Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Holnap lehet, hogy főzök.:)
    Jó éjt mindenkinek, ébredjetek frissen, pihenten és legyen szép a holnapotok!:)

suba_klara, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Finom is az Zsémbi.:) Neked is és másoknak is szép álmokat.:);)

Zsémbes-banya, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Janzi a tojásleves is jöhet ,jó sok köménymaggal:) Elköszönök én is.Jó éjt,szép álmokat mindenkinek.:)

Zsémbes-banya, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Gratulálok az ügyeseknek .
    Klári nem vagy idős a pozícióhoz ,de kérdés a családdal ,hogy tudod összeegyeztetni.
    Szilvike sokkal jobb éved legyen / nagyon megértelek /.

Ma is olyan ködös idő volt ,remélem holnap már jobb lesz.
    Délután csavargással összekötött ügyintézést terveztem ,de majd holnap / vagy ma ?/.
    3 farmon libákat tenyésztettem ,utána olvastam .
    Viszont a tortát amit kaptunk tetszik.
    Szép álmokat mindenkinek.

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -3 fok van és mintha enyhült volna a nyirosság, de azért még maradt belőle.

7. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Minden gyertyám ég, már csak 12 eszenciát, illetve a hozzájuk kapcsolódó habcsókokat kell kikeverni, A növényekből ez nem egészen 2 aratás,:)
    Mimi!
    Örülök, hogy sikeres lett a bütor akció, Vigyázz a hátadra!:)
    Látod, ilyenek vagyunk mi Épek.;) Először nyafogunk kicsit, majd belevetjük magunkat a munkába, s ripsz - ropsz kész is vagyunk.xD
    Klári!
    Nem vagy idős, és okos is vagy!:)
    Szia Betti!:)
    Ezzel a levéllel nekem is hasonló érzéseim vannak!:oops:
    xDxDxD
    Szia Évi!:)
    Szilvi!
    Legyen sokkal jobb az idei éved! Ezt kívánom neked is, és mindenkinek!
    Janzi, Ema, Erzsike. Imi, Zsémbike :)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ugye nem felejtitek el időben elfújni a gyertyákat? [​IMG]

Vadóc, Zsémbes-banya, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Nálunk változatlanul ez van ;)

Szia Kukucska! :) Nekem még nincs mit fújni, addig nézegetem a tiedet ;)xD

Vadóc, Frankné, Zsémbes-banya és 4 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Janzival értek egyet. Ha most szereted a munkád, inkább azt. A felelősség mindig kockázatos, mert nem rajtad múlik az eredmény. Sokkal több pénzért érdemes azért.
    Jaj Szilvi, olyan szomorú az ilyen történet. Sosem értettem, hogy apróságokért hogy lehet megharagudni és tartani a haragot. :(

.Emama., Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Bocsánat, nem is köszöntem. Dehát délben csak nem mondok jó reggeltet?
    Tehát szép napot mindenkinek! [​IMG]
    Köszi, hogy szóltál! :)
    Ez jó ötlet, én is főzök. :)
    Már csak egy gyertya van hátra, a többi ég és hála Erzsinek, megint ég. :)
    Még 10 kék és 8 másik habcsók kell és minden meglesz. Semmi izgalom.

Más: Olvastam a producerit, én egyáltalán nem bánom, hogy nem lesz korall. Így is sok minden van, csupa jó ötlet: tenyésztelep, a neon, a rémkert. Máris sokat számít a földterületet illetően. :)
    A favonatot sajnálom, mert csak 5 szupertrágyás van, de ezzel is egész jól el lehet boldogulni. KK-fa is van, de zoknifa csak egy. Na abból jó lenne még vagy 3-4.

Utoljára szerkesztett: 28.1.16
    .Emama., Vadóc, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Sziasztok!Nem küldtem el a reggeli levelemet,most vettem észre.:music:Évike!Gabi!Mimi néni,sajnos ez van,de már túl tettük magunkat ezen valamilyen szinten.Úgyhogy új év és jobb hangulat.Drága mama is jön holnap.:D:D

