Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Hááát, a két képtáramban majd' 600 kép van és úgy saccolom, még 1-200 között lehet ami nem került a képtárba. Most magam is elcsodálkoztam ;)

Szia Elzemari! :) Bár tudom, hogy eredetileg Zsémbi nem ezért választotta a nevét, de így akkor nagyon beletrafált :) Ő minden gyerek legszeretőbb és leglelkesebb nagymamáját felülmúlóan szereti a gyerekeket. Legyen az kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, csúnya vagy szép, hisztis vagy kedves, legyen bármilyen is, Zsémbi mindet imádja ;):)

Szia Imi! :)
    Még tiszta szerencse, hogy nem egy mázsa talált homlokon, csak a múzsa ;):pxDxD

Azért Zsémbit ne akard 9-kor ágyba zavarni, mert én fogok zsémbölni :pxDxD

Szia Rozimama! :) Hamarosan hozom a képtáradat és ez a ruha is benne lesz :)

Na, meg is csináltam, parancsolj:
    https://picasaweb.google.com/114694...authkey=Gv1sRgCPncrPOnipP9nAE&feat=directlink

Ezt a linket mentsd el és akkor mindig meg fogod találni a ruháidat :) Ha kérsz esetleg még tőlem képet, akkor ebbe fogom beletenni, ha mástól és hozod nekem a linket, akkor azt is szívesen belerakosgatom :)

Szegény paprikák. Jó, hogy megúszták az éjjeli fagyot :)

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ema ! nagyon szépen köszönöm, lehet hogy igénybe veszlek mert téli ruhám egyáltalán nincs. A képtárat el mentettem, így mindég megtalálom. S örülök majd ha lesz új képem azt is bele teszed, ezt fogad hálám jeléül.

.Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :)
    Ha szeretnél képet, akkor szóljál nyugodtan, de érdemes végigbogarászni a két képtárat is. Esetleg találhatsz abban is kedvedre valót, vagy ha éppen elkelt már ami tetszik, de megírod a számát, akkor tudok ahhoz hasonlót készíteni :)

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, gyönyörű napot, vidám kedvet kívánok! [​IMG]

Nekem ilyen a hangulatom ma...[​IMG] Bejöttem, nézelődtem, erre-arra...és mit láttam?
    A szép ünnepi ruháim ott vannak a szekrényemben, és olyan szépek.....[​IMG] Persze, csak Karácsonykor fogom felvenni őket. De soká lesz! :D Nagyon szépen köszönöm, kedves Ema! [​IMG] [​IMG]

gyongyvergazda, lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

Szia Sütike! :) De jó, hogy így örülsz :)
    Nagyon szívesen :)
    Szedegettem le képeket éjjel az új télidhez is, előbb-utóbb abbl is lesz ám valami ;):)

Köszönöm a puszikat és a bonbont :)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Belógásban vagyok - mert elvonási tüneteim voltak - Psssszzzzzttttttttttt!:)
    Mindenkinek nagy - nagy puszi.
    Imi
    lájk!:D

PiciEma, gyongyvergazda, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Láttalak lájkolni, úgyhogy tudtam, hogy itt vagy ;)xD Nem mellesleg arról jutott eszembe, hogy én meg elfelejtettem már tegnap is ezt megtenni :oops:;):pxD

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én köszönöm, Ema, hogy ilyen sok örömöt szerzel nekünk ezekkel a képekkel, és biztosan nagyon sok munka elkészíteni őket. Én is szerkesztgetek képeket, meg csinálok olyan dolgokat a gépen, amit éppen szeretnék, de a bannerek készítése biztosan komoly feladat, és Te nagyon mesterien, művészien alkotod meg őket. Ami még fokozta az örömömet ma reggel, még egy utolsó próbálkozással felraktam sokadszorra az avataromat, amit ide a motoros képhez csináltam, és az is sikerült!!!!!

A téli képet türelemmel várom, remélem, még egy darabig nem lesz rá szükség! :) :)

Ilyen vidám napot, sok mosolyt kívánok Mindenkinek!

lukimi kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia! Emama! nagyon tetszik az albumodból (elérhető képeim 1l) a 107-es kép. Megtennéd, hogy névre szabnád nekem? Előre is köszönöm: Lujza

10. .Emama.

Aranyos vagy, köszönöm :)
    Van amelyik kép kész 1 óra alatt, van amivel 4-5-6 órát is elbíbelődöm. Egy a lényeg, hogy örüljön neki aki kapja és azért nem mellesleg nagyon szeretem én is csinálni őket :)
    Kialakulóban van egy kép neked, az álló változatot még ma megpróbálom megcsinálni. Ha mozgót is tudok belőle, az számomra egy technikai bravúr lenne/lesz. Majd meglátjuk mi sül ki belőle :)

Örülök, hogy sikerült az avádat felrakni, néha csak megszán minket a rendszer ;)

Szia Kedves Lujza! :)
    Irtó nagy bajba sodortam magamat :oops: Ha elkérnek egy képet, mindig az az első mozdulatom, hogy ráírom az elkelt feliratot.
    A 107-es képnél ezt elmulasztottam, nagyon sajnálom :( Azt hordja most Rozimama, úgyhogy azt nem tudom már neked adni.
    Ha esetleg találnál másikat, azt nagyon szívesen a nevedre írom, illetve szívesen készítek neked másik őszit, ha a képtárakban nincs neked tetsző.
    Nagyon sajnálom, kérlek ne haragudj! :)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Ígérem, nem mondom el senkinek, hogy itt jártál...[​IMG] Úgyis észre veszik, amikor fulladozva próbálod titkolni a nevetést...[​IMG]

Nem tudjátok véletlen, hogy ez melyik rajzfilmben volt?[​IMG]

--------------------------------------------------------
    Meg is van... Mormogiék
    A másik kedvenc: Cukorfalat, ennél jobb nevetés nincs is...

gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napos délutánt.
    A piac evet kész, és most nincs szél.
    A 4 felhőn kicsit lógattam a lábam,és most megyek a konyhába, főzés,elrakás evetre ,este majd olvasok, jó sokat írtatok / ha ki nem dőlök ,mint tegnap/.

lukimi kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Semmi baj Emama! Nem véletlen, hogy rokonlelkek vagyunk Rozimamával. Majd keresek másikat. Ráérek, úgyis nyugdíjas vagyok;)

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia ,a napos délután nagyon is rendben van, és élvezen is ahogy lehet.A felhőn nem szédültél, mert én nem merek sokáig fenn csüscülni rajta, mert kissé labilis vagyok a magasban.Volt egyszer, amikor egy nagy hegyre mentem autóbusszal, csak egyfelé lehetett menni, vagy fel vagy le.te jó ég, amikor lenéztem a sokadik kunkor után, hááát bizony egy kicsit belémköltözött a félsz, hogy mi lenne, ha... pedig nagyon jó buszvezetőnk volt, ám a kis ördög csak nem hagyott...Ám az élmény mindent feledtetett, ez a spanyolországi monsserati kolostor látogatása volt.
    További szép napot kivánok..

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Örülök neki Lujza hogy rokon lelkek vagyunk, de gyorsan keres másikat mert még jobban meg fázol. Van ott még biztos ami neked tetszik, ha nem meg Ema csinál neked valami hasonlót. Addig is hozok neked egy kis sütit.

lujza5353 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  16. EpresEdit60

EpresEdit60 Utánpótlás-írogató

Íme a titkosok......

Rudolfó, Nublonok visszatérése, és borkimérés. és a fák: xxl só és kecsketej

Frankné kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Sütimami, azért a te logód/bannered elüt ám a többi hölgyekétől?! Köszönhetően a motorozási hajlamodnak. Mindenesetre üdvözlöm ezt a szokásod, fő a változatosság.:)

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Erzsike! :) A Cukorfalat is gondolom videót rejt, majd éjjel megnézem. A nevetésére emlékszem ;):pxDxD

Szia Évi! Gratulálok a befejezett eventekhez, a maihoz pedig sok erőt kívánok! Várunk estére :)

Nézelődjél csak, én meg ha engedi időm akkor próbálok ajd őszi bannereket újonnan is felrakni :)

Biztos szép lehetett az út és a kolostor is :) Én itt a neten láttam videón hasonló hegyi útról kisfilmet. Borzasztó volt :eek: Volt olyan hely ahol kiszállt egy ember és úgy irányította a buszt, hogy hol fér el a sziklák alatt úgy, hogy a kereke még az úton maradjon és ne a szakadék szélébe lógjon kio_O

Szia Edit! :) Hát neked sem lett túl nagy durranás a titkosokból, sajnálom. Még a fák azért jók, de a láda........ :(

Én az avádon vigyorgok mindig ha meglátom (de azért tetszik ám ;)xD).

lukimi kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én meg azon vigyorgok, hogy jelenleg nincs min vigyorogni.xD:p:D

Most néztem szét a tenyész állataim között, ez a party pörgetés nagyon meg dobta az állományom sok értékes is van. Sok sok csp-t tudnék árulni belőle vagy nem is tudom még, mit is csinálok. Szupertápom az 1200-hoz közeledik, kéne majd valami nagy durranás! (kakukk?) Csak ninja méhből van 5 db, a piros ólja csak hármat emésztene fel de nem tudom minek az így nem lesz mivel gyűjtő meg nem vagyok, méz fám van vagy 16 db. Talán eladom? ??? Télleg jöhetne már valami elefánk tenyésztés....mindegy, addig még gyűjtögetem a tápot, ha a legközelebbi tenyésztésen ami úgy tudom kakukk megint lenne az elején özön szupitáp mint a multkor lehet, hogy odáig elmenek.:)

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, az is ízelítő a sorozatból...
    Azért jutott eszembe, mert elképzeltem Zsémbit, ahogy munkaidő alatt olvassa a fórumot.
    Közben nem akarja, hogy észrevegyék, hogy kalózkodik...[​IMG]

lujza5353 és gyongyvergazda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.