Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is izgulok ám azért. ;)
    Nekem most kicsit elszállt a lelkesedésem. Akármilyen összeállításban próbáltam rózsaszín struccólat cserélni, senki nem harapott rá. Remélem, majd a halak harapnak. ;)
    Akkor zsémbelj bagolyban. :D:D:D Nehogy bent maradjon, az árt az egészségnek.

40 darabot hurcolni.... , nem semmi. Én nem lennék rá képes, nem is élvezném a játékot. Általában van elég felröpi így is. Egy pannim volt eddig, ma kikalapáltam a testvérét, de maradnak, ahova lebetonoztam őket. :D:D

Mindenkinek további szép vasárnapot! :)

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.
    Mimi,
    megkérdezzük a többieket is, hogy tudnának e jönni és majd attól tesszük függővé az indulás időpontját.

Ma felénk gyönyörű idő volt, és még van is.Igaz kicsit hűvös az idő, de abszolút megengedett.A cserék jól sikerültek?

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szerintem a mamut mindkettőt telibe fogja adni. Vagy legalábbis ezt remélem ;)

Szia Biciklis Lány! :)
    Én elégedett vagyok a mostani cserenappal. Sok jó dolgot cseréltem saját kitett tételekkel is, meg a vadászataim is sikeresnek bizonyultak. :)

mimi, Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha ez így lesz, akkor megy ki az összes a raktárból is... [​IMG]
    Nem lehetne ezt Varunnal is tudatni valahogy? [​IMG]

5. -elzemari-

Sikeresnek tartottam én is a cseréimet, jó érzés, ráadásul még az ajándékok is.
    Hogy van a kisunokád?

6. .Emama.

Hát Erzsi, ma brillirozol ezekkel a pofikkal xDxDxD Mindig jókat hozol, de hát ez az első megint mit csinál a hajával, szemével...? Szenzációs xDxD A másik is nagyon aranyos és találó :)

Számomra a kérdés csak az, hogy 4 sima fa mennyi felrepit ad majd?Ha arra nem jön ki az 1-1 és a mamutokra igen, akkor érdemes lesz mamutozni inkább. Mondjuk nekem most mamut nem fér ki több, mert ólakkal pakoltam mindent tele, majd a kezdés után meglátom mire lesz jobban szükség? :)

Éppen most találtam a hajón egy ajánlatot, narancs pálcikást ad és 1 achacha fát kért érte. Mire kikaptam a fát a helyéből és visszamentem a hajóra, rákattintottam, akkor derült ki, hogy 2 db narancs pálcikást adott az 1 db fáért :music:xD

A gyerekek eltűntek, nagyon régen nem láttam a Picit sem és nem is tudok róla semmit. Ha baj lenne, akkor annak a híre eljutott volna hozzám, így aggódnom azért nem kell.

Zsémbes-banya, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Van egy kis adósságom: visszább nem egészen fedi a valóságot amit írtam a piros ólakról, mert nem minden nap lehet kétszer aratni...:eek:érdekes, mikor le voltam kapcsolva akkor jöttem rá.:p

8. kpe59

Mit csinál, mit csinál...? [​IMG] Hát mosolyt csal az arcodra...
    Ahogy eddig figyeltem a fákat ritkábban adta az a felreppenőt, mint hogy minden negyedikre jusson egy...

9. .Emama.

2 nap alatt lehet 3-szor aratni őket, és 4 db kell ahhoz, hogy meglegyen a napi szükséglet ;), akkor marad még 2 tartalékos játékos is belőle. Régen a narancs működött így :music:

Csal, de ma aztán rendesen ;)xD

Én is úgy gndolom, hogy a 4 fa nem ad annyit, mint a mamutok. Nekem most csak az a gondom, hogy ami fám még kint van szabad helyen, annak maradnia is kell, az ólakat tudom majd mamutokra cserélni. A Bahán elég sok fám van kint, azt majd meglátom, hogy ott mennyi felrepit hoznak? Valahogy az az érzésem, hogy a Baha mindig kevesebb felrepit ad, mint a főfarmos területek.

10. -elzemari-

Nahát, ehhez aztán gratulálok ez egy szerencsés csere volt.

