Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszi! :)
    Látom emlékszel rá,hogy szeretem! De Te is,mert emlékszem! :)
    Csak most az a gond,hogy le kéne feküdni,mert nemsoká reggel és menni kell dolgozni! Nehéz ez most,mert kicsit se vagyok álmos!
    Nehezen,de most tényleg elköszönök és jó éjszakát kívánok Neked! ;) Szép álmokat! :)

Jó éjszakát és szép álmokat kívánok Mindenkinek! :)

2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Hoztam neked valamit csak úgy.:):)
    Imádom ezt a műsort,mindig nagyon várom.:) Szombaton 16 órától ismétlik.:)
    Szép álmokat neked is viszont.:)

Utoljára szerkesztett: 26.1.16
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szeretem a hurkát, de én a kolbászt is. Jöhet hidegen, melegen, mindenhogy ;) :)

Kipróbáltam, megírom az eredményt.;)
    Fehér ártatlanság, karácsonyi süti, csatni, komfort, sztrágya, víz, trágya, KK. Így 1 kocka földön 4:21 perc alatt érik be a 6 órás növény és 18 pluszt ad (összesen 21-et, de ebből 3 az elvetett mag). :)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Kiskegyed szíveskedjen visszaolvasni, mielőtt ilyeneket ír! ;)xD:inlove:

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ajjjajaj, megint bajban vagyok! Be futok itt éhesen, erre miről van szóbeszéd???? Hurka kolbász...hihetetlen, hogy valaki nem szereti......minden formában, mennyiségben jöhet mindenestől, mind a kettö!!!! Remélem, szépeket fogok álmodni!

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Neked nem szabad kilengeni?! Méghogy kolbász hurka?! Irrgum burrgum!xDxD

7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Zsémbi!Jó fejek ezek a kiskutyák.:)
    Janzi!Az elemek voltak most a hibásak.:DDe nem adtam esélyt a következő esésnek.:)Köszi a gratulációt:)
    Hát ezt most én is befalatoznám.:)
    Szia Miksza!:)Azért majd a hétvégén tudsz pihenni kicsit,már mindjárt itt van:)
    Zsémbi!Dehogynem,tegnap még az éjszaka kellős közepén is vissza jöttem,hogy elköszönjek.:music:De ha menni akarsz akkor menj.:D:D:D:D:inlove:;)
    Jó éjt,szép álmokat Klári!:)
    Sütike!Ugyan ez nálam is,majszolom a natur joghurtot és sehogy sincs hurka,kolbász íze.o_OA fenébe:music:
    Imi!Hogy Te milyen vagy:D:)

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszönöm Janzi! Nagyon szeretem ezt a számot és jó volt hallani Cipőt!:)
    Igenis Miksza jelentem, hogy Kiskegyem visszaolvasott, és hurrrááááá!:):D
    Szilvi nagyon is méltányolom, és jól esett, hogy még az éjszaka közepén is elköszöntél tőlem, de azért azt nem kellett volna mondanod, hogy ha akarok akkor menjek, bááááár, úgy látszik ismersz már eléggé!;):pxD
    Sütike! Ne bánd! Már én is megettem egy fél ilyen és egy fél olyan hurkát, mellé egy jó kis sült kolbit is, igaz, hogy csak képzeletben, de olyan nagyon jó volt!:p;)

9. SZERENCSELOVAG

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek.:):)

10. .sylvia72.

Igen,kezdelek megismerni és csupa mókából és nem komolyan írtam,mert tudom,hogy nem veszed komolyan és úgysem írtad komolyan amit írtál,ez azért van,mert ilyen komolytalanok vagyunk.:D:D:inlove::music:
    Jó éjt,szép álmokat Janzi!:)

11. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket, és ébredj frissen, derűsen!:)
    Ugye? Ugye milyen jó komolytalannak lenni! Itt egyébként egyetlen nagyon, de nagyon komoly ember van, az Erzsike! Hiányzik is a komolysága, mert nagymértékben befolyásolja az én komolytalanságomat! Olyan, de olyan komolytalan tudok lenni, amikor meglátom azokat az igazán komoly szmájlikat.:):p;):music:
    Úgy higgyétek el, az előbb hallottam Emát zsémbölni, ide bele a fülembe. Még a végén féltékeny leszek. Há' jobban csinálta mint én!:):D

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szerintem ezt [​IMG] hiányoltad már egy ideje...

13. SZERENCSELOVAG

Van 1 kis pótlásom neked,a 25.000-dik poszt a tiéd volt gratula kicsit késve is.:);)
    Na most huss,gyorsan elillanok pá-pá.;):)

14. Zsémbes-banya

Igen, meg a pukedlizős copfit, meg a veszekedőst, meg a mindet!:) Jajj! Nem is tudom mitől, hirtelen annyira komolytalan lettem.:p;)xD Hun vótá mi?!!!!
    Egyébként hol van Elzemarika? Juditka? A többiekről nagyjából tudom, hogy a munka frontján.:)
    Ó Janzi, de jó, hogy ezért visszahussoltál. Tök jó! Azért ha belegondolok, jó sokat cseverésztünk már, ez biztosan jelent valamit azon túl is, hogy imádjuk a saját hangunkat.:)
    Most aztán huss ám aludni!:)
    Meg nekem is huss, mert későre jár, és holnap korán kell kelnem, amitől erősen elszoktam. Olyan amikor megszólal a telefonom, mintha váratlanul kupán vertek volna. Ádázul nézem egy darabig, aztán valahogy feltápászkodom, elbotorkálok az íróasztalig, miközben mindenféle kedveseket gondolok magamban, jól lenyomom a némítóját. Egy kicsit üldögélek még az ágyam szélén, sajnálgatom magam, és amikor rádöbbenek, hogy mennyi időm elment hasztalanul, akkor mint az őrült nekiállok készülődni.
    Jó éjt, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot mindenkinek!:)

15. .sylvia72.

Nagyon komolyak.Volt egy amin nagyon röhögtem és a páromnak mutogattam 5 percenként,de most nem jut eszembe melyik volt:music::D:)Hát,szerintem Emának volt kitől tanulni:music:

16. kpe59

Há' itten ücsörögtem és óóvasgattam, meg közben mahjong-oztam... [​IMG]

17. Zsémbes-banya

Neeem tudom kitől tanulhatta..., fogalmam nincs róla.:);) Mer' a Jema ám önmagától is nagyon tehetséges mindenben.:)
    Jól tetted Erzsike, de azé' írhattál vóna is!:)
    Most aztán nekem is tényleg huss! Sziasztok.:)

18. kpe59

Nem volt semmi, amihez komoly dolgot hozzá tudtam volna fűzni, a komolytalanság [​IMG] meg nem az én asztalom tudod...

19. .sylvia72.

Hát én sem.:music:Eszembe jutott a pofi,az amelyik elfenekeli a másikat:D:DNem is tudom ki kapta ezt:D:music::inlove:Hát az annyira édes.Na elköszönök én is szép álmokat,jó éjt mindenkinek.:)

20. kpe59

Megsúgom neked. [​IMG] Azt Zsémbi szokta kapni, ha nem akar szót fogadni... ([​IMG])

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.