Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ezekben a nevetésekben az a jó, hogy csak úgy kibuggyannak az emberből, mindenféle rosszindulat nélkül.:) Lehet, hogy melléraktad az ujjaidat, és elcsúsztak a számok, persze akkor meg 1025-nek kellene lennie, de végül is mindegy, a lényeg, hogy Te is mi is jót derültünk rajta.:):music:

mimi, Frankné, Vadóc és 6 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Igen én meg csak pilláztam,mert le sem esett,hogy mi van?:music:Ema az ezer éves levelet Te meg az Államalapítást írtad,na akkor néztem mit is írtam,:D:D:D:D

mimi, Frankné, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét,és 1ben szép álmokat mindenkinek:);):)
    Imi az ötletet a halfogócskával köszönöm.:) 2 kisebb farmon a kergét nem tele,de szépen megraktam.:) Az utolsó 2 órába ügyeskedtem össze,nem érzem a kezeim.:music:
    Holnapi már pihenősebb lesz,meg az pecázásnak is vége.:music: Még1xer jó éjt mindenkinek.:)

Zsémbes-banya, mimi, Frankné és 8 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Még egyszer köszi, ezzel megyek is aludni.
    Azért azt még gyorsan dióhéjban elmesélem, hogy egyszer Emával üstönködtünk, és azt akartam írni, hogy a kákán is csomót keres, na véletlenül az első "á" betű helyett "a" keveredett a szóba, amire Ema azonnal lecsapott, és megkérdezte, hogy min is keres ő csomót? Először föl sem fogtam, hogy mi a baj, de aztán egész este ezen nevettünk.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Szia Janzi! Látom közben befutottál és elfutottál.:) Gratulálok a kitehetőkhöz és főleg a kitartásodhoz, de azzal egyetértek, hogy nem baj ha vége lesz ennek az eventnek, és lehet egy kicsit a kezeket kímélni.:)
    Puszi mindenkinek!:)

mimi, SZERENCSELOVAG, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

Jó éjt Janzi!
    Na jól van:D:DTe is tudsz akkor.:Dhttps://www.youtube.com/watch?v=UHsF8j52-Xo Nézzétek majd meg,szerintem nagyon jó fej és nagyon ügyes.:)Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Már 6 óta fenn vagyok! Amikor lehetne akkor se alszok! :)
    Mimi Drága! A disznót nem én szúrtam,már úgy hozták,hogy félbe volt vágva! :) Én nem tudnám megcsinálni! :)

Szilvi a műkorcsoját én nagyon szeretem nézni! Ez tuti volt amit feltettél! :)Sebestyén Júlia és Katarina Witt a példaképeim! És nem utolsó sorban mindketten gyönyörű Nők! :)
    Én is tudok korizni,de ezek a pörgések amit Ők csinálnak,hát azokkal eléggé bajban lennék! :)
    Tóparton nőttem fel és télen állandóan kinn voltunk a jégen! :)

Vissza rendeztem a Farmot!
    Igaz a Szédültre kitettem a Titkosokat és azt ,majd csak délután tudom visszacsinálni!

Jó sokk tippet olvastam a pecázással kapcsolatban! Meg is próbáltam,és nem panaszkodom,lett jó pár + kitehetőm is! :) Ha,majd hiányzik valakinek akkor cserekor elküldöm!

Be van keverve a lángos,megyek és sütöm is!

zsuzsa-mama, Zsémbes-banya, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép vasárnapot! Ma én is korán keltem, nem is értem,miért......többet tudjak dolgozni..:D

Hideg van, ma nem esik a hó, tüzelek rendesen, nehogy meg fagyjak a tó parton, pecázás közben. Nyugis napot terveztem mára, ha nem jön közbe semmi. Vagy senki.

Nektek is vidám, kellemes napot kívánok, és sikeres pecázást!

zsuzsa-mama, Zsémbes-banya, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Jó reggelt,sziasztok.Én is a szokásos időben keltem,pedig azt terveztem 10-ig ki sem kelek az ágyból,de nem így történt.Szép napot mindenkinek.Megyek elsöpröm a havat a járdáról.:)

zsuzsa-mama, Zsémbes-banya, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Sikerem, szerencsém volt végre itt a nagyon az eventet illetően, ami nagy szó! xD29 luxuscsaliból meg volt a teljes felhő, s az utána következő horgászatokból az egyebek, s még mindig van érmém, 1300 fölött, ami beváltásra vár.:)
    A másikon pedig szokás szerint több volt a felröppenő (ugyanazokat ültetve), de ott sokkal kevesebbet kaptam a legnagyobb halat, bár így sem szólhatok egy szót sem.:)
    A titkosakat most raktam ki, várok, reménykedek..........:music:

