Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Most ment el a szomszédasszonyom kb. negyed órája! Disznót vágtak,és a drága hozott nekünk egy táskányi kóstolót és tepertőt! Na abból holnap pogácsa lesz! :)

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt és estét mindenkinek.:):)
    A két sportolónőt én is szeretem.:) A németeknél Steffi Graf és Boris Becker teniszezők a nagy példaképeim.:) Lángosra majd beneveznék.;)
    Dominikkal mostanába nem találkozol?:music:
    Mi volt a mai ebédetek Szilvi?:music:
    Gratula Gabi a luxuscsali remeklésedhez.:) Milyen kitehetőkre hajtottál?:music:
    Nem semmi a statisztikád Ema,elismerésem az elért eredményekhez.:) Mennyi pocsolya szörnyed lett összesen,már ha nem titkos a felvetésem?:music:Mobilnet rendben működik?
    Erzsike neked is gratulálok,és ahogy kiveszem amit szerettél volna meglett.:)
    Diós kevertből 1et elvettem és megettem,köszönöm jöhet máskor is.:)
    Atya ég,4211 érme,fogadd hatalmas gratulációm ehhez az eredményhez Zsémbi.;) Tegnap 2 farmra sem tudtam ennyit elérni,olyan 4000 körül voltam.1iken 11 másikon 13 halfogócskát zsebeltem be.:)
    Tejfölös-sajtos lángos nagy kedvenc,lekvárosan még nem ettem.:)
    Titkos ólakhoz,és fákhoz gratulálok.;)
    Tanulságos a videó.:) Ha előre,vagy hátra esnék,mindig a fejemet védem a kezemmel.:music:

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszike! Kóstold csak meg lekvárosat! Baracklekvárral! Ízleni fog! :)

Küldjek??;):p

Hoztam 1 képet a leendő kiskutyámról! Még a születése után készült a kép,de már 6 hetes! Jack Russel Terrier és Puli keverék! :) Ugye milyen édes?? Máris beleszerettem! :inlove: Pedig nem is vagyok 1 kutyapárti! ;) Nagyot tudnak harapni.....
    http://kepkezelo.com/images/7ofj8dwfw8pbc4fu71un.jpg

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Óhhh, egek ! Disznótoros, tepertő!!!! El élnék rajta....imádom! A pogácsát is! :)

Pénteken voltak itt a menyem Dominikkal, este későig együtt voltunk. Annyira aranyos, már sokat jár a szája. Rám néz, és már magyaráz...:D :D Kedden megyünk együtt tornára, ha az idő engedi, mert ilyen időben egyikünk sem akar autózni. Majd meg látjuk...:)

Klári, nagyon édes a kutyusod! Imádni fogod, az biztos! Én nagy állat barát vagyok, azt szoktam mondani az ellenzőknek, hogy lehet kutya, cica nélkül is élni, de nem érdemes. Annyi szeretetet tudnak adni, hogy mindenért kárpótol!

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Janzi!Az ebéd sült oldalas krumpli püré és cékla saláta volt.Desszert pedig újra máglyarakás.Kölcsön diódarálóval.:)Kicsit eltünök.Mert totál le vagyok döbbenve.Komolyan mondom kezd elegem lenni,hogy egyes embereknek minden megengedett,másokra meg nagy ívben ,hagyjuk.Óvoda.

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  6. SZERENCSELOVAG

Küldhetsz is hozhatsz is,amelyik neked szimpatikusabb.;)
    Tündéri kiskutyus,mindig ilyen picik marad6nának.
    Pénteken volt 1 kellemes estéd.:) Mennyi idős most a kis legényke?:music:
    Finom volt az ebédetek,desszerttel 1ütt.:) Sejtem mire gondolsz,csak annyit írok róla hallgatni Arany,mondta Petőfi,én így teszek.:music:

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

A tanulság az, hogy mindig vinni kell 10 tojást, mert azt az életünk árán is megóvjuk. :D:D
    Én semmivel nem dicsekedhetek, se fával, se óllal. Most megyek, veszek 1 azaz egy db. ólat. Talán lesz valami. Rózsaólat még semmilyent nem kaptam titokból.

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Küldöm,mert itt tudom,de vinném is ,de hová? ;)

Állítólag kis termetű marad a kutyus! :)

9. .sylvia72.

Igen és most még sót is raktam rá,mármint a húsra,mindig sótlanul csinálok mindent.:music:Így van,be is fejeztem:)

mimi, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Juhom és kacsám is van pluszban (rózsa ólak)ha kell szívesen küldöm cserekor! :)
    Én is sótlanul főzök,állítólag! De nekem ízlik! :)

mimi, Zsémbes-banya, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

Milyen rózsaólat szeretnél,és melyik a kedvenced?:music:
    Pont másfél millió lépésre tőled nyugatra,kis hazám Zalaegerszeg.:)
    Nyugalom Szilvi,ha elsóztad akkor gyanús,hogy szerelmes vagy.;)

mimi, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Én is elvagyok így,:DNem is tudom mit panaszkodnak.:music:
    Janzi!Milyen igazad van.:D:D

13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kicsit messze Vagy,de megoldható! ;)

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Pénteken az egész nap jó volt, ha jönnek a menyemék, akkor mindig reggel, és estig maradnak......nagyon szeretönk együtt lenni. :) Kicsikincsem tegnap volt 5 hónapos. Nő, mint a gomba! :D

