Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Engem is vár Maurice Druon, Az elátkozott királyok-kal. Előbb-utóbb biztos találkozom is vele, csak még van egy kis aratni valóm...

2. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Igen, vettem egy fürdőruhát, meg egy táskát.

Akkor most meg én nem értek semmit![​IMG]

Sütimami jó éjszakát, szép álmokat Neked!

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Akkor ebbe jól belekeveredtünk :pxD Az a lényeg, hogy megjöttél, itt vagy közöttünk újra és mi pedig várjuk a folytatását az élménybeszámolódnak ;):)

Én esre 8-kor akartam leesni a székemről, de hálistennek mostanra én is felébredtem :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

.sutimami. kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Elköszönök én is. Még néhány helyről el kell küldenem az ajándékokat, de már alig látok ki a fejemből.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!
    Holnap mondhattok csütörtököt, de csak ha a hét aktuális napjáról lesz szó!:)[​IMG]

.sutimami. kedveli ezt.
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát Neked is Zsémbi!

Én is elköszönök, Mindenkinek szép álmokat![​IMG]

Évike Neked is jó éjszakát!

.sutimami. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is és mindenkinek, mert én is elköszönök mára :)

.sutimami. kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Nálunk felhős az ég és +7 fok van.

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    .sutimami. kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Hú, ez aztán igen, vissza szaladtam, hogy a kis székemet elhozzam, mert olyan sok olvasnivalót találtam, hogy ezt állva nem lehetett végig olvasni.Sikság, hegyek, szakadékok,költők és még mi minden. Jó volt ..további szép napot kivánok...

.sutimami. kedveli ezt.
  9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is csak olvastam, olvastam a sok érdekességet. Még írni is elfelejtettem.:)

.sutimami. kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok!

[​IMG] Meghoztam a kávét, De amint el nézem le ülök a földre, és csak olvasok [​IMG] meg olvasok annyi olvasni való van. De mire a végire érek mire emlékszek azt nem tudom. Később jövők addig legyetek jók.

fruzsy1116, lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Pedig az azért nem hátrány ha írsz is, hogy legyen megint mit olvasni az érkezőknek ;)

Szia Elzemari! :) Este volt itt tényleg minden ;)

Szia Rozimama! :) Köszönjük a kávét és várunk később, ha ráérsz :)

.sutimami. kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziaám Mindenkinek!:)

Dolgozom mint a hármashullám.:p Csak egy picit befutottam, hogy lássalak benneteket. Annyira siettem, még a sapkámat is meg kellett fognom, nehogy lerohanjam a fejemről.;) Jujuj menek a munkához, mert képes rá és utánam jön.:oops:xD Legyetek vidámak, és írjatok, én meg majd olvasok!:)

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    Magdusnéne, .Emama., lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kpe59

Üdv mindenkinek![​IMG]
    Láttalak, le is fényképeztelek[​IMG] , de nem mutatom ám meg senkinek... ([​IMG] )

Valaki keresse már meg a mai munkakedvemet... Valahol elvesztettem...

.Emama., lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Erzsike, ahogy én Téged ismerlek, nem lesz ott gond egy szál sem, mert kiszaladsz a kertedbe, és már meg is találtad az elfoglaltságodat.De ha talán mégsem találod meg, ott ahol tegnap letetted, fogj egy jó könyvet, bújj bele, és elfelejted még azt is, hogy valamit is kerestél!!

Szia Zsémbi, de szeretnék én egy hármashullámmal megismerkedni.Ez a szó nekem az újdonság erejével hatott.A sapkádra azért vigyázz!!!

Ema, jó is, ha sok minden beszéd téma előkerül, mert egyik vonzza be a másikat, és igy aztán nagyon jól el is telik az idő, a jó társaságban.

Továbbra is jó játékot és szép napot kivánok..

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  15. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Remélem, itt sikerül elküldeni az üzit, mert a nyugisoknál semmit nem engedett, folyton azt írta ki,hogy hiba van valahol.
    Olyan nagyon nem is tudom, mit írjak, jó volt a sok olvasnivaló. Nincs rossz kedvem ma sem, bár volt negatívum a mai napban, de azért el vagyok. Nem sok mindent csinálok ma, ahogy elnézem a nagy munkakedvemet, valahol félúton elhagyott. Idő szeles, hideg, igaz, nem esik az eső, de nagyon gondolkodik. Főzök, mosogatok, aztán még körül nézek valami munka után, nehogy unalmas legyen a napom.

Kellemes, szép napot, hasznos időtöltést kívánok, és szép időt!

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Szia Sutike, akkor majd itt találkozom veled a jó szomszédoknál, ha már a másikon nem tudsz bejönni.Még hogy nem tudsz mit irni, mikor csak előkapod a gépet és elkezded a billentyűket püfölni, és akkor már elő is szaladnak azok a szavak és belőle a mondatok.Meg aztán a negativum, gyorsan forditsd meg, és nézzed pozitivan, hidd el nem is olyan nehéz, és már meg is változik még a kedved is, nekem elhiheted...
    Nem találkoztál véletlenül ma az Erzsikével, mert Ő is a munkakedvét keresi valahol, bár szerintem már régen meg is találta...
    Ez a munka örökké.......

.Emama., fruzsy1116 és .sutimami. kedveli ezt.
  17. kpe59

Napközben nem merek olvasni, mert olyankor megáll az idő körülöttem, a fű se nő és nem látok, nem hallok...

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  18. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, nem találkoztam Erzsikével, de a munka kedvével sem, meg még a sajátomat is kergetem....Persze, akkor is meg kell csinálni, ami muszáj, ha nincs hozzá kedvem. Mivel hideg van, lehet, hogy ki vasalok, az egy kicsit felmelegít..:) :) Meg aztán, ha nagyon ráérek, itt a két farm, ott is van munka...D :D :D

.Emama. kedveli ezt.
  19. .Emama.

Sziasztok Mindannyian! :)

Most nem idézek, mert rohanok.......:oops:;)xDxD
    Munkakedvem nekem is csak addig van, amíg a varrodában tevékenykedhetek :pxD
    Ma megfogadtam, hogy be sem teszem oda a lábam, mert úgy járok, mint Erzsike az olvasással. Ha belefogok, akkor minden egyéb marad. Na, mivel szegény Lujzának tegnap csalódást okoztam, így mégis a varrodában kezdtem reggel és mostanáig ki sem találtam onnan. Legyetek szívesek megvinni neki a hírt, hogy feltettem 4 új képet az albumomba, hátha valamelyik tetszene neki ;):)

És most ha bármilyen gyerekek is potyognak az égből, akkor is a konyhába megyek :cry::pxDxD Azért vissza-visszanézek ám, mert egyszerre nagyon sokat nem tudok ott állni, picit mindig meg kell pihenjek közben :)

Ui.: Zsémbi, én most csapó hullámot játszottam ;):pxD

lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Ema! Nagyon aranyos vagy, hogy miattam fáradtál. Nagyon tetszik az 574-es kép. Van mégegy farmom, csipike2010 néven. Oda meg 87-es képet ha megkaphatnám megköszönném. Még nem tudom, hogy hogyan tudom feltenni, de talán majd ebben is segít valaki. Köszönök mindent: Lujza

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.