Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Egyszer próbáltam csak ki a lufisat,8 zseton sikeredett,mivel tudom nem vagyok olyan béna,maradok inkább a jó öreg muszklimérőnél,ez nagyon bejön nekem.:music:

sutimami57, .Emama., zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

A bolondozás az élet sója.Só nélkül minden élvezhetetlen lenne, mint a mesében.Ha a helyzet úgy kivánja, akkor komoly az ember.
    Zsémbi, igazan van a "pormacskának", lőni ott van a légpuska, nekem látod az sem megy.Lövögettem, próbálkoztam, de az én kezem nem akarja az igazat és inkább ott hagytam.Nem szeretem a sok kudarcot.

Szóóóóval, nem csak nekem nem megy???

Frankné, sutimami57, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  3. pormacska1

Mi a véleményetek Valdi új kínálatáról?

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Azzal a 8-cal neked nagyon ment, ha a muszklisnál még eredményesebb vagy, az nekem megfoghatatlan. Többen is mondják itt, Imi, Kriszti és még mások is, hogy a muszklis a legjobb. Nekem maga a kudarc volt, semmire nem jutottam vele. A kalózos időnként egész jól megy, nem egyszer találtam már el az összeset, de sem a vakond, sem a muszklis, és most már mondhatom, hogy sem a lufis nem megy.:eek:
    Nekem anno légpuskával ment! Lőttem egyet, és majdnem el is találtam az énektanárunkat, aki amellett a céltábla mellett állt, amit nem kellett volna megcéloznom.:pxD Hogy lehet, hogy nem díjazta, hogy nem bántottam? Hm.;)xD

Valdemár kínálata? A sárkányt otthagyhatták volna, nem bántott az senkit.
    XXL-s Pitombát majd kiváltom, de leginkább a Pannit szeretném leszédíteni a polcról.:)
    Most elmegyek megnézem a Kisvárosi doktort, ti meg csak dödörögjetek addig!:)

Frankné, sutimami57, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  5. pormacska1

Kellemes tv-zést:)

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Kivettem a fészekfoglalót, a 30 KK szupert, az xxl pitombát és nincs tovább. Legközelebb megy a pitomba, a KK szuper és nem hinném, hogy más kéne. Lehet, hogy pár hónap múlva lesz 11 pitombám mint a moringából.xD

Én amíg zömében 20 pontokat tudok a muszklissal csinálni nem léggömbözök. De meg lehetne szokni azt is, ma próbálkoztam többször a próba linkken és ha jól koncentrírozok megy az. Amire vigyázni kell, amikor a léggömb már eléggé meghízott már nem kell rálőni akkor sem ha közel van inkább 1 kisebbre pattanni. Egy nagy baj van, ha hibázunk lenulláz. Ezt nem csípem ezért muszkli továbbra is.

Utoljára szerkesztett: 15.1.16
  7. pormacska1

Látom te is főleg a fákat preferálod,én inkább állatos vagyok jobban örültem volna egy magasabb szintű ólnak,de talán majd legközelebb:)

8. -elzemari-

A Pitomba fához még kellene nekem 100 pont, majd a legközelebbinél meg lesz.Nem vagyok nagy cirkusz kedvelő.
    Most úgy elszégyeltem magamat és elmentem a félszemű és falábú rablóhoz, és bizony játékba elegyedtem vele.Kulcs ide meg oda, jól rászedtem a falábút és mindig, na nem mindig, de legtöbbször eltaláltam a kulcs helyét, és máris, lett nekem is xxl-es Pitombám.Tillárom haj.
    Szia Imi,
    ez igen, mit is mondhatnék, aki tud az tud.Minden elismerésem a tiéd.

9. pormacska1

A múltkor bejelentették,hogy kiveszik a táltos tojit,volt ám nagy kapkodás,gyorsan beraktam a gazdaköribe egy két magasabb szintű tenyészállatot az ott kapott aranyakkal el loholtam jegyet venni aztán addig ütöttem a muszklimérőt amíg meg nem lett a tojiravaló:wuerg:

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kimondottan a "választék milyensége" miatt soroltam fel ezt a sok (3) nekem kellő cuccost, kivennék én bármit ha jó Tp-je lenne de nincs olyan. Az a eventnövényre 20 percen át 30% tp-t adó dógot meg se látom, a pannit nem 1300, de 300 zsetonért sem venném ki a többi sem érdekes számomra. Most már sejtheted, hogy én Tp párti vagyok.xD
    Igyekszik az ember?! xD
    Csak azt sajnálom amíg ki nem okosítottak (Kriszti) a vakondnál tengettem előző éveimet. Már utáltam!:eek::)

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi Zsémbikém a linket, de a ládás az a favorit nálam. Hm mért jöttem nem tudjátok ??? :eek::eek:
    Meg van :Dholnap cseresznyézünk nem sunnyogni ha nincs valami jönni bátran keresni farkast ;)

12. -elzemari-

Igen emlékszem a Kriszti átadta a tudását, csak hát, az én fejemből ki is röppent , igy aztán már meg sem próbálom.

