Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép délutánt mindenkinek.
    Délelőtt hét ágra sütött a nap ,beszerző körutat tartottam + körzeti orvos / szerencsére nem sokan voltak nála /.
    Holnap délelőtt még lesz 1-2 utam utána talán meglesz minden, hét végén unokám névnapját tartja .
    Növényeket 1 föld területen vetek ,nincs kedvem mindent lecigölni megint.

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Aranyos vagy, köszönöm szépen. Nem tudtam, de megvallom ebből sem tudnám megcsinálni. Ilyesmit mindig a fiúk csinálnak meg, én nem értek hozzá :)
    Most mondta a fiam, hogy újrarakja a gépemet, na ezt is nagyon utálom. Van egy csomó cuccom a C-n, ilyenkor tisztára ideges vagyok ettől az egésztől:oops:

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

"sok olyan ember van ott, akik át ugrották az alacsony kerítést."
    Szia.
    Röviden, tömören és gyönyören megfogalmaztad nekem ehhez semmit sem kell hozzátenni. Én kb 3 talán 4 éve töröltem magamat onnan és nagyon nem hiányzik.:)

Zsémbes-banya, Frankné, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  4. lukimi

Drááága Ema nem akarlak külön még én is idegelni de amikor minden rendben van a gépeden! Amikor minden flottul műxik! Na, akkor kell minden fontosat lementened ha nincs külső merevlemezed, akkor DVD lemezre arra sok minden fér. Emlékszel a tél elején itt tisza-tó fotó kivánság műsor volt, szét néztem a lemezeim között és kb 8 éves DVD-ről tudtam bemásolni a gépemre a sok fotót. Meg még olyan dógok is megvannak, amik egyébként sose kellenek már.....:)
    Látod pedig már az előbb megírtam, hogy több okosságot nem követek el. Biztos vagyok benne, hogy te is tudsz a kimentésről én is akkor kaptam észbe amikor először szállt el az akkor még windows renccerem.

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Emma-Imi, olyan magasröptű beszélgetést folytattok, hogy én csak nézek ki a fejemből. Annyit tudok az egészről, hogy mit hol bekapcsolni, a többit intézik az unokáim. Igaz már a fotókat megtudom nézni !xD

Zsémbi ! Tényleg változtatás alatt van az alkimia, most már megvárom a végét !

Az event tájékoztatót köszönöm, mert ide hamarabb ugrok be olvasni, mint más hová a fórumon, most nagyon idő hiányban szenvedek.
    Nagy taktikát választottam, nem csinálok semmi féle átpakolásokat. A kosarat küldik a szomszédaim, a többi meg majd alakul.xD

Tisza-tó, onnan már rémlik valami, akkor talán alig 35 km-re vagy Imi !!Nem a tót számoltam !:)
    További jó kis csevegést !:)

Zsémbes-banya, Frankné, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Lehet, hogy mint farm-játékos te élsz a legközelebb hozzám (kivéve a saját településemen belülieket)?! Akkor ebből is biztosan kitalálod, én hol tengődök: aszalók xD

Zsémbes-banya, Frankné, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

A tied tekereg valamerre, mert nem jelentkezett még. Egyáltalán odatalált?

Szerintem ismét a trágyaműveket indítom be. Event alatt az is jól hoz a konyhára. ;)

Frankné, zsuzsa-mama, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttem,de már nem megyek ma sehová!
    A szülőin kb. 20 percet voltam,amikor szóltak,fel kell menni egy másik terembe SZMK gyűlésre! Gondoltam,hogy onnan nem "szabadulok"hamar! Így is lett!
    A legborzasztóbb,hogy 21 gyerkőc jár az osztályba,és csak 8 szülő volt! És mindég az a 8 szülő van ott! Nagyon bánt,hogy ennyire nem érdekli a szülőket,hogy mi történik az iskola falai között a csemetéjükkel!

Az event ismertetőt elolvastam,tényleg nem nagy durranás,de mivel event "függő"vagyok tutira megcsinálom! :)
    Imi! Le a kalappal előtted,hallod Te egy számítógép zseni vagy! :)Ennyi mindent sose jegyeznék meg! Igaz sose vettem a fáradtságot,hogy megtanuljam,de lehet ez lesz a köv. tanagyagom! :D

Most gyors megyek,sütök egy kis krumplit,meg rántott sajtot!:)
    Jövök még vissza! ;)

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  9. lukimi

Köszi de csak annyit tudok amennyi rámragadt ezalatt a 12 év alatt. Na nem csak kosz, de egy kis tapasztalat is.xD
    Kicsit komolyabb baj lenne a gépemmel azonnal meg lennék lőve.:)

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hali..:) Örülök, hogy tetszik...:) :) Nekem sem hiányozna, de a gyerekeim meg a barátaim telefonról facéznak, így mindig el érhetőek. Többen vannak külföldön, ezért nem törlöm ki magam.