.Emama., Frankné, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép délutánt és estét!:)
    A favonat megszüntetése nekem nagyon nem esik jól, bár régóta lehetett sejteni, hogy ez lesz a döntés. Viszont azt megtehetnék, hogy csereképessé teszik, így akinek megér toronyórát láncostól - mert gyanítom, hogy legalább azt kérnének érte - hozzájuthatna.
    A trágya dolgot is nehezményezem, és az a magyarázat, hogy hosszú távon gondolkodva ez nekünk nagyon, de nagyon jó, hááááát, nem igazán értelmezhető számomra. Elismerem, hogy jöttek valóban új dolgok, amik jók, és ha megoldás lesz végre az ólak kihelyezésére is, az nagy előrelépés lenne, de bizony nem egy olyan döntés született, ahol tetten érhető a "vásárolj minél többet" elv.:) Ezzel együtt is ez egy jó játék, szeretem, és annak ellenére, hogy nem egyszer gondolkodtam már azon, hogy miért ragaszkodom ennyire hozzá, még mindig itt vagyok.:) Jut eszembe! Itt vagyok!:):D
    Közben visszaolvastam. Azt is amit írtál Szilvi!
    Megint csak elmélkedtem egy kicsit azon, hogy az emberi konokság és eltúlzott büszkeség mennyi kárt tud okozni, és mennyi fájdalmat takarítana meg egy ilyen ember önmagának is és a családjának is, ha egy kicsit átgondolná a dolgait, és, hogy mit érez a másik. Nem tudom miért nem jönnek rá az ilyen emberek arra, hogy a saját életüket ugyanúgy megkeserítik mint például apósod a párodét. Mennyivel boldogabbak lehetnének, mennyivel teljesebb életet élhetnének ha megtanulnának önzetlenül szeretni és elfogadni a másik szeretetét, segíteni akarását, jó tanácsát, vagy egyszerűen csak addig eljutnának, hogy a másnak is vannak érzései, és nem szabad azokat semmibe venni. Szomorú. Örülök, hogy ti idén tiszta lappal és megújulva tudtatok az évnek nekivágni. A lényeg úgyis az, hogy összetartoztok és összetartotok, akkor nem jöhet semmi olyan baj, amit ne tudnátok legyőzni. Anyóspajtás meg ahogy jön, majd el is megy, neked már rutinod van a kibekkelésben.:)

brozsa, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem tudom [​IMG] miért jó az nekünk hosszú távon, ha ezerszám megy a trágya almozáskor gajdeszba...

Jut eszembe: [​IMG]

.Emama., Vadóc, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyors írok,aztán rohanok tornára,meg angolra!
    Szóval az van,hogy úgy vállaltam el a melót,hogy csak helyettesítek! Közben 1 óra felé szóltak,hogy felvettek egy férfit,és akkor neki kell segíteni addig amíg be nem tanul! Amíg a leendő főnök nem tanul be ott leszek és segítek! De a hétvége az szent,akkor nem megyek dolgozni! Szerintem ez így jó lesz! :)
    Köszönöm a sok biztató szót,aranyosak Vagytok! Imádok itt lenni! Mondtam már???
    De most tényleg rohanok! Este felé jövök! Addig is legyetek jók!
    Pussz :)

mimi, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Ezt nem tudom én sem megérteni Erzsike...., lehet, hogy buták vagyunk hozzá?:p;);)
    Remélem minden rendben lesz Klári, mert nem akarok vészmadár lenni, de sok esetben tapasztaltam - saját bőrömön is -, hogy az mart bele az emberbe akinek segített, és miután átvette a tudását úgy tett, mintha Ő találta volna fel födőre a púpot! Aztán megpróbálta ellehetetleníteni azt akitől tanult. Kívánom, hogy ez veled ne fordulhasson elő! A döntésedről annyit, hogy egészen biztosan így lesz jól! Visszafelé nézni meg amúgy sem érdemes.
    Egyébként imádjuk, hogy itt vagy. Mondtam már???;)
    Ne rohanj, csak olyan szépen tempósan, és vigyázz magadra!:)

brozsa, .Emama., Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Szia Zsémbi!Sajnos nagyon befolyásolható volt az öreg,de ez egy másik történet.ha gondoljátok elmesélem azt is,de most megyek mert elkések a melóból este jövök.:)
    Szia Klári!Jól vállaltad.És tényleg a hétvégét én sem adtam volna.:)Én is szeretek itt lenni.:inlove::)
    Szia Erzsike!Erre a kérdésre a választ sajnos nem tudhatjuk.:music:Na most már tényleg lépek.:)

.Emama., Vadóc, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szupertrágya és Kacsa Kata szupertrágya akció >>>>>

.Emama., suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Jó munkát, és várunk!:)
    Szia Imikém, köszi a hírt. Ez ugyan engem nem érint, de ha érintene, akkor most tudnám, hogy van és vehetnék.:)
    Nem gondoltad meg magad az eventtel kapcsolatban?

.Emama., Vadóc, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Most aztán tényleg száll a sálam a légben, mert felénk olyan gyönyörű az idő, hogy vétek bent lenni.Ki is használtuk ezt az alkalmat és ügyet mentünk intézni.Szerencsére a vékonyabb kabátot vettem fel, mert bizony hazafelé már melegem is lett.Nézegettem a bokrokat,miközben a madarak egymásnak való felelgetését is figyeltem.Az orgona bokrokon, olyan nagyon erős rügyek vannak, hogy valami csoda, igy január vége felé.
    Örülök, hogy mindenki jól van, készülnek a habzsákkal dúsitott habcsókok.Sajnos a fürge kisvonat jövetele ezek után már kétséges. Először abban biztam, hogy csak javitják a sineket, mint oly sok más helyeken.Ám ha jobban belemélyedtem az olvasmányba, nem ezt vettem ki belőle.Sajnos.Az új játékosok igy nem lesznek részesei ezeknek az értékes fáknak.
    A Pajta melletti kis trágyadomb sem tud magasabbra nőni már, ami sokunknak a bánata.A játék öröme itt marad nekünk, és mi továbbra is nagy lelkesedéssel vetjük bele magunkat az aratás, vetés, és az állatgondozás rejtelmeibe.
    Kivánok további jó játékot.

.sylvia72., .Emama., Vadóc és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.