Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Remélem találtál egy kis száraz helyet, ahol tudtál aludni.

Marika312, .Emama., Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó reggelt,Sziasztok!Ema!Borzasztó lehet ami Nálatok történt,remélem hamar megoldódik.Betti gratulálok a felhőhöz:)Rózsa!Nálam sem sok felröpit ad,de a mai pecázás lényegesen jobb volt mint a tegnapi.4db luxust kevertem és 144 csillag lett:).Ami nálam kitünő a tegnapihoz képest akkor 10 luxusból adott összesen 112db-ot.:D:D

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Emama biztosító! Majd ajánlom picike zöld kizsákmányolót + emberei melósokat :DxDxDxD
    Kel a sok pinzzzzzzzzz a farmra :p

SZERENCSELOVAG, Vadóc, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Nem tudom halljátok e, hogy mennyire vacog a fogam, mire ide értem a bicajommal.
    Ema,
    nagyon át tudom érezni, hogy mi az, amikor csepeg a viz a plafonból.Volt részem benne, és még arra is kellett várni, hogy száradjon az idő, hogy a tetőfedő neki tudjon állni a munkának.Senkinek ne legyen része benne, mert nagyon bárátságtalan egy helyzet.Kivánom, hogy minél előbb megoldódjon.
    Komolyan mondom, nem is tudom, hogy miként mondjam, de olyan, olyan klassz dolog, hogy még most is abban gondolkodsz, hogy akinek nem lesz meg, hogy segitsél majd rajta. Igazán. [​IMG]

Kivánok mindenkinek nagyon jó horgászást!!

SZERENCSELOVAG, Vadóc, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Erzsike:)

Szia Szilvi köszönöm:)

Szia Breki,

Szia Mari, Gyere igyál egy kis forró teát, csüccsenj ide a kandalló mellé itt kellemes meleg van:)
    Neked hogy sikerült a horgászat?:)

Utoljára szerkesztett: 20.1.16
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Remélem Emáéknál is megoldódik minden!:inlove:
    Ami a picike zöldet illeti nem hiszem, hogy kizsákmányoló lenne, legfeljebb mint valamiféle mai "betyár" a gazdagokkal kicsit többet fizettet.;):)
    Tessen mondani nem mehetnék én is egy csésze teácskával a kezemben a kandalló mellé? Itt ültömben fáznak a topogóim.:eek:Megígérem, hogy csendben leszek.:p
    Felhőm beüzemelve, sz.táp, sz.trágya, fák, ólak, 24 órás kupon és a matrica kiváltva. Ezután már plusz kitehetőkre gyűjtök, bár egyelőre pangás van.o_O
    Talán ma szerencsésebb lesz mindenki, mert nálam jobban adta mint tegnap. Tíz prémiumot tudtam keverni és abból négyre a hosszú orrút adta.:)

SZERENCSELOVAG, Vadóc, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Szia Betti,
    köszi a kedves meghivást, a tea kiváló, a kandalló melege pedig felfűti a kihült csontjaimat.A horgászattal ma nekem is szerencsém volt, igy aztán felevickéltem a felhőre, de mit mondjak, irtó hideg van itt fenn .Ám már látom, hogy a napocska a sugarait küldi felém, hogy ne keseredjem el.
    Zsémbi,
    én arrébb húzódom a kandalló mellett és a kis csészéddel jöjj melegedni.Korábban is volt hideg, de valahogy most nagyon nem esik jól.Ma szerencsére nincsen dolgom a faluban, igy aztán jobban viselem a meleg szobában a kinti klimát is.

Derűt, vidámságot, minden horgászó gazdának.

SZERENCSELOVAG, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Olyan igazán kedvesen, szívből jövően invitáltál, hogy egyenesen repülök melléd.:):inlove::music:

9. -elzemari-

Azért a kis kockás takaródat is hozzad el, mert a lábunkra az nagyon jól jönne.Nekem sajnos nincsen.