11. kpe59

Megbocsátható neki, [​IMG] mert kisebb terület... (202/188 )

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönjük a jókívánságokat! :)
    Én már bele macskásodtam a farmom pakolásába! Leszedem,kiteszem aztán meg megint leszedem! :)
    Most kiraktam egy csomó Cukorjuharfát és Mamutokat,igaz azokból csak 14 van! Ólakkal raktam tele a Szédült és Rendes farmot! Ekkora kuszaságot Farmos életemben nem pipáltam ami most van nálam! :)
    A Bahán az Esőerdő dugig fákkal az Ültetvény meg Terményes ólakkal,Varázsfákkal és sima 20 órás fákkal! Na majd akkr holnap kiderül mennyire vagyunk ügyesek! ::

Hétközben csak hajnalban és késő délután tudok itt lenni,de majd megkérem a fiamat,hogy csak aratgasson egy picikét!:)

Erzsike! Nekem is nagyon tetszenek ezek az édes kis smiley pofikák! [​IMG]igaz ez nagy,de fogadd szeretettel!

Ezt meg küldöm Mindenkinek! [​IMG]

brozsa, Vadóc, Zsémbes-banya és 5 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Húúú, [​IMG] ez nagyon finom csokit kínálgat...

Zsémbes-banya, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

Köszi :) Tényleg az volt :)

Ha a tölgyeshez hasonlítod (ha éppen nem mamutokkal van tele), szerintem akkor is kevesebbet ad. Tehát pl. ha eventnövény van mindkettőn, akkor kellene megnézni több aratáson keresztül, hogy mennyi felrepi jön erről a két területről. Az már lehetne egy reális összehasonlítás. Az én emlékeimben úgy szerepel, mintha kevesebb jönne a Baháról, de aztán lehet ám, hogy tévedek. :)

Szia Klári! :) Nálam is oltári összevisszaság van, utálom is most a helyzetet. Holnap megint átpakolás olyan ólakra, amiket 12 órán belül lehet aratni, hátha az is megfelel a felrepiknek. Aztán event közben még nyilván pakolás lesz amikor kiderül, hogy melyik felrepi hiányosabb, majd a legvégén visszarámolás alaphelyzetre, de addigra nyakunkon a következő event, ami gondolom ültetős lesz.:eek:
    Nem szeressem én eztetetetetetet..........:pxD

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Micsoda előadás. :eek: És micsoda cserenap! Gratulálok ehhez is.

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Az előadást csak úgy hoztam.....;)

A gratulációt köszönöm :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Épp nézegettem a Naptárt és a horgászás közbe berakták a Titokzatos tenyésztést is! Péntektől,ha jól láttam! Gondolom most is lehet csomagot venni,de hová is rakjuk majd az ólakat,ami persze 5 órás érésidejű és gondolom azok nem is adnak felröpit?
    Ema Drága,erre én is azt mondom,hogy:nem szeressem! :)

Én most elköszönök Tőletek,mert hajmosás meg ezt-azt még megcsinálok,hogy ne reggel keljen!
    Jó éjt és szép álmokat kívánok Nektek!

Frankné, mimi, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Ennek alapján bíznunk kellene abban, hogy annyira jól jönnek majd a felrepik, hogy addigra mindenki megszerezhet mindent, amit szeretne ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be akartam jönni, hogy ki okosodjak egy kicsit, de nem értem ide. Bolond egy hét volt, reggel meg utazom, így aztán mindenképpen be jöttem szólni, ha nem találtok, nem vesztem el, csak egy kis időre. Két napra, ha igaz.

Nálam is van a farmon akkora zavar, hogy enm is tudom, hova nézzek. Ki szórtam mindent, amit gondoltam, aztán lesz, ami lesz. Valahogy nem nagyon vagyok ráindulva a horgászosra, akkor sem, ha jobbnak látszik, mint a másik. A végén többet tudok..:) :)

Szép estét, vidám, kellemes hetet kívánok!

20. .Emama.

Szia Sütike! :) Kitartást neked az elkövetkező napokhoz! Az event megvár szerintem ;):)

mimi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.