Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gyöngyvérgazda kislányának nagyon boldog névnapot kívánok!:)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt és sok szerencsés tenyésztést mindenkinek:);):)
    Ennek nagyon örülök Zsémbi.:)
    Volt 1 klassz napod,de még lesz több is Sütike.:) Szépen fejlődik Dominik,ez is szuper.:)
    Minden rendben van veled Szilvi?:music:
    1-k csibém reggelre szakított velem.xD Helyette kaptam 1 2-s szintűt,simán küldte a csibepontot,és levelet is írt mit szeretne.:music:
    Imi eventet,hogy oldod meg?Alap vagy tenyészállatból?:music:

Rózsa kislányának boldog névnapot.:)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Janzi! :)
    Tegnap engem is kihajított az egyik csibém, és még utána 5 levélben elemezte is, hogy milyen ostoba, rossz mentor vagyok. Gondolkoztam, hogy kronológiai sorrendben idehozom a leveleit (név nélkül) az enyémmel együtt és megmutatom, már csak azért, hogy aki újdonsült mentor, az ne csodálkozzon és ne keseredjen el, ha majd belefut ilyenbe. Aztán úgy döntöttem, hogy van elég egyéb bajom, nem fogok ezen még bosszankodni tovább. Zsémbinek mutattam a leveleit este, ő is ki volt akadva rajtuk, pedig az utolsó kettőt még nem is látta.
    Nekem azt hiszem ez volt a második ilyen csibém, aki kirakott, ennyi idő mentorkodás alatt azért még ez nem keserít el. ;)
    Ugyanakkor, ugyanazon a farmon tegnap írt egy korábbi csibém és kért segítséget, amire természetesen azonnal feleltem neki, azt szépen megköszönte és örült neki. Akkor azért annyira rossz mentora nem lehettem, ha még hosszabb idő után is hozzám fordult segítségért :)

4. lukimi

Teljesen vegyesből.

Ez mindenkinek szól aki nem tudta és kevés a bájolgó itókája: Van aki berakott 132 állatot az ólba (még este, de mindegy mikor, ennyit lehet eccerre) és ezzel 500 körüli bájitalt takarít meg, de vigyázat, csak 18 után lehet beszedni!

Én csak 35 kácsát, 35 tehent és 30 birkát tettem be most, nekem "jár" 1 bájital de így is 300-at takarítok meg. 2:40 ó alatt beérik tehát jóval hamarabb így jóskán előbbre leszek 18-kor.:) Javítva: 100 tenyészet, = 400 állat. A többi stimmt.xD
    Remélem időben szóltam és még az 1 ital nélkül is beérik 18-ig. Azért nem teszem fullra az ólat mert még nem tiszta, hogyan hozom össze a tarifákat, az biztos, hogy sok barna barim van a felhőből és tehenből állok legrosszabbul.

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
    Zsémbes-banya és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az én tervem is ez, a hozzávalók a pajtában várják a beadást.
    A lakatok érdekében betettem egy rakás tenyésztést mindenféle állatból. Leginkább első szintűt és alapot, nem kevergettem semmit. Leszedni persze csak boom kezdés után szándékozom.
    Addig várom a csodát... [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. lukimi

Én sem kevergetek sose, legutóbb kimondottan próba volt de nem nyerte el a tetszésemet. És nem jól írtam az előbb mert nem 35-35-30 állatot raktam be, hanem ennyi tenyészetet. Ez mindjárt más.xD

7. kpe59

Én hússzal kevesebbet indítottam, bájital nélkül. (hód, kacsa, tehén, pulyka, ló, kutya)

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, kellemes délutánt és fergetegesen jó tenyésztési eredményeket kívánok mindenkinek!:)
    Gyöngy Kis Gyöngyének nagyon, de nagyon boldog névnapot, sok - sok vidámsággal, szeretettel!:)

Csodállak benneteket, hogy képesek vagytok órákkal előbb elindítani a tenyésztést, és aztán nyugiban kivárni míg kezdődik a boom. Nekem még az az 5 perc is sok, amit egy - egy kör közben várni kell.:oops:

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  9. kpe59

Nekem most öt órát kell várni rá. Abból már el is telt másfél...