10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek!

Remélem sikerül neked is többet gyűjteni.
    72 csali toll a reggeli aratásból. Fő farm és a kerge tele ,neon és a jégmadár,és teknősön kívül a rókát ,
    farkast narancs csacsi,csacsikovács ,narancs ló,tehén,kaméleon,kutya ,deni,angóra,aranymosó .
    kb .19-20 órásnál kevesebb / víz nélkül / ólakat tegnap lecseréltem.
    Kint van még 8 panda /5 tollat adott/ , és a terményes ólakból 5 db,27 komfort kocka ,a másikon csak fák .Itt estére derül ki mit ad. A kergén itt van a legtöbb mamut 29 +más fák.

Ema ! Beázás nyáron is borzasztó ,nem ilyen időben.
    Mielőbbi megoldást ,és jobb eseményeket 2016-ban.

Gratulálok a beüzemelt felhőhöz .
    Kandalló előtt szívesen elüldögélnék.

Marika !Tegnap délkörül is hideg volt kerékpározni ,de most is az lesz ,nem sok kedvem van hozza.

11. Zsémbes-banya

[​IMG] Kockás nincs. Ezek is jók lesznek? Finom puhák.:)
    Szia Évike!
    Halaszd is el azt a kerékpározást, ha nem muszáj ne mozdulj ki. Rád fér a pihenés, és a szemednek sem tenne jót ez a metsző hideg!:)

12. -elzemari-

Évike,
    gyere ülj ide közénk te is, a teát megfőzöm, hogy jól felmelegitsen.Muszáj biciglivel menned?Tegnap én is nagyon rácsodálkoztam , amikor sétálni voltunk, hogy sokan veszik igénybe a bicajt még ebben az időben is.Jó jó, mind fiatalok voltak, de most még nem érzik, ám a baj az majd jöhet kicsit később is.Nekem a torkom érzi meg hamar a hideget.
    Zsémbi,
    ezek még nagyon újak kár befogni őket.De kár, hogy nem tudtam, hogy nincsen kockás takaród.Akkor nem vertelek volna ilyen gondba.
    Ha már itt üldögélünk, én szeretek ilyenkor nosztalgiázni.Ma már milyen nagy divat a kandalló, vigan lobog a tűz, a fahasábok ropognak a tűztérben.Hangulata van nagyon.Eszembe jut, amikor még a kis hengeres, öntöttvasból készült vaskályha ontotta a meleget. Télen ha sikerült gesztenyéhez jutni, akkor a tetején sütöttük meg, vagy uram bocsá a héjában sült krumplit.Jó volt.

SZERENCSELOVAG, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Már hogyne fognánk be őket! Direkte azért vannak, és mivel három van, még valaki jöhet, sőőőőőőt...., mivel elég nagyok, akár többen is jöhetnek, majd keresztben magunkra terítjük. Régóta várták, hogy végre valakik alájuk bújjanak, most végre tehetik amit egy plédnek tennie kell. Melegíthetnek.:);)

:D
    Erzsike most láttam, hogy milyen fejeket hoztál ma is!:D
    Persze, hogy nem lőttél le, engem nem lehet még lelőni se!:oops:;):pxD

SZERENCSELOVAG, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Jól van, helyt adok az óvásnak.Mi a mai program?Csibéid mit csinálnak?

15. Zsémbes-banya

Punnyadás Elze, legalább is jórészt.:) Még mindig van kajánk. Egy - egy kanálra való húsleves ebédre, és jócskán van pörkölt + copfocska. Megfőzöm a fejtett bablevest, és holnap ahhoz csinálok majd máglyarakást, vagy valamit.:)

16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Gratulálok kedves Zsémbi! Nekem is megvan a felhőm két kemény nap után. Tudom, hogy még nem késő hátha lesz jobb is, de lelkemnek fáj, hogy mindig segítséget kérjek.Melegedjen rá a kabát aki ezt a szerencsefaktort beállította, rossz álmaimba se jöjjön elő ilyen event.(Egyébként teljesen mindegy hol és mikor állítod meg a pecázást.)
    Ma paradicsomos húsgombócot főztem, volt még hozzá paprika is a mélyhűtőbe, meg egyszerű tésztalevest, nyugdíjashúsból , ilyen idegőrlő napon ez is megteszi.Holnapra jó lenne ha valamit kitalálnátok:p:p
    Szép napot Mindenkinek!

17. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szívesen alábújok.

Csak napszemüvegben mozdulok ki, van 1 sötét és 1 világosabb és az alja teljesen világos, amúgy meg elég jól véd a szél és hideg ellen is . Most nincs csapadék és nem jeges az út és Áginak keresek ajit ,tegnap tudtam meg mit szeretne. Bár milyen hideg van kerékpárral közlekedek ,8 éves korom óta 10 évig napi 8-9 km iskola ,város /4km/.
    Mivel az őszi karbantartás elmaradt , a kapuig is majdnem 4kézláb közlekedek.
    Hidegfront ráerősít a fájdalmakra.

Marika ! Mint írtam össze vagyok nőve a kerékpárral és addig birok közlekedni /utána tolókocsi /,
    mert sokkal könnyeben tudom hajtani mint menni. Jégen is elhajtok,de gyalog csak esnék kelnék.

Na megyek ,szép délutánt.

18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Gratulálok a felhőhöz:) Leugrottam a boltba, már többször megfogadtam, hogy viszek még egy szatyrot, de csak zöldségért mentem a levesbe, aztán meg láttam milyen szép csirkemáj van azt is hoztam, de ahhoz kell krumpli és hagyma, majd holnap jó lesz ebédre, mert ma becsinált levest csinálok szilvasgombóccal:)
    Viszont nagyon kellemes idő fogadott süt a napocska és a szél se fúj ami nálunk ritkaság mert itt úgy építtették a házakat, hogy mindig húzat van:)

Szia Zsémbi, Olyan jó olvasni, hogy eldödögtök, teával a kézben a kandalló mellett meleg takaróval:)
    Gratulálok a felhőhöz meg a többihez:)

Szia Évi, Vigyázz magadra azért ebben a hidegben nem tesz jó a bicikli, meg az ízületeknek se.
    Szép délutánt neked is, Én meg bevetem magam a konyhába, mert nem lesz ebéd:)

Remélem Ema is előkerül és jó híreket hoz:)

19. -elzemari-

Zsémbi , a punnyadásnak is vannak jó oldalai, amikor kezedbe veszed a jó kis könyvedet és elvarázsolodsz vele.
    A máglyarakásnál gondoljál rám is.
    Évike,
    ha igy megszoktad a bicajozást, már értem.Én is nagyon szeretem nyáron.Mindenhová azzal megyünk.Tavaly volt egy édes esetem, amikor valamiért nem tudtam felpumpálni a bicajomat és kértem a Papát, hogy igénybe veszem az ő férfi bicaját.Most jöhet a nevetés, mert én is jót derültem, hogy bizony nem tudtam olyan magasra emelni a lábam, hogy a vázon keresztül tegyem.Igy aztán maradt a gyalogos közlekedés, ami nem szivderitő, amikor távolabb kell menni.
    Itt a városban én nem is mernék ebben a nagy autó forgalomban két keréken közlekedni.

Betti, ha egy, vagy két szilvásgombóccal többet főznél, akkor nagyon szivesen lennék partner az elfogyasztásában.
    Hogy én mindig csak kunyizok valamit!!!

Az ebédhez kivánok jó étvágyat és további jó játékot!

20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jövök én is melegedni,teázni,ha van még hely.És kérnék szilvásgombócot is meg máglyarakást is.Nálunk ma sült csirkecomb volt sült krumplival.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.