségügyis voltam és 100%-os hypohonder.A fogorvosom aki a volt főnököm volt régen,közölte is a harmadik legidegesítőbb betege vagyok,mert elmagyarázom mit,hogy csináljon és azt úgy is kell csinálnia:D,fogászaton dolgoztam 7 évig.Előtte belgyógyászatom:)Tehát,ha valamit úgy érzek,hogy nem stimmel akkor én már megyek is.
    Megyek akkor mozizok én is,remélem lesz.:)
    Örülök azért,hogy elmentél,gyors gyógyulást.:)

Utoljára szerkesztett: 5.1.16
  15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszi Erzsike, majd igyekszem a régi lenni, bár őszintén szólva inkább változni szeretnék.:)
    Nem ám rosszból mondtaaaaam, de téééényleg, csak arra gondoltam, hogy nagyobb "falukban" talán még az is megoldott.;):p
    A tökfőzelék meg brrrrr. Nagy ritkán okés, de nem váratlanul, és főleg nem cukorborsó után.:(
    Szia Szilvi! Azért ha csak a harmadik legidegesítőbb vagy, még van mit fejlődnöd.;)xD
    Megyek megnézem a mozit én is.:)

.Emama., Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Zsémbi!Ismerem az első kettőt,ezek ismeretében nem szeretnék tovább fejlődni,jó lesz nekem a harmadik hely:DNálam is volt mozi.:)

17. kpe59

Miben szeretnél változni?
    Remélem nem megkomolyodni akarsz... [​IMG]

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Lassan-lassan szép estét mindenkinek:):)
    Szilvi ahogy tudsz jönni úgy gyere,a dolgaidat meg úgy alakítsd,hogy ki tudd magad pihenni.:)
    1 film címe jutott eszembe amit írtál,a nyomás utána.Nagy kedvenc már a 2 főszereplő miatt is.;)
    Hála isten itt sem esett,Erzsike hólapátoló figuráját elengedtem pihenni.:music:
    Ez a poszt ahogy van komplett,nincs mit hozzá fűzni.:)
    Az ónos esőnél,még a hó is jobb,de 1ik sem legyen.:)
    Azonnal én sem megyek.Orvosom szokta mondani,János minél tovább halogatom,annál tovább tart a gyógyulás folyamata.:music:
    Megtaláltam a kukoricát,de annyit ettem belőle nem emlékszem mit láttam.xD;)
    Bár én is Möbetűs vagyok,de ez nem én voltam.:music:
    Nem pár forintot hagytál a gyógyxertárba,remélem mihamarabb segítenek a gyógyulásba eme szerek.
    :) Anyukám a szirupot,meg az orrspray-t már használta.
    Cukorborsó tökfőzelék párbajt nálam az első nyerte toronymagasan.:)
    Hó annyi van mint volt,a járdák tiszták,de máshol a hó az úr.:sleepy:

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, a hideg is, amit nehezen viselek. Meg aztán, az újévi fogadalmaim betartása sem egy élvezet. De muszáj......

Meg aztán, amúgy minden bajom van. De ez is el múlik ám...:)
    Zsémbi!!! Hát, nem semmi egy nap...:) :) Örülök, hogy sikerült, a gyógyszerekkel már hamar megy a gyógyulás. :) Aztán, a tök sem olyan rossz, aki szereti..:) :) A gulyás meg meg is vár. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

20. -elzemari-

Sütike,
    ne bánkódjál, nekem sem a kedvencem a hideg idő. Egy biztos viszont, hogy minden nappal hamarabb jön a Tavasz!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.