Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én most adogattam el egy csomó tenyészállatomat. Általában bumm előtt szoktam az ilyet megejteni, még tán akkor viszik el a legjobban. A nagy farmon jó ideje gyűjtögettem, illetve hát nem csináltam semmit a középkategóriás tenyészállatokkal. Most úgy döntöttem, hogy kicsit megtámogatom velük a bukszámat ;)

Igaz, hogy egyedül ül egy szobában, de a nyitott ajtaja mellett közvetlenül ott vannak a kollegák. Nem igazán lenne jó, ha lebukna ;)

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, tényleg egy kicsit más vagyok, mint a többi hölgy, de jól van ez így...:D :D Egyéni a stílusom, de így érzem jól magam...Meg aztán, akik jól ismernek, ilyennek szeretnek......mikor a lagzi előtt elmondtam a lányoknak, mi a tervem, a lila ruhához lila haj, azt mondta a lányom, hogy nem semmi egy anyám van...:D :D :D de tetszett nekik az ötlet...A motorok, és a Rock szeretete csak színesít....:D :D

Végig futottam a napot, azért minden jól alakult. Hiába, a reggeli jó hangulat egész nap velem van, remélem, holnap sem hagy el...

A kakukkos event nem igen izgat, de jó ötlet begyűjteni a szuper tápokat.......Kellemes délutánt!

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én is elég lázadó vagyok, sokszor megyek szemben a tömeggel a saját elképzelésem után...Nem nagyon szeretek beállni a sorba a sokadik ugyanolyannak.
    Ez jó, vagy nem, ki tudja...

gyongyvergazda, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Kukkants be a képtáradba ;) Tisztes küzdelem után ott a végeremény. Ha tetszik és gondolod, akkor a mozgót megmutathatnánk itt a többieknek is :) Igazság szerint én is kíváncsi lennék, hogy az alapszín mennyire stimmel a fórumháttérhez. Sajnos a sok ide-odatöltögetés és maga az a program amivel a mozgást ráviszem, eltéríti az eredeti színtől, pedig az itteni fórum alapszínt tettem rá. (Látni fogod a mozgó és az állókép közötti színeltérést :()
    Ha nem tetszik, akkor kiveszem és majd csinálok mást :)

Szerintem sok mindenben jó tud lenni, csak kellően értelmes és toleráns környezet kell hozzá ;)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. sutimami57

Na, ezt megint jól meg fogtad, Erzsike, a lényegét a dolognak.......[​IMG] Ha ezt a hozzáállást így nevezzük, hogy lázadók, akkor én is az vagyok, azért vagyok mindig más, mint a sokadik ugyanolyan......hát persze, hogy jól van ez így......nekem tetszik!!!!

Ema! Nagyon gyönyörű mind a kettő kép, és hozzad ide nyugodtan, szívesen meg mutatom .......Ott is benne vagyok , mert különleges! Nagyon szépen köszönöm!!!!![​IMG]

Hát, én el is hoztam, nem bírtam vele várni..:D

Még aztán el hoztam a másikat is, arra meg én vagyok kíváncsi!!

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. .Emama.

Örülök, hogy tetszik, használd egészséggel és örömmel őket :)
    Köszi, hogy elhoztad és köszönöm a rózsát is. :)
    A fórum színe egész jó maradt, csak sajnos a kép jobb oldalán van egy fehér csík, amit eddig sehol nem láttam :( Majd amiatt valamikor újra megcsinálom az egészet, de az nem ma lesz. Még valami képet kitaláltam neked, de picit most azt is halasztom. Muszáj főznöm holnap és ha belemerülök a varrodázásba, akkor minden egyéb hátrébb kerül a fontossági sorrendemben ;) A családom egy idő után megmorogná ha nem kapnának meleg ételt :pxDxD

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szia Imi, igazi nagy birtokos vagy, ennyi szupertáppal Gondolom, nem lesz gondod a tenyésztést illetően.Milyen nagy durranásra gondolsz, esetleg egy pezsgős üveg kinyitásakkor keletkező durranás elég nagy lesz????Na jó, csak egy vicc volt...
    További jó játékot kivánok...

Ema, húúúú, miket tudsz!!!

Hát, én el is hoztam, nem bírtam vele várni..:D
    Sutike, húúú, meg ejha, meg nahát, meg juj de szépek.Most már áruld el, hogy honnan van ez a nagy szerelem a tigriseket illetően??

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Gyöngyvérgazda merre lakik?Olyan kedves, nagyon sok lájkot kapok tőle, és úgy szeretném megköszönni...

.Emama. kedveli ezt.
  8. .Emama.

A Kuncogó kuckóban találod őt :)

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Utánoztalak, én is kiraktam kb 1,5 órája a legjobbak közül olyan negyedét. A csp összegén úgy látom, jó része el is ment.
    Egy elefánt tenyésztést várok mert azt a bahán is lehet csinálni és arra jól elő vagyok készülve.:) Állítólag közelg is.
    Gyöngyvér gazdát én már megszólítottam pár hete írt is itt, de azóta megint eltűnt illetve sokat lájkol. Ha meglátom valahol pl pletyi topikban írni, én is viszont lájkolom de csak ritkán csípem el?!xD

.Emama. kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

aha, jó, hogy mondod, én még a pandánál tartok, bár igaz én olyan kispályás vagyok hozzátok képest, de sabaj, tanulni mindig jóóó.