Kergekacsa és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

11. Zsémbes-banya

Hahóóóóóóóó!
    Kinyitottam, lepókhálóztam..., kávé, tea, sütemény az asztalon.:)

sutimami57, .Emama., lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Erre vártam, hogy a háziak közül megjelenjen valaki...
    Ekkora vendéglátásra nem számítottam.

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

:D Beeezony! Tegnap egész nap erre készültem.:);)

sutimami57, .Emama. és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

Kellemes délutánt a jelenlévőknek,és majd a lassan érkezőknek:):)
    Teából és a süteményből vettem,ebéd után pont jól esett köszi Zsémbi.:);)

15. Zsémbes-banya

Egészségedre.
    Ittam a virtuális kávéból, de nem érte el a kívánt hatást. Épp azon alkudozom magammal, hogy igyak-e egy igazit is. Dilemma, mert ha túl későnek bizonyul az időpont, akkor este csak kukorékolok majd alvás helyett, ha meg még időben lenne - és nem iszom -, akkor a délutánt kornyadozom végig. Nem tetszik nekem ez a melegfront, bár elismerem, hogy jobb mint pl. anno az Ukrán front volt.;)
    Kiraktam az összes neonos kitehetőt még tegnap, és azt mondom, hogy megérte. Gyönyörűséges tp-ket adnak.:) Ma még egy nyúlra futotta, kiváltottam és már ott díszeleg a kergémen. Bár ez a díszeleg némi túlzás, mert nagyon harsányak, szinte zavaró a többi között.

Vadóc, sutimami57, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Üdvözöllek benneteket innen a keleti végről a Tiszántúliaktól...
    Nekünk is meggyógyult a topicunk -végre - remélem így is marad.
    De megígértem is eljöttem Hozzátok - bár nem állítom, hogy sűrű vendég leszek ám mit lehet tudni?
    Szép Napot, jó Játékot és kellemes fórumozást Nektek !! :):):)

17. Zsémbes-banya

Szia itt is!:) A "....mit lehet tudni?" résszel ki is egyezek.:) Gyere csak amikor kedved tartja! Mindig is azt vallottam, hogy a csevegő topicok mindenkié. Persze az elnevezésük és a tagok megkülönböztetik a többitől, de a cél mindenhol ugyanaz. Jókat beszélgetni, kellemesen tölteni el az időt, és jól érezni magunkat!:)

sutimami57, .Emama. és brozsa kedveli ezt.
  18. kpe59

A vv kávén [​IMG] gondolkodom én is. Nekem még nincs későn, mert három körül szoktam inni egyet, ha nem felejtem el. Ha elfoglalom magam valamivel, vagy itthon vannak a gyerekek sokszor eszembe sem jut...

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Te és a kis copfos meggyőztetek. Megyek és csinálok egyet.:) Végül is miért vonnám meg magamtól? Hm...., megyek is és "jóvanaztánkész"!:p
    Búzázom. Brrrr....., nincs ugyan egy fél területem sem rá, de nagyon megfogytak a készleteim, ezért pár állatot leszedtem. Fél területen búza, a szántó felén pedig eper. Végül is a búzának nagyon jó ára van, ha sikerül jó sokat letermelnem estig, még adhatok is el belőle.
    Tenyésztéshez még annyit, hogy azt hiszem végre állítottak valamit pozitív irányban, mert most már hasonlított a régi esélyekhez. Igaz Ema egy kicsit összevonta a szemöldökét amikor megtudta, hogy adtam be arany és az előtti állatokat a gazdakörbe, de muszájnak éreztem. Nem csak sz.táp miatt, hanem mert már herótom van tőlük. Évek óta ott foglalják a helyet, és nincs semmi előremozdulás. Most lett. Nem sok, de valami mégiscsak.:)

Utoljára szerkesztett: 11.1.16
    sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  20. SZERENCSELOVAG

Sosem szerettem a kávét,már az illatától is rosszul vagyok.Ha anyukám kávét főz,menekülök a konyhából ez van.:music: Persze ha te iszol,váljon egészségedre.:)
    Koppi amikor időd engedi gyere,én is megyek hozzátok.;)
    Erzsike te mentorkodsz?:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.