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, első körben a múltkori felhőre való kütyükön kívül mindent kivettem, a legapróbb matricáig.
    Aztán a maradék érmét a mostani kütyükre költöttem. Jut eszembe, [​IMG] elfelejtettem őket kirakni...[​IMG]

Vadóc, mimi, Zsémbes-banya és 4 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Erzsike!Ezt én is elfelejtettem:music:

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok, előkerültem!
    A reggeli időjárás jelentés már idejétmúlt.
    Reggel még sebtiben lékhorgásztam a maradék csalikkal, aztán hóeltakarítás következett.
    Majd az elmúl napok fagyos horgászatait kellemes dagonyával pihentük ki.
    Ki sem másztunk a 35-36 fokos vízből, csak kajcsizni.
    Most megyek és learatok, meg kiteszem a titkosokat is.
    Jövök még.;)

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nézek ki a fejemből,de szinte lélekben már az ágyikómban vagyok! Most kezdem érezni,hogy túl hosszú volt ez a hét!
    Megyek fürdeni és szerintem le is fekszem!
    Jó éjszakát kívánok Nektek!
    Szép álmokat! :)

Vadóc, mimi, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ezen az egyen.o_O
    Nem mintha a te husid nem nézne ki jól? Öööööö.....izé...., remélem mindenki tudja, hogy arra a húsra gondolok amit olyan finoman megpakolt és megsütött Klári.;)xD
    Jujj az a megcsúszás! Szerencse, hogy nem lett bajod! Persze hiába mondja az ember akár másnak akár magának, hogy nagyon kell vigyázni, ezek a dolgok a legváratlanabb pillanatokban, és a másodperc tizede alatt következnek be. Az őrangyalod ügyes volt, add át neki köszönetemet!:)
    Ojje! Ez nem jött össze, és sovány vigasz, hogy beváltják a maradékot. Mindegy! Áldja, vigye! Ennél nagyobb bajod soha, de soha ne legyen!:) Nem mondom, hogy nem bosszankodtam volna, de hát másnak könnyen mondja az ember, hogy nyugi.:)
    Egy borókám lett nekem is, annak tényleg örültem, és a Bahán az XXL Pitombának. A fák általában nem lettek rosszak, bár itt volt benne pár XL-es és az XXL-esekből kettő diófa, de az ólak...., azokat inkább hagyjuk is!:eek:
    Szia Kicsikincs Nagymamája!:)
    Igazság szerint sajnáltam rá az érmét. Az 5 AB-ért még egy Pocsolyaszörnyet ki tudtam váltani. Aranybanánom 235 db van, mindjárt szintet lépek, a Korallnak pedig se híre, se hamva. Még jó, hogy múltkor kiváltottam az utolsó három fát, azóta szépen termelgetnek nekem.:)
    Nnna, hát nem panaszkodhatsz te sem, ráadásul ahány farmon gyűrted, az előtt le a kalappal!:)
    Klári ez a kiskutya....:inlove: Húúúúú de megszeretgetném! Édes kis bogárka.:inlove:
    Akkor szép napod volt pénteken is, és szép lesz kedden is! Majd ha teheted ugye hozol képeket?:)
    Amit a kutyáról és a cicáról írtál, azzal teljesen azonosulni tudok. Szerintem is az egyik legjobb dolog az életben ha valakinek van vagy az egyik vagy a másik, de még jobb ha mindkettő. Őszintén és feltételek nélkül tudnak szeretni.:)
    Az előbb nem válaszoltam a kérdésedre, bocs. Igen ismerem mákkal is, szoktunk is néha sütni. Már nem termelünk mákot, mert az időjárás megváltozott és az utóbbi években nem lett jó a termés, a bolti mákot pedig időnként keserűnek érzem.
    Remélem nincs nagy baj, csak valamin felbosszantottad magad, és remélem, hogy már a bosszúságod is elmúlt!:)
    Most már nem bánnám ha beavatnátok engem is, ha csak nem szupertitkos magánügyről van szó!:):D
    Hm.;) Ühüm, sőt áhhhá' értem.;):p Lehet, hogy nem értem, mindenesetre úgy teszek mintha érteném.;)xD
    A fenyegetéstől egyáltalán nem ijedtem meg, gyere csak!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat Neked is!:)

Vadóc, suba_klara, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Janzi! Nem titkos ;) 10 Pocsolyaszörnyet és 4 Halfogócskát váltottam ki :)
    A net megy, a fiam meg tudta csinálni WiFi-nek így ők is tudják velem párhuzamosan használni. Még a szűk fele megvan az adatforgalomnak, remélem ez kitart holnapig és, hogy holnap meg is csinálják a másik netet.

Tündéri kis picur ez a kutyus :) Régen tenyésztettünk pumikat, van sok aranyos emlékem a kiskutyázásról:)
    Én sósan eszem, de amikor a gyerekeim megszülettek, megfogadtam, hogy kevesebb sóval fogok főzni, hogy ők azt szokják meg. Sikerült is nagyjából, ők sótlanabbul esznek, mint én. :)

Az utolsó darabokat én is csak reggel fogom kitenni, akkor a felhő rövidítő hatásával nem esik ki nekem aratásból ;)

Szia Miksza! :) Merre jártatok? :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

mimi, suba_klara, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.