Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen, emlékszem, egy évvel ezelőtt is mit nyavalyogtunk tavaszig..:D :D

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Naná, hogy igen!!!!! Legalább annyira komoly szeretnék lenni mint p. nem is tudom hirtelen, hogy ki, de komoly és kész, és okos is szeretnék lenni, és ezentúl mindig okos dolgokat mondanék, és akkor majd látnátok, hogy igenis én is felnőtt vagyok. Még nem tudom, hogy ez hogyan jön össze, ha másképp nem, akkor összeírogatok mindenféle bölcs mondásokat, és majd azzal jövök. Mitszószhozzá? Jóleszígy?:p:pxD
    Míg válaszolsz, addig megnézem a Kleist famíliát.:)

sutimami57, .Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jó lesz, mi meg majd megpróbáljuk elhinni, hogy tényleg megkomolyodtál... [​IMG]

4. Zsémbes-banya

Nahát Erzsike! Kigúnyolod az én nagy fogadalmamat. Pedig igenis komolynak kell lennem, mert körülöttem mindenki okos felnőtt, nem maradhatok örökké a kis piros fehér pöttyös sapkácskámban a rugim ujját csócsálva.:pxD

5. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Az jó, hogy elmentél az orvoshoz. Most már biztosan a gyógyulás útját járod.;):)
    A tökfőzeléket megértem, bár ma a párom is azt kért, de csak ó eszi meg, más nem.;)Így főzhettem kétfélét.:oops:
    Na ebben én is benne voltam, meg vagyok is.;):)
    Meg ne változz!!!!!! Te így vagy önmagad!:)És mi így szeretünk!!!!!:inlove:

6. kpe59

[​IMG] Olyannak ismersz te engem, mint aki gúnyolódni szokott...???!!! Esetleg egy ici-picit kekeckedni, de mást nem vállalok fel...

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Tizenkét megyében és a fővárosban várható ónos eső:sleepy:

Az ónos eső veszélye miatt szerdára tizenkét megyére és a fővárosra adott ki már csak elsőfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Többfelé havazásra is figyelmeztetnek.

A Dunántúl déli felén, illetve Bács-Kiskun megyében szerda hajnalig 2–5 milliméternyi ónos eső valószínű, főként Somogyban és Baranyában hullhat ennél több.Csapadék a Balaton térségében az ónos eső mellett már inkább fagyott eső, illetve az északabbra fekvő tájakon (Dunántúli-középhegység, Pest megye) hó formájában várható, néhány centiméter friss hóval. Ugyanakkor kisebb ónos szitálás bárhol előfordulhat – írták.

Szerdán az ország délkeleti felén (az Alföldön, átmenetileg a középső országrészben, illetve eleinte még a Dél-Dunántúlon) továbbra is várható kisebb mennyiségű ónos eső. A Dunántúlon, illetve az ország középső tájain főként a nap második felében időszakos havazás valószínű. A csapadék mennyisége bizonytalan, de
    több helyen van esély 5–10 centiméternyi friss hóra is.

Az ónos eső veszélye miatt szerdára Budapestre és Pest megyére, valamint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.
    Emellett Budapestre és Pest megyére, továbbá Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére a havazás miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést. Ezeken a területeken 12 óra alatt több mint 5 centiméternyi hó is hullhat.
    Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 fok körül valószínű.

8. Zsémbes-banya

Szia Vadóckám!:)
    Ne törődj semmivel,amíg van energiád kétfélét főzni, addig nincs gond. Jó rétegesen öltözz ám, nehogy megfázz, és sapka, kesztyű sál. Semmi "tudom anyu!":)
    Nemááááár! Ugye nem gondolod komolyan, hogy komolyan írtam amit írtam, hiszen ott van a végén a csúfkodós szmájli is!?!:)
    Nálunk egyelőre csak egy kis lepelnyi hó esett, pillanatnyilag semmi. Talán az elmúlt egy - két napban volt ideje mindenkinek felkészülni, és a téli gumik is felkerültek az autókra, a lábakra pedig a kényelmes, stabil csizmák, bakancsok, hótaposók.:)
    Nézegelődtem a frászon, teljesen agyamentek az emberek. Elképzelni nem tudom honnan rángatnak elő ősrégi megosztásokat, és teszik fel mintha a jelen lenne. Hogyaszongya: méteres hó várható.:D

sutimami57, .Emama., Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

Szia Gabi:) Mindenki úgy jó,ahogy van,és ez így jó.:)
    Nálunk csak hó eshet holnap esetleg,az ónos esőt remélhetőleg mindenki balesetmentesen megússza azon megyékbe ahol várható.
    Én nem vagyok közösségi oldalon,sem időm meg nem is érdekel.:music:

Zsémbes-banya, sutimami57, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Késő délutántól szoktál lenni a fórumon addig dolgozol, vagy valamit alkotsz, vagy a 20 farmot istápolod? Ha nem vagyok windisgrétz...

11. Zsémbes-banya

Nekem muszáj néha ott lennem, mert a család fiatalabbjai, régi- és újabb munkatársak, sok barátom és jó ismerősöm fent van. Aztán nem egyszer fordult elő olyan, hogy megkérdezték, olvastad, vagy láttad amit küldtem neked?
    Sokat dolgozol, hogy nincs időd?
    Látom Imi már rákérdezett közben? Szóval én sem szeretnék ám Frau Windis lenni.

sutimami57, .Emama. és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  12. kpe59

Nem gondoltam komolyan, hogy megkomolyodsz, ezért nem is vettem komolyan, az igen komolynak sikeredett írásodat, mert láttam a végén a komolytalan pofit is...
    Most döntse el valaki, hogy ki a komoly és ki a komolytalan... [​IMG]
    Egyáltalán ki vagyok én...??? Hát már rendesen ki... [​IMG]

13. Zsémbes-banya

Ez a mi szerencsénk Erzsike! Mármint az, hogy te vagy Te, és pont olyan, amilyen.:) Rendben is lenne minden, ha nem fájna annyira, hogy nem vetted komolyan amit írtam, mert attól, hogy nem komolynak szántam, még igazán komolyan vehetted volna!:oops::eek:;)xD Izgatottan várom, hogy erre milyen szmájlit hozol!:p

sutimami57, .Emama. és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

Általában a délelőtt a sok farm végigjárásával köt le.:)3 nagyon komoly,16 komoly 83 szinten,meg 11 csak úgy de azok is 76 szinten.xD Persze közben az adott farmról bekkuk,van e friss hír.;)

Zsémbi értelek természetesen,hogy miért vagy ott elérhető.:)

15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Igenis Nővérkém, ezt teszem!:p;):)

16. kpe59

Mittudoméééén....!!!! [​IMG]
    [​IMG]Talán ez megfelel: [​IMG] (Ez még nem volt, de meg van a kedvenced is...)

17. SZERENCSELOVAG

Kellemes pihenést kívánok,szép álmokkal mindenkinek.:);):)

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Aludj jól, reggel találkozunk a földeken.:)

19. Zsémbes-banya

Máriám!o_O Ez még több farm, mint amennyire gondoltam.o_O:eek: Nem is tudom mit mondjak..., neked aztán van türelmed és kitartásod!:)
    Akkor jó! Tudoooood? Belőled is csak egy van.:)
    Megteszi, de az a fröcsögős a csúcs!:)
    Követem Janzi példáját, megyek aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

sutimami57, SZERENCSELOVAG, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ma nem sokat voltam, de mindenféle idegesítő dolog volt, van és még lesz is :music:

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.