Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt nektek!
    Csak köszönni jöttem meg névsorolvasást csináltam. Egy csomóan hiányoznak, remélem csak később ébrednek. :)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Mimi! :) Én már be is futottam, csak előbb az aratást kellett megcsinálnom ;)

mimi, SZERENCSELOVAG, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jöttem megnézni a történéseket, de már megyek [​IMG] is tovább, mert még nem gyújtottam be és ezekkel az esős napokkal hideg is jár felénk...

.Emama., barna030303, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép napot!Felénk sem szép az idő esik megint,de néha kisüt a nap.:)
    Igen az ólra gondoltam,de hátha azért nincs egere,mert ólja sincs.:music:

.Emama., mimi, SZERENCSELOVAG és 2 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Tegnap este épp akartam jönni, amikor olvastam, hogy ha nem jövök, akkor Janzi megkeres. Gondoltam ez jó játék lenne, ezért elbújtam a minden rosszat elnyelő láda mellé. Gondoljátok csak el, órákig kuksoltam ott egyedül, reménytelenül, de senki nem jött megkeresni, így aztán nagy bánatosan elkullogtam lefeküdni, mert mire feleszméltem, hogy nem keresnek meg és jöttem hozzátok, már nem volt itt senki.:oops:;):)
    Felénk erőlködik a Lizi, de azért a konyhába egy picit befűtöttem, a többi helyiségben a konvektorok jól tartják a hőmérsékletet.
    Tegnap nekiálltam a "Kisállatkert" és a "Noé bárkája" gazdaköriknek, hogy legalább azokat kiebrudalhassam a sorból. A kecskéig szépen, ügyesen csináltam, hogy kisállatkert, le a pár darab, aztán Noé, le a többi. Na ott történt valami ami elterelte a figyelmem és a 9 db kisállatkertes helyett "learattam" az összes kecskét. Picit pipa voltam, de tényleg csak picit. Most tartok a pulykáknál.:p
    Tudom, hogy mindjárt ebédidő, de én csak nemrég reggeliztem, ezért időszerűnek tartom a kávét, ami pedig igazán jobb egy kis sütivel, ezért hoztam azt is. Ezeket talán Erzsike is szereti!:)
    Nem idéztem senkit, mert már kezelhetetlenné válna ennyi hozzászólás, de Miminek azért: remélem a hátadban csak múló fájdalom van, és nem valami komoly!:)
    Amúgy pedig ekkora [​IMG] puszi mindenkinek!

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot !

Kezdek magamhoz térni, a tegnapi nap után. Zsémbi a kévét köszönöm, most szívesen fogadom, mert kicsit még mindig zombi vagyok.
    Sajnos a virtuális nem segít, így iszom egy majd nem kávét !:p
    Megnéztelek volna, hogy a láda mögött kucorogsz. xDRemélem nem hallottál semmit sem, abból, amit belepakoltam.xD Nem szoktam ennyit aludni. Lehet megártott !xD
    Tegnap fúlt a szél, de ma 7 ágról süt a nap.

Legyen szép derűs napotok !:):inlove:

.Emama., mimi, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  7. kpe59

Nem tudom [​IMG] miért gondoltad, hogy én valamit nem szeretek...???!!! (Bár, biztos van olyan, de hirtelen nem jut eszembe...)

.Emama., mimi, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mondanám, hogy szép napot....esik az eső, ki nem teszem a lábam a házból.
    A kedvem is hasonló, az esőt nem szeretem,a sütiket igen. Én is ki raktam az egereket, és ha tisztázódik Janzi egér válságának oka, szívesen fel ajánlok az ólaimból.

Igazából nem is tudom, hogy vagyok. Olyan semmilyen.......mint az időjárás. Délután jön a barátnőm a barátjával hozzám, most jöttek haza pár napra Angliából, és nagyon jó lesz találkozni velük.

A farmon is nyugi van, semmi extra. Ha be indul a pörgetés, el használom azt a pár darabot, amit gyűjtöttem, nem sok, de hátha lesz belőle egy madárház, vagy mi a neve. Sok reményt nem fűzök hozzá, de ki tudja..:) :)

Kellemes napot, szép hetet, vidám hétfőt kívánok!

.Emama., mimi, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  9. kpe59

Legyél egy kicsit türelmes és csak akkor pörgess, ha a madárház van fent.
    Minden nap kétszer nézem meg és csak akkor pörgetek, ha az van fent, ami nekem kell. (Persze sokszor nem kapom meg, de gyűlik a piros denevéról rendesen... [​IMG])
    Ezzel a módszerrel van meg a két felhőre (virág és madárijesztő) valóm és már a kőmadaram is.
    A nyeremény pörgetéseket összegyűjtöm, most is van 34 db. Majd szép lassan meg lesz a pagoda is. Nem kell az azonnal, jó az később is...

sutimami57, .Emama., mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

Puszika Neked is és mindenki másnak is.Olyan álmos vagyok,nem segített a kávéd.-.-Tegnap meg .
    Nálunk esik,délelőtt kicsit sütött,de déltől esik.:sleepy:
    Sütike!Nálam sem jobb a helyzet,pihizek is egy kicsit,sikeres pörgetést.:)Ema!Kaphatna a bannerem egy farsangi hátteret,ha ráérsz majd?Meg majd egy tavaszit?

