Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Ninikém!:)
    Ugye? Ugye, hogy ugye?:):D
    Tényleg fáradt vagyok. Sok a munkám, nem is érzem teljesen jól magam, ma reggel el is aludtam. Egy óra és 9 perccel később ébredtem, mint ahogy kellett volna.:)
    Veled minden Ok,most, hogy már felnőtt sorba léptél?:)

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csak én magamtól, hogy ilyen lükepók vagyok...[​IMG]

A betegség még mindig bujkál benned, vigyázz magadra. Ebben a ruhában csak jól érezheted magad...

.Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Neeeeeem vagy lükepók ;)
    Viszont nagyon aranyos avát tettél fel :) A másik kifejező volt, de ez nekem jobban tetszik :) Hiába, a pici copfik a kedvenceim :)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Eddig morfondírozgattam magamban, hogy miért lükepókozod a mi Erzsinket!????!!!!! Nem nagyon olvastam vissza, mert még az aratással sem tartok sehol, azért gyorsan minden negyedik sort elolvastam, és az jött ki belőle, hogy amiatt az 1 hónap miatt "forog a szemed". Semmi okod rá! Tudod? Mindent az idő(járás)re/ra fogunk, majd ezt is. Szégyellje magát, hogy nem akkor van az amit akarsz, amikor akarod!;) Jujjajujjjajujjjjjaaaa lenne, ha én elmesélném hányszor és mi minden miatt foroghatna a szemem.:D

PiciEma, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. .Emama.

Nédda mit hoztam neked ;)

Így befelé néz a copfi a fórumra és leszedtem a fehér hátterét :)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihó...befutottam, és én is kuncogok! Zsémbi, annyira csini vagy, hogy csuda..komolyan mondom, én még ilyen jól öltözött kis csapatot nem láttam...Ema, fantasztikus vagy, tényleg!! Nagyon csinosak a lányok, a mai munkáid is mesteriek lettek!
    Meg van a gardrob szekrényem kulcsa, biztonságos helyre raktam, nehogy valaki el vigye az új kollekciómat! Nagyon szépen köszönöm!

Jó éjszakát, pihentető szép álmokat kívánok! [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  7. kpe59

Már vagy három napja akartam lecserélni erre az újabbra, de a rendszer csak most vette észre... Lehet, hogy holnap visszateszi a régit, pedig senki nem kéri rá egyelőre.

Sokat voltam ma a levegőn és a szél kifújta az agyamat, de látom nemigen zavar senkit, ha néha eltévedek...
    Így legalább jobban illek a csapatba...[​IMG]
    Köszönöm! Lementem a gépemre, de egyelőre nem kísérletezem vele. Nem gazdabarát még az új fórum...
    Az mitől van, hogy az eredeti kép tisztább? A fiam csak a mozgást vette le róla, te meg is nagyobbítottad?

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    .Emama. kedveli ezt.
  8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Mostanság nagyon rám jár a rúd... Jöhetne már egy kis szerencse, szerelem. A héten betegszabin vagyok. Anyutól elkaptam valami kórságot. Hazahozta a suliból, megfertőzött, és mikor már majdnem kigyógyult, visszafertőztem. Úgyhogy most mindketten itthon nyomjuk a betegágyat. Az eventtel már készen vagyunk, ennek "köszönhetően". A hétvégén pedig előben gyomlálunk majd.... remélhetőleg már nem betegen. Remélem ti nem vagytok betegek, úgy hallom, most mindenki ezt a köhögős, megfázásos nyavaját kapja el. Főleg az iskolából hozzák haza a gyerekek...

9. .Emama.

Köszönöm szépen :) Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Nem nagyobbítottam, azt nem igazán lehet éppen az élesség elvesztése miatt. Valószínűleg az ide-oda feltöltések miatt lett tompább, de majd mindjárt élesítek rajta egy picit és hozom újra. Megnézzük, hátha jobb lesz :)

Itt is van:

Szia Csókos! Jobbulást kívánok nektek! :)

10. Zsémbes-banya

Szia Sütike!
    Kulcsot tedd a párnád alá, nehogy eltűnjön, és álmodj szépeket!:)
    Eddig is illettél te ide, bár néha volt egy olyan érzésem, hogy "túl normális vagy" hozzám/nk, elmúlt ez az érzés!:D;), passzolsz!:)

Szia Csókos!:)
    Szezonja van a nyavalyának, mielőbbi kilábalást belőle anyudnak is neked is!:) Fiatal vagy és Csókos, hétvégére biztosan meggyógyulsz, a szerencse/szerelem pedig jön amikor nem is számítasz rá!:)
    Nemrég tudatosult bennem, hogy pár perc híja van annak, hogy mindenhol maradéktalanul befejezhessem az eventet, így aztán két farmon le kellett mondanom róla. Nem baj, örülök annak, hogy a többin sikerült, pontosabban három helyen megvan, egy negyediken pedig holnap reggel lesz kész.:)
    Összességében eddig egész jókat adtak a titokfák, a ládák egy helyen kifejezetten remekeltek, remélem azon az egy maradékon is tapsikolhatok majd!:)

PiciEma, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. kpe59

Az eredeti 89x84-es, az új 96x96-os.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] Ezek így, ilyen sorrendben jutottak eszembe, ahogy olvastalak...

.Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

A 96x96 csak a külső mérete, magán a képen nem húztam semmit :) Ha úgy tetszik, csak nagyobb keretbe került bele :) A keret viszont nem látszik, mert áttetsző hátteret adtam neki.

Na, hogy érthetőbb legyen amit írtam, hoztam két képet példának.

[​IMG] .............................[​IMG]

Ezek egyformán 200x200-as alapra kerültek rá, de a háttér ugye nem látszik mert átlátszóra állítottam be. A 2-nak azért csináltam egy zöld keretet, hogy azon látszódjék a méret. A bennük levő kép viszont változatlanul ugyanaz ami a te avád jelenleg, csak a fehér hátteret szedtem le róla és megfordítottam.
    (Lényegében egy új képet csinálok ilyenkor, a tiedet pedig abba illesztem bele.)

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
  13. Zsémbes-banya

Na Kicsi Kincseim!
    Végeztem. Nem úgy ahogyan szerettem volna, de nem bírom tovább. Nagyon későre jár, és gyorsan lesz nagyon korán.
    Elköszönök. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

14. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!

Nálunk +5 fok van most. Ha kivilágosodik, azért megnézem a paprikáimat. Remélem nem volt fagy az éjszaka.

Zsémbi: csini az új rucid.
    Ema: Szerintem már több divatbemutatónyit alkottál. Ha használják őket, akkor csak kapkodjuk majd a fejünket.:)
    Csókos: Jobbulást a betegeknek.

Szép napot mindenkinek.

.Emama. kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Való igaz, ilyenkor én már csukom a gépem fedelét és odahúzódom a Papához, hogy azért érezze azt, hogy itthon vagyok.Az új bannaredre nagyon kiváncsi voltam, mert a kósza szél erre hozta a hirt, hogy készült Neked is egy új ruci.Mit is mondjak, a szokásosan nagyon szép .Nem is tudom, hogy miképpen került a neved mellé a banya szó, de ha a képet nézem, akkor az értelme is valahogy átértékelődik.
    A banya szó tehát eredetileg ’nagyanya’ jelentésben volt használatos, nem volt pejoratív jelentése.Igaz, bár keveset tudok rólad, de a nagymamaság azt gondolom még távol van tőled.

Miksza, jó reggelt Neked is.Még az a szerencse, hogy az az öt előtt ott van az a kis plusz jel, igy még bizhatsz benne, hogy nem fagyott meg a paprikád.

Csókos, ébredjél vidáman, és talán a navalya is szoritása is csökken majd a mai napon.Ó a szerelem, igaz én már nem is nagyon emlékszem, hogy milyen is az, de valami gyomorszoritóan jó lehet, ahogy szoktam olvasni.Tudod, természetes, hogy várod, majd el is kap meglátod, csak nem akkor amikor várod.Az csak úgy jön, meglátni, és jön a gyomorszoritás, és akkor már itt is van.Meglátod!!Most előbb mielőbb gyógyuljál meg .....

Ema, kivánom, hogy mai is álmodjál meg sok szép képet, hogy ezzel is örömet okozzál vele sok gazdának.

Legyen szép és tartalmas a mai napotok is!!

.Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Szia Zsémbi ilyenkor kell jönni amikor már majd' minden ember vízszintesbe van?!xD
    Egyébként nem is csudálom ám, hogy fáradt vagy?! Reggel munka te meg még éjfél után is neten de minden nap. Nem esne jól ilyenkor mondjuk max 22-kor letentélni? Vagy uram bocsá 21-kor?:eek:

Hagyja a farmokat másnapra
    vagy tegyen belőlük 5-6-ot lapátra
    arra való az este, hogy pihenjen
    tönkre kee' nekem ne menjen?!

Legyen egy igazi a fontos
    a többi helyett a fórumban legyen pontos
    így eléri hamar a százat?
    nyit helyette egy másat!

Bocsi, de homlokon csókolt a mázsa!xD

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
  18. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

[​IMG] Sziasztok!

Tegnap dél körül készen lettem, de még csak a felhősor lett feltöltve.. :)
    A többiről szépen elfeledkeztem... :D
    Majd aratás után kipakolom őketet....
    mit adott? ládákat meg titkos fákat?

Frankné kedveli ezt.
  19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt

[​IMG] Micsoda reggelre ébredtem, a nap is szépen süt igaz nem ontja már a meleget de világit. Miksza a paprikákra vigyázzál azért ne hogy meg fagyjanak. Zsémbi nagyon szép új ruhád van, nagyon szép meglepetés volt Emától neked. lukimi tényleg nagy csókot nyomot a múzsa a homlokodra, ha reggel korán ilyen kafa versikét írtál. Edith köszi a kávét, így reggelente nagyon jól esik [​IMG] Marika neked is jó reggelt még egyszer, de már a kanyarba találkoztunk.

http://kephost.com/images/2014/07/25/rozimama.gif

Ema ! még ez az egy ruhám van, a többi a költözködésnél el veszett. Ha még ezt is be tennéd a képtárba, meg köszönném.

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Nos az éjszaka lehetett nálunk egy enyhe fagy, de úgy tűnik túlélték a paprikák.:)
    Az elkövetkezendő napokra úgy látom nem igen van fagyveszély az előre jelzés szerint.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.