Kösszönöm szépen...

Én mára búcsúzom, további szép estét kivánok...

11. foot-bag2

foot-bag2 Fórum-zöldfülű

2-3 éve kezdtem el játszani. Iwiw tanyavilágról kerültem ide. Minden nap farmoztam. 80-as vagyok, nagyon rég óta. 1 éve még kb. az első dolgom volt eventelni, tölteni a rakit, tápkeverés 100-asával, stb. Az elmúlt 9 hónapban 2x kapott el a láz. (Időm is kevesebb.) Most kb. nen tuom, miafrász légy.
    1. Kaparjam össze magam és folytassam azt a sok-sok ezer, százezer "klick"-et, ... ?
    or
    2. Vegyek mély búcsút? 1 éve lassan, alig jövök ide. Meguntam? Lehet. Talán. Az igazi problémám, hogy sok-sok idő learatni, vetni, minden nap. Sok a terület, sok-sok minden akad, amiből termelni kell...

Nem szeretnék "fórum forradalmat", de mondjatok valami okosat! Úgy érzem, utolsókat rúgja a farmom. Magára fogom hagyni...

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Te érzed nem kertelek ha én bele unnák itt hagynám. Lehetne szépeket írni, hogy miért folytasd de ha már nincs kedved hozzá szerintem nincs értelme.:) Viszont ha van esély rá, hogy majdan megint kedved lenne hozzá akkor most beültethetnéd az egészet konfort föld kockára és akkor ha hosszú növényt vetsz lehet az érési idő akár 60-80 óra is. Akkor csak 3 naponta kéne aratnod.

foot-bag2 kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia!
    (Talán neked is jó lett volna valami hasonlóval kezdeni!)

Mivel nem ismerünk, nem tudunk helyetted gondolkozni és tanácsot adni sem. Mindenkinek magának kell döntenie, hogy akar-e játszani.

sutimami57 és foot-bag2 kedveli ezt.
  14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Megjöttem, bár úgy látom nem hiányolt senki:cry::cry:, az üdülés szép volt, jó volt, sajnos letelt. Szombaton jöttünk haza, és a csodával határos módon - mivel autómentes nap volt - sikerült a nagy káoszban egy parkolóhelyet kifogni. Ha az nincs akkor szerintem még mindig körözünk valahol a háztömb körül.
    Látom nagy őszi ruhaváltások történtek, mindenki nagyon csinire sikeredett Ema jóvoltából.

Az eventet már hétfőn befejeztem, a titokfák japánakác a másik meg egy "ritkaság" XXL szivarfa:wuerg:xD
    A ládába papírszív volt:oops: meg egy borkimérés, ami a baglyokkal 530 tp-t ad azt hiszem 7 óránként, azért az egész jó, főleg ha van hova kitenni.

Frankné, sutimami57, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó estét kívánok kedves gazdák:)!

Nemigazán zargatok itt sok harasztot, ülök a sarokban, mint nálunk Breki és figyelőzök:). Nagyon szeretlek olvasgatni Titeket, tanulok tőletek nemcsak játékpraktikákat, hanem életet is :).
    ... és nem kell viszonozni a lájkokat:music:,légyszi :music::), csak valamilyen formában akartam tudatni , hogy nagyon sok dologban egyetértek veletek :).

További jó csevegést !

.....innen a sarokból;):)

16. .Emama.

Szia Juditka! :) Hiányoltunk és emlegettünk Zsémbivel, éppen tegnap is :) Annak itt nem látod nyomát, de attól még így volt :)

A befejezett eventhez gratulálok, a titkosaidhoz hááááát, mondjuk ahhoz aminek örülsz ;)

Jártatok valamerre szép helyen? Szívesen olvasnék ám bővebben is, ha van kedved mesélni :)

Szia Kedves Gyöngyvérgazda! :) Mindig örömmel látom, hogy jártál és olvasgattál nálunk. :) Persze még jobban örülnék, ha írogatni is jönnél és nem csak a sarokban csücsülnél, de természetesen tiszteletben kell tartsuk, ha neked ez így a jobb ;) Azért ha bármikor meggondolod magad, akkor nagyon szívesen látunk aktív résztvevőként is! :)

sutimami57 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én is a sarokból figyeléssel[​IMG] kezdtem, aztán látod valaki ragacsot tett a székemre és itt is ragadtam...[​IMG]

18. .Emama.

Bárki is volt, nagyon ügyesen és nagyon jó kis ragacsot tett a székedre ;)xDxD

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

Elbúcsúzom. További szép estét, jó éjszakát kívánok!

20. sutimami57

Kedves Ema, én köszönöm nagyon-nagyon, és engem nem zavar az a fehér csík sem, fantasztikusak lettek!
    A főzés meg nagyon fontos a családnak, de tudom, milyen az, mikor az ember belefelejtkezik az itteni dolgokba...én is most egy kicsit belevesztem a net útvesztőjébe....:) :)

Marika! Mindig szerettem a cicákat, de ahogy nőttem, velem nőttek a macska ideálok is.....aztán, sok évvel ezelőtt sokat foglalkoztam a tigrisekkel, és minél többet meg tudtam róluk, annál jobban megszerettem őket. A kedvenceim maradtak,és ha tehetem, mindig van rajtam valami nagycicás dolog, ha más nem, akkor egy sál..:) :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.