Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándék ismertetője:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/428114/

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Mimi! Köszi szépen a hírt :)

Szia Janzi! :) Köszi, hogy emlékeztettél ;) Én egy 2010-es és egy 2013-as tortát kaptam :)

A felhő nekem is tetszik, főleg annak fényében,. hogy átbogarásztam az eventet és találtam egy egérutat, ahol 7.700 növény letermelésével el lehet érni a felhőt és a kitehetőket. Így reggel elkezdek termelni, de kizárólag csak a tölgyesről fogom a mamutokat leszedni, azzal nem okozok olyan nagy galibát a farmomon. A két felhő együtt már ér valamit:) Én már legalább két, vagy három hete megint spórolásból nem vettem munkásokat, hanem kuponokkal és gazdakaörikkel operálok, így megmentettem a munkások árából a felhőre valót;):)

3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Na de amúgy,mennyire haladtál a felhősor kitehetőivel Imi?:music:
    Én táncolnék veled,de nem tudok.[​IMG][​IMG]
    Megosztod velem és a többiekkel,eme egérutad járhatóságát.:) Hátha kedved csinálsz hozzá.;)

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok szép estét!Nyalogatom a sebeimet,beleborultam délelőtt a hóba,nem lett bajom csak kicsit megijedtem.Eventet elkezdtem,megcsinálom végig,teliholdból kivégeztem a maradék 3 gazdakörit.:)
    Örülök Mimi néni,hogy rendben megérkezett a fiad és a bútor ügy is rendeződik.:)Akkor nem csak nekem tetszik a Fable könyvek,majdnem mindegyik megvan.:)És majdnem dupla tp-t kaptam az új átrendezés után.:D
    Szia Janzi!:)
    Imi!Hol jár az eszed?:D:inlove::music:
    Szia Klári!:)
    Szia Ema!Felhőt most kihagyom,pedig tetszik,de majd jövő hónaptól már lehet tudok venni.:D

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sirkő meg van.
    Koponyafa van 1100 kell 3500.
    Kisértet van 2369 kell 4850.
    Vámpír para és rémtök meg van.
    Penészke meg van.
    Boszikorsó kell 3000 van 541.
    Harapós kell 2500 van 453.

Rémesen állok.xD
    Ui: nem használtam 1 zöldcseppet se pedig közel 30 e van. Spórolok, emez meg ráér nem szalad el.

7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jaj,hát nem kell ahhoz más,mint jobbra-balra ugri-bugri és fenék risza! :)
    Szia Szilvi!
    Jaj,Te,hát vigyázzál Magadra!Nehogy összetörd itt magadat! ;)

8. .Emama.

Nagyon szívesen, de még utána kell járnom, hogy a lúdakat ki lehet-e hagyni, csak arra már nem volt időm.
    Tehát a következő a sor: 1, 2, 3, 20, 21, 28, 32, 31, 30, 24, 12, 11, 23.
    Ebben benne van a felhő és a rá való 3 kitehető (az olcsóbban elérhetők). Ehhez 17 narancs és 5 piros "micsodát" kell keverni, ez 7.700 növénybe és 330 felrepibe kerül. A többi feladat csupa pajtából teljesíthető, ez minden megvan a lúdon kívül. Az is csak a Picin gáz, mert ott csak 1 db van, de ennyit ki lehet tenyészteni is. :)
    Ennyit szerintem megér - legalábbis nekem - a felhősor. A közel 20 ezer növény nagyon sok lett volna.
    Megnézem majd holnap, hogy mennyi komforton az eventnövény sztrágyával, fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel. Ha "ehető" lesz az érésideje, akkor így fogom letermelni, ha még így is hosszú, akkor 2x2-n sztrágyával, az most elég szépen összejött.

Szia Szilvi! :) Örülök, hogy nem lett bajod :)
    A fenti megoldás talán neked is jó lehet :)

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam....mindet el olvastam, okosakat írtatok, a nyuszi torna is szuper, és örülök, hogy Mindenki jól van!

Szilvi, szerencsére, nem történt komoly baj!

Nálam borult a nap, minden másképp alakult, ahogy terveztük, de így is jól ment minden.
    Event is megy, szaporodnak a gazak. Én végig terveztem, tetszik ez a tortás játék.
    Valahogy megint üres a fejem..:) :) Meg töltöm egy kis friss levegővel, aztán jövök vissza! :)

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Igyekszem,:)
    Köszi Ema!Szerintem így fogom csinálni:)Csak eldöltem az volt a szerencsém,nem volt lendület.:)
    Szia Sütike!Igen és a téli kabát is jó vastag így az is segített.

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Sütike!
    Én meg nemrég jöttem be! A cicusokat etettem! Nincs hideg,jó volt kinn lenni egy kicsit! :)

A hurka és a kolbász is megsült,lehet jönni vacsira!:)

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Bár vacsiztam ám egy kis hurka kolbászra mindíg vevő (evő) vagyok!:)

13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

14. SZERENCSELOVAG

Valóban rémesen állsz,de azért lassan és biztosan haladsz.xD;)
    Vigyázz magadra,szükség van rád.:) Gratula a gazdakörik befejezéséhez.:)
    Ezt ha ketten bemutatnánk,mi lennénk a parkett ördögei.:music:xD;)
    Nagyon jól hangzik így,bár ludam nincs 1 db sem,de tényleg azt pikk-pakk meg lehet oldani.:)
    Ha másképp is alakult a napod Sütike,lényeg,hogy így is jól zárult.:)
    A hurkából csak 1 kis kóstolót szívesen ennék.:)

15. .Emama.

Jajjj, hangosan korog a gyomrom :oops: Megyek a konyhába, pedig a hurkából nagyon szívesen ennék ;)

Aranyos :)

16. SZERENCSELOVAG

Szia Zsémbi:) Ilyen támadást szívesen vennék,tündériek a kiskutyák,köszi a videót.:);)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Mostanában kissé sűrű az életem. Jelentem mindannyian hiányoztok ám nekem! :inlove:
    Azért elolvaslak ám benneteket.;)

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jaj,de édesek! :)
    Hidd el,azok lennénk! :) egyszer megpróbáljuk! :music:

Én a kolbászt nem igen szeretem,csak a hurkát,de azt is csak hidegen! Furi nem?
    Te is hurkapárti vagy??

19. SZERENCSELOVAG

Szia Miksza:) Hátha sűrű is az életed,jól tetted,hogy jöttél.:)
    Hurkából csak a májast szeretem,a kolbász nem jön be.:)
    Eszem-iszom dinom-dánom megy az s betű zenei adón,hátha érdekel.;)

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Most mi van? Nem hiányoztam senkinek? Akkor elmegyek ám!:mad:;):pxD:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.