Ema!
    Ahogy már írták, megvolt a három, most már csak a jó jöhet!!!:)
    Szilvi!
    Veled is mindig történik valami!;):)
    Klári!
    Hú de finomat gyártasz! Sok tejföllel, sajttal, vagy csak simán fokhagymával?
    Sütike!
    Akkor legyen is nyugis napod, s ne jöjjön közbe semmi!:)
    Szia Szilvi!
    Ember tervez......;):)
    Nem szeretek havat lapátolni, remélem neked se tart sokáig. Nekem is kéne, de nem szeretem.....:oops:
    Zsémbike!
    Ma már legyen jó kedved!!!!!!!!!:);):inlove:
    Puszi Iminek, Mimi néninek, Janzinak, Erzsikének, Marikának.........:)

11. .sylvia72.

Szia Gabi!Most látod?De legalább Zsémbinek jobb hangulata lett.:DÉn szeretek havat lapátolni,már a teraszt is lesöpörtem,Visszaírt a barátom vagy nem is írt csak egy üres levél jött:Do_O:music:Most meg megyek kimosom a kabátomat,mert magamra borítottam a kávém felét.Megcsúsztam azon az 1mm havon ami a lépcsőnél volt,hát elég is volt még a ház fala is kávés,oda is fagyott,nem tudom,hogy takarítom le.:music:

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  12. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Én is hajnalban keltem - már önmagamhoz képest legalábbis :pxD - hogy a tegnapi elmaradás miatt megint visszahúzzam az aratást. Ez meg is töntént, de azóta, mint egy megszállott pakolok vissza a két farmon. Szedegetem le sorban ami beérik, mert persze a tegnapi csúszás miatt minden késve érik be. Most már csak néhány sima mamutom van kint, de azoknak kell még 1-2 óra.Mivel már jelentős felrepi nem várható, így bekevertem a csalikat, el is horgásztam, ki is váltottam belőle, amit tudtam, és megírtam az összesítést is az eredményekről.
    Nagy farm: 104 csali, 2.600 elköltött pont, 65 kardhal.
    Pici farm: 105 csali, 2.110 elköltött pont, 41 kardhal.
    Hozzá kell tennem, hogy nagyon egyformán igyekeztem a két farmot felépíteni az eventhez, hihetetlen nagy differencia volt a kettő között. Úgy a felrepikben (ami aztán a tegnapi csúszás miatt egalizálódott csak), mint a horgászatban is.

Az eventes és a vett titkosokat is kiraktam, azok még javában érnek. 6 db ólat vettem.

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nálunk tegnap délután már elfogyott az utolsó darab is...

Ha olyan lesz a felhozatal, mint az enyém volt, akkor ne sok jóban reménykedj. Nem ért annyit, hogy koptassam vele a klaviatúrát...

Én is hozok egy összesítést, igaz még nem végleges, de sokat már nem változik:
    37 db luxus, 57 db prémium és 1 db alapcsaliból lett 44 kardhal és sok egyéb más, de makrélát egyet sem fogtam, homárt is csak 14-et.
    Ebből 2044 érmét sikerült kihoznom, 34 híján mind elköltöttem.

Én is így [​IMG] kezdtem a napot.

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot!
    Nálunk lapátolni nem kellett, csak söpörni. Boltig is teljesen simán lehetett eljutni, ebből a szempontból minden okés.:)
    Úgy látom ez a statisztikák napja, ezért írom a sajátomat: összesen 4211 érme, kardhal 60-szor látogatott meg. Pluszban 7 Pocsolyaszörnyet, 2 Halfogócskát, 1 Horgássz és kapcsolódj ki és 1 Szigorúan horgászat kitehetőt váltottam ki. Az egyéb ajándékokból ott hagytam az aranybanánokat, a Pinkie-t és a 10 csillagot.
    Tegnap megfőztem a húsos káposztát, ma pedig sütöttem hozzá egy diós kevertet. Ezen még egy - két napig eléldegélünk.
    Egyétek, vegyétek, váljon egészségetekre!:)

Vadóc, sutimami57, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Itt sem volt tetemes mennyiség, de az egész udvart el kell takarítanom, ezért könnyebb, ha lapáttal eltolom. A derekam is jobban díjazza, ha nem csavargatom...
    Te ennyi érmét hány farmon szedtél össze...??? [​IMG]

Ema! Jelenésed van a banneresben...

