Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Olvasom ám,hogy a munkakedv elillanóban van Felétek! :) Igaz ami igaz,hogy már nekem sincs kedves semmit csinálni! Akár éjjelig is fennmaradhatok,mert holnap nem kell mennem sehová! Frankó érzés!
    Én olyan buta vagyok! Betettem jó pár ludat tenyészteni,és nem meg feledkeztem róla! Csak most néztem meg mit is kaptam! Nem volt köztük semmi jó!
    Megosztok Veletek egy nagyon jó és kedves emlékemet! :)
    Azt már írtam,hogy 73.ban születtem,de azt nem,hogy május 6.-án! Ez a május 6 annál is inkább tetszik,mert ez volt május első vasárnapja! És én akkor ugye Anyák napján születtem! :) Anyukám elmondása szerint,délután 2-ig még süttette a napon a pocakját,és fél 3 után picivel meg is születtem! Anyum mindég azt mondja,hogy egy anyák napi csoda vagyok!
    Tegnap ezekkel a szavakkal köszönt: csodalánykám,hogy vagy? Én ilyenkor pityergek egy sort...

Most elviharzok enni,mert reggel 9 óta nem ettem semmit! :)
    Este felé jövök!
    puszi.

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Emma ! Ámen !!!!!:)

Imi ! Köszi az infót. Úgy levagyok terhelve a lázas semmittevésben, hogy még olvasni is elfelejtettem.:)xD

Klári ! Aranyos történet. Te mindig is Anyukád csodalánykája leszel, ha már kétréd görnyedve söpröd az udvart akkor is.

Jó étvágyat.:):p Milyen finomsággal enyhíted éhségedet ??

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Egyedül vagyok itthon,mert a kicsim péntekenként a mamánál van a nagy meg dolgozik,ma nem 10-re megy hanem délután 5-től reggel 5-ig! Így nem főztem,csak melegszendvicset készítettem! Egy sonkásat és egy sajtos-tojásosat! :) Meg főztem kakaót! :)
    Most megyek relaxálok egy meleg fürdővízben! :)
    Majd még írok róla,hogy milyen kislány voltam! :p

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Jó relaxot Klári.Én nem mesélek,hogy milyen jó kislány voltam.:D:D:D:DImi!Köszi a hírt.:)

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes estét mindenkinek:);)
    Nagyon igaz az utolsó mondatod Miksza.:)
    Milyen frizurát készített a fodrászod Klári?:music:
    Gondolom takarítás,főzés lesz napirenden Sütike?:music:
    Remek,és akkor próbáld ezt az eredményt hosszú távon megtartani.:)
    7végi bevásárlást oldtad meg?Miért nem voltál lelkes Szilvi?:music:
    7végén családból látogatód most nem lesz Zsémbi?:music:
    Kedvencem a hóvirág Marika.:) Megint szép verset hoztál,köszönjük.:)
    Gratula a tudóshoz.:) Alapból kaptad?:music:
    A sütiből vettem Évi,köszönöm.:) Szemed,hogy van mostanába?:music:
    Úgyis mindig több órát kellett várnod,a sors most neked segített Ema.
    Erzsike a 7végén milyen finomságokat készítesz?:music:

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  6. Frankné

Frankné Fórum biztosa

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ma rakott krumplit csináltam. A további menü megbeszélés kérdése lesz, ha már itt lesz mindkét gyerekem...

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Szia Janzi!Olyan álmos voltam és szakadt az eső.Meghoztam a vacsit.http://kepfeltoltes.hu/160129/39051aa0-cf9e-4310-b79a-7d2282501159_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Évike!Köszi szépen,pont jól fog esni a vacsi után.:)

mimi, Vadóc, Zsémbes-banya és 5 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Janzi! ;)

Eredetileg nagyon göndör a hajam,(de nem szeretem) most is szárítás és egyenesítés volt!Bal oldalt be is fonta,de hazajöttem és kiszedtem,mert nem tetszettem magamnak! Igaz sose tetszek! :)Teszek fel magamról 1 képet amin "göndör" vagyok! kérem a véleményeket! ;)Persze a negatívakat is elfogadom! :)

mimi, Vadóc, Zsémbes-banya és 6 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szép estét !
    Na sokat nem lendítettem ma a portán !xDFigyellek benneteket, hogy én ezt mikor tudom, hogy ennyit beidézni, mint Janzi is.
    Igaz régen együtt vagytok, Ti szerintem már fél mondatokból is értitek egymást. Igyekszem ....tanulok .....

Évi ! A pogiból elvettem a részem. Köszönöm szépen.:)

Nekem itt van a vége a mai napnak.
    Nektek további jó szórakozást, mert már tapasztaltam, hogy itt most kezdődik az élet, mert másnap nem győzök visszaolvasni !:)
    Szép jó éjszakát !:)

mimi, Vadóc, Zsémbes-banya és 7 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Itt 1"göndör" kép rólam! Nem első osztályú,csak a hajam miatt csináltam,hogy így így megörökítsem magamat! :)
    http://kepkezelo.com/images/a8yf7m9zizet22edpecx.jpg

Évike! Nagyon jól néz ki a pogi,és fincsi is biztosan! :) 1-et vettem,hogy a többieknek is maradjon! :)
    Zsuzsa mama jó éjszakát kívánok!

12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Klári várom a képet .Megnéztem jó hajad van ,nekem nagyobb loknijaim voltak .
    2 lányomnak ,de még az unokámnak is hullámos a haja.

Évtizedeken át irigyeltem az egyenes hajat. Fodrászom mindig mondta milyen jó tartású a hajam ,nem kell dauerolni ,csak 2 x próbáltam ki ,1 vastagabbra tekerték 1 hétig se látszott ,
    a hetvenes években meg divat volt a "racka " haj akkor 1 télen volt nagyon göndör.
    Felnőtt koromban mindig rövidebbre vágattam ,ne göndörödjön.Most hosszú 2010 januártól
    nő ,de nem tudom meddig.

Janzi köszönöm már nem fárad olyan gyorsan el ,a többi változatlan.

Túrógombócból vettem ,jól megporcukroztam /sajnos agy finom/.

Szilvike a vacsi nagyon jól néz ki ,de a langyos pogival belaktam.

Zsuzsa mama egészségedre és jó pihenést.
    Most már csak a felhő ,meg 1-2 kitehető megszerzése van hátra ,felröpik függvényében,most már elkezdtem a farmokat visszarendezni.

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez így van!!! :D
    Na ez sem rossz. ;)

Jól esik most mulatkázni az írásaitokon.
    Kókadt voltam egész nap én is, ezért is csak beköszöntem hozzátok, de ezek szerint nem csak velem volt a baj.
    Hogy döntöttél? :D
    Most írtad: csodalány. :D:D
    ÁÁÁ, mire ideértem kihűlt, ráadásul már csak két darab maradt. :(
    Szilvi, ez nagyon jól néz ki!
    Túrós kuglófot sütöttem, de mire lefényképeztem volna, elfogyott, erre jártak a barátnőim. :D
    Ahogy elterveztem, tojásleves volt majd sajtos spagetti. Nagyon jól esett.
    Hol a göndör kép?
    Nekem egész életemben az egyenesítési technikák kitalálása/tanulása/alkalmazása "színesítette" napjaimat. :D:D Volt, hogy felraktam a vasalódeszkára és egyszerűen kivasaltam (persze akkor hosszú volt a hajam). :)
    Azt én úgy szoktam, hogy elkezdem olvasni az elmaradásom. Ha hozzá akarok szólni, rákatt a "Válasz"-ra, megírom a választ, de nem küldöm el. Aztán ezt addig folytatom, amíg csak van mit belekotyogjak. :)

Vadóc, Zsémbes-banya, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Szia Zsuzsa mama!Menni fog Neked is,igaz én is néha össze-vissza idézek.Aztán meg javítgatok.Majd Janzi elmagyarázza :)Jó éjt,szép álmokat Neked.:)
    Nagyon jó ez a göndör haj Klári!:)

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó a haj és csinos a viselője! :)

Egyébként az ilyen hosszú haj inkább hullámos vagy nem tudom hogyan mondjam, az igazi göndör olyan mint az osztálytársamnak volt valamikor: nagyon rövid, csak a fején volt de olyan göndör, hogy....ihajj. Nekem a hosszú haj a mindenem hogy aztán az hullámos vagy egyenes vagy hátrafogott, lófarok, enyhén göndör vagy akármilyen nem számít, csak hosszú legyen.xD

A rám eső pogácsámat meg eheted mert én már ettem pörcöt.

16. zsuzsa-mama

Mimi ! Köszönöm szépen, még visszanéztem mielőtt teljesen elhúzok. Legközelebb megpróbálom.:);) Tanulni sohasem késő.
    Csak egy baj van nehezen tanulok és könnyen felejtek !xD
    Na megyek leteszem kókadt fejem.

Szép álmokat !!:)

Silvi ! Neked is szép álmokat ! Megint elküldtem, mielőtt olvastam volna.

Klári ! Nekem tetszik a göndör frizkód !

Vadóc, Zsémbes-banya, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszi,Szilvi! :)
    Az első idézésem olyan volt,hogy beleírtam abba a szövegbe amibe nem kellett volna! :) Néztem is ki a fejemből hogy most mi lesz!?
    De aztán jót mulattunk rajta! :)
    Én is segítséget kaptam hozzá,de már nem tudom kitől! :)

mimi, Vadóc, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Aranyos történet, örömmel várom a további meséidet :)

Pedig biztos te is jó kislány voltál ;) Vagy mégsem? ;):pxD

Jaj Évi, ez most egy merénylettel ér fel :cry:;)
    Megyek a konyhába, lövök valami vacsit magamnak. :)

Na most már aztán tényleg világgá megyek......;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

Azt hiszem nekem simán jobban tetszik a frizurád, de élőben azért lehet teljesen más, mint a képeken :)

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
    mimi, Vadóc, zsuzsa-mama és 6 más kedveli ezt.
  19. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Ema remélem sikerült találnod valamit a konyhában.

Volt egy osztálytársam annak olyan göndör volt a haja mint a négereknek.

Megyek kínlódni tovább ,vagy fogom és kikapcsolom .
    Jó éjt szép álmokat.

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm Imi! :)
    8. osztályos koromig derékig érő volta hajam,utána levágattam egész kicsire! A fonatom a mai napig megvan! Aztán hol hosszabb volt hol rövidebb,de már 4 éve csak a végéből vágatok,rövid már sose lesz! :)
    Köszi a pogit! Elég szerény vacsim volt úgyis! :)

Köszönöm szépen! :)
    Szép álmokat! :)

Köszönöm Ema!
    Nekem is a sima tetszik! De ehhez kell a fodrász is,hogy ilyen legyen! :)

Bevallom,hogy én nagyon eleven és rossz kislány voltam!
    2,és fél éves lehettem,szilveszter volt,Anyukámék ünnepelték az ó évet,és elmondásuk alapján egyszer csak összeestem! Apukám felkapott,azt se tudták,hogy most mi van,és akkor megérezte rajtam szegénykém,hogy ittam valamit! Erre Anyukám felkiáltott,hogy eltűnt az itala! Na tessék ,megittam! Vittek is kórházba és volt gyomormosás is! Én nem emlékszem erre,mert kicsi voltam,de Anyukám sokat emlegette! Nem is iszom semmi ilyesmit! :)
    Egyszer eltűntem,azt hitték beleestem a tóba,mert hát ott latunk,20 méterre a tóparttól! Kakasszék apraja- nagyja keresett,a férfiak a tóba a többiek az erdőbe! Én meg a Papámékhoz mentem,látogatóba,alig voltam 4 éves! Erre emlékszem! Papa kézen fogott és kísért haza,én megcsacsogtam Neki! Apukámat akkor láttam nagyon sírni! Szegénykém amikor meglátott hol sírt hol nevetett!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.