Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Azért vagy itt a kapa,kasza helyett, hogy minél többször láthassuk a csini új ruhádat.:p

Hát ez a nagy baj, hogy az egészségtelen a finom:cry::cry:

Frankné kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jajjjmáááár, nem félreérteni amit írtam ;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  3. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Nem ,mert nem sok időm volt rá .
    20-30 éve minél magasabbra mentünk és szakadék szélén ,csak gyönyörködtem benne.
    A volt Jugoszlávián át törökbe mentünk.
    Sőt a Mátrában is nagyon tetszett a buszozás,ha Pécsre megyek már meg se lepődök
    ,ha nem látom az utat lényeg a sofőr lásson.
    Ámbár a meredek utcák gyalogosan nem a kedvencem.
    Tősgyökeres dél-alföldiként vonzanak a hegyek ,dombok.... sajna már nem megy a túrázás.
    Szia ! Azt neked kell eldönteni mit szeretnél.
    Én ha unom illetve több nap nem kerülök a játékhoz ,előtte fákat ,állatokat kirakom.
    Végleg sajnálnám a fórumot, és a gazdaságot ,több év munkáját,eredményét.
    Lányomnak hamarabb volt farmja ,de abba hagyta és eltelt 1 év törölték,
    és utána mégis kezdett új farmot .

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért azt se felejtsük el, hogy nekem ezt az egy farmot kell sarkos rendben tartanom. Jól is néznénk ki, ha elgazosodna. Azt még a vv kertemben sem tűröm...
    Szóval csak azt akarom kinyögni végre, hogy megértelek...[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Szia Évi!:)
    Érdekes egy dolog ez. Engem mint Dunántúlit mindig is vonzott az Alföld. Már kisiskolás koromban amikor tanultuk, hogy "Lenn az Alföld tengersík vidékin, ott vagyok honn, ott az én világom.....", úgy tudtam mondani, mintha belőlem jött volna az érzés. Később, meg jött a csikósok, gulyások, meg az Ungarische Gulash érzés. Aztán amikor először láttam csak néztem. Tényleg van valami varázsa annak a messzi sík vidéknek, és hetekig szerettem volna, szeretnék barangolni, mindent bejárni, a legkisebb tanyát is megnézni. Mindezek után pedig visszajönni Zalába, mert bárhonnan is jöttem haza mindig azt éreztem, hogy ezek a szelíd dombok, a gyönyörű erdőségek semmivel, de semmivel nem hasonlíthatók össze. Nekem ez a táj a legszebb a világon. Ez valami olyasmi érzés, mint amikor külföldről hazafelé jövet az ember átlépi az országhatárt. Bármiféle gyönyörűségeket látott az útja során, mégis fellélegzik és boldog.:)
    Én is szeretlek.:p;)xD

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Mi történt...??? Most puncsolunk egymásnak...???[​IMG] Hát elballagott[​IMG] nekünk a józanabbik eszünk...???

7. Zsémbes-banya

:D A puncsolunk egymásnak itt még a kezdetek kezdetén azt a nevet kapta, hogy punyimunyi.:D
    Részemről nem az volt, csak tényközlés, ám ez téged zavar, akkor módosítok, úgy is mondhatnám, hogy szelídítem a mondandómat erre: "én is kedvellek", bár ez nem biztos, hogy pontosan azt fejezi ki amit akarnék. Várok míg te is megszeretsz engem, addig néha ha eszembe jut a "visszautasítás" pityergek egy sort. Remélem nem kell sokáig várnom, mert nem szeretnék magamba fordulni, és depis lenni.;);)xD

8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Mé?! Há mit értettem félre?:eek::oops::cry:

sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

[​IMG] Jaaaa, ha tényközlés, akkor mindjárt más a leányzó fekvése... Akkor minden rendben van...[​IMG] (Fehér zászlót nem találtam hirtelen, de talán ez is megteszi...)

10. .Emama.

A szakadék szélén szerintem....... hát nem is tudom mi lenne velem:oops: Nekem olyan tériszonyom alakult ki felnőtt koromra, hogy az borzalmas :eek:
    Az Alföldről Petőfi gyönyörűen írt és az általa nem kedvelt Kárpátokról is. Petőfit nagyon szeretem (ő a kedvenc költőm), de én azért akkor is a Kárpátokat szeretem az Alfölddel szemben.;)

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Megtenné, de sajnos nekem ez kicsi!:D
    Juditka
    Ne sírj ám! Annyira vártunk, most végre itt vagy és az olyan jó!:) (Ez sem punyimunyi) Láttad milyen jó kis kebeltartót hozott az Erzsi? Csak egy baj van vele, még a kínai boltokban a legkisebb méret is nagyobb ennél.:(
    Sikerült vásárolnod a kiruccanás alatt?

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    gyongyvergazda, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  12. kpe59

Ne bántsátok az Alföldet, meg van annak a varázsa...
    Annak idején azt olvastam valahol, hogy az Alföldi lányoknak van a legszebb lábuk, mert nincs megerőltetve a sok hegymászástól...Itt a bizonyíték... [​IMG]

Kicsi, kicsi... Ha arányaiban nézed majdnem akkora, mint a copfinak a fél feje...

gyongyvergazda, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Ha te semmit, akkor lehet, hogy én értettem félre valamit ?! ;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Akkor az arányaiban legalább 400-as implantátum.:D
    Érdekes, hogy a bizonyítékul hozott lánykának csak a lábfejei hangsúlyosak, lehet, hogy a síkvidéken való szakadatlan gyaloglástól van? Mert akkor én végleg eldöntöttem, hogy inkább hegyeket mászok, már ha még az életben egyszer egyre fel tudok menni.:D

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

...és az neked kicsi???!!![​IMG]
    Megyek megnézem engedett-e a házvezetőnőm fürdővizet nekem...[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Zsémbike !Mikor Pécsre mentem /lassan 5 éve/ meg ismerkedni a leendő nászékkal február volt.
    Tolna megyében már rideg, élettelenek ,elhagyatottnak tűnt a táj.
    Mindenütt a száraz fű ,elhanyagolt pincék, "száraz "erdő.
    Haza felé Baja előtt már itthon voltam ,úgy éreztem most értetem, éreztem meg Petőfi idézettet.
    Gabona táblák ,gyepek kezdtek zöldülni ,élt a táj .
    Szeretem a hegyeket,dombokat is, de mindig a születési hely az igazi.
    Judika hiányoztál.
    Elköszönök ,mert még 1 farm hátra van.
    A ládák 2 farmra kaptam 1-1 órát és a kicsire 2 nublon vissza térést
    ,ott kevés a jó tp.

Jó éjszakát szép álmokat +ilyesmi / Kormi már 10kor jött aludni és hívott engem is/.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

:)
    Jó neked! Tudod hányan várják a nublonok visszatérését, nálad pedig mindjárt kettő is megjelent!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat Évi!:)

Erzsi
    nekem az nem kicsi, de van akinek igen. (Pl. Cini):D

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Ő is kisebbített már...

19. .Emama.

Nem bántom én az Alföldet, csak én víz és hegymániás vagyok :pxD

Értelek és meg is értelek :) Én kitartok a hegyeknél. Óbudán nőttem fel, ott és a környéken azok vannak, lehet nekem az jelenti az otthonosságot ;)
    Gratulálok a jó nyereményeidhez!
    Jó éjszakát, jó pihenést neked is Évi! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, mire végig olvastam az esti mesét, akarom mondani a műsort, vagyis hát, amit írtatok, annyit nevettem, hogy ki is ment az álom a szememből.....Most aztán mit csináljak?
    Én az Alföldről kerültem ide. Szerettem...de mindig vonzott a hegyes, dombos vidék, aztán ide kerültem Veszprém megyébe, ennek már 34 éve. Minden tájnak meg van a maga szépsége......Nekem Radnóti a kedvenc költőm.
    Aztán, mi jutott még eszembe.......Lehet, hogy semmi......mit főzök holnap. Na, ez jóóóóóóó

Juditka, akkor jó kis időt fogtatok ki, de ugye, volt azért napsütés is?
    Az a fehér zászló nem semmi...:D
    Azt hiszem, jó lesz, ha elvonulok egy kicsit olvasni, aztán alszom.
    Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.