Egyszer én is meg jártam, hogy el romlott a gépem, és újra kellet telepíteni, aztán el veszett róla rengeteg képem. Azóta mindent a kis pendrive-ra mentek le, az nem veszik el.

Én is így gondoltam, hogy semmit nem pakolok, pár ólam van, meg hosszút vetek, ennyi. Majd közben meg látom.......
    Úgy látom, az eltelt évek alatt a szülői hozzáállás semmit nem változott. Az én gyerekeimnél is mindig az a 8 szülő volt az értekezleten. Annak a 8 gyereknek az anyukája, akikkel nem volt soha baj. :)
    A vacsira el mennék hozzád, imádom!

11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Imi ért hozzá igazán, én csak olyan szélmentén tudok dolgokat ;) :)

Nekem egy D-m van, a banneres cuccok például mind ott vannak, de azért új dolgok kerülnek időközben a C-re is. Át kell majd a D-re pakolni mindent, de selejteznem is kell közben;)

12. zsuzsa-mama

Pontosan arra gondoltam. Nem találod ki, még dolgoztam ott nyári munkásként a gimi után.xD Jó buli volt !xD
    Amilyen az event, most olyan a hozzáállásom. Ha valami akadozik, majd közben váltok.xD
    Nekem is külföldön vannak a fiamék én a skypon tartom velük a kapcsolatot. Igy a másfél éves ördögfiókát is látom !:):inlove:
    Tegnap beszéltem velük, de a szentem nem ért rá velem foglalkozni, mert ment a hókotró. Annyit mondott mama " csá " nála ez a köszönés. Utána a két kezébe tette a kis fejét és ült az ablakban.:) A keresztapja erre tanította ! Na meg pumpa, traktor.... ezeket mondja, de apa és anya azt nem.:)

Emma ! Te legalább érted, hogy miről beszél ! De én !!!! Ártatlan szemekkel bámulok !xDxD

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
  13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek:);)
    Szia Miksza:) Írtam neked 1 dalt,illetve 1 e mailt,remélem az éterben nem veszik el.;)
    Ema a géped javulásához szurkolok.:)
    Nekem a tesóm a szervizeli a gépem,a frissítéseket 1xer megmutatta,hogy kell telepíteni,azóta becsukott szemmel megy.;) Az eventet kihagyom,most örülök igazán a szülinapi felhősornak.:)
    Imi amit tudsz az jó dolog,és így másnak is tudsz segíteni,az megint jó és önzetlen dolog.:)

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 6 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

15. sutimami57

Nagyon édes lehet! :) :) :)Ezek szerint kisfiú. :) :) Legalább nem szakad mega kapcsolat, ha nem is gyakori a találkozás a gyerekekkel. Vannak jó dolgok is a neten! :)

Zsémbes-banya, Frankné, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

17. zsuzsa-mama

Talán 2 éve kaptam egy okos telefont is éppen ezért, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. De ahhoz is igen béna vagyok ! A 10 éves unokám szokott eligazítani. A multkorában a skypot töröltem le valahogy, ne kérdezzétek hogy hogyan. nekem sikerült xDMüszaki dolgok ellen be vagyok oltva !xD
    Ő telepítette nekem vissza. Tényleg, mikor belegondolok, hogy 15 éve a fiam kint volt akkor németországban és naponta írtam a több oldalas levelet. Azóta is őrzi. Ahhoz képest, most teljesen képben vagyunk, hogy kivel mi történik !:)

Sütimama ! 4 unokám van, mind a 4 fiú.:):inlove:

Megyek pihizni. Elköszönök.
    Jó éjszakát ! Szép álmokat !:)

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Janzi!
    Nem veszett el. Már vissza is fordítottam.;)

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

20. sutimami57

Köszi hogy át hoztad, tényleg érdekes ez a feltevés. :) :)
    Gratulálok a srácokhoz!! :) Nekem csak egy van, ő is fiú. :) :) Remélem, még lesz azért több is. :)

Holnap jönnek, meg a lányom is, ha igaz, reggeltől estig unokázok. Közben fözök, stb. Az event meg vár a sorára..:) :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.