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Csináltam sajtos-tejfölös lángost,meg lekvárosat! :) Csuda finom,még natúrban is! :)Ezenkívül csont levest,rántott szeletet és olyat,hogy a hús egyik felét sóztam-borsoztam a másik felét megkentem csípős paprikakrémmel és rápakoltam,hagymát,paradicsomot,paprikát és sajtot! Erről képet is hoztam! :)
    http://kepkezelo.com/images/brc1kru3swwu51mbieoj.jpg

Közben amíg főztem,én is havat lapátoltam,de mostanra már elállt! Szép a táj,minden hófehér! :)
    Holnap nem dolgozom,nem rég hívott a kolléganőm,hogy holnap menjek el csúsztatni! Jobb lenne,ha kifizetnék,de ez van! Így elintézek pár dolgot házon kívül! Csak legyen kicsivel jobb idő! Igaz szerdától ha hinni lehet az előrejelzésnek +8 fok lesz! :)

A titkos ólakból nem lett vidra,de lett rózsa juh,kacsacsőrű 3 is, 2 jégmadár, farkasból sok,teknősből is lett pár, 3 tatu, bagoly 2. szint, és a többi ami a raktárat "díszíti" :)

A fákból kivétel nélkül xxl-es jött! :)

A pecázásnak vége,de meg vagyok elégedve vele! A kisebbik farmon is megcsináltam teljesen! Nem csináltam meg az összesítést,de sokat pecáztam!:)

Zsémbi,nagyon jól néz ki a diósod! Tudtad,hogy mákkal is lehet csinálni?

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Aztaaa... Én sajnálom a helyet tőlük, a haladás kevésbé érdekel, mint a "mezőgazdaság". :D
    Képzeljétek! Ennyire elvette az eszem a VV üzletelése. Elkészíttettem a molnárral a csalikat, aztán elfelejtettem belógatni a tóba. [​IMG] aztán ma reggel is elfelejtettem. >:( Mire hazaértem (ebédmeghívásom volt), már nem volt event. :(
    Kész vagyok mindennel, de akartam ajándéknak valót kigyűjteni. :(
    Egyszerűen nem értettem, miért van tőlem ezer éves levél Szilvinek, miért kicsi hozzám. :D:D
    (Nem mutatta külön, hogy minden sor másra válaszol. )
    Épp be akartam rakni ezt a linket, most van is apropója:
    http://index.hu/video/2016/01/24/ho_elcsuszas_esesek_iskolaja/
    Jól megkaptam én is a magamét.... :D Köszi Ema :)

Én még nem pakoltam vissza, ami általában van, mert a Noét - ha már úgyis állatokat kell tartani - most végre befejezem. :)

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Köszönöm szépen :)

Szia Klári! Nagyon guszta ez a hús, biztos nagyon finom is lett :)

A titkosok..... Én is kibontottam őket. A nagy farmon, ami említést érdemel, az 2 db fekete fűz a nyermények közül, a 6 vásárolt ólból pedig egy tatu. Az összes többi lom lett, bosszús vagyok érte. Itt még hattyúm sincs, de most se lett :(
    A Picin a nyereményekből lett 1 hegyi boróka, annak örültem, mert eddig csak 1 db volt, lett 1 homoktövis és 1 kerti berkenye, ezek nem rosszak, bár volt belőle már. A vásárolt ólakból 1 piros hód és 1 rózsa ló érdemel említést, de nem ezekért veszi az ember a titkosakat :music:

Szívesen itt is :)

Vadóc, Zsémbes-banya, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Szia Mimi néni!Köszi a videót:DEngen megfogott a ház fala,de tuti nagy zakó lett volna belőle.:music:Ráadásul Botorka Bélának olvastam a pasi nevét.:D:D:music:Sajnálom,hogy nem sikerült a plusz cuccok megszerzése.Klári!Gratulálok az ólakhoz,Én 1-et vettem,jégmadár lett.:)

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok a szerencséhez! Nálam is elég jól ment, a kicsin is meg lett, amit nagyon akartam! :)

Én is lapátolással kezdtem, de én sem szeretem. Hiába, tél van. :)

Hali...miért hagytad ott a banánokat Zsémbi?

Én nem összesítettem, de ahogy el nézlek Benneteket, csak tátva marad a szám...:D

Na, nem csak a finomságok láttán, a lángost nagyon szeretem, meg azt a finom husit is......Meg mindet. :D Szép estét!

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.