Jó volt veletek, de én mára búcsúzom.Pormacska örülök, hogy megismertem a nagy szemeidet, hátha máskor is összefutunk.
    Imi, örülök, hogy láttalak,Zsémbinek, Emmának,ölelésem,Erzsikének a jó kávéért, meg de pláne.

Klári szép estét neked !Ezt biztos nem fogod megbánni!!!!!!!!!

13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm Janzi!
    Huha,most kicsit hülyén érzem magam,mert pár napja küldtem Neked "baglyot" el is ment a levél erre a névre "Szerencselovag" :),akkor most ki kapta meg a "madarat" ? Ez akkor volt amikor ígértem Neked a gombócot! :)
    Zsémbi Drága! Köszi,ari vagy! :) Így lesz! Nyitott szemmel fogok tekinteni a jövőbe! Ezt megígérhetem! Többet nem fog senki "játszani" velem! Párszor ért már kudarc,biztos fog még,de össze fogom magam szedni! Erőt adott nekem a tegnap este! Az,hogy Ti itt vagytok ez sokat jelent nekem!
    Szia! Igen,ide szeretnék szokni hozzátok! :)

Vadóc, Zsémbes-banya, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok szép estét!Megérkeztem,elrendezem az esti dolgokat aztán jövök.:)

15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Ma nagyon hosszú napom volt. Köszönöm szépen az unokám nevében a jó kivánságokat. Szegénykém nagyon szomoru, a láz mellé, holnap írta volna a felvételit a 8 osztályos gimibe. Elmarad, egy hét múlva lesz a pót felvételi, igy akkor fog menni. 4. osztályos Ő még olyan ártatlanul, tud nézni és kérdezni. Azt hitte, hogy itt nincs olyan. A barátjával jelentkeztek. Már azon morfondirozott, mi lesz ha Őt felveszik és Őt meg nem. Közben az anyja haza jött, mert hiába Ő még anyás.
    Erre én folytattam a hó lapátolást. Most már legalább ki tudok állni. Olvadt és olyan nehéz volt, mint a sár. Most viszont már fagy. A derekamat viszont nagyon érzem. legalább tudom, hogy még van.xD
    Köszi a vidit. Erre szoktam én volt mondani, itt már megint ríni kell.xD Most nagyon elgondolkoztattatok, tényleg lehet a korral jár.:)
    Így ma a farmmal nem sokat foglalkoztam. Holnap is kevés időm lesz és a jövő héten is. Valdi még jön máskor is, majd pótolom. A horgászos event az bejön, szerencsére nem kell ültetni, mehet a hosszú minden hová.:)
    Alig győztelek benneteket visszaolvasni. Megérte.:)

Kellemes szép estét !:)

Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 5 más kedveli ezt.
  16. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia.
    Viszont ólak-terményes ólak kellenek mert csak azok adják a csalitollakat:).
    (lukimi)

Frankné, Vadóc, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Köszönöm Imi !

Akkor csak kell rendezkednem. Arra talán holnap este még tudok időt szakítani.:) Azt hiszem gyüjtöm a röpiket és a hétvégén majd részletesen átolvasom. Addig itt-ott összeszedek egy kis okosságot !xD

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!:);) Varázsfa is ad csalitollat,és ajándékba is küldhető.:)

Frankné, Vadóc, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Köszönöm ! Nagyon aranyosak vagytok, hogy a hiányos tudásomat, kiegészítitek !:) Nekem most minden infó jól jön!!;):)

Frankné, Vakond-Gazda, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Kicsit elmaradtam és nem győzök visszaolvasni ;)Ez tiszta jó xD

Nem idézek nagyon, mert hosszú lennék, így csak annyit írok, hogy Pormacskát üdvözlöm én is, Szilvi beszámolóját várom.

Imi, én azt a kitehetőt nem váltom ki, vannak és talán lesznek is annál jobbak is.

Klári, szerintem már meg is történt ;):)

Zsuzsamamának jó pihenést a napi unokázás és lapátolás után, Biciklis Lányunknak pedig további szép estét kívánok!

A lufist kipróbáltam kicsi farmon, 3 db 4 pontos közé jött egy 8-as, a férjem 15 fölötti átlaggal püföli a macskát, úgyhogy nálunk marad a macska, amíg a férjem el nem únja.:p

Frankné, Vakond-Gazda, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.