Utoljára szerkesztett: 1.2.16
    .Emama., mimi, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép délutánt mindenkinek!
    Hogy vagytok?:)
    Nem tudom miért, de én úgy vagyok, hogy ha írok egy topicba az szinte 100%-os, hogy vissza jövök,:DxDs akkor az már tényleg bíztos, hogy ha nincs event csevegő topik.xD

Utoljára szerkesztett: 1.2.16
    Vadóc, sutimami57, .Emama. és 5 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Szia!Pont ezt kérdezgettem magamban az előbb,hol vagytok?Tuti party pörgetnek egész délután.:D:D:D:music:Na de most már nekem kell mennem,este jövök.

sutimami57, .Emama., mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ahhoz lovetta is kéne?!xD:p

sutimami57, .sylvia72., .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm Szilvi! Na és,hogy tetszik a kutyuli?? :)
    Drága Ema! Dehogy haragszom,miért is tenném! Én se vagyok túl sokat,a Fb.n,mert sok,--hogy is írjam szépen--olyan dolgot osztanak,írnak meg egyesek ami nem igaz! Csalódások sorozata ért már,és volt,hogy hónapokig fel se mentem! most azért vagyok ott,mert húgommal szoktam chetelni aki külföldön él!
    Szia Zsuzsamama!
    Ma reggel amikor induláshoz készültem,elkezdett esni az eső! Gyors felvettem az esőkabátot,de a nadrágom jól megázott mire beértem dolgozni! Nekem ennyi elég is,egész nap köhögtem meg trüsszögtem! Délután 1-kor kisütött a Nap,a nacim is megszáradt! Fél 3 felé indultam haza,félúton elkezdett esni az eső,szintén eláztam,de most a kabátom is,mert a melóhelyen hagytam az esőkabátot! Az a baj,hogy a szél is tombol és ettől hidegebbnek éreztem a levegőt is!Mindjárt főzök 1 teát,és azt iszom estig,hátha segít rajtam!:)
    Szia Sütike!
    Amikor hazaértem,1 nagy tálca süti fogadott itthon,van 1 ismerősünk aki egy cukrászdába dolgozik,és oda szokták neki adni a"maradékot" ami mindég sok és ellátmányozza a fél utcát sütivel! :)
    Mivel írod,hogy Te is szereted,fogadd szeretettel!

http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/7/_/torta_ribizlishabos_1047978_8257.jpg
    Aki szereti az ilyen habos dolgokat nyugodtan vegyen belőle! :)

Nekem is van 31 egérólam amiket ki is raktam már,a sajt csinálót még nem,de az meg ráér!
    Janzi rám is számíthatsz,ha kell cincogiék ólja! :) Nehogy már egérhiányba szenvedjél! :)
    Szia Barna!
    Én már jól vagyok,mert itthon vagyok! :)
    És Te,hogy vagy? :)
    De most megyek,mert nem lesz vacsi és éhezni fogunk,minta templom egerei! :)

sutimami57, .sylvia72., PiciEma és 5 más kedveli ezt.
  15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Köszi szépen, én is.;)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én panelban lakom (jó itt, nem panasz), és mindig egyforma meleg van. Mióta felújítottak, szigeteltek, azóta mindig 24°van, pedig minden fűtőtest ki van kapcsolva. A - 10°-ban viszont melegebb volt mint most, mert a csövekben forróbb volt a víz (a ház összes csöve az én lakásomban van :)), most azok csak langyosak.

Viszont dicsekedni jöttem. Az első, azaz ELSŐ forgatásra megkaptam a [​IMG] .
    (Ema, most a te tanácsod szerint másoltam ide.) :inlove:
    A hátam, ha akar meggyógyul magától. :( Elvittem a dokihoz, de a doki épp most ment három nap szabira. Megtettem, ami tőlem telt. ;) [​IMG]
    A sütit köszönöm, hagytam azért másnak is. :inlove:
    Én azért csináltam az event alatt a Noé-t, mert úgyis kellettek az ólak a felröpihez. :)

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia gratula, kécceresen is! Elsőre főnyeremény sőt, sikeres beillesztés is ez már teljes siker!:):music:
    Ráadásul ingyenes fűtés.....:eek::)

18. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok. Az alkimista leírását hol találom? Lécci..;)

sutimami57, .sylvia72. és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó munkát neked Szilvi! :)

Én még ennyit sem voltam a Fb-on. Amikor új volt, akkor megnéztem, hogy mi az, aztán felé sem néztem, amíg a fiamék a gyerekükről ott kezdtek képeket megosztani. Amiatt szoktam nagy ritkán mostanában benézni, de amúgy tényleg ki sem ismerem magam. Zsémbit szoktam kérdezgetni, hogy mit hol találok, ha valamit keresni akarok ;)xD

Gratulálok a nyereményedhez! A kis képet sajnos nem látom, de még megszerezni sem tudom a címet, mert valami német fórumos oldal jön be.

20. barna030303

barna030303 Fórum bárója

sutimami57, .sylvia72. és PiciEma kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.