Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

De 1 nap csak egyszer lehet kihasználni. Ha ma rendelt akkor már nem lehetne csak holnap, de ma 23-ókor vége.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Rendelni rendelhet, csak még egy bónuszt nem fog kapni.

sutimami57, zsuzsa-mama és .sylvia72. kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jöttem vissza elköszönni!
    Sajnálom,hogy nem tudok tovább maradni,de holnap megint elkezdődik 1 hét 4:20-as keléssel! :sleepy:

[​IMG]Legyen szép estétek és jó éjszakátok!

Jó éjt puszi Nektek! [​IMG]

barna030303, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Bejelöltelek,ezt nagyon ritkán teszem,de a kíváncsiságom győzött:D

sutimami57, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Közben kirepült 1 másik csibém is,aki így már nem csibe.:music: Helyette 1 piros villogóst kaptam,holnap elbúcsúzok tőle,addig 12 órát nálam vendégeskedik.-.-:mad:o_O:wuerg:xD;)
    Elnézést kérek de most válaszolok, ma még nem rendeltem,csak majd ezután fogok.:):)

sutimami57, mimi, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Így már más a leányzó fekvése.:)

7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én nem jelölök, ne haragudj, nem használom a Fb-ot.

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

8. .sylvia72.

Sajnos ez is benne van a pakliban,én ma egész nap csibékre várok,de még csak 2 jött a többi lámpa alatt kel
    :D
    Én használom,de nem igazán szoktam jelölni,de a videó így sem jött fel.:music:

barna030303, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

Hamar aludj sokat Klári,szép álmokat neked.:)
    De te 1ébként megáztál Imi?:music:
    Kiábrándultam a közösségi oldalakból,így nem használom őket.:music:
    A 2 mostani csibéd,milyen szinteken vannak?:music:
    Zsémbi búj elő,mert megkereslek különben.:);)

sutimami57, mimi, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

Az egyik 14 a másik 5. szinten van,megérkezett a 3-ik csibe is Ő a 4.szinten van.Zsémbi tuti TV-t néz,biztos ismétlik a smaragd románcát.:D:D:music::inlove:

barna030303, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

Szerintem eddig jókat kaptál,főleg a 14-s.:music:Ha jó műsort fogott,akkor biztos élménnyel teli lesz.:) Egerekkel,hogy állsz a farmodon?:music:

barna030303, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

igen a 14-es küldi is a pontokat meg kérdez is,de a két kicsi,hát az egyik sót küldött a másik wilsont,hiába írtam hol mi van.Most az M2 van egy film elég jó.:)Lehet azt nézi.:music:Az egereket kipakoltam van 28 ólam,de majdnem a nulláról kezdtem 72db-al,most már 210 van,és a sajtgyárak is kint vannak.Neked mennyi egered van?

13. lukimi

Én is kiraktam az egérfogót a kamrába a lukak elé, reggelre remélem lesz sok.xD Sajt meg a hűtőben van. Trapista, remélem elég lesz?!:)

14. .sylvia72.

Imi!Akkor nagyon komolyan felkészültél a cincogik fogadására,trapista,egérfogó tuti egér invázió lesz.:D:D

suba_klara, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Igen. 40 sajt van, egérrel 113-ról indultam 2 ól van kirakva a tenyésztés jövőhó végén lesz elég lesz ez addig. A tenyésztéssel úgyis lassítok mert felesleges erőlködnöm.

16. SZERENCSELOVAG

Szépen haladsz az egerekkel.:) Nincs belőle 1 sem,majd kapok tőled,meg mástól amikor kell.:)
    Trapista finom étel,add nekem,aztán majd cincogók.;)
    Távozás mezejére lépek,de még előtte szép álmokat nektek és mindenkinek.:);)

mimi, suba_klara, barna030303 és 6 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

A tenyésztést én meg jegelem egy darabig,nem tenyésztek:oops:De a piacra kell termelnem sokat.Tiszta piaci kofa lettem.:D:D
    Nem sokat érne Veled Imi,ha Te cincognál a tenyésztelepen:D:D:DKöszi.Janzi!Hogyhogy nincs egered?Cserenapon majd küldök.Jó éjt,szép álmokat Neked és mindenki másnak:)

Utoljára szerkesztett: 31.1.16
  18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +3 fok van és esik valami esőféle.
    A tegnapi kocsonyafesztivál jó volt.
    Mint egy kirakodóvásárban, volt itt mindenféle hasznos és haszontalan termék. Mindenki próbálta eladni az árúját.
    És persze kocsonyából is volt a gyümölcstől kezdve a hagyományoson át a vadkocsonyáig mindenféle.
    Hideg szél fújt, ezért hazafelé dagonyáztunk egyet Demjénben.
    Szép napot nektek.

20. lukimi

Jó reggelt.
    Egeret nemigen küldhetsz? Esetleg egérólat de az meg valószínüleg van neki